isku

huonekalu

mitä mieltä olette iskun huonekalutehtaasta lahdessa. sinne haetaan taas porukkaa töihin. vähän väliä olisi töitä siellä. mistäköhän toi johtuu.

3

993

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hain Iskulle hommiin Lahteen, niin rekrytoija halusi puoliväkisin et meen sinne Lahteen käymään eikä ehdottaman etähaastattelu sopinut laisinkaan. Mulla kuitenkin matkaa Lahteen sellainen 220 km et kyselin onko muita hakijoita jne. ettei huvittais turhaa ajaa sinne asti. Noh se lipevä rekrytoija kusetti et olisin paras hakijoista ja lupas ilmasen lounaan sekä et ois pitempiaikaisia töitä tarjolla yms., niin lupauduin ajaa sinne asti.

      Perillä alko melko nopeesti jo se nöyryytys. Se alko vaatii ilmaseks yritykselle tehtävästä projektista arvosanaa 5, joka ihan helvetin vaikee jossakin yliopistossa. Matkakorvausten korvaus oli myös aika nihkeetä settii mut ilmeisesti ois lopulta myöntynyt ne korvaamaan. Sitte silleen vittumaisesti ilmoitti et tee tästä meidän palaveristä joku puhtaaksi kirjoitus ja lähetä se meille molemmille. Eli siin rekrytoijan lisäks oli sellanen melko nuori oman ikänen puol vuot talos ollut työntekijä. Kyl oli aika sellanen kasvojen menetys jo kelata et mä joudun tommosen nolon nöyryyttävän A4-kokoisen raportin tekee siitä mitä me nyt sitten alustavasti puhuttu. Hammasta purren v*ttuun*neena lupasin tehdä sen ja teinkin. Vastaus oli, että palataan asiaan alkuviikosta. Noh elettiin sitten jo torstai iltaan eikä kuulu mitään ja mut kusetti sinne ajamaan enkä mitään lounastakaan saanut mitä luvattiin. Annoin rekrytoijalle vähän palautetta sähköpostil. Sellanen riistofirma Isku.

      Mä pyysin jälkikäteen korvaamaan mulle 50 € matkakuluja tyhjästä reissusta ja tyhjästä lounaasta sekä liitin tilinumeron. Annoin aika avointa palautetta mitä mieltä itse siitä rekrytointikokemuksesta ja tästä koko työelämästä oon kun pistänyt 30 donaa opintolainaa opintoihin ja idiootit vaan kusettaa/nöyryyttää. Niin mitään matkakuluja ei tullut vaikka laitoin tiliotteet mist näki et mulle jäi 170 € rahaa toukokuulle kun vähennettiin tuista vuokra. Sanoin et sä kusetat opiskelijoita ja teetät likaset laiminlyödyt omat duunis opiskelijoilla orjatyönä. Eikä tyyppi ole vieläkään korvannut matkakorvauksia. Ironista, että valtio ostaa paljon huonekaluja Iskulta julkisiin kohteisiin ja Isku itse korostaa, että julkisissa hankinnoissa pitäisi ottaa huomioon halvimman hinnan lisäks eettisyyskin mut ite ne kusee opiskelijaa silmään ja kyykyttää. Nyt mä jouduin hakee yhteiskunnalt tukii ja kelaa miltä tuntuu elää kuukausi 170 eurolla ja joku huijaa sut ajaa viimesil euroillas johonkin

      • Anonyymi

        Et käytävä ite ehkä joskus jossakin paikallises Iskus ehkä ottaa jotain helposti irti lähtevää mukaan korvaukseks tai laitettava välikädet asialle, eihän siinä sit ihmeempää.


    • Anonyymi

      Iskusta en työpaikkana osaa sanoa mutta paskaa laatua tekevät

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      47
      3288
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2053
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      22
      1525
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1394
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1271
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1186
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1115
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 22
      1047
    Aihe