Etiopialaiset miehet +++

Lady Blue

Etiopialaiset kristitys miehet ovat ihan omaa luokkaansa. Pakko sanoa!

Mulle on ainakin tullut tosi positiivinen kuva. He ovat moderneja, osaavat tarttua kattilaan ja tiskiharjaankin, hoitavat lapsia kohtelevat naisia hyvin. Ovat rauhallisia, keskustelijita ja rakastavat kouluttautumista. Puhun nimenomaan etiopialaiseista kristityista. He harvemmin eroavat tai riitelevat lasten huollosta Minusta etiopilainen mentaliteetti sopii hyvin yhteen suomalaisen mentaliteetin kanssa... Onko muilla kokemusta???

31

4340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Y K

      Joo..mun täytyy kyllä yhtyy sun sanomisiin.En ole koskaan tavannu muita afrikkalaisia miehiä jotka olisivat nän moderneja...ja meikä on ihan ihastunut!
      Nämä kaks vuotta jotka olen tuntenut etiopialaisia...mieheni ja kaverini,ovat olleet parasta aikaa elämässäni.Tosi hieno kokemus ja tää ystävyys ,rakkaus sekä avioliito jatkuu aina!!:)

    • Työmies..

      Kuulin töissä, että etiopialaisten naisten sukuelimet on silvottu. Onko tämä totta. Se ois hirveetä. Ei sellasen ihmisen kanssa voi liittoa harkita kun seksi on sellaiselle silvotulle naiselle yhtä tuskaa eikä itselläkään ole haluja sellaiseen puukolla revittyyn.

      • totuuden torvi

        Etiopassa kansanperinne on ollut etta maaseudulla tyttojen sukuelimia on leikattu. Ymparileikkaus on ollut eri tasoista, useimmiten se on pieni viilto perinnetavan vuoksi jossa ei poisteta mitaan. Ei ole kuitenkaan kiva ajatus.

        Nykyaan tata ei enaa juuri tehda missaan Eika etiopialaisnaisia enaa kohdella alistetusti vaan tasavertaisesti. Somaliassa tavalla on kai syvemmat juuret.


      • Maria 07

        ..minkälaista kirurgiaa Etiopian ympäristössä harjoitetaan. Ja uskonnon merkitys siellä radikalisoitumassa!!


    • Tämä juttu

      kyllä alkaa haiskahtaa siltä kuin koirista puhuttaisiin. Mikä rotu käyttäytyy hyvin ja on helppohoitoinen ja uskollinen.

      Kun kerran tyttöjen on pakko sellainen muotiafrikkalainen nyt saada.

      • hau hau

        Tiettyja ihmiryhmii saa siis haukkua vapaasti palstalla mutta kun kehutaan niin se on pahasta. Kokisit varmaan hirveen kunninloukkauksen jos olisin sanonut samaa suomalaisita miespuolisista..Annetaan etiopialaisten miesten lukea juttu ja katsotaan sitten oliko loukkaavaa...


      • Anonyymi

        Se on coolia liikkua mustan miehen kanssa. Isot kalut.


    • nämä kolme

      Itseasiassa minullakin on sellainen kuva, että ovat hyvin kunnianhimoisia koulutuksen suhteen, no kolme tiedän, yksi jallittikin aika pitkään, todella hyvä keskustelija (jatko-opiskeli yliopistossa), mutta jokin sitten klikkasi. Mutta tälläinen kokemus

    • göhhömm

      Sen takia Etiopialla menee niin hyvin? He ovat onnistuneet rakentamaan oikean ihanneyhteiskunnan sinne.

      • politiikka

        Sulla ei ole hajuakaan Etiopan hallinnosta ja politiikasta, etka tieda, etta sita vastaan kapinoivat on jo pitkaan paasseet hengestaan joten pojat ovat opiskelupaikkansa ansainneet


    • sinisilmäisempi

      kokemukseni mukaan etiopialainen mies vastaa hyvin kaikkia afrikkalaisiin liitettyjä stereotypioita: valehtelee, pettää, käyttää hyväkseen suomalaisen naisen hyvä sydämisyyttä ja lopuksi jättää, kun toinen alkaa huomata mistä on kyse. syy: kehitysmaan ihmiset ovat oppineet jo pienestä pitäen että pysyäkseen hengissä tulee valehdella ja varastaa, epärehellisyys on heillä verissä ja äidinmaidossa. onneksi joitakin harvoja poikkeuksia löytyy :)

    • Raaka_-_Watson

      Etiopialaiset naiset ovat kuvankauniita ja monin verroin parempia vaakamambossa kuin mitä suomalaiset naiset ovat.
      Loistava maa

    • Nikerianämmänmies

      Kundit on juoksijoita, panevat pitkään mutta pitkiä kalsareita eivät osaa käyttää.....

    • Anonyymi

      Etiopialaiset miehet etsivät suomalaisen "maman" , joka hoitaa kodin, maksaa kulut ja laskut, lähettää rahaa heidän sukulaisilleen Afrikkaan, hyväksyvät heidän sivusuhteensa ja hoitaa heidän lapsensa. Sillä aikaa, kun he itse viettävät aikaa kavereidensa kanssa, pettävät sekä suomalaisten että etiopialaisten naisten kanssa ja matkustavat useiksi kuukausiksi vuodessa Etiopiaan jättäen "maman" yksin huolehtimaan kaikesta. Heidän mielestään heillä on täysi oikeus tähän, koska Etiopiassa mies on kuningas ja nainen on orja. Jos haluat henkilökohtaisen kehitysmaaprojektin, ota etiopialainen mies . Hän käyttää sinua hyväkseen ja pettää, lopuksi syyttää sinua kaikesta ja jättää toisen maman löydettyään.

    • Anonyymi

      näytä minulle etiopilaisen naisen jalkoväli ilman pilluamputaatiota niin minä näytän sinulle etiopialaisen miehen joka rakastaa koulutttautumista eli on siis korkeastikoulutettu lääkäri tai insinööri
      ei mulla muuta

      • Anonyymi

        Kun aikoinaan olin Etiopiassa niin panin useampaakin naista siellä eikä oltu silvottu mitenkään. Eiköhän kyseinen touhu ole enemmänkin muslimien touhuja


    • Anonyymi

      En nyt tiedä....mulla on huonoja kokemuksia. Ne ottaa suga maman jota sitte pettää ku silmä välttää. Valvoo yöt ja nukkuu päivät. Sugarmom hoitaa ja maksaa huvit. Kaikki stereotypiat pätee näihin itäafrikkalaisiin. Siivellä eläjiä. Ei mulla muuta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko etiopialaiset moniavioisia, kuten jotkut afrikan heimot?
      Suomalaisissa on on hyviä miehiä.

    • Anonyymi

      tuleekohan seuraavaan et lehteen juttua yöntimon kiihkeästä illasta pyykkituvalla

    • Anonyymi

      Sitoutumiskammoisia, vastuuttomia playereita. Senhän näkee jo maan poliittisesta ja taloudellisesta tilanteesta, väestönkasvusta, pakolaisten määrästä, kehitysavun tarpeesta ja etiopialaisten työllistymisasteesta esim Suomessa. Lapsia tehdään oikealla ja vasemmalla, yhteiskunta elättää...

      • Anonyymi

        Juu ja vielä se, etteivät halua oppia suomea ja integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan. He puhuvat ylimielisesti pahaa suomalaisista ja suhtautuvat rasistisesti. Heidän mielestään mustat on paljon valkoisten yläpuolella. Taustalla joku alemmuuskompleksi. Ei petä yhtään sen vähempää kuin länsi afrikkalaiset mutta tekee sen salaa. Älyttömän taitavia salaamaan, valehtelemaan ja manipuloimaan.


    • Anonyymi

      Juokse niin lujaa kuin pääset. Lähde ennenkuin tulet raskaaksi. Näistä sankareista ei pääse koskaan eroon, jos saa lapsen heidän kanssa. Suomi on sama heille kuin kela. Suomalainen nainen on lypsylehmä, jonka avulla elätetään koko suku. Käy tutustumassa naisen asemaan Etiopiassa ennenkuin ryhdyt suhteeseen. Löydät paremman miehen mistä tahansa muusta maasta. Jos et erityisesti janoa palata takaisin kivikaudelle missä naisen oikeudet on nolla.

    • Anonyymi

      Mulla kokemusta etiopialaisesta naisesta. Täytyy sanoa että tuo moderni, kuvaa hyvin tätä naista. Varsin länsimainen elämäntyyli. Oppinut Suomen tavat, syö puuroa ja tykkää ruisleivästä, tykkää myös saunasta. On toki vahvan ylpeä kotimaastaan, ja sanoo sydämensä olevan aina Etiopiassa. Erittäin hyvin integroitunut Suomeen. Käy töissä ja maksaa veroja, ja tarkka lastensa säännöistä, ruutuajoista yms. On aktiivinen ja osallistuu moniin juttuihin. Pääosa ystävistä on muita ulkomaalaistaustaisia, afrikkalaisia, thaimaalaisia, jne, mutta lastensa kautta myös kantasuomalaisia tuttavia.

      Vaalii toki omiakin kulttuurillisia arvoja, pääsiäinen on hänelle tärkeä, sekä tietyt rutiinit. On myös todella siisti ja sisälläkin kuljetaan sandaaleilla, ei sukkasilla. Hän on myös tarkka kaikesta. Jollain tapaa silti levoton ja impulsiivinen. Erittäin hyvä päässälaskutaito, en ole koskaan kohdannut vastaavaa, sanoo muutamassa sekunnissa tuloksen esim paljonko on 29x37. Hänellä on jokin etiopialainen sormitekniikka siihen. Toisaalta hajamielinen ja unohtelee asioita, johtuen toki siitä että hän on melko aktiivinen eläjä.

      Todella kohtelias ja huomioon ottava sekä auttavainen. Rahankäyttö hieman impulsiivista, ja hövelisti maksaa välillä minunkin ostokseni, vaikka kiellän. Tokk välillä hänellä on rahat vähissä ennen seuraava tilipäivää, autan siinä aina välillä. Hänellä on tapana lainata rahoja ystävilleen, ja toisaalta hän lainailee välillä rahaa itselleenkin heiltä. Hän sanoo että Etiopiassa on tapana, että rahan lainaus on siellä jokapäiväinen tapa, eikä se ole niin ihmeellistä. Että se vähentää stressiä, kun aina löytyy joku joka maksaa, ja velat jää sitten myöhemmäksi asiaksi. Itselläni meinaa mennä hermot välillä, kun hänellä on saatavia ystäviltään satoja euroja, ja toisaalta hän on itse velkaa satoja euroja. En tiedä kuinka hän pysyy laskuissa mukana. Mutta ilmeisesti se on sääntö kuin poikkeus, että koko ajan ollaan velkaa jollekin, ja joku on itselle velkaa. Se vaan tuo välillä ongelmia, kun ennakointi ei ole etiopialaisen vahvin juttu, eletään hetkessä, ei huolta huomisesta.

      Etiopiassa on hänen mukaan tapana, että jos jotain haluaa, niin se kyllä järjestyy tavalla tai toisella. Eli mikään ei toimi mutta kaikki järjestyy, vai miten se meni.. Siitä se tietynlainen impulsiivisuus ja leväperäinen rahankäyttö kai johtuu. Hän on toki sanonut, ettei ymmärrä suomalaisia, jotka stressaavat rahasta ja säästävät sitä pahan päivän varalle.

      Hän syö todella terveellisesti eikä juo alkoholia, muuta kuin joskus punaviiniä ruoan kanssa jos halutaan vähän syödä fiinimmin. Hän ei myöskään ymmärrä suomalaista ryyppäys kulttuuria, häntä puistattaa humaltuneet ihmiset. Ilmeisesti hänen ex-mies käytti alkoholia liiaksi.

      Hän pitää melko mausteisista ruoista. Useimmiten riisiä ja kanaa tai lihaa. Sianlihasta hän on sanonut ettei periaatteessa syö sitä, Etiopiassa ei ole tapana syödä possua, mutta sanoi että syö kyllä jos tarjotaan, ja on joskus maistanutkin mutta sanoi ettei possu ole hänen juttunsa. Että ei se ole kiellettyä, mutta ei tapanakaan.

      Vartaloltaan kevytrakenteinen hoikka ja luonnollinen. Sileä iho ja täydelliset rinnat. Kauniit kasvonpiirteet ja ihanan kiharaiset vahvat hiukset. Eikä pihtaa sängyssä, vaan on aina valmis seksiin ja haluaa sitä itsekin aktiivisesti. Joskus mustasukkainenkin ja vahtii etten mene pahoille teille, se hieman aluksi häiritsi, mutta siihenkin tottuu. Ja asiaa helpotti se, että hänellä on nyt sovellus mistä näkee sijaintini, niin ei stressaa missä menen. Ei hän nyt minua haukkana vahdi, mutta näkeepähän missä menen.

      Loistava nainen joka tapauksessa. En olisi suominaisesta näin mahtavaa pakkausta ikinä löytänyt. Sanotaanko että enempää en osaisi naiselta toivoa. Innostui pilkkimisestäkin ja tykkää laittaa kalasta ruokaa.

    • Anonyymi

      Etiopialaiset ovat sotakarkureita ja Suomessa pelkästään siksi että heidät tapetaan Etiopiassa. Yksi kehittymättömimmistä maailman valtioista.

      • Anonyymi

        Sekoitat somaleihin..

        Etiopia on toki kehitysmaa, kuten kaikki Afrikan maat yleensä. Mutta Etiopia on Afrikan yksi kehittyneimmistä maista. Lisäksi Etiopoa on ainoa Afrikan maa, joka säilyi itsenäisenä kolonalisaation aikaan, jolloin kaikki muut maat oli jonkin länsimaan siirtomaita.

        Etiopiassa on tasa-arvo pisimmällä koko Afrikassa. Naisilla on äänioikeus ja vaikutusvaltaa, ja hallintoelimissä on naisia koko ajan enemmän.

        Etiopia on tietyllä tapaa Afrikan länsimaisin valtio. Joskin maassa on sisäisiä ristiriitoja, ja hiljattain maassa oli sisällissodan alku, joka sitten laantui.

        Silti Etiopiaa ei voi verrata länsimaihin juurikaan, maassa on afrikkalainen elämäntapa ja omanlainen kirjava kulttuuri. Köyhyyttä on paljon, joskin osa elää varsin vaurasta elämää.

        Etiopia on poikkeuksellinen Afrikan maa. Se on irrallaan ns islam-vyöhykkeestä, eli maata ei voi lukea islamilaisiin valtioihin. Toisaalta Etiopia ei oikein kuulu länsiafrikkalaisiinkaan valtioihin. Etiopiassa vallitsee ortodoksinen kulttuuri, joskin omilla paikallisilla uskomuksilla höystettynä. Etiopia on tietyllä tapaa poikkeus Afrikassa, Etiopia on Etiopia, Afrikka on siinä ympärillä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Savages

    • Anonyymi

      Etiopialaiset tappavat toisiaan en sanoisi korkeakulttuuriksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taitavia vetämään rasistikortin esiin jos eivät saa mitä haluavat. Muu maailma joutuu sekaantumaan Etiopian tilanteeseen kun he eivät saa itse sotaa loppumaan kahden vuoden jälkeenkään ja ihmiset kärsivät. Tässäkin heillä rasistikortti esillä: muut eivät kuulemma välitä ihonvärin takia, suositaan vain Ukrainan sotaa eikä lainkaan muisteta etiopialaisia. Sitten haukutaan, kun yritetään puuttua...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1515
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      990
    Aihe