Seksikkäät sukat ja sääret

Comme il faut

Kyllä tuntuu hyvältä katsella naista, joka nauttii naisellisuudestaan. Itsensä kanssa tasapainossa oleva nainen huokuu kauneutta ja osaa korostaa itsestään hyviä puolia.
Hameenhelmat, sääret, kauniit sukat ja korkeat korot saavat pääni aina kääntymään. Aistikkus muodostuu yksityiskohdista kuten lakatuista varpaankynsistä, nilkkaketjuista, avokantaisista korkokengistä ja aistikkaista sukista (tai sukkahousuista), joissa on siisti kantavahvike.
Läpikuultava, kauniisti muotoiltu kärkivahvike näyttää eroottisella tavalla varpaankynnet ja kiiltävä kantavahvike saa hormonit hyrräämään. Kanta- ja kärkivahvikkeet sekä sukkien yläosan raidat ja pitsikoristeet antavat väriä sukille ja säärille.
Yhdenkoon vahvikkeettomat sukkahousut samoin kuin niin sanotut rajattomat sukkahousut näyttävät mielikuvituksettomilta, kun taas kantavahvike luo latausta varsinkin avokantaisissa kengissä. Stay up -sukatkaan eivät näytä kauniilta, ellei niissä ole kantavahviketta. Se toimii hienostuneena koristeena.
Mutta saumasukat ja korkealle nouseva aito kantakiila on sellaista herkkua, että siitä nauttii vielä monta päivää myöhemminkin.
Lisää sääristä ja sukkien syvemmästä olemuksesta miesten ja naisten "säärikerhossa"
http://www.sunpoint.net/~miina2002/miina_suomi.htm

14

1767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Manda

      Kaikkiaan hienoa huomata, että mies on kertonut huomioivansa naisen jalat, sukat ym. Joskus olen miettinyt, että huomaako kukaan koskaan???

      Itselleni esimerkiksi varmaan kynsien lakkaaminen on itsestäänselvyys. Kauniisiin alusasuihin, sukkiin, kenkiin olen aina tuntenut vetoa.

      Omassa suhteessani homma toimii niin, että mieheni tuo usein lahjaksi sukkia ja alusvaatteita. Puhun sukista, koska nimenomaan ne ovat mukavimmat, ja niissä on myös hyvin istuva kantavahvike.

      Joskus tuntuu, että miehet (sorry nyt vaan etukäteen jo yleistys) odottavat, että nainen pukeutuisi aina esim. piikkareihin ja minihameeseen. Omalta osaltani ainakin voin kertoa, että työpaikan dress code ei moista oikein salli ja työasu onkin yleensä jakkupuku ja jotkut kivat avokkaat sekä hillityt sukat. Kotona, juhlissa ja tietysti makkarissa voikin sitten irrotella.

      Tuosta eroottiisuudesta ja jaloista voisin ehkä vielä mainita, että ainakin itselleni tuottaa suurta mielihyvää esim. säärien silittely ja varpaiden pusuttelu, niin ja miksei ventovieraan miehen katsekin, joka kohdistuu sääriini.

      • Nautiskelija

        Keväisiä sääri-ilmoja odotellessa voi paremman puutteessa nautiskella netin tarjonnasta. Annan tässä linkin brittiläiselle nettisivustolle, jossa naisten sääriä ja sukkia on kuvattu hienostuneesti ja yksityiskohtia korostaen.
        Osoite on http://www.ho-hose.com/Frame.htm
        vasemmasta palkista voi valita sivun. Aloittakaapa vaikka sivusta 19 tai 20, niin näette, että vaikkapa kantavahvike saadaan tihkumaan aistikkuutta.


    • LISSU

      ISKIT JUST NAULAN KANTAAN JOS VAHVIKKEEETOMAT ON TYLSÄN NÄKÖSII ON MYÖS HELVETIN HEIKKOJA. STAY UPPEJA EN OO YRITYKSISTÄ HUOLIMATTA LÖYTÄNYT KUIN AINOASTAAN KÄRJELLISIÄ EDES NETISTÄ PAITSI SAUMOILLA. SIKÄLI KUMMAA KUN SUKKANAUHASUKKIA SAA SEKÄ ETTÄ. LUULIS ETTÄ JOKU SUKKATEHTAILIJA HUOMAIS KO PUUTTEEN JA VALTAIS MARKKINOITA.

    • HKaitsu

      Jep, on aivan loistavaa löytää samoin ajattelevia ihmisiä. Odotan innolla pääsiäiseksi luvattuja lämpimiä kelejä ja toivon näkeväni loistavia sääriä puettuna aistikkaisiin sukkiin, ihanaa kevät tulee vihdoin!

      • Raiteet

        Hyvät on raiteet, liekö samanlainen pääteasema


    • Anonyymi

      Juurikin samaa mieltä! Ihme kyllä tätä ihastustaan monikaan ei tuo julki.Olisiko siinä jotain hävettävää?

    • Anonyymi

      Nätinväriset nailonit upeissa säärissä mielenkiintoista katsottavaa hyvännäköisine korkkareineen. Puolihame siihen sitten,niin loppu jää mielikuvituksen varaan. Puhumattakaan,että naisella viehkeä vartalo.!

    • Anonyymi

      Kyllä sukkahousut,korkkarit tekevät vaikutuksen.Kaunista katsella upeita sääriä....

      • Anonyymi

        Siihenkö jääkin?


    • Anonyymi

      Tässä on asiapitoistakin tekstiä...

    • Anonyymi

      Kyllä nainen osaa jos haluaa

    • Anonyymi

      Nainen huijaa estotonta totuus on karumpi.

    • Anonyymi

      Kyllä stay upit kuuluu kesään hameen kanssa tai sortsien . Tietysti myös korkkarit. Saumasukkiloilla saa lisää näyttävyyttä ja varmaan huomiotakin. Ikävä kyllä ihonväristä saumasukkiksia on vähän vaikeampi löytää

      • Anonyymi

        Minä tykkään naisista jotka käyttää pässinpökkimiä villasukkia ja lohenpunaisia pitkälahkeisia mummokalsareita. Ne on hurjan seksikkäitä. Ois ihkua kun hameen alta vilahtais. Niissä kuuluu olla kunnon perinteinen kuminauha lahkeensuissa. Ai jai jai..Ois niinku Suomifilmissä romantiikkaa ja erotiikkaa. .Miks täällä kaikki kaunis tahtoo kuolla, ja suuri surkstua alhaiseen..leinon danoin😍


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe