Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Line6 VS. Marshall

Skäpä

Sanokaas omat mielipiteenne tästä parivaljakosta! Karvalakki vahvistin VS. Modernivahvistin

4

360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aaaaaalekksi

      line ainakin ittelläni on. mallintaa hyvin marsua ja muita. ja efektejä on ja paljon. marsu taas on klassikko. jos ei halua pulittaa n. 1000 vahavarista niin kääny linen puoleen.

    • Minä vaan

      Mikähän Line6:en vahvistin olisi kyseessä? Omat kokemukseni Spider 2-sarjan isoimmasta kombosta (2x12, 150w) olivat aika masentavia. Muutaman kuukauden se mulla oli, sitten myin eteenpäin. Riippuu tietenkin myös Marshallista, kyllä se Spider parempi oli kuin esimerkiksi Marshallin MG-sarjalainen. Sellaista en tosin ole koskaan omistanut, mutta testailin kerran musakaupassa sitä MG-sarjan 100-wattista nuppia 4x12 kaapin kera. Ikinä en rahojani siihen pistäisi, ihan hirveä laite.

      Line6:en Flextone-sarjan vahvistimet lienevät jo laadukkaampia. Vetta on sitten vielä reippaasti parempi, mutta hintakin on jossain parin tonnin kieppeillä. Hyviä halvempia mallintavia ovat kuuleman mukaan Tech 21 Trademarkit, joista ei tosin ihan ankarimpaan metallivääntöön lähde soundia, ainakaan pikaisten testien perusteella. Voxin Valvetronix-vahvareista olen kuullut kehuja myös.

      Sanoisin melkeinpä niin, että jos budjetti on rajallinen, kannattaa ostaa mallintava vahvistin. Jopa halvoista mallintavista saa yleensä ihan siedettäviä soundeja ulos, toisin kuin tavallisista transistorivahvareista. Jos budjettia on enempi, niin sitten kannattaa ostaa kunnon putkipeli. Toki myös hieman halvempaan hintaan saattaa saada ihan hyväsoundisia putkivehkeitä, esim. Peaveyn Classic 30 on omien kokeilujeni perusteella ihan hyvä vehje. Peaveyn uudet Valve kingit kannattaa myös tsekata. Ihan ok soundi, ja Saksasta saa 100-wattisen 2x12 kombon suunnilleen viiteen sataan. Siitä lähtee varmastikin sitten niin paljon mökää ulos, että jos ei ihan stadionkeikalle ole lähdössä, niin potku riittää varmasti.

      • Speedy gonzales

        Jos tarvitset monipuolisia soundeja,niin sitten ehdottomasti line 6 pesee marsun...Tietenkin kaikki on käyttötarpeesta kiinni.Itse olen soittanut kitaraa kohta 25 vuotta erilaisilla vahvistimilla,mutta nykyään käytän mallintavia juuri niiden monipuolisuuden takia.Line 6 sopii niin heviin kuin bluesiinkin ym. Omat presetit on aika kökköjä,mutta säätämällä löytyy vaikka mitä,kun vaan malttaa käyttää aikaa. Ja mukana tulee aika kivasti käyttökelpoisia efektejä. Marshall on yhden tai kahden käyttökelpoisen soundin peli.


    • sipe2

      LIne6 Halpa Romu Varsinkin 50w

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe