24:n sekoitus toiseen sarjaan

Nimetön

Tässä olisi 24:n sekoitus toiseen tarinaan. Se tietenkin kuulostaa aika monimutkaista. Esimerkki on näin: Montana Adventure Thriller, jakso nimeltä Jersey-koulu suuressa vaarassa. Tarina on otettu mallia kolmannessa kaudessa. ^^

Suurinosa oppilaista koulupäivän jälkeen he pääsevät kotiin, osa heistä jäävät kouluun opiskelemaan.

Marle ja Jack Bauer yrittävät käsitellä varastohuoneessa olevaa viruslaitetta. Yhtäkkiä virus alkaa piipahtaa ja Bauer käskee Marlea juoksemaan pois varastoltaan. Bauer sulkee oven ja virukset räjähtävät. Marle on järkyttynyt, että virus valtaa koko koulun. Bauer soittaa Michellelle, Luccalle ja Melissalle että he eivät ehtineet pelastaa koulun. Lucca itkee järkyttyneenä halatessaan Michelleniä.

Marle kertoo tämä muille sotureille, jotka järkyttyvät kuullessaan, että virus on levinnyt ja he ovat sisällä koulussa. Tony määrää heidän poistumaan sieltä, mutta Marle sanoo ettei heillä ole mitään hätää. He ovat ehtineet syödä kapseleita, jotka ovat vastustuskykyisiä myrkkyyn. Mutta he haluaisivat jakaa koulun väelle itsemurhakapseleita, jotka on tarkoitettu vangiksi joutuneille agenteille. Tonylla ei ole valtuuksia sallia tätä, mutta he sanovat nähneensä, mihin virus pystyy. Tony huokaa ja lupaa tehdä voitavansa. Theo Newt-niminen opettaja (Montanan vanha tuttu) kuulee heidän keskustelunsa. Hätääntyneenä hän käynnistää palohälyttimen. Theo avaa laatikon ottaakseen avainnipun ja löytää aseen, jonka hän nappaa mukaansa.

Phillips kertoo Bauerille, että hän luuli palohälyttimen olleen pois päältä. Jack Bauer määrää agentit ja koulun henkilökunnan estämään ihmisten lähdön ilmoittamalla, että kyseessä oli väärä hälytys.

Koulun väki kokoontuvat aulaan ja Jack Bauer käskee heidän palata luokkiinsa. Muuan mies vaatii saada tietää mitä on tekeillä, koska hän ei saa poistua rakennuksesta. Eräs nainen sanoo, että hän näki kaasunaamarein varustettuja ihmisiä ulkopuolella. Bauer valehtelee, että hotellin ulkopuolella pääsi ilmaan myrkyllistä ainetta. Hän sanoo, että hotellin sisällä on turvallista. Phillips kertoo Jackille, että joku avasi varauloskäynnin hotellin länsisiivessä. Jack menee etsimään tuota henkilöä.

Jack Bauer tulee paikalle, kun Theo yrittää avata ovea. Mies uhkaa Baueria aseella. Bauer kertoo saman tarinan kuin muille, mutta mies ei usko häntä. Lopulta Jack Bauer myöntää, että hotellin sisällä on myrkyllistä ainetta ja kaikki tulevat sairastumaan. Bauer varoittaa, että jokaine on vastuussa taudin levittämisestä, jos he lähtevät ulos. Mies rauhoittuu ja antaa aseensa Bauerille.

Bauer palaa takaisin aulaan. Blackburnin”sisarukset” ovat paikalla. Jack alkaa tuntea erittäin kiukkuiselta, että Tyranno on tehnyt liikaa murhia. Herra Blackburn muuttuu takaisin oma itsekseen ja on siis Tyranno. Ihmiset ihmettelevät, mistä on oikein kyse. Myös Tracy muuttuu itsekin Deacon Frostiksi ja näin ollen suunnitelma ovat toimineet täydellisesti.

Yksi opettajista ja oppilaista on alkanut kärsiä oireista. Miehen ja tytön nenästä ja suusta vuotavat verta.

Seuraa kaaos, kun useilta ihmisiltä alkaa vuotaa verta nenästä. Ihmiset kirkuvat kauhuissaan. Theo rikkoo ulko-oven sisä-ovi lasin heitämällä roskakorin sitä päin. Tyranno ampuu ilmaan saadakseen miehen pois aukon luota. Tyranno uhkaa ampua hänet. Tyranno kertoo ettei tällä kertaa Theo sairastutkaan koska hän sattui olemaan jossain asioilla myrkytyksen aikana. Theo on hiukan helpoissaan. Mutta Tyranno aikoo tappaa häntä, jos tämä yrittää poistua. Theo alkaa tajuta että sen täytyy olla Montana jonka muutama vuosi sitten tämä riiteli ja tappeli hänen kanssaan. Mies ei usko häntä, että muka Tyranno ampuisi häntä, koska oikea Montana ei ikinä tekisi ja uskaltaisi tehdä tätä asiaa. Kun mies on menossa ulos, Tyranno ampuu muutama laukausta häneen. Muut ihmiset järkyttyvät ja Theo makaa verilammikossa kuolleena.

Ammuttuaan pakoa yrittäneen miehen kuoliaaksi Michelle ja Lucca käskevät muiden ihmisten pysytellä rauhallisina. Poliisin erikoisjoukot saartavat paikan ja Tyrannon vaarallisuuden takia kaikki hätääntyvät. Tyranno raivoaa ja laukaisee aseen ilmaan. Hän välittää kaiuttimen kautta viestin Agentti Smithille, että tehtävä on suoritettu. Jos joku yrittää paeta, hänet tapetaan, oli sitten myrkyttynyt tai ei. Agentti Smith tietää ja onnittelee Tyrannoa tämän tehtävänsä tehtyä. Sitten seuraa vakavaa keskustelua. Kuolleen miehen vaimo raivoaa Tyrannolle.

Tyranno kertoo että muka nämä ihmiset ovat valehdelleet hänelle kaikkea. Michelle sanoo ettei se ole totta. Tyranno kertoo että hän on tappanut neljä miestä tässä koulussaan. Lisäksi hän kertoo tietävänsä kaikki opettajien tiedot lukemalla heidän ajatuksiaan. Ja Deacon tietää myös osa heistä telepaattisen voiman vuoksi. Ihmiset järkyttyvät ja yksi heistä sanoo että ajatusten lukeminen on toisten asioitten tunkeutumista. Muualla eräs miesopettaja menetti malttiaan, että heitti kukkaruukun kohti Tyrannoa, mutta tämä pysäyttää esineen ajatuksen voimalla. Ihmiset kauhistuvat, että hänellä on merkittäviä voimia. Sitten Tyranno vetäisee miestä ajatusten voimalla ja käy kurkkunsa kiinni nostaen ilmassa. Mies kuristuu kuoliaaksi ja pudottautuu. Moni ihmisistä alkaa tajuta, että painajaisunet Montanasta ovat toteutuneet. Tyranno raivostuu ja on niin loukkaantunut henkisesti, ja on vakuuttunut ettei kukaan ihmisistä rakasta häntä ollenkaan. Se todistaa hänelle, ettei rakkautta ole olemassakaan.

Samalla Mortimer ilmestyy. Tyranno kertoo että Mortimer oli auttanut Tyrannoa ja Deaconia vakoilessaan koulun väkeä ja antanut heille opettajien ja oppilaiden tiedot. Mortimer ei pysty muuttamaan muotoaan, mutta on hyvin ovela. Tyranno käskee Deaconin ja Mortimerin tuomaan erään naisopettajan, jota he saivat hänet vangiksi, ja kertovat Marlelle, Luccalle, Melissalle ja Michellelle, jotka he taatusti tuntevat hänet entuudestaan. Pian paljastuukin opettaja Casey Alcino, jota hän on opettanut historian tunti Montanalle ja muille oppilaille. Casey istuu tuolille itkien peloissaan. Melissa järkyttyy ja sanoo että miksi Tyranno valitsi hänet. Tyranno kertoo että tämä nainen on aiheuttanut katkeruutta häntä kohtaan, huutanut ja ottanut ruokalassa tarjotinta hänet kädestään. Tyranno ei kuitenkaan muista olevansa Montana, ja hänellä on ainoastaan pahoja muistojaan. Casey sanoo ettei halunnut tehdä mitään pahaa Tyrannolle, koska todellisuudessa Montana käyttäytyi huonosti ja opettajilla oli oikeus olla vihainen häntä kohtaan. Nainen sanoo että tekee mitä tahansa mitä Tyranno haluaa, mutta ei tällä tavoin. Sitten Tyranno sanoo miksi tämä nainen vapisee. Hän kertoo järkyttyneenä ettei halua kuolla, koska hän aavistelee että Tyranno surmaisisi häntä. Lucca sanoo että koko ihmiskunta pelkäävät kuolemaa, ja yrittävät piilottaa sitä koska he eivät haluaisi elää pimeydessä. Tyranno tietää ja ottaa aseen esiin osoittaakseen häntä. Tyranno laskee 10 sekuntia tappaakseen häntä, ellei tämä ala kertoa, mikä on hänen motiivinsa. 10 sekuntia alkaa. Lucca yrittää sanoa mikä on se syy mutta Casey hätääntyy ja yrittää sanoa koko totuuden. Hän ei ehdi sanoa mitään, joten Tyranno ampuu ja Casey kuolee. Marle kirkuu tuskissaan ja ihmiset järkyttyvät. Tyranno sanoo että sen siitä saa joka tulee tuhoamaan hänen elämäänsä. Sitten hän riistää Caseynin sielun. Jack Bauer näkee ensimmäisen kerran sielun riisto ja alkaa tajuamaan tälläisen tilanteen. Bauer kysyy, mitä Tyranno aikoo tehdä ihmisten sielut. Tyranno kertoo että hän vangitsee kaikki heidän sielunsa, jotta he eivät syntyisi uudestaan. Samalla hän haluaa ottavansa heidän ehjät ruumiinsa, jotka jotkut niistä eivät ole silvottuina, tekee heistä demoneiksi valtaakseen koko maailman. Tyranno kertoo että hän aikoo räjäyttää koko koulun maantasalle, että yksikään ihmisistä ei selviyty räjähdyksessä. Sitten Tyranno aikoo ampua ihmisiä, mutta Marle käy Tyrannon käsiksi, kuuluu laukauksia ja ihmiset juoksevat pakoon. Marle ja Tyranno kamppailevat lattialla. Deacon repäisee Marlen pois Tyrannolta ja iskee nyrkkinsä häneen. Samalla Wilder, Bandit ja Don saapuvat. Tyranno, Deacon ja Mortimer pakenevat ja Tyranno sanoo että on pistänyt 5 minuuttia aikaa räjähtämiseen. Lucca varmistaa onko Marle kunnossa. Hän sanoi että Deaconin isku oli todella kovaa. Kaasunaamarein varustetut ihmiset saapuvat.

Yksi opettajista alkaa hätääntyä, että pikkupoika on kadoksissaan. Marle aikoo ottaa riskinsä pelastaakseen häntä. Marle menee kolmanteen kerrokseen ja kuulee pikkupojan itkevän luokassa. Marle rauhoittaa häntä ja ottaa hänet syliin. Marle ja pikkupoika pakenevat. Juuri kun he olivat ehtineet päästä ulos koulusta, koko koulu räjähtää maantasalle, ja kaikki olivat pelastettu. Mutta painajainen ei ollut ohitse. Moni ihmisistä oli saanut tartunnan.

Wilder kysyy Bauerilta, kuolevatko kaikki koulun olijat. Bauer uskoo, että jotkut heistä ovat vastustuskykyisiä, koska kaikki eivät ole saaneet oireita.

Surukseen Melissa, Lucca ja Michelle näkevät, kuinka kaikki ihmiset itkevät peloissaan ja järkyttyneenä. Eräs miesopettaja, James Manner, joka sai ensimmäisen oireen alkaen, pyytää Bauerilta lupaa soittaa vaimolleen ja tyttärilleen, mutta Bauer ei voi sallia sitä. Michelle Dessler kertoo muille ihmisille, että oireiden ilmaannuttua paranemismahdollisuutta ei enää ole. Arvioitu elinaika on korkeintaan kuusi tuntia. Hän kertoo sairastuneille itsemurhakapseleista siltä varalta, että he haluavat käyttää sellaista mahdollisuutta hyväkseen. “Ymmärrän, ettette voi antaa hänelle anteeksi, mutta älkää vihatko Montanaa, tai hänen ystäviään”, sanoo Kimberly Bauer surullisena mielenään.

Tohtori Duncan valmistautuu ottamaan näytteen jokaisen koulussa olevan henkilön nenästä. Tulokset selviävät kahden tunnin kuluttua.

Tails, Jack Shield, Misty, Anita ja Julie saapuvat. He kyselevät millainen tilanne näyttää. Surukseen Melissa pudistelee päänsä. Ei siis hyvältä näytätkään. Luccalta valuu suuria kyyneleitä silmistään järkyttyessään ajatellessaan kuolemaa, joka on ihmisten suurin pelko. Hän näkee järkyttyneenä ihmisiä, kuinka he itkevät peloissaan ja järkyttyneenä ja kokevat tuskaa ja vihaa. Luccan ja Michelle Youngin on pakko kestää ihmisten tuskaa ja vihaa, mutta he eivät halua kuunnella ihmisten itkevän ja kärsivän. Lucca miettii suruissaan, miten opettajien ja oppilaiden perheet selviytyisivät ilman omaisiaan. Veronica Williams-niminen nainen tulee Marlen ja Wilderin luokse ja sanoo, että nämä puolustavat vihollista, joka teki pahaa muille ihmisilleen. Nainen raivoaa, että ihmisten kärsimykset olivat osalta sotureitten vika, mutta Wilder menetti malttiaan ja läimäytti naistaan. Nainen alkaa järkyttyä ja itkeä ja monet ihmiset järkyttyivät että mies läimäytti naistaan.

Jack Bauer kyselee, onko Melissalla ja Juliella mahdollisuus parantaa ihmisiä voimiensa avulla. Melissa ja Julie sanovat etteivät pysty. Sitten Bauer kyselee viimeistään Luccalta, onko hänellä mahdollisuus herättää ihmisiä henkiin, jos he kuolevat ennen kuin Dark Gangsters riistävät heidän sielunsa. Lucca yrittää tehdä kaikkensa parhaansa mutta valitettavasti hän ei pysty. Michelle Young kertoo että Dark Gangsterssien valta on liian voimakas. Bauer tajuaa että kyse on tietenkin tyhjyyden voima nimeltä Viha. Bauer sanoo että mitä enemmän ihmiset ovat peloissaan, sitä Vihan voima kasvaa. Inner ja Outer Warriorssit eivät halua että Hazard-niminen salainen järjestö surmaisisi Montanaa, koska heidän mielestä hän on vaaraksi koko yhteiskunnalleen, tai pikemmikin koko ihmiskunnalleen. Inner ja Outer Warriorssit yrittävät tehdä kaikkensa parhaansa saadakseen Montanan takaisin ja pelastaakseen koko ihmiskunnan.

0

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Huomenna teen sen

        Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
        Ikävä
        78
        3218
      2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

        Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
        Maailman menoa
        200
        1972
      3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

        Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
        Suomalaiset julkkikset
        25
        1841
      4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

        Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
        Kotimaiset julkkisjuorut
        27
        1528
      5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

        Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
        Ikävä
        166
        1395
      6. Miten nyt sanoisin

        tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
        Ikävä
        88
        1375
      7. Susta on tullut

        Ihana nainen. ❤️
        Ikävä
        52
        1099
      8. Mistä vuodesta

        lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
        Ikävä
        97
        1028
      9. Tämä ei voi jatkua

        Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
        Ikävä
        55
        844
      10. Voitko vain unohtaa

        Minut. En ole sinun arvoisesi
        Ikävä
        59
        830
      Aihe