Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kidutusta odotellessa...

Missä sitä on wtf

Vitoskausihan on ihan nössösti lähtenyt käyntiin kun ei olla kidutettu jengiä vielä lähes ollenkaan. Sehän on Kaksnelosen kantava voima, ihmisten säälimätön, armoton kiduttaminen mitä sairaimmilla keinoilla. Siitähän se tv-sarja on saanut kritiikkiäkin jenkkilässä. Mutta taitaa olla vain positiivista propagandaa nykyiselle jenkkien natsivaltiolle. "Kidutus on ihan jees".

10

834

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mutta odotapas kuutoskauteen!

      Tämän illan jaksossa Jack-poika pääsee jo tositoimiin kun uhkaa kaivaa Walt Cummingsilta silmän päästä jos ei ala tietoa irrota, ja alkaahan sitä.

      Mutta ootas kuutoskauteen, siellä jo viidessä ekassa jaksossa on kidutettu oikein kunnolla! Eikä edes perhesiteet estä, vaan veljen päähän vedetään muovipussi sanoin "Itsehän tämän aiheutit!"

    • cvv

      Niin,jos oikeassa elämässä olisi jossakin lähellä ydinpommi laukeamassa parin tunnin kuluttua,niin tuskin kuulustelijat kysyisivät piin kovalta terroristilta että "no niin voisitko ystävällisesti auttaa meitä,olisi vähän kiire mutta mieti vähän vielä".Comoon tomossehan tilanteessa käyttetäs kaikkia äärikeinoja, jos ei muuten tietoa saatas Niin käyttäsit sinäkin.

      • Fun

        Kyllä tuolla on tosi kiire, ei jouda liikoja kyselemään. Jos ei heti laula, niin pannaan laulamaan.


      • Telkuntöllöttäjä
        Fun kirjoitti:

        Kyllä tuolla on tosi kiire, ei jouda liikoja kyselemään. Jos ei heti laula, niin pannaan laulamaan.

        Muitta se Jack ei ehdi koko vuorokauteen syödä mitään tai käydä edes paskalla. Minäkin moisessa työrupeamassa olisin sen verran vihainen etten nyt turhia jäisi enää vielä odottelemaan. Eli, kiireen ymmärtää kyllä.


      • man in black
        Telkuntöllöttäjä kirjoitti:

        Muitta se Jack ei ehdi koko vuorokauteen syödä mitään tai käydä edes paskalla. Minäkin moisessa työrupeamassa olisin sen verran vihainen etten nyt turhia jäisi enää vielä odottelemaan. Eli, kiireen ymmärtää kyllä.

        ei kerkeä paskalla joo käymään,luulis että rupeis jo pakottaan jossakin vaiheessa. Samoin syöminen jää vähälle ja uni myös. Ykköskaudessa sentään yhdessä jaksossa Jackille iski väsymys ja Jack melkein torkahti. Kova jätkä kyllä kun listii terroristeja ilman wc tai ruokataukoa.

        Naureskeltiin ajatuksella että jossakin jaksossa Jack Bauer ja muut päähahmot vaan nukkuisivat sikeästi ja kova kuorsaus kuuluisi :)
        Sitten kuvaruutu jaetaan useaan osaan missä näytetään kun presidentti torkkuu sohvallaan ja Almeida elbaa sairaalan vuoteella...Sitten joku pöräyttää ja tulee mainoskatko. Jakso jatkuu ja Bauer menee kuselle. Kuuluu vaan lorinaa ja Jackin helpotusta kuvataan eri kuvakulmista kun ruutu on jaettu :)....... Joo,ois aika koomista mut epäkäytännöllistä ja tyhmääkin toimintasarjaan. Realistista se ois kyllä.


    • Scifisti77

      Jo 20 jaksoa 5.kautta katselleena voin sanoa, että kidutusta on luvassa. Esim Jack menee yhdessä vaiheessa konnan kotiin ja tämän vaimo on siellä. Sitten itse konna tulee paikalle ja Jack pistää molemmat istumaan sohvalle. Sitten Jack alkaa grillaamaan konnaa uhaten ampua häneltä polvilumpion. Konna ei taivu ja äkkiä Jack ampuu konnan vaimoa poloveen! Konna ei sittenkään vielä taivu....ja sit siirrytäänkin CTU:lle ja kemikaalikdutukseen...eikä konna taivu sittenkään...!

      Luvassa on juu kaikenlaista!

      Scifisti77

      • vcc

        Joo itse seuraan 5 kautta mtv:ltä,ja olin jo huolestunut että muutaman jakson jäkeen ei ole tullut kuin muutama vainaa.Pelkäsin jo että jackiin on iskenyt vanhuus ja velttous.Kiitos infosta että jack on kumminkin vireessä, vissiin vanha tartee vaan pikkasen ennemän aikaa ennen kuin pääsee vauhtiin.Kyllähän se on ymärettävää että pikkasen täytyy kiduttaa kun terroristit ei ymmärä jackin ysinkertasia kysymyksiä,mitäs ovat niin uppiniskaisia. Jack rules!!!


    • man in black

      onko jollain vielä näkemyksiä kidutus,ynnä muista asioista 24:n 5 kaudessa?
      aika kuollutta tää keskustelu täällä 24:ssä,siis suomi 24:ssä

      • stara.fi

      • man in black
        stara.fi kirjoitti:

        http://www.stara.fi/?p=5087

        lisää kommentteja tänne palstalle.
        Kertokaa vaikka mikä on mielestänne erikoisin kidutustapa ja erikoisimmat kidutusmenetelmät,mitä Jack Bauer on käyttänyt näiden 1-5 tuotantokausien aikana!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe