Suomalaiset miehet ovat oksettavia

Minttu

Suomalaiset miehet ovat tyhmiä, läskejä, haisevia ja typeriä! Luulevat vielä olevansa jotain seksipommeja! Makaavat sohvalla
kitaten kaljaa läskimaha pystyssä, hikisukat haisten ja parta ajamatta. Ja siinä pitäisi naisen olla vielä kiitollinen, kun on
miehet niin ihania! Muuta eivät osaa syödä kuin makkaraa, koska mielikuvitus ei muuhun riitä. Makkaraa ja kaljaa vaan. Hikiset sukat ja kalsarit jätetään lojumaan sohvalle tai sen eteen.
Maito juodaan suoraan purkista röyhtäillen. Vessaan mennessä ovi jätetään puoliksi auki ja kustessa piereskellään. Sätkää
kääritään tietenkin keskellä lattiaa, johon jää vana puruja, vaikka olisi juuri imuroitu. Hampaita ei pestä turhan usein ja sitten ihmetellään, kun nainen ei anna enää suukkoja. Parturissa käydään vain silloin, kun nainen saa raivarin ylipitkästä tukasta, joka törröttää aina pystyssä!


Sitten vielä kaikessa "komeudessaan" kehdataan arvostella jotain Janinaa tai Lolaa, että onko se nyt liian lihava tai onko se nyt
edes hyvännäköinen, ihan kuin sellaisilla sioilla olisi mitään sanomista tällaiseen. Urheilu on henki ja elämä, sitä täytyy vahtia telkkarista kaikki vapaa-ajat, vaikka itse ei harrasteta muuta kuin jääkaapille laahustamista. Maha pystyssä sitten komennetaan ja annetaan hyviä neuvoja niille pelaajille tyyliin "Jumalauta olisi nyt tehnyt niin ja niin" vaikka itse on täysi läskiläjä, ei yhtään urheilullinen!

Telkkari ja varsinkin teksti-tv on pyhä asia. Niiden täytyy olla päällä huutamassa aina ja koko ajan. Miehelle auto ja telkkari on tärkeimmät asiat maan päällä. Sitten jos jossain vilahtaa komea ja seksikäs, hyväkroppainen mies, niin se on automaattisesti "vitun homo" ja "puppe" Varsinkin jos nainen erehtyy vilkaisemaan sitä, niin johan siitä raivo syntyy! Etenkin jos mies vielä on ulkomaalainen.

Vittu kun alkaa oksettamaan, kun vain miettiikin näitä ääliöitä ja pellejä ukkoja, jotka saisi viedä saunan taakse ja lopettaa kaikki! Suomalaisten miesten inhottavuudella ei ole mitään
rajaa!!!

56

3648

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      mikä se sinä luulet olevasi? vaikka olisit minkä tasoinen missi niin tuolla asenteella kulkevaa naista ei kattoisi kukaan... ensinnäkin olet pahemman luokan feministi, jos miehiä haukutaan sovinisteiksi ei ne jutut sentään tollaisia ole! huhhuh... naiset on ihania, kaikennäköiset, mutta tuollanen luonne kuin sulla on karkottaa kaikki miehet susta kilometrin säteellä, häpeäisit!

      • Ajattele

        Mielestäni "tuollaisen luonteen omaava nainen" voi hyvinkin kantaa syvää haavaa sisimmässään. Miesvihaa. Hänen menneisyytensä miehet ovat traumatisoineet hänet. Hän on aina joutunut kokemaan olevansa alempiarvoinen kuin miehet, hänelle on aina avoimesti ja peitellyin viestein ilmoitettu, että miehet ovat arvokkaampia.
        Tällainen purkaus voi johtua ihan vain tästä.
        Eli miehet: te todella aiheutatte pahaa naisille ja tytöille. Sillä jokaikisellä miehellä vaikkei sitä tunnustakaan tai edes tiedosta, on pääkopassaan tämä ajatus: "Olen arvokkaampi kuin naissukupuoli"


      • ...
        Ajattele kirjoitti:

        Mielestäni "tuollaisen luonteen omaava nainen" voi hyvinkin kantaa syvää haavaa sisimmässään. Miesvihaa. Hänen menneisyytensä miehet ovat traumatisoineet hänet. Hän on aina joutunut kokemaan olevansa alempiarvoinen kuin miehet, hänelle on aina avoimesti ja peitellyin viestein ilmoitettu, että miehet ovat arvokkaampia.
        Tällainen purkaus voi johtua ihan vain tästä.
        Eli miehet: te todella aiheutatte pahaa naisille ja tytöille. Sillä jokaikisellä miehellä vaikkei sitä tunnustakaan tai edes tiedosta, on pääkopassaan tämä ajatus: "Olen arvokkaampi kuin naissukupuoli"

        no olen kai sitte erinlainen kuin muut miehet, mutta en pidä itseäni arvokkaampana kuin naisia.


      • Caaleppi
        ... kirjoitti:

        no olen kai sitte erinlainen kuin muut miehet, mutta en pidä itseäni arvokkaampana kuin naisia.

        ...parempi, naiset vain kuvittelee niin koska omaavat huonon itsetunnon geeniperintönä.

        Nainen loukkaantuu joka asiasta ja häntä pitäisi lipittää ylenpalttisesti jatkuvasti.

        Todellisuudessa naiset pitävät usein typeristä miehistä siksi että voivat tuntea itsensä täydellisiksi.

        No onneksi kaikki naisista eivät ole samanlaisia.


    • ÄR

      voi voi, kyllä on sun elämäs kurjaa.

      Mutta kerroppas, mitä ihmettä tuolla jeremiadilla/provolla on tekemistä osastolla "miesten logiikka" ???

      Ehkäpä tänne pitäisi perustaa uusi osasto: "Palautukset ja valitukset".

    • nainen

      Ihan tiedoksi vaan että on niitä tosi ihaniakin ja fiksuja ja kunnollisia miehiä, ja paljon, mä tunnen sellasia monta. Sulla on ollu huonoo tuuria, toivottavasti sunkin kohdalles osuu vielä parempia.

      • ekonomi

        emme ole koskaan tavanneet ja toivottavasti pysynet lepsojen piireissäsi edelleen!


    • rölli

      Sukuko se sulle ukon valitsi,vai saitko itse vaikuttaa asiaan.Olisit valinnut paremmin mutta ei.
      Renttu se olla pitää ja mielelään turpaan vetäväistä sorttia(siitä ne naiset tuntuu pitävän, jännitystä elämään??? ).Raittiitakin miehiä olisi tarjolla mutta ei kelpaa.

      • Anonyymi

        Nykyään on helpompaa elää sinkkuna,minä tykkään olla sinkku♥️🦋


    • Jari

      Ehdotan, että pysyt erossa miehistä, jos et heistä pidä. Ihmettelen, kun et itse huomannut näin helppoa ratkaisua ongelmaasi. Minä en voi sietää lihavia naisia, joten kun ensimmäinen vaimoni lihoi liikaa, heivasin hänet ulos kämpästä. Meillä on valinnan vapaus, ja me voimme päättää, kenen kanssa vietämme aikaa ja kenen kanssa emme.

    • Kysyjä

      Hei Minttu! Jotenkin kirjoituksesi tuntui ihmeen tutulta, oletko ehkä se Minttu, joka kirjoittaa tuota Siiveniskuja-nettisivua:

      http://www.uta.fi/~tlmihap/tarina.html

      Aivan samanlaista kirjoitusta en sieltä löytänyt, mutta oliko tämä nyt jonkinlainen tiivistelmä noista Selibaattipäiväkirjoista ja femun päiväkirjasta? Tuli tunne, että olet nyt tiivistänyt koko pitkän päivkirjasi sisällön tähän viestiin.

    • Caaleppi

      Toden totta, suuri osa suomalaismiehistä on täsmälleen kuvailemasi kaltaisia.
      Oletko muuten sama Minttu jolla oli ilmoitus Treffimestassa?

      Harmi että et ole tavannut ketään minun kaltaistani, en polta, en syö lenkkimakkaraa, puolet vuodesta en katso telkkua lainkaan, en katso ikinä urheilua, minulla ei ole jalkahikeä!,hiukset pidän lyhyinä ja hampaat pesen joka päivä, vapaa-aikana puuhailen kaikenlaista, töiden jälkeen voin mennä hiihteleen, muitakin harrastuksia on roppakaupalla, lauantai-iltasin on kiva mennä tanssimaan....

