Naiset analysoivat

ihan liikaa?

Tällainen juttu vaan juolahti mieleen kun tuossa viikonloppuna tapasin erään entisen ihastuksen, jota en ollut nähnyt yli vuoteen.

Jossain vaiheessa iltaa nainen sitten alkoi puhumaan joistain asioista joita meikäläinen oli ilmeisesti sanonut joskus yli vuosi sitten. Siis yli vuosi sitten! Nyökyttelin päätäni vaikka minulla ei todellisuudessa ollut hajuakaan siitä mistä nainen puhui. En todellakaan muistanut jotain yli vuoden takaisia ihastuksissani antamiani lausuntoja ja nainen vaan jatkoi tyyliin "nii ku sä silloin sanoit niin ja niin ja kun sä kerroit sitä ja tätä jne jne"

Meneekö se teidän naisten kohdalla todella sillä tavalla, että jos juttelette jonkun kiinnostavan miehen kanssa niin te muistatte jälkikäteen tuon keskustelun sanasta sanaan ja sitten te vielä mietitte ja analysoitte niitä juttutuokioita niissä pienissä suloisissa päissänne?

Ja sitten toinen samankaltainen kysymys liittyy tekstareihin. Jos saatte mieheltä tekstarin niin analysoitteko sitä viestiä suurennuslasin kanssa ja etsitte siitä kaiken maailman piilomerkityksiä?

Ootte naiset tosi ihania mutta välillä aika hassuja! =)

18

1222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja ei

      Eli kyllä naiset aika hyvin muistaa mitä joku on milloinkin sanonut, oli se sitten hyvää tai huonoa, miehen tai naisen suusta. Näinhän naiset saa parisuhteessakin riitaa aikaiseksi, kun voidaan vetää se kortti "että kun sä silloin kaksi vuotta sanoit..." ja mies ei todellakaan muista mistä on kysymys :)

      Tekstareiden analysointi taas kyllä oman kokemukseni mukaan riippuu siitä, mitä nainen itse ajattelee/haluaa miehestä. Jos nainen ei ole kovin kiinnostunut, niin sitten viesti vain useasti lukaistaan, mutta ihastunut nainen nyt on ihan päätön ja sille ei oikein mitään voi kun järki romuttuu vaikka loogisesti ajatellen tietääkin että ei pitäisi analysoida jne. muuta naisellista vouhotusta :)

    • se näin

      vähän on.Valitettavasti.

    • joo....

      ihastuksensa sanomiset muistaa pitkänkin ajan jälkeen, ja varmaan niitä tulee vatvottua moneen kertaan edestakaisin omassa päässään jollei ole tyhmyyksissään tajunnut kysyä mieheltä niistä asioista aiemmin. Viestit tulee luettua suurinpiirtein niin, kuin ne on kirjoitettukin, eli mahdollinen analysointi ei ainakaan täällä ole niin merkittävässä asemassa...tosin jos mun miesystävä lähettelisi päivästä toiseen pusi,hymiö,pusi,hali,hali,hymiö viestejä naispuolisille kavereilleen, niin siinä vaiheessa kyllä olisi rivienvälistä lukemisen taidosta jotain hyötyäkin mahdollisesti.

    • kuten

      ...tuossa edellinenkin kirjoittaja totesi, eli että jos nainen on esim. ihastunut mieheen, niin varmasti hän muistaa hyvinkin tarkkaan miehen sanomiset ja tekemiset. Ja niitä sanomisia ja tekemisiä sitten pitkin päivää mietitään, että mitäköhän se silläkin tarkoitti jne.

      Ja toi tekstarijuttu on kans melko tosi. Itse ainakin jos tekstailen ihastukseni kanssa, niin kyllä luen viestit aina moneen kertaan. Jos vaikka saan jonkun ihanan viestin niin saatan analysoida ja fiilistellä sitä viestiä vaikka kuinka kauan. Ehkä jonkun mielestä vähän säälittävää, mutta sellainen mä vaan oon...

    • fiksaatio

      itselläni on norsun muisti mitä tulee minulle jollain tapaa tärkeiden ihmisten - niin miesten kuin naistenkin - sanomisiin! Enpä oikeastaan muuta ehdi tekemäänkään kun analysoimaan kuulemaani, lisähommaa tulee siitä kun yrittää analysoida sitä mitä EI sanottu eli ns. rivien välejä, taukoja, huokaisuja, katseita, asentoja jne.

