Ennen________________tuloa?

Shamu

Toivottavasti ennen joulupukin tuloa ryhmäläiset löydätte tänne!
En uskaltanut alkaa nimeämään tätä nyt mitenkään kun en ole perustaja tai ollut mukana niin pitkään...Joku nimi se on keksittävä,itse en ainakaan jaksa joulupukkia alkaa odottelemaan jo nyt.Ajattelin että seuraava etappi minulla olisi joskus kesäkuun lopulla,tulisi taas sellainen puolen vuoden tavoiteaika.

Joulukiloja tuli 1,7kg =(
Tämän hetken tiedot:
Aloituspaino:127,1kg (31.7.2006)
Paino tänään:121,6kg

Mä vielä mietiskelen ja laskeskelen tuota tavoitetta tämän päivän.Ja ilmoitan sen illemmalla,kunhan saadaan ryhmän toiminta taas pyörimään kunnolla.Huomasin joulutauon aikaan että todella tarvitsen tätä ryhmää,että on joku jolle on ´´tilivelvollinen´´ ja saa tukea :)

Kaikki ilmoitelkaahan itsestänne!Ja uusia jäseniä varmaan kaivataan?!Tänään alkaa varmaan aika monella elämäntapamuutos tai laihis;vuoden ensimmäinen päivä ja maanantai!

Onnellista ja onnistunutta uutta vuotta meille kaikille!

13

728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pyylevä Pirkko

      Hei! =)
      Minä jo tuossa aiemmin kirjoittelin tänne ja kyselin mahdollisia mukaanlähtijöitä tähän laihdutusjupakkaan, mttei hirveästi vastauksia tullut.. =)
      Eli voisin ilmottautua mukaan tähän jos se vaan teidän porukalle sopii...
      Eli tänään aamulla oli eka punnitus ja vaaka näytti 75,2 kg eli tavoitteenani voisi olla että toukokuun loppuun ainakin 10 kg pois(mieluummin vielä pari kiloa lisääkin)...
      Punnitsen itseni aina maanantaiaamuna ennen aamupalaa ja ilmoittelen sit miten menee.
      Milläs otsikolla täällä "tapaillaan"?
      Vai onks se tuo nykyinen?
      Mutta hyvää uutta vuotta ja laihtumisiin! =D

      • namupelle

        mukaan jos se teille sopii.
        Mun pitäis saada semmonen 15kg. Nyt aamulla paino 65kg ja olen 154cm pitkä. Kirjoittelen sitten kuulumisia.


    • Jasuli

      Heipä hei vaan!
      Ihanaa, että täältä löytyy muitakin taas aloittaneita. Joulu meni ja taas läskit lisääntyivät muutamalla kilolla. Osa niistä varmaan lähtee nesteen muodossa nopeasti, mutta kun pääsis sinne läskiin kiinni!
      Lähtöpaino on siis 101.2 kg, vuosiin en ole ollut näin lihava. Aloitin tänään sairaaladieetin. Se ei ole se kaalisoppadieetti vaan sellainen, jossa saa syödä kalaa, lihaa, pinaattia, hedelmiä, ym. Se kestää 13 vrk. Mitä mieltä olette tällaisista dieeteistä? Olen kanssa vuosien saatossa laihduttanut useampia kiloja ja todennut, että kun aluksi otan jonkun tuollaisen spurtin alkuun, niin silloin onnistun jatkossakin pitämään kurissa syömiseni.
      Tavoitteena olisi nyt alkuun -10 kg, siinä sitä onkin tekemistä. Mutta jos yhdessä onnistuttaisiin, vai mitä?
      Hyvää uutta vuotta kaikille ja onnistumisen iloa!

      • Kokeillut

        Olen kokeillut muutamia kertoja tuota sairaaladieettiä. Olen saanut parissa viikossa pois n. 5 kg. Mutta se on niin tylsä ja ne ruuat alkaa tulla silmistä ja korvista jo toisella viikolla, joten en enää sellaiseen ryhdy. Mieluummin muuttamalla ruokailutottumuksia hitaasti ja varmasti. Eihän läskiä kuulemma lähde kuin noin puoli kiloa viikossa. Loput on nestettä. Mutta alkusysäykseksi se kyllä käy, kunhan jatkaa sitten terveellisillä ruokailutottumuksilla sen jälkeen.


