portugalilainen mies

kokeumuksia??

Onko kenellakaan kokemuksia portugalilaisista miehista? sellainen on tassa kiikarissa nyt.

Millaisia kulttuurieroja on tullut vastaan?

14

1281

Vastaukset

 • luulevat olevansa ralli kuskeja, ym...kersa hommaa, 35v portugeesit.

 • ja aivan ihana on. Itse kyllä en ole huomannut mitään kulttuurieroja, Mistä päin olet löytänyt??

 • Niitä on jonkun verran siivoojina Ranskassa. Sitä kautta tiedän yhden. Puhuu vähän murteellista ranskaa, mutta on hyväntuulinen. Viheltää kovasti.

  Sori, muuta kokemusta ei ole portugalilaisista miehistä.

 • varmista, että on vapaa. Monilla on tyttöystävä tai vaimo odottamassa kotona. Kannattaa kysellä vaikka tuolla etsintäkuulutus palstalla josko joku tuntee. No tämä ei kyllä liity noihin kulttuurieroihin välttämättä. Tuntuu olevan nämä "muistihäiriöt" vähän kaikkien miehien ongelma...

  • Helou, oli pakko vastata tähän sen verran, että minulla on kahdesta portugalilaisesta miehestä kokemus. Toisen kanssa olin vain pari kuukautta, kun tuli töiden takia muutto pois Suomesta. Lupaus tulla takaisin oli hyvin rehellisen oloinen. Pari kertaa luulin todella, että tulee takaisin luokseni, mutta hänen Suomeen jääneet kaverinsa kertoivat, että on suuria ongelmia. Puolen vuoden ajan tuli rakkausviestejä. Sitten oli pakko luovuttaa.No, tapasin toisen Portugalin miehen, tämän kanssa tuli oltua tiiviisti yhdessä 7 kuukautta, sitten sama juttu, töiden takia muutto pois Suomesta. Mies vannoi rakkautensa, palvoi minut taivaisiin ja kertoi, ettei koskaan luovu minusta. Yhtäkkiä loppui yhteydenotto, ex-vaimo oli pistänyt tuulemaan, eli ex-vaimoksi kerrottu olikin sittenkin siellä omassa kotimaassa todennäköisesti nykyinen vaimo, jolle piti olla uskollinen. Nyt on kaikki finito eli mitään ei tehtävissä. Se aika ,mitä Portugalin miesten kanssa vietin, oli ihaninta elämässäni. Ovat todella intohimoisia ja palvovia. Tunsin olevani todella ihana nainen ja spesiaali. Pudotus tämän jälkeen ei ole tuntunut hyvältä. Jos on valmis siihen, että suhde on väliaikainen ja otat elämän seikkailun kannalta, suosittelen. Jos etsit elämänkumppania, parempi ainakin yrittää kakistaa miehestä ulos totuus. Se ei olekaan helppo homma. Tämä on minun kokemukseni asiasta. Eli siis miehet ovat todella uskollisia omalle liitolleen, mutta eivät vaimolleen :)


 • Huvittaa näiden suomalaisnaisten tälläsivulla tekemät utelut erimaiden miehistä. He ovat ikäänkuin lihakaupan tiskillä tekemässä ostoksia.
  Kyselevät toinentoisiltaan mitkä kyljykset olisivat parhaita.

  • Onneksi tämä on vähemmistö. Jos netti kaatopaikka heijastelisi oikeata parinvalintaa, niin olisimme lirissä ja pahasti.


 • Joo.. Täällä Salossa asuu yksi kiero teko macho. Paskaa puhuu, sen minkä kerkee ja kaataa naaraita sänkyyn oikein urakalla. Pettää ja jättää ja sitten soittelee perään, kun taas joku heivannu sen suhteesta. Muijia ympäri suomea, portugalia ja brasiliaa myöten.

  • Ketähän tämä kyseinen portugalilainen Salossa on? Oon itse seurustellut vähän aikaa salolaisen portugalilaisen kanssa , joka myös jätti


 • Ovat paljon parempia kuin pk-seudun kurdit tai arabit, jotka pettävät 24/7 levittäen valheita kaikista naisista, odottaen "puhtaan" vaimon tuomista kotimaistaan haukkuen länsimaisia naisia, juovat vaikka leikkivät muslimeita jne. Hyi. Kuka vain katolinen/kristitty/buddhalainen on parempi ja suositeltava! Portugalilaiset ja muutkin Välimeren miehet ovat myös paljon komeampia kuin pakolaiset, joilla on usein sukurutsauksesta aiheutuneita rumia piirteitä ulkonäössä ja käytöksessä. Tosin miestä ei kannata hakea mistään rantabaarista, niistä saa tuolla tavoin käyttäytyviä myös kristityissä maissa.

 • Ovat paljon parempia kuin pk-seudun kurdit tai arabit, jotka pettävät 24/7 levittäen valheita kaikista naisista, odottaen "puhtaan" vaimon tuomista kotimaistaan haukkuen länsimaisia naisia, juovat vaikka leikkivät muslimeita jne. Hyi. Kuka vain katolinen/kristitty/buddhalainen on parempi ja suositeltava! Portugalilaiset ja muutkin Välimeren miehet ovat myös paljon komeampia kuin pakolaiset, joilla on usein sukurutsauksesta aiheutuneita rumia piirteitä ulkonäössä ja käytöksessä. Tosin miestä ei kannata hakea mistään rantabaarista, niistä saa tuolla tavoin käyttäytyviä myös kristityissä maissa.

 • Monta vuotta sitten tapailin erästä miestä Portugalissa. Hauskaa oli ja hän vaikutti oikeasti pitävän minusta, jaksoi kahden työn ohessa viettää iltoja mun kanssa. Osteli pieniä lahjoja ja keksi romanttisia juttuja. Kun homma alkoi käydä vakavaksi, hän ilmoitti että on menossa naimisiin, eikä sitä voi perua vaikka ei tulevasta vaimostaan pidäkkään niin paljon kuin minusta. Juttu jäi siihen ja pääsin monien itkujen kautta yli. Vuosi siitä tavattiin baarissa. Kertoi että oli eronnut ja halusi jatkaa meidän juttua. Olin sinkku mutta juuri tavannut kivan miehen (joka on nyt aviomieheni) enkä muutenkaan olisi häntä enää halunnut. En tiedä edelleenkään mitkä jutut olivat totta ja mitkä ei. Itse olen sitä mieltä että monet portugalilaiset "pyörittävät" ulkomaalaisia tyttöjä huvikseen, mutta vaimoksi sitten jossain vaiheessa otetaan portugalilainen.

  • "Kun homma alkoi käydä vakavaksi, hän ilmoitti että on menossa naimisiin, eikä sitä voi perua vaikka ei tulevasta vaimostaan pidäkkään niin paljon kuin minusta."

   Joopa joo, Portugali ei ole mikään muslimimaa missä vanhemmat pakottavat lapsensa naimisiin etukäteen valittujen heilojen kanssa. Ihan helposti mies olisi voinut päättää olla menemättä naimisiin, jos niin olisi oikeasti halunnut.

   Olen aikanaan asunut Espanjassa joten tiedän aika paljon Iberian maiden kulttuurista.


  • No eihän se olekaan muslimimaa, siksi juuri minun mielestä olisi aivan hyvin voinut laittaa välit poikki morsiamensa kanssa mutta eipä vaan halunnut, oli syy sitten mikä hyvänsä. Mutta minun kanssa ei halunnut mitään vakavaa kuitenkaan, kunhan piti hauskaa sen aikaa kun pystyi.


Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  144
  6111
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  160
  2448
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  34
  829
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  483