Paras kondomi?

poika_8_8

Nyt kun uusivuosi kerran on saapumassa, olemme tyttöystäväni kanssa päättäneet edetä sänkyyn asti. Tyttöni ei käytä e-pillereitä mutta hänellä on jälkiehkäisypilleri kaiken varalle. Haluisin kuitenkin tietää onko kondomimerkki "Magic" hyvä? Kertokaa hyvät/huonot puolet, kiitos paljon!

20

4076

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -ei oikein-

      puristaa väärästä kohdasta, ahtaan tuntuinen. osta sultan tai euro kondomi niin mahtuu paremmin.

      • Scarlet_80

        Näkki näin naisen näkökulmasta myös hyvä, mutta ihmetellä täytyy vaikeasti avattavaa pakkausta! Siinä seksihimot katoaa kun pelottaa, että revit pakkauspaperin ohella myös kumin!!


      • youshowermewithlullabies
        Scarlet_80 kirjoitti:

        Näkki näin naisen näkökulmasta myös hyvä, mutta ihmetellä täytyy vaikeasti avattavaa pakkausta! Siinä seksihimot katoaa kun pelottaa, että revit pakkauspaperin ohella myös kumin!!

        Sama homma oli meilläkin kun kondomipakettia ei saanut auki, kyllä siinä halut menee. Mutta parhaaksi ollaan todettu easy ac - paras päällä ja ainut paketti, jonka saa helposti auki. tosin sitä ei ole näkynyt kaupoissa omissa paketeissaan, vaan kaikissa niissä, joissa on monia eri merkkejä samaan aikaan.


    • halut meni kummaltakin

      Noh, mulla on henkilökohtaisesti vähän huonoja kokemuksia tuosta Magicista. Se sopii parhaiten pitkälle ja kapealle penikselle ja mun poikaystävälle se ei vaan kertakaikkiaan mahtunut! Jäi puoliväliin ja ensin epäiltiin että menikö nurinpäin, mutta kyllä se vaan oli ns. liian pieni. Halut siinä meni sitten kummaltakin kun ei edes kortsua kunnolla päälle saanut. Sultan on meillä ollut hyvä merkki ja se on kuulemma jossain testauksissa todettu kaikkein kestävimmäksikin! Siis rikkoutuu harvemmin kuin muut merkit. Me ollaan käytetty pelkkää kondomia ehkäisykeinona melkein 4 vuotta ja kertaakaan ei ole kortsu hajonnut eikä muitakaan vahinkoja sattunut. Uskallan siis suositella kyseistä merkkiä. En ole kyllä huomannu, että pakkausta olisi erityisen vaikea avata, mutta voihan se olla...

    • kondomi..

      Ei parasta kondomia voi tietää, kuin vain omasta mielestään ja tietenkin myös seksikumppanin mielestä. Joidenkin naisten mielestä juomukondomi on hyvä, mutta joidenkin mielestä taas ei.

      Peniksen muoto, pituus ja paksuus ratkaisee istuvuuden. Muut ominaisuudet voivat jonkun mielestä olla hyviä tai sitten ei.

      Magic on kapeampi kärjestä, mutta ei liukasteensa takia pysynyt muistaakseni päällä kovin hyvin. Isoterskaisen on sitä kait turha sovittaa päälle, mutta minulle se kyllä sopi, mutta ei pysynyt parhaiten paikoillaan.

      Sultan on kyllä ihan mahdoton kondomi, jonka suosiota en ymmärrä. Vahvimpia kondomeja ovat lateksittomat kondomit, mutta ne ovat muuten kovin epämukavia muovimaisen kovuutensa takia. Venymättömyytensä takia lateksiton kondomi on myös isompi, joka voi tietysti jollekin olla hyväkin.

      Kokeile ensi kondomia ilman yhdyntää, jotta ehtisit tarvittaessa hankkia sopivampia kortsuja ennen oikeaa aktia. Ei ole kiva, jos homma ei suju kortsun takia.

      • halut meni kummaltakin

        Hmm. Sulle Sultan on ehkä mahdoton kondomi, mutta ethän sä sitä noin voi leimata sillä perusteella. Kyllä se on tosi suosittu merkki, vaikkei tietysti kaikille sovikaan. Mut meille esimerkiksi ei sopinut Magic. Kaipa se on tosiaan parempi kokeilla etukäteen mikä siihen omaan kaluun istuu parhaiten. En kyllä ihan ekalla kerralla suosittele mitään juomukondomia, varsinkin jos tyttö on neitsyt. Sitten myöhemmin voi alkaa kokeilla kaikkea kiva... =)


    • on...