    • pikkupullero

      Viime keväänä toimimme nimellä "Ennen kukkien puhkeamista". Itse kannattaisin samaa tänä keväänä, jos vaikka vanhat tutut löytäisivät seuraamme =)

      Ai niin. Shamu minut tunteekin, mutta muille esittäydyn. Pikkupullero, ryhmän perustaja, hyvää päivää! Olen pysynyt nyt pari kuukautta piilossa kiven alla häpeämässä nykyistä tilaani... en tiennyt, että ihminen voi lihoa näin paljon näin lyhyessä ajassa. Nyt palaan taas kentälle, mutta jos sen minulle suotte, vielä toistaiseksi ilman mitään numerotietoja? Muuten minun pitää palata takaisin kiveni alle =) Tavoitteena tänä vuonna viimeinkin se normaalipaino.

      Ja vaikka ryhmän perustajana itseni esittelinkin, ei tämä minun ryhmäni ole. Tällä hetkellä se on kaikista eniten "teidän", toivottavasti kohta taas "meidän". Tsemppiä kaikille ja katse kohti kesää!

    • Restless-

      Täällä vielä yksi sinnikäs mukanaroikkuja, liityin siis ryhmään viime kesän/syksyn vaihteessa.

      Aloituspaino oli n. 85kg
      Paino nyt ja edelleen 74-75kg
      Tavoitteeksi asetan nyt 70kg. johonkin mennessä :D

      Jumpat alkaa ensi viikolla ja uimaliput menevät maaliskuussa vanhaksi, joten täytyy alkaa käydä enempi polskimassakin.
      Myönnän etten ole kyllä saanut vielä ruokailujani arkipäivän saralle, tulee vielä possuteltua suklaita sun muita, mutta eipä ole onneksi tullut niitä kiloja lisää. Toivottavasti tämä tästä taas alkaa kun alkaa työtkin ja harrastukset ja saisi nämä jokakuukautisetkin loppua (tekevät musta sikapossun, voisin syödä koko ajan ihan mitä vaan missä vaan aina!).

      Ryhmän nimi on minulle ainakin ihan saman tekevä! Ja pikkupullero tulee nyt takaisin mukaan ryhmään, huolimatta kiloista, sinnittelesinnittele! :)

      • Restless-

        Tänään aamulla paino 73kg, mitä ihmettä?! :)

        Terveellisesti en ole syönyt nyt pitkään aikaan, sen myönnän (paitsi aamiaiset ihan normaaleja), mutta olen silti pyrkinyt syömään _säännöllisesti_ (vaikka ruoka olisikin roskaruokaa tms.).

        Onkos teillä muilla askelmittareita? Joulupukki toi minulle sellaisen ja olen nyt muutamina päivinä sitä käyttänyt. Ensimmäisenä käyttöpäivänä tuli askelia reilu 7000 (olin shoppailemassa muutaman tunnin, muutoin kotona ja ruokakaupassa). Yhtenä päivänä tuli vain n. 5000 kun olin kotona enkä juurikaan muualla. Eilen sitten tuli reilu 9000 kun kävin töissä kääntymässä ja kaupungilla hetken kävelemässä yms. :) Tuo on ihan kiva vekotin, jos pyrkii aina siihen 10 000 askeleeseen, mitä ne suosittelee pvässä käveltävän. Oli ihan varma että itse kävelen vain 5000 tms. Nyt odotan maanantaita jolloin alkaa tuo toinenkin työ, haluan tietää paljonko tulee askeleita siellä päivän aikana.


    • Eli täälä ollaan :)

      Tiedot:
      Pituus 168cm
      Paino 2005 syksyllä 91kg
      Tavoitepaino 65-68kg

      Painoa on tällä hetkellä liikaa!!!! Tossa syys-lokakuussa painoin siis n. 69,5kg ja siitä se sit nousi..Mutta ei toki about kolmee kiloo enempää. Kerron vaiks ens viikolla tän hetken painon, tällä hetkellä kun on uuden vuoden nesteitä ym. painoa lisäämässä.

      Tavoitteenihan oli 68kg 20. tammikuuta mennessä, mutta toisin siis käy. Millään en tässä ajassa saa painoani noin alas. Eli kaksi ja puoli viikkoa ja sitten lähden viikoksi etelän lämpöön ;P

      Lopullinen tavoite on tavoitettava viim. elokuun neljäs kun toimin veljen avovaimon kaasona :)

      Mutta tosiaan uusia mukaan vaan, ja pikkupullero takaisin ryhmään :)

      Sateisen terveisin Kirsikka

    • Siru

      Tiedot:
      Pituus: 163cm
      Aloituspaino 105kg (3.6.2006)
      Paino joulun jälkeen 84,3kg
      Tavoitepaino: 64kg
      Pudotusta tähän mennessä -20,7kg
      Jouluna ei tullut lisäkiloja, mutta uuden vuoden juomat tuntuvat nesteen kerääntymisenä. No yleensä nuo nesteet poistuvat viikon kuluttua. Ei muutakuin jumppaamaan, niin eiköhän se siitä. Hyvää painonpudotus viikkoa kaikille.

    • Shamu

      Nyt on pitänyt aika kiirettä...Mutta tämän kevään tavoite on laskettu.Eli juhannuksen jälkeisenä maanantaina olisi tarkoitus painaa 110 kg.Se tarkoittas että viikossa pitäs lähtee keskimäärin vähän alle 0,5 kg.Kevääksi vähän kevyempi tavoite kun on rankka pääsykokeisiin lukeminen edessä ja ei sitten tiedä miten ne saa sovitettua yhteen.Toivottavasti hyvin!

      Mukavaa että vanhat ryhmäläiset ovat löytäneet tänne.Erityisesti on mukavaa että pikkupullero on palannut takaisin!Takapakeista huolimatta on hyvä että jaksaa jatkaa.

      Hyvin on viikko käynnistynyt,ruoka ja liikunta aika hyvin hanskassa.Maanantainahan sen näkee miten on mennyt :)

      Mulla ei ole askelmittaria,vaikka olen vähän harkinnut sellaisen ostamista.Mutta pitää sitä miettiä vielä.

      Ja uusille jäsenille tervetuloa minunkin puolestani.Suurin osa meistä ilmoittaa tulokset maanantaisin tai tiistaisin mutta kukin tekee tyylillään.Ja painopiste tässä keskustelussa on terveellisten elämäntapojen opettelu toisiamme tukien.

    • yxNina

      heips,

      toivottavasti tähän ryhmään mahtuu mukaan vielä yksi laihduttaja...olen seurannut niin "ennen kukkien puhkeamista" kun "ennen joulupukin tuloa" ryhmän kirjoituksia välillä vähän aktiivisemmin ja välillä vähän vähemmän aktiivisemmin mutta en ole aikaisemmin itse tilittänyt tuntoja täällä.

      Ajattelin että kokeilisin sitä nyt, josko se antaisi minulle lisämotivaatiota, "vertaistukea" ja lohdutusta silloin kun asiat ei ihan mene niin kuin pitäisi.

      Oma laihdutushistoriani on seuraava:
      ikä: 30v.
      pituus: 164cm
      paino 1.1.2006: 108.8kg
      paino 3.1.2007: 90.5 kg
      tavoite 23.6.2007 (juhannusaatto): 80 kg (enemmänkin saa lähteä tietenkin)
      taivoite joskus: normaalipaino (65 kg)

      aloittelin vuosi sitten painonvartijoissa ja puoli vuotta kävin siellä aika aktiivisesti jolloin tippu noin 15 kg. En noudattanut heidän ohjeita mitenkään pilkuntarkasti mutta sovelsin sieltä minulle sopivaa tietoa minulle sopivaan tahtiin (söin melkeen koko ajan yli pisterajani mutta liikun paljon). Kevensin omaa ruokavaliotani ja jätin ahmimiset pois. Vähensin alkoholinkulutusta ja liikuin reilusti enemmän. 2 kuukautta jaksoin pitää ruokapöytäkirjaa.

      Syksyllä kävin painovartijoissa punnitsemassa itseni noin joka toinen viikko mutta elämässä tapahtu niin paljon muuta tärkeätä että varsinainen laihdutus jäi. Liikuin tosin edelleen paljon enkä ole syöpötellyt juuri ollenkaan entiseen tapaan vaan söin hyvin ja nautin olostani. Missään vaiheessa kiloja ei ole tullut takasinpäin (muuta kun satunaisia painonvaihteluita) ja muutama kilo on lähtenyt sinä aikana (ja aika paljon kiinteytystä on tapahtunut). Tietenkin täytyy muistaa että kevään painonpudotus on tuoreessa muistissa ja vaikka kuinka yritän ajatella tätä elämäntapamuutoksena niin pelkään että vanhat tavat pikkuhiljaa tulevat takasin.

      Nyt sitten haluan ottaa itseäni taas niskasta kiinni ja jatkaa uusien tapojen juuruttamista. Luin jostain että uusien tapojen oppimiseen menee vuosi (ehkä enemmänkin) joten uskon uutteraan harjottelemiseen. Aikoinaan kun lopetn tupakanpolton siitä tavasta irti pääseminen kesti kauan (varmasti yli vuosi) joten minusta on loogista että tämä ruokailutottumusten ja liikuntatottumusten muutoskin on pitkä prosessi...ja huomaan kyllä jo nyt että tietyt vanhat tavat ovat gone (toivottavasti 4ever).

      Strategiani on yksinkertainen, pienennän illallis-annosta joka on yleensä ollut tosi iso (minulla on paha tapa ottaa santsilautanen, tämä on nyt vuoden alusta kielletty) ja kevennän lautasta laittamalla joka päivä salaatin tai raastetta. Lisäksi jälkkäri pois tai ainakin kevennetty versio, joko rahkaa marjoja, mehukeittoa tai vastaavaa.
      Ulkona syömiseen uudet säännöt, uuuniperunat, salaatit ja tomaattipastat kehiin ja jälkkäriksi vain kahvia (tai ehkä yksi pieni jädepallo ilman kastikkeita), käyn noin kerran-kaksi viikossa ulkona syömässä...
      Lisää liikuntaa ja liikunnan tehoa (liikun jo nyt noin 4-5h viikossa joten lähinnä tehostaminen ja pitemmät sunnuntailenkit tulee kyseeseen)ja sitten ajattelin yrittää panostaa arki-liikuntaan vaikka minulla ei vielä ole ideaa siitä miten sitä voisin lisätä...

      että näillä työkaluilla edetään...tsemppiä kaikille mukana olioille!

      • Jojo

        Hei,

        oli niin upeita saavutuksia teillä, että haluaisin liittyä seuraanne. Olen - niin kuin nimimerkistäkin voi päätellä - laihduttanut elämäni aikana kymmeniä kiloja ja lihonut ne takaisin. Nyt on ännäs yritys aluillaan, tällä kertaa maltillisemmin. Sikäli on tosi kyseessä, että aloite laihduttamiseen on tullut terveydenhoidon ammattilaisten taholta, vaikkei ylipainoa kovin paljon olekaan.

        Alkupaino 1.1.: 77,6 kg
        Pituus: 160 cm
        Tavoite: saada 10 % pysyvästi pois rauhalliseen tahtiin. Syksyllä toivon painavani alle 70 kg.

        Olen ottanut ohjenuorakseni KKI-kalenterin, jossa tehdään pieniä muutoksia, joita harjoitellaan useampi viikko ennen siirtymistä seuraavaan. Ensimmäinen muutos on kasvisten syönnin lisääminen, joka tapahtuu helpoimmin lisäämällä hedelmien ja marjojen syöntiä. Se käy minulta helposti, koska pidän makeasta, jota hedelmissä ja marjoissa on luonnostaan. Karkkia ei ole tehnyt edes mieli!

        Liikuntaa harrastan jo nyt aika paljon. Käytössä on askelmittari, johon on tavoitteena saada 12.000 askelta päivässä (vaatii muuten kaiken kaikkiaan noin 1½ tunnin kävelyn). Arkisin tavoite täyttyy suht. helposti, viikonloppuisin jää useimmiten vajaaksi.

        Kävelemisen lisäksi teen 5-6 kertaa viikossa 10 minuutin aamujumpan, jumppaan sunnuntaisin tv2:n jumpan ja kun ohjatun liikunnan kausi alkaa, käyn kerran viikossa Pilateksessa ja kerran ohjatussa kuntosaliryhmässä.

        Yksi ylpeyden aihe on, että viime vuoden painosaldo (ero vuoden ensimmäisen ja viimeisen punnituksen välillä) oli -1,5 kg. Vuosi sitten vastaava lukema oli 3 kg, joten parempaan päin ollaan menossa!

        Reipasta vuotta, tsempataan toisiamme!


    • Vielä mukana roikutaan. Ja joulukilojen kera.
      Hei, toi "ennen kukkien puhkeamista" on hyvä etappi, kannatan :>

      Tällä hetkellä minulla:
      pituus: 158 cm
      aloituspaino: 104, 8 kg
      paino viimeviikolla: 103,0 kg
      paino nyt: 102,0 kg

      Hitaasti meneepi, mut se on mulle ihan tyypillistä. Odotatteko jo kesää/kevättä? Itse odotan hirmusesti! Vaikka ei siellä nytkään miltään talviselta näytä kun ei ole lunta yhtään ja märkä keli.

      Tavoitteen asettaminen on mulle aika vaikeeta.
      Ehkä en ota tavoitetta lainkaan? Tai sitten katson että se on tarpeeksi alhaalla, yleensä laitan mahdottoman tavoitteen johon en millään voi päästä.

      Nyt on sitten vuosi 2oo7, uusi alku.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      63
      2041
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      178
      1658
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1257
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1188
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      155
      1141
    6. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      869
    7. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      40
      862
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      58
      720
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      54
      692
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      658
    Aihe