Aihealueet

Listaukset

  Latexfarkut

  Fettari

  Moi. Olen uskaltautunut ulos kumifarkuissa ja useasti ja palaute on ollut myönteistä. Viimeksi Helsingin yössä viikko sitten jouduin kertomaan, miksi kumia ovat housuni.
  On kivaa että ihmiset uskaltautuvat kokeilemaan sormillaan, miltä kumi tuntuu...

  5

  737

   Vastaukset

   • Mistäs sellaisia löytää? oliko kalliit?

    Itekin olen miettinyt muttei ole tullu vastaan.. ainakaan täällä Keski-Suomen kaupoissa..

   • jostain syystä aina kun joku teikäläinen kirjoittaa vaatemieltymyksistään, mukana on aina se pakollinen '..palaute on myönteistä'. Paljon teikäläisten viestejä (pakosta) lukeneena tulen väkisellä miettineeksi että sellasilla tyylitajulla, mikä viestien sisällöstä paistaa, on todella vaikeaa kuvitella että kukaan sellasista rehelisyyksissään antaisi myönteistä palautetta.

    Toisaalta tulen kans miettineeks että miks teikäläiset aina toitottaa sitä että miten palaute on ollu myönteistä; jos olette kerran niin innokkaita ja rohkeita vaatetuksenne kanssa kun annatte ymmärtää, miks kinuatte palautetta muilta.

    Kolmas vaihtoehto tietenkin on, että näitä 'myönteistä palautetta' viestien kirjoittajia ei ole kun yksi tai kaksi mutta nimimerkkejä on niin monta kun on viestejä eri foorumeilla.

    Joka tapauksessa, jos vaihtasit levyä välillä, huomaisit että sitä elämää on oman vaatekaapin ja foorumien ulkopuolellakin.

   • Ihanat housut, tuntuvat hyvälle, kuten muutkin latex asut. Itsekkin tykkään latex asuista. Arvostelijat saa, ja kannattaa unohtaa. Jokainen pukeutuu millaisiin asuihin haluaa pukeutua, se ei ole toisten asia, eikä kuulu tippaakaan ulkopuolisille. Tiukkapipot pysykööt kotona, ja kiristäköön pantaansa lisää.

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    334
    7905
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    113
    2775
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1485
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    972