      Hyvä kondomi ja myös tukee kalua erektiossa. Haittapuolena se on aika paksua materiaalia joten touhu ei mielestäni tunnu niin hyvältä kuin jollain ohuemmalla kondomilla. Toisaalta tuosta voi olla etua ensimmäisellä kerralla.

      Todellakin kannattaa kokeilla etukäteen ja joka tapauksessa ottaa live-tilanteeseen mukaan kaksi erilaista pakkausta jottei homma jää valitun merkin jostain ominaisuudesta kiinni.

    • ei tuu äkkiä

      Niihän se sanonta tais olla..

      Niihin mie tykästyin silloin muinoin kun mullakin oli seksuaalielämää..

    • ei oo tosi

      hähäh!?!?!?!?!

      "hänellä on jälkiehkäisypilleri kaiken varalle"

      ei jälkiehkäisypilleri ole tarkoitettu kaiken varalle!
      tulee muuten aivan hel.... hirvee olo sen kun vetää naamaansa.. tiedoks vaan.

      • ei ei

        Aivan hyvä noin. Tietenkään sitä ei saa turhaan ottaa, mutta jos vaikka yhdynnän jälkeen huomaa kumin rikkoutuneen, niin hyvä se on sitten jälkiehkäisypilleri napsaista.

        Kerran olen jälkiehkäisyä käyttänyt eikä tullut ollenkaan huono olo, täysin yksilöllistä.


      • kerran käyttänyt

        Eipä heillä kai ole tarkoitus sitä käyttääkään jos kaikki menee hyvin. Se voi olla hyvä olemassa niin ei ole niin jännittynyt sitten siitäkään että meneekö kaikki hyvin. Sitä paitsi pilleri ei tosiaan aiheuta kaikille mitään hirveitä oireita, itselleni ei tullut mitään. Tietenkään sitä ei saa missään nimessä ottaa turhaan, mutta en usko että ketjun aloittaja sitä tarkoittikaan.


    • janne.

      jos sulla on pieni kulli niin sitten se voi olla hyvä mutta minä en tykännyt se oli liian pieni,näkki on ehkäpä parempi.

      • ...

        ...koin että Näkki on naurettavan pieni eikä mahdu päälle, Magic kyllä mahtuu.


      • dallas89
        ... kirjoitti:

        ...koin että Näkki on naurettavan pieni eikä mahdu päälle, Magic kyllä mahtuu.

        Toivon syvästi että magicit ovat isompaa kokoa kuin näkit.. Aina saa olla sydän kurkussa kun kumi on puolessa välissä siitintä. Sain joululahjaksi kaverilta magiceja, kun vain pian pääsisin testaamaan!


      • ei ainakaan
        dallas89 kirjoitti:

        Toivon syvästi että magicit ovat isompaa kokoa kuin näkit.. Aina saa olla sydän kurkussa kun kumi on puolessa välissä siitintä. Sain joululahjaksi kaverilta magiceja, kun vain pian pääsisin testaamaan!

        No meillä ei ainakaan Magic mahtunu mun jätkäkaverille. Oon käsittänyt niin, että Magic sopii pitkälle ja kapealle kalulle, jätkäkaverillani oli liian paksu ja kortsu ei vaan menny loppuun asti vaikka miten yritti survoa. Meillä Sultan on toiminut parhaiten...


    • Apua!

      Sellaista kysyisin että kuinka kauan kondomit pysyvät hyvinä? Ostin pakkauksen Magic- kondomeja r-kioskilta. Huomasin että kondomeissa lukee "exp date 2011-05. Tuohan tarkoittaa viimeistä käyttöpäivää? Onko kumi jo liian "vanha" rakasteluun?

      • ...

        Sinulla on siis aikaa toukokuulle 2011 käyttää nuo 5 kondomia. Toivottavasti käy nyt edes sen verran hyvä flaksi.


    • Anonyymi

      Vois ostaa jotain kortsuja. Onko Sulttani juomukondomi conture hyvä merkki? Sopiiko 12 centtisee siittimeen vai pitääkö ostaa esim SukiSuki tai muu merkkinen kondom?

    • Anonyymi

      kokeile perus magiciä

    • Anonyymi

      Voithan kokeilla sen tavallisen kumin laittamista jo yksin. Sittenpä tiedät onko sopivan kokinen ja osaat ehkä tosi tilanteessa nopeammin laittaa sen paikalleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      151
      8881
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1453
    3. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      76
      1355
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      79
      1259
    5. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      147
      1137
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      91
      1104
    7. 48
      849
    8. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      103
      847
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      47
      823
    10. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      818
    Aihe