      Mutta jos alkaisi seurustelemaan niin joutuisi lopettaan varmaan kaikki harrastukset ja alata nyhjään jossain luukussa naisen nälvittävänä...ei onnistu...monesti naiset tekee miehen sellaiseksi possuksi kuin juuri kuvailit! Minä en halua muuttua sellaiseksi, ennemmin olen onnellinen harrastava sinkku!

      • Titityy

        tosiaan muunkinlaisia miehiä kuin Mintun kuvaamia... Omani on ainakin vielä hyvin erilainen. Teoria siitä, että naiset kehittävät miehistä makkara-mahaisia sohvaperunoita on osittain tosi.


      • Jusa

        Älä nyt tuolla tavalla asennoidu.Itse olen onnellisessa perisuhteessa elänyt jo kauan eikä minun ole harrastuksistani täytynyt luopua enkä muustakaan.Voi olla,että kuvailemiasi naisiakin löytyy,mutta kannattaa osata valita.Kaikki naiset eivät ole tietynlaisia eivätkä kaikki miehet ole samanlaisia!


    • mies 35

      on noin katkera tullut.En tunne yhtään kuvaamaasi miestä.

    • &

      Minttua on rasatatukat painanu junana. Ilman kumia, tietysti. Kyllähän siinä sit ollaan hermo kireänä. Kyllä testit aikanaan tulee.

    • nainen

      Alkoi hymyilyttaa kun luin juttuasi. Pakko myontaa etta se pitaa osittain paikaansa. Kuitenkin yleistit aika pahasti. Tiedan juuri kuvaamiasi miehia, mutta myos aivan toisenlaisiakin ja vielapa suomalaisia! Ehka et tunne viela tarpeeksi ulkomaalaisia miehia ja siksi he tuntuvat sinusta ihanilta. Kylla ulkomaalaisistakin naita vikoja loytyy. Jos et pida urheilua telkusta tuijottavista miehista, ala ainakaan valitse englantilaista! Saksalaiset ovat kuuluja makkaroistaan ja irlantilaiset juoppoja! No hei, noi kaikki oli pahasti yleistyksia, mut eikohan kaikista kansallisuuksista loydy jotain vikaa?! Minulla on ainakin ikava teita suomalaisia miehia.;)

      • oscar

        ...välimeren poikien lampaisiin sekaantujan maineen!


    • mieskö?

      Minä olen mies,en kuitenkaa ole kuvailemasi eikä sitä mieltä ole tyttöystävänikään.Ahaa!Olenko minä mies?

    • oscar

      Ehkä et ole parempaan pystynyt!Minun tuntemani ovat taas aivan toisenlaisia.Vaihda kaveripiiriä!

    • Nisu

      Olet oikeassa, mutta vain siinä että tuollaisia miehiä löytyy (mutta myös muista maista), ja onneksi täällä suomessa on myös niitä söpöjä, kilttejä ja siistejä miehiä. Ne on vaan kaikki jossain tyttöystäviensä kaappaamina :)

      Mutta usein kyllä just sellaiset haisevat läski-äijät arvostelevat käsittämättömän karkeasti naisia (ei pelkästään missejä tai julkkiksia, vaan ihan tavallisia ohikulkevia kaupunkilaismuijia), ihan ääneen kommentoiden kuin ala-asteikäiset pojat. He kyllä ilmoittavat, kenellä on leveä perse ja kuka on hapankaalin näköinen jne.

      Ja itsehän nämä salihousu-violettituulitakki-yhdistelmissään värjöttelevät möhömahat valintatalon muovikassi kädessään ovat niin keskieurooppalaisen muodin mukaista silmänruokaa meille naisille. Että vähän realismia ja peiliin katsomista voisi JOILTAKIN miehiltä toivoa. Onneksi on niitä kivoja ja siistejäkin, niinku jo sanoin.

    • Veera

      Ulkomaanpelleä en ikinä huolisi, miehen pitää olla ehdottomasti suomalainen. Kuvaamasi kaltaista yksilöä en ole vielä koskaan tavannut, taitaa rimani olla vähän korkeammalla kuin sinun...

      • Jokunen

        Eipä sitä kuule pahemmin tuollaisten sikojen kanssa tarvitsekkaan seurustella, niitähän näkee joka päivä jos vaan pitää silmät auki eikä kattele h&m:n näyteikkunoita! Typerää ja lapsellista vetää joku rima-juttu tähän mukaan.


      • Veera
        Jokunen kirjoitti:

        Eipä sitä kuule pahemmin tuollaisten sikojen kanssa tarvitsekkaan seurustella, niitähän näkee joka päivä jos vaan pitää silmät auki eikä kattele h&m:n näyteikkunoita! Typerää ja lapsellista vetää joku rima-juttu tähän mukaan.

        Minttu on kyllä ilmiselvästi asunut possun kanssa. Mistä se muuten tuntisi sellaisen WC-tavatkin noin tarkaan? ;) Minä en huolisi jos vastaan tulisi.


      • Jokunen
        Veera kirjoitti:

        Minttu on kyllä ilmiselvästi asunut possun kanssa. Mistä se muuten tuntisi sellaisen WC-tavatkin noin tarkaan? ;) Minä en huolisi jos vastaan tulisi.

        kysehhän voi olla jostain muustakin miespuolisesta henkilöstä kuten vaikka isästä. Ei hän välttämättä tarkoittanut nimenomaan poikaystävää. Sitäpaitsi tuollaisista possuista saa kuulla melkeimpä joka päivä ja heidän wc-tavoistaan


    • atm

      Sinä siis tunnet kaikki suomalaiset miehet.Vai onko tuo vain yleistys johon olet päätynyt omien kokemusten perusteella ? Jos nyt sitten olet valinnut kuvaamasi miehen itsellesi niin älä oleta ,että kaikki naiset ovat olleet yhtä tyhmiä kuin sinä.Avioliiton alusta asti on huomioitava miehen koulutus ja koska sinä et ole huonon valintasi lisäksi osannut kouluttaa miehestä kunnollista niin olet todella...

    • Caaleppi

      Kyllä minun mielestäni sinun kannattaisi vielä katsella ympärillesi, mene vaikka Latosaareen lauantaina.
      Vertaile niitä miehiä siellä, jos olet itse nuorekas ,siisti ja fiksu nainen niin varmasti monet erilaiset miehet hakevat sinua tanssimaan, hae sitten vaikka naistentunnilla häntä joka kiinnostaa ja pyydä vaikka kahviseuraksi tai jotain.
      Tee jotain repäisevää, leikkauta vaikka tukka lyhyeksi, sävytä ja osta joku ihan uusi mekko...ja sitten valitse itseäsi kiinnostava ei sikamainen mies ja ole kiltti hänelle...helppoa!

    • :oD

      Kas tämä sama törsästys on tälläkin palstalla... Huomattavamman suuren painon ja räyhäkän sai näköjään aikaan cafe-35:n keskuudessa.

    • :oD

      Kas vain tämä sama törsästys on tälläkin palstalla... Huomattavamman suuren painon ja räyhäkän sai näköjään aikaan cafe-35:n keskuudessa.

    • Suomalainen mies

      Onpa raflaavat mielipiteet sulla, en kyllä itse menisi ihan noin rankasti yleistämään :-).

      Katsos minäkin olen suomalainen mies ja uskoisin poikkeavani tuosta kuvaamastasi muotista hieman. Käyn juoksentelemassa ja muksujen kanssa pelailemassa lätkää ja nostelen omaksi ilokseni painoja. Sohvaa meillä ei tällä hetkellä edes kotona ole, telkkaria tulee katsottua ehkä 3 tuntia viikossa (joku leffa taikka kaksi) ja sitten tietysti muun hauskanpidon ohessa pitää treenata noita rumpalin hommiakin jonkin verran joka päivä.

      Uusia harrastuksia pitää toki olla, ettei pääse pystyyn kuivumaan. Musiikin lisäksi niitä on pari: pistooliammunta ja parhaillaan suorittelen lentolupakirjaa kevytkoneille.

      Ainakin omasta mielestäni tämä on aika kaukana kuvauksestasi ja kyllä mulla on Suomen passiin ollut oikeus jo 39 vuotta. Toki sinä voit pitää mielipiteesi ja sinulla siihen varmaan ihan hyvät syyt. Halusin vain huomauttaa, että kaikki miehet eivät ehkä vastaa tuota stereotypiaasi.

    • Suomalainen mies

      Minttu, luin kirjoituksesi ja olen hiukkasen hämmästynyt. En oikein suostu uskomaan että kaikki miehet olisivat kuvaamasi kaltaisia. Esimerkiksi itse en itseäni tunnistanut.

      Meillä ei edes ole sohvaa jolla maata ja telkkaria tulee katsotuksi ehkä 3 tuntia viikko (pari leffaa, ehkä). Muksujen kanssa tulee touhuttua kaikenlaista, pelattua lätkää tms ja vaikka en olekaan tummaihoinen, niin täytyy niitä rumpujakin joka päivä treenata.

      Lisäksi harrastelen pistooliammuntaa ja suoritan lentolupakirjaa kevytkoneille. Minusta nähden tämä poikkeaa melko paljon sinun käsityksistäsi suomalaisista miehistä. Itse luen itseni suomalaiseksi, koska olen jo 39 vuotta voinut kanniskella suomalaista passia.

      Hyvää jatkoa kuitenkin, välttele elämän suurimpia karikoita ja sohvalla linnoittautuneita nahkatuntureita!

    • Dark Avenger

      Et ole tainnut miestä velä nähdäkään. Lähde ulos kotoasi ennen kuin vainoharhaisuutesi karkaa vielä enemmän käsistä.

      Ja, jos tuollainen telaketjufeministien määrittelemä mies on olemassa ja vielä löytyy kämpästäsi, niin suosittelen katsomaan peiliin. Sieltä löytyy se syy!

      • Leif

        joka panee sinua suoraan "suklaaosastolle", tietysti et, sillä tarkoitan että tarvitset turvallisen aviopuolison joka ei ole milläänlailla perverssi.

        Etkohän turvautune siihen hieltä ja paskalta haisevaa sohvaperunaan. Hän ainakin pitää sinut leivässä ja juomassa!


    • Hohoo!

      "Milla? Milla kirjotiksa tän? Totanoin nii mä lupaan syörä karjalanpiirakkaa sunnuntaisin ja pistää huussinoven kii jos sää vaan tuut takas."

      Hohoo! Mistä sinä olet kaikki kundikaverisi esiin kaivanut? Sinä taidat olla itse niitä hiuksensavalkaisseita teiniprinsessoja, jotka iskevät itselleen jonkun juntin Ämmänsaari-cityn perjantaielämästä. Nyt sinä sitten olet kokenut valaistuksen ja kimität täällä foorumissa miehistä koska enää et muunlaisille kelpaa.

    • tyytyväinen!!!

      ...niin kauhee ettet saa parempaa ku ihrakasasen kaljanjuojan etkä siihenkään ole tyytyväinen!Niinkö?No mä ainakin kusen hunajaa joka kerta ku kattelen jätkääni!Eikä se oo mikään läski ihrakasa vaan lihakset omaava,helvetin hyvännäkönen jätkä!Enkä mäkään oo mikään ihrakasa ämmä...Muuta v**tu muualle jos Suomenpoika ei kelpaa!!!!!!

      • "Täti"

        Siinä taas yksi "v*tun kova teinix" tai ainakin siltä kuulostit. Painukaa pennut lastentarhaan, jos ette osaa kunnon kommentteja laittaa. Lukekaa kirjoja, näin saatte jonkinlaista kirjoitustaitoa ja sivistystä. Ja jättäkää lapselliset kommenttinne pois kuten "ite oot varmaan niin kauhee..." tai jotain muuta tämän tapaista. Jos teillä ei oikeasti ole mitään fiksua kirjoitettavaa, niin jättäkää kirjoittamatta - yksinkertaista. Antakaa sen teini-iän raivon hieman laskea ja yrittäkää sitten uudestaan. Ja sinulle pieni vinkki ihan henkilökohtaisesti: yritä paneutua ihmisissä muuhunkin kuin ulkonäköön. Kirjoituksesi antoi ymmärtää, että olet aika pinnallinen ihminen. Mutta joo, tässä tulikin taas päivän saarna. Hyvää päivän jatkoa kaikille.(ja ihmiset, jotka mahdollisesti ymmärtävät kantani väärin ja alkavat huomautella mahdollisista kirjoitusvirheistäni - älkää vaivautuko). Niin ja viimeisenä vielä. Niitä huutomerkkejä ei kannata laittaa kymmeniä lauseen perään. Eikä edes yhtä joka lauseen perään. Silloin saa vaikutelman, että te huudatte ja sellaista tekstiä on ärsyttävä lukea. Tuokaa ravonne/kiukkunne muulla tavalla esille.


      • tyytyväinen
        "Täti" kirjoitti:

        Siinä taas yksi "v*tun kova teinix" tai ainakin siltä kuulostit. Painukaa pennut lastentarhaan, jos ette osaa kunnon kommentteja laittaa. Lukekaa kirjoja, näin saatte jonkinlaista kirjoitustaitoa ja sivistystä. Ja jättäkää lapselliset kommenttinne pois kuten "ite oot varmaan niin kauhee..." tai jotain muuta tämän tapaista. Jos teillä ei oikeasti ole mitään fiksua kirjoitettavaa, niin jättäkää kirjoittamatta - yksinkertaista. Antakaa sen teini-iän raivon hieman laskea ja yrittäkää sitten uudestaan. Ja sinulle pieni vinkki ihan henkilökohtaisesti: yritä paneutua ihmisissä muuhunkin kuin ulkonäköön. Kirjoituksesi antoi ymmärtää, että olet aika pinnallinen ihminen. Mutta joo, tässä tulikin taas päivän saarna. Hyvää päivän jatkoa kaikille.(ja ihmiset, jotka mahdollisesti ymmärtävät kantani väärin ja alkavat huomautella mahdollisista kirjoitusvirheistäni - älkää vaivautuko). Niin ja viimeisenä vielä. Niitä huutomerkkejä ei kannata laittaa kymmeniä lauseen perään. Eikä edes yhtä joka lauseen perään. Silloin saa vaikutelman, että te huudatte ja sellaista tekstiä on ärsyttävä lukea. Tuokaa ravonne/kiukkunne muulla tavalla esille.

        Ja mistähän päättelit että olisin joku teini?Se aika on ollut jo ohi AJAT sitten.
        Eiköhän kuule toi kirjoituksen aloittaja ole se teiniks...Itsehän se katteli ulkonäköä ja valitti läskeistä.No what ever mulla on elämä, hyvännäkönen,huumorintajuinen,rehellinen,työnsä tekevä,hyväkroppainen suomalainen jätkä ja mä meen jatkaan sitä elämää...just tajusin mitä pellejä tääl käy aina valittamassa kaikesta ja miksi-->Niil ei ole omaa elämää!Ja sustahan voisi vaikka tulla kuule äidinkielen opettaja kun kerran noin tarkkaan viitsit toisten kirjoituksia arvioida.


      • Jokunen
        tyytyväinen kirjoitti:

        Ja mistähän päättelit että olisin joku teini?Se aika on ollut jo ohi AJAT sitten.
        Eiköhän kuule toi kirjoituksen aloittaja ole se teiniks...Itsehän se katteli ulkonäköä ja valitti läskeistä.No what ever mulla on elämä, hyvännäkönen,huumorintajuinen,rehellinen,työnsä tekevä,hyväkroppainen suomalainen jätkä ja mä meen jatkaan sitä elämää...just tajusin mitä pellejä tääl käy aina valittamassa kaikesta ja miksi-->Niil ei ole omaa elämää!Ja sustahan voisi vaikka tulla kuule äidinkielen opettaja kun kerran noin tarkkaan viitsit toisten kirjoituksia arvioida.

        Noh, vaikka sinä et ihan iältäsi olisikaan teini, niin henkiseltä puoleltasi teinin tasolla. *hymy*
        Lainaten: "hyvännäköinen,huumorintajuinen,rehellinen,työnsä tekevä,hyväkroppainen suomalainen jätkä"...salli minun nauraa. Mutta joo, jokaisella oma arvomaailmansa.


      • tyytyväinen
        Jokunen kirjoitti:

        Noh, vaikka sinä et ihan iältäsi olisikaan teini, niin henkiseltä puoleltasi teinin tasolla. *hymy*
        Lainaten: "hyvännäköinen,huumorintajuinen,rehellinen,työnsä tekevä,hyväkroppainen suomalainen jätkä"...salli minun nauraa. Mutta joo, jokaisella oma arvomaailmansa.

        No mitäs sä sit arvostat?Jotain hippiä taiteilijaa ja pilvenpolttelijaa joka ei käy töissä,elää äitinsä helmoissa ja niin pois päin???Ja lirkuttelee muijille minkä kerkiää!Mä luulen että mulla ainaskin on jonkunnäkönen arvostus suomalaisia miehiä kohtaan!JA mä ainaskin osaan rakastaa ja olla realisti...toisin kuin eräät...


      • Jokunen
        tyytyväinen kirjoitti:

        No mitäs sä sit arvostat?Jotain hippiä taiteilijaa ja pilvenpolttelijaa joka ei käy töissä,elää äitinsä helmoissa ja niin pois päin???Ja lirkuttelee muijille minkä kerkiää!Mä luulen että mulla ainaskin on jonkunnäkönen arvostus suomalaisia miehiä kohtaan!JA mä ainaskin osaan rakastaa ja olla realisti...toisin kuin eräät...

        Älä jaksa olla noin lapsellinen."jotain hippiä taiteilijaa ja pilvenpolttelijaa joka ei käy töissä,elää äitinsä helmoissa ja niin pois päin" eiköhän tuo mene jo naurettavaksi? Turha arvuutella minusta mitään, sillä et minua tunne. Mutta antaakseni hieman valoa piemyteen voin paljastaa, että arvostan ennenkaikkea älyä. Siis en sellaista älyä, mikä näkyy kymppeinä todistuksessa vaan elämän älyä. Ja yritä hillitä turhanpäiväinen raivosi ja ala käyttäytyä ikäsi mukaan. Muuta neuvoa en osaa sinulle antaa. Mutta sen sanon, että olen kyllä todellakin 100% huumeita vastaa. Ei se sitä tarkoita, että jos on eräänlainen hippi, niin käyttää automaattisesti aineita ja liikkuu nistien seurassa. Olet turhan lyhytkatseinen. En ole väittänyt, että kaikki suomalaiset miehet olisivat sikoja. Suurinosa kylläkin. Totuus sattuu, näin se on.


      • Älä viitsi!
        Jokunen kirjoitti:

        Älä jaksa olla noin lapsellinen."jotain hippiä taiteilijaa ja pilvenpolttelijaa joka ei käy töissä,elää äitinsä helmoissa ja niin pois päin" eiköhän tuo mene jo naurettavaksi? Turha arvuutella minusta mitään, sillä et minua tunne. Mutta antaakseni hieman valoa piemyteen voin paljastaa, että arvostan ennenkaikkea älyä. Siis en sellaista älyä, mikä näkyy kymppeinä todistuksessa vaan elämän älyä. Ja yritä hillitä turhanpäiväinen raivosi ja ala käyttäytyä ikäsi mukaan. Muuta neuvoa en osaa sinulle antaa. Mutta sen sanon, että olen kyllä todellakin 100% huumeita vastaa. Ei se sitä tarkoita, että jos on eräänlainen hippi, niin käyttää automaattisesti aineita ja liikkuu nistien seurassa. Olet turhan lyhytkatseinen. En ole väittänyt, että kaikki suomalaiset miehet olisivat sikoja. Suurinosa kylläkin. Totuus sattuu, näin se on.

        Taidat olla lyhytkatseinen itse, jos yleistät ",mutta suurin osa on...". Minun mielestäni tuolla tyytyväisellä on paljon avarakatseisempi mieli kuin sinulla


    • tyytyväinen

      Mene ja etsi itsellesi tautinen ulkolaisäijä!Sehän se vasta hauskaa olisi!Mä en tajua...oot varmaan vaan katellu faijaas!ja sekin on niitä harvinaisia jotka vaan juopottelevat ja harrastavat penkkiurheilua!On munkin mielestä kamalia jätkiä täällä Suomessa--> tietokonenörtit,mammarit,vellihousut jotka eivät osaa puolustaa ja arvostaa naistaan saatikka itseään,ja sitten on niitä säälittäviä ja rumiakin

    • Ihminen

      Minä näen päivittäin kaupungilla paljon hyvin pukeutuvia hoikkia hyväkäytöksisiä miehiä.

      Ja tässä hieman tietoa itsestäni:

      Olen 175cm pitkä ja painan 65kg. Minulla on litteä vatsa.

      Käyn suihkussa päivittäin (1-2 kertaa) ja käytän myös deodoranttia.
      Pesen hampaani monta kertaa päivässä.
      Vaihdan vaatteita usein, enkä jätä niitä lojumaan ympäriinsä.
      Parturissa käyn kun minusta itsestäni tuntuu siltä, että hiukseni ovat liian pitkät, enkä suinkaan silloin kun vaimo käskee. Hiukseni ovat kuitenkin aina vähintäänkin kohtuullisen siistit myös vaimon mielestä.

      En polta.

      Taide ja musiikki on lähellä sydäntäni ja televisiosta katson enimmäkseen elokuvia ja dokumentteja. Urheilua en juurikaan seuraa.

      Autoa en omista, enkä edes korttia. Pyöräily on yksi harrastuksistani.

      Minua alkaa oksettamaan aina, kun näen tai kuulen typerän yleistyksen.

      Kirjoitustasi lukiessa oksetti erinomaisen paljon.

      P.S. Myös ulkomailla miehet seuraavat urheilua, syövät makkaraa, juovat kaljaa ja haisevat pahalle, mutta ei suinkaan kaikki. Kuten ei myöskään Suomessa.

      • tyytyväinen

        Mä tiedän että kaikki miehet ei ole sellaisia ja pyydän anteeksi tuon rääväsuun yleistystä.Omahan se vika on jos sellaista makkaransyöjää katselee!On teitä siistejä ja hyväkäytöksisiäkin miehiä ja omani on ainakin lähes samanlainen kuin sinäkin.Onneksi teitä siistejäkin on olemassa=)!


      • televisiossa...

        "P.S. Myös ulkomailla miehet seuraavat urheilua, syövät makkaraa, juovat kaljaa ja haisevat pahalle"

        Niinpä. Nuo äijät vaan eivät pääse telkkariin kuin komedioissa tai sketsisarjoissa.


    • ......

      HIHIIHHII

    • Toki suomalaisista miehistä löytyy kuvailemasi kaltaisia epämiellytäviä tapauksia, mutta löytyy niitä ihaniakin.. Oma suloisen kiltti ja silti omapäinen suomalaiseni ei tukahduta minua ja elämääni niin kuin monen muun kulttuurin mies saattaisi tehdä. Saan olla oma itseni hänen seurassaan ja hän minun.

      (Joo, keskustelu on ikivanha mutta oli pakko kommentoida)

    • vaikka jumppaamalla

      Jos pitää tuollaiseen mieheen tyytyä, niin vika kyllä löytyy peilistä. Kuka käski valita jonkun amisjuntin sätkänkäärijän?

      Eivätkö omat rahkeet riittäneet eleganttiin euromieheen? ;))))

    • semmoista :)

    • erectus

      vaan läskimaha erektiossa!

    • miehenä:::

      .

      taas kerran joudun ihmettelemään että mistä te naiset noita miehenkuvatuksia aina onnistutte löytämäänkin

    • ..

      ..

    • cof,,

      Huh! Onhan niitä tuollaisiakin, mutta on sitä suomalaisissa miehissä muunkinlaisia:) Ne pitää vain löytää sieltä hikisukkamakkarasyöppöpinosta.. :D
      Löytyy naisissakin melkoisia, mutta eihän yleistetä kaikkia samaan kastiin, kun niitä komeita ja fiksujakin miehiä löytyy:)

    • Anonyymi

      Ja windowsman antaa Suomi kuvaa millaisia maamme miehet ovat 🤢🤢

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe