Rakennekynnet ja kipu?

skh

Onko kellään kokemusta moisesta: Minulle laitettiin millennium-tipit ja yksi huoltokin on tehty. Nyt on kuitenkin kaikki kynnet jo irronneet. Kynsiä laittaessamme (ystävä laittoi) huomasimme oman kynteni olevan toooodella ohut, jota ei pystynyt kunnolla hiomaan. Saati sitten huollon aikana, ei pystynyt edes viilalla hipaisemaan kun jo huusin tuskasta. Nyt kynsien irrottua (viime viikon aikana), kynsiä särkee ja sormenpäät ovat turvoksissa, mistään ei oikein kivutta saa otetta. Mistä vaiva johtuu, tietääkö kukaan? Ja mitä asialle pitäisi tehdä? Aiemmin minun kynsiäni ei ole käsitelty millään lailla. Ja lääkäriin ois vähän nolo mennä..

6

3797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että...

      Kynsiä sattuu kun niitä viilaa liikaa.. Tai siis kun kynnen allahan on hermot. Minä ainakin melkein huudan jos viillataan hirveesti sillä se sattuu, siksi nykyään ne ei viilaa melkein yhtään. Veikkaan että on viillattu liikaa ja siksi nytten sormesi ovat tuossa kunnossa.

      Etkai ole laittanut kovattavaa kynsilakkaa sillä jos sitä laittaa liikaa niin kynsiä alkaa särkee jne..

      • mei lee

        Hei


        Kynsilevysi on ehdottomasti viilattu liian ohueksi jota ei saisi tehdä. Toivon ettei sinulle ole tullut mitään tulehdusta kynsiin. Näin ei saa käydä !!!!!!!!!!!!!!

        Suosittelen että otat kyntesi pois jos sinulla ne ovat ja laitat päällyslakan suojaamaan kynttä sillä ne ainoastaan kasvavat ulos.

        Jos kuitenkin haluat että sinulle laitetaan uudet kynnet .... kasvata vanha sitä kautta pois.

        On olemassa muita vaihtoehtoja !!!! kuin viilata omakynsi pilalle karhennuksen vuoksi ja sanon että elä mene kyseiselle kynsitekijälle enään.

        ja suosittelen sanomaan niin muillekkin tuttaville. Kannattaa reklamoida myös kynsitekijälle.


    • laittaja 36

      jos huomasitte laitto vaiheessa että kyntesi on tosi ohut niin miksi laitoitte tipit sinulle? Onko varma että oma kyntesi ole nyt puhennut ja kipu johtuu siitä? kyllä sun pitää lääkäriin mennä jos kipu ei hellitä. Olet voinut myös saada jonku allergisen reaktion joka on saatanut mennä kynnen pinnan alle jos kynsi on puhjennut, ja saataa tulehtua jos vaan jäät odottelemaan.Kipin kapin lääkäriin niin saat kynnet kuntoon!

    • grand master kynsiteknikko

      Luultavasti kaverisi ei ole ollut ammattitaitoinen tekijä.Kynttä ei saa viilata ennen massan laittoa,sillä kynnen päälimmäinen kerros on ohuin ja menee puhki todella nopeasti,ja on todella tärkeä kynnen pysyväisyyttä ajatellen.Liima ja tipit ovat myös aatamin aikaista historiaa oman kynnen saa taatusti tuhottua.Muotti tekniikalla rakennettu kynsi on kestävämpi,luonnollisempi,ja vähemmän kynttä rasittava kun vanhanaikaiset tipit.Oman kynnen paksuus ei ole este kynsien laittoon,jos laittaja on ammatiltaan kynsiteknikko tai master.

      • skh

        Jotain tuollaista vähän arvelinkin.. No nyt on ehkä se pahin särky jo hellittänyt, mutta kynnet on vielä kosketusherkät. Ei voi esim. ottaa sormenpäästä kiinni. Ja todella huonossa kunnossa.. Vääntyilevät nurinpäin ja siten halkeavat lähes puoleen väliin kynttä asti. Kynsinauhatkin taitavat olla mennyttä. Niitä hiottiin ja käskettiin vaan kestää, kun on kuulemma pakko näin tehdä. Se vaan, että tekijä oli amiksen kosmetologiopiskelija ja hyvä ystäväni.. Ja opettaja valvoi koko ajan vieressä. Mulle kun ei tosiaan ole ennen noita tehty, niin en voinut oikein sanoa, että älä hio (tai siis pakko oli jossain vaiheessa ruveta sanomaan, kun kyyneleet valui). Kun nyt vaan ilkeäis mennä sinne lääkäriin.. Kiitos paljon neuvoistanne ja avustanne!!!!!!


    • Anonyymi

      Moi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4873
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2310
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1156
    Aihe