    • Emmanuele

      Alotuksesi on muuten väärällä palstalla.
      Mä en analysoi niinkään mitä ihminen sanoo, sehän voi sanoa ihan mitä vaan...vaan miten sanoo. Ilmeitä, eleitä jne. Niistä saa varmemman totuuden. Ja sitten tää yhdistelmä; sanat ja kehonkieli ja käykö ne yksiin.

      • samoin

        toki kaikki muukin vaikuttaa kuin vain ne sanat.....


    • tumma nätti tyttö

      Eli sama juttu minulla. Muistan sanasta sanaan exäni sanomisia. Erottiin viime maaliskuussa, ja tapailtiin uudelleen joulukuussa, jolloin usein palasin hänen sanomisiinsa tyyliin: "Muistatko kun silloinkin sanoit mulle niin, mitä sillä tarkoitit?" Exä oli usein ihmeissään, että muistanko tosiaan noin tarkkaan hänen sanomisiaan. Hän ei niitä muistanut ja ihmetteli että oliko tosiaan sanonut niin. Exä taas muisti riitoja ja haukkumisia yms. Maaliskuussa minä olin jättänyt hänet, eikä hän vain päässyt siitä yli. Hän kantaa siitä varmaan ikuisesti kaunaa. Minä taas annan helposti anteeksi.

      No suhteestamme ei enää tullut mitään ja parempi näin.

      Kirjoituksesi oli erittäin hyvä, varsinkin kun sen oli kirjoittanut mies. Se sai minut tosiaan ajattelemaan, että miehet ja naiset ovat tosiaan erilaisia. Tämä saa minut varmasti ymmärtämään seuraavaa poikaystävääni paljon paremmin!

      Tästä tulikin mieleeni eräs juttu, josta aloitankin uuden ketjun tänne Miesten logiikka -palstalle. Se sivuaa vahvasti tätä aihetta.

      Kiitos sinulle kirjoituksestasi! =)

    • Kolli_Kellinen

      Naisilla on käsittämätön muisti, ainakin mitä tulee sosiaalisiin tilanteisiin. He muistavat vaikka 10 vuotta myöhemmin melkein sanasta sanaan merkityksettömätkin keskustelut ja joskus nainen muistaa myös sellaisia yksityiskohtia kuin millaiset vaatteet jollakulla oli päällään vuonna reikäleipä.

      Uskon, että naiset eivät voi oikeasti näitä asioita millään muistaa, vaan sepittävät niitä omassa päässään. Enhän voi millään todistaa onko naisen mainitsemaa keskustelua tapahtunut kun itse en edes muista olleeni paikalla!

      Naisen oletettu norsunmuisti joutuu entistä epäilyttävämpään valoon kun sama nainen joka muka muistaa mitä opettajalla oli päällään ekana koulupäivänä 30 vuotta sitten eksyy, vaikka on kulkenut samaa reittiä monet kerrat.

      Tai sitten naisen pää on semmoinen että vain harvat asiat painuvat sinne, mutta ne mitkä painuvat, säilyvät ikuisesti. Mies taas omaksuu nopeasti kaikenlaisia uusia asioita, mutta unohtaa ne melkein yhtä nopeasti.

      • asiat

        jäävät naisen muistiin ikuisiksi ajoiksi. jotkut merkityksettömät asiat voikin unohtaa melko pian-niillä ei ole mitään väliä.


    • nainen_olen

      ..kunnes toisin todistetaan...

      Kerta toisensa jälkeen löydän itseni miettimästä, miksi hän nyt sanoi noin ja miksi nyt ei koko iltana ole kuulunut mitään. Sillä on joku toinen, ihan varmasti... hiukan kärjistäen näin.

      Mutta.

      Vaikka mies kirjoittaisi tekstarin tai sanoisi jotain ilman mitään piilomerkityksiä, se ei todellakaan tarkoita sitä, etteikö siellä olisi niitä piilomerkityksiä. KAikki mitä sanomme, mitä eleillä ilmaisemme, kaikkihan se ON viestiä siitä, mitä todella tarkoittaa. Siis oikeasti. Sanat on niin köykäisiä ilmaisuvälineitä, oikeasti. JA sitten jos on joku sellainen, joka ei ole niitä tottunut käyttämään, ei ole muita mahdollisuuksia kuin tehdä sillä naisen kuuluisalla intuitiolla ne oikeat päätelmät asioista...

    • mies.

      Olen tiedostanut kyseisen seikan jo kauan. Eipä siitä tosin kovin paljon ole hyötyä ollut, sillä se on vain tehnyt minusta entistä harvapuheisemman potenttiaalisten naisten seurassa ja varsinkin joidenkin ihastusten kohteiden kanssa.

      Taktiikkana siis se, että ei möläytellä, vaan ajatellaan etukäteen mitä sanotaan ja vieläpä koettanut ajatella, että mitähän nainen ajattelee, jos sanon näin?

      Tuollainen kone kun päässä raksuttaa, niin eipä sitä kohta uskalla sanoa enää mitään, ettei pilaisi mahdollisuuksiaan, ja sittenhän ne vasta piloille menevätkin.

      Perseen suti.

      • elämää analysoimassa

        että mitä suorapuheisempi mies on, niin sitä vaikeampi siitä on lukea niitä piilomerkityksiä, mut jos mies ei sano juuri mitään, niin sitten niitä vasta aletaankin kaivella. Toisaalta, mitä suorapuheisempi mies on, sitä mielenkiinnottomampi hän usein saattaa olla, sillä naisethan rakastavat analysointia. Ehdotankin siis varovaisuutta alussa, ja suorapuheisuutta ja rehellisyyttä myöhemmässä vaiheessa!

        Ja pitää tähän loppuun vielä sanoa, että itse ihastuin vahvasti erääseen miekkoseen tässä lähiaikoina. Meillä ei ole ollut mitään suhdetta, pelkästään ystävällisiä eleitä ja paljon naurua, enkä muuta ole viimeiseen viikkoon tehnytkään kuin analysoinut kaikkea mahdollista. Kosketuksia, sanoja ja omaa käytöstäni. Nyt pähkäilen pitäisikö minun sanoa hänelle jotain, vai ei, kun en tiedä mitä hän ajattelee, enkä häntä näekkään ihan helposti. On se niin hankalaa:)


    • Muistikone

      Hyvin muistan toisten puheet, vaikken niitä välttämättä yritäkään tulkita. Hassua muuten se, että joskus kun toinen sanoo jotain ilkeää ja toistat sen sanasta sanaan, niin silloin olisikin pitänyt ymmärtää, ettei se ollut tarkoitus. Jos taas joskus yrittää tulkita, niin silloin pitäisi uskoa mitä sanotaan... Ota sitten miehistä selvää. :)

      Kyllä miehet muuten muistavat ihan yhtä hyvin kuin naiset, miehet vaan muistavat esim. moottoripyörän kaikki osat, autojen merkit ja vuosimallit, urheilutulokset... Se on vaan sitä, että itse kukin muistaa sen mitä pitää tärkeänä.

    • lyhyt:

      Keskustelin mieheni kanssa yhtenä päivänä jostain asiasta - suhtautumisestame kolmanteen ihmiseen, joka oli tehnyt jotain, mistä kumpikaan meistä ei pitänyt. Mies sanoi: "Se oli sivistymätöntä." Aloin puhua tuosta asiasta seuraavana päivänä, ja mainitsin hänen kommentistaan. Hän väitti jyrkästi, ettei ikinä sanonut tuollaista: "Tuo ei ole sana, jota koskaan käyttäisin."

      Niin, mutta hän muistaa joskus vuosikausia jonkin typeryyden, jonka minä olen sanonut.

    • ofijbh0spf9uhb

      Exäni generoi minulle mielipiteitä aiempien täysin toisiinsa liittymättömien asioiden pohjalta. Meni pitkään kunnes tajusin ettei vika tosiaan ole omassa muistissani. Usein piti kyllä useampi päivä miettiä ennen kuin valkeni mistä asioista tämä synteesi oli saatu aikaan.

    • ihan samanlaisia

      No en todellakaan.
      Tänäänkin jopa unohdin, että poikaystäväni soitti aamulla. En muistanut ollenkaan mistä olimme puhuneet.

      Yleensä muistan keskustelut suurinpiirtein, tai ainakin mistä puhuimme/emme puhuneet mikäli tyyppi on sanonut jotain hauskaa, mielenkiintoista tai erikoista. Mutten sen kummemmin analysoi tms.

      Parisuhteessa tosin tietyt toistuvat tilanteet tms. saattaa joutua sen suurennuslasin alle jos ne tuntuvat oleelliselta. Esim jos mies vaikka aina rupeaa huutamaan, ei sano mitään, häipyy riitatilanteesta. Muttei mitenkään "kun se raapii päätään silloin kun se sanoo.." vaan enemmänkin tilanne analyysiä tyylin eikö hän osaa käsitellä konflikteja? Jankutanko? jne.

    • Anonyymi

      Vaiha poika penkkiä. Sinun naisessa on hermotauti ja paha.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10295
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1586
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe