pömpöttävä pallea

emmi25

En tiedä kuuluuko tämä kysymys ihan tällä palstalle,mutta toivottavasti joku osaisi neuvoa.Siis,ongelmani on se että olen ihan hoikka ja treenaan ahkerasti,mutta silti palleani pömpöttää,aivan kuin minulla olisi joku pelastusrengas.Vatsalihasliikkeet olen aina tehnyt kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti eli vetänyt vatsan kunnolla sisään jne.Silti mitään tulosta ei ainakaan pallean kohdalla tapahdu.Kyllästyttää kun joka ainoasta vaatteesta pullottaa pallean kohdalta!!Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta,mutta en ole varma voisiko tuo treenien tuloksettomuus johtua siitä vai jostain muusta.Neuvoja ja apua kaipailen!

4

12156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Menepäs nyt peilin eteen ja tutki sitä palleaa. Ota siitä reilu nipistysote sormilla. Onko se vanha kunnon läskimakkara?

      Jos on, niin vähemmän ruokaa ja lisää liikuntaa. Monipuolista liikuntaa, vatsaliikkeet eivät laihduta.

      Jos ei ole ihramakkara, niin oletko raskaana? Pömpöttääkö myös alavatsa?

      Jos ei ole läskimakkara etkä ole raskaana, olisiko se joku epämuodostuma? Kyttyrä? Kasvain?

      Täältä on näkemättä kovin vaikea sanoa mistä on kysymys. Paita pois ja peilin eteen.


      Master Eq

      • ................

        Tai voisikohan kyseessä mahdollisesti yllä tylsästi myös ihan ruumiinrakenne? Veikkaisin kuitenkin sitä, ennen kuin alkaisin pelkäämään kasvainta ja yllätysraskautta. Joillakin vain on sen mallinen massu, että se näyttää treenattunakin pömpömmältä kuin toisilla.

        Toisaalta vaikka vatsalihasliikkeet on tehtykin oikein, voi vatsa silti ruveta pömpöttämään, jos treenaa vain suoria vatsalihaksia. Kai alkuperäinen kirjoittaja on muistanut myös vinot ja syvät vatsalihakset ja tasapainon vuoksi myös selkälihakset? Muista myös venytellä vatsalihakset hyvin treenin jälkeen.

        Yksi syy pömpöttämiseen voi myös olla suolainen ruoka. Jos kroppaan on kerääntynyt nestettä, voi se ikävästi tehdä vatsanseudun pullean näköiseksi, vaikkei ylipainoa olisikaan.

        Ja jos ylipainoa ei ole, niin ei se hieman ulkoneva vatsa näytä siltä, että olisi lihava! Olemme kaikki yksilöitä ja joillakin vatsa on hieman litteämpi ja joillakin vähän pyöreämpi. Kyllä kaikki erottavat treenatun pömppövatsan kaljamahasta :D Sekoittamisen vaaraa ei ole. Omalla poikaystävälläni ainakin on pömppö vatsa pelkkien suorien vatsalihasten treenaamisen tuloksena, mutta kyllä silti vatsa on lihaksikkaan ja treenatun näköinen eikä mikään olutkumpu :D


    • kuijjk

      Asia voi olla noin kun muut sanoivat, mutta mä itse haluisin tietää että onko muita vaivoja esim: närästääkö sinua? Tuleeko palleasi kipeäksi tai kovaksi joitenkin ruokien jälkeen? esim, rasvaisten, tomaatin, sipulin, omenan? Jos vastaat kyllä jompaan kumpaan kysymykseen tai molempiin palleassasi voi olla joitaikin "häiriöitä" tai se on herkkä. Ala salapoliisiksi ja etsi ruuat jotka saavat palleasi turvoksiin. Jos närästystä usein mene lääkäriin, siis jos ylipäätään närästää.

      • emmi25

        Juu en usko että se nyt on rasvaa koska olen alipainoinen ja treenaan kyllä tosi monipuolisesti.Minua ei ole koskaan närästänyt.Olen laihduttanut juuri tämän pallean takia.Luulisi että rasva kuitenkin katoaa tasaisesti kaikkialta eikä niin että yhteen kohtaan jää älytön "pakki".Mutta aion näyttää sitä lääkärille,koska kuten mainitsin minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta.Rohkaistuin vinkeistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe