LUHTASET PIRKANMAALLA

VAIN SUUREMPAA

luokkaa. Tamperelainen tavaratalon antaa tiettävästi verohelpotusta kanta-asiakkailleen.
Se tapahtuu siten, että katna-asiakas saa käyttää Luottokunnan lounasseteleitä ostaessaan normaaliin talouteensa ruoaksi valmistettavia elintarvikkeita. Lounassetelit on tarkoitettu kuitenkin vain ja ainoastaan lounasta varten, joka valmistetaan liikkeessä.

Hämmästyttävä verohelpotus tai siis veronkierto kanta-asiakasetuna. Yhden kanta-asiakkaan vuotuinen lounasetu lienee noin 1800 euroa, josta vero ehkä 10-20 % eli 180-360 euroa.
Kun se kuitenkin käytetään normaaliin talouteen se onkin kokonaan verotettavaa palkkaa ja veron määrä pitäisi olla ehkä 900 euroa.

Tuhansien kanta-asiakkaiden tuloista jää valtio saamatta mittavan summan, varmaankin 500 000 euroa. Tälläpä olisi maksettu jo vähintään viiden terveydenhoitoalan työntekijän palkkakustannuksista.

Kysymys on niin suurista summista ettei meikä osaa varmaan oikein edes laskea. Ja millaisesta onkaan kysymys jos kaikkin tavartalot ja kaupan yrityket harrastavat samaan toimintaa. Huh.

Luhtasen Juhani, kuinka pieni sun syntisolikaan.
Mutta media teki parhaansa ristiinnaulitakseen sinut ja vaimosi. Jännityksellä nyt odottelemme, että koska Iltalehti paukauttaa poskelle yrittäjiä.

4

938

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onkos kanssa

      totta. On todella kauhee tilanne, jos tommoset rahat menee ohi verotuksen.

      • Kokenmuksia riittää

        Jos asiakkaat tietäisivät, mitä kaikkea julkinen terveydenhuoltoala pitää sisällään, he eivät niin yksisilmäisesti kannattaisi sen ylläpitoa verovaroilla. Tosin suuri osa ihmisistä mieluummin
        elää autuaallisessa tietämättömyydessä, kuin kohtaavat ja tulevat tietoisiksi ikävistä totuuksista. Jos omaat lapsia, voidaan sinut pakottaa käyttämään julkisia terveydenhoitopalveluja lapsen "psyykkiseen oirehtimiseen" vedoten, vaikka lapsessa ei olisi mitään vikaa. Yleensä tämä touhu alkaa päiväkodista tai koulusta, mikä itse saa ongelmat aikaiseksi. Täsmällisemmin ilmaistuna Kasvatusalan ammattilaisista, niistä kaikkein korkeimmin koulutetuista, jotka saattavat olla myöskin vehkeilyn ja mielivallan mestareita. Näitä keinoja he käyttävät toisten lapsiin sumeilematta tai pohtimatta lainkaan siitä perheelle seuraavia ikävyyksiä.
        Varsinkin yksinhuoltajat ovat tulilinjalla.
        Arvo Ylppö kirjoittaa kirjassaan, ettei lasta saa tuomita psyykkisesti sairaaksi ennen aikuis-ikää.
        Nykyään tämä on täysin mahdollista, sillä tällaisilla toimenpiteillä on työllistävä vaikutus. Suomessa vallitsee uusi uskonto; Koulutususko! Koulutettu ihminen alkaa makeilemalla uskotteleen vanhemmille, että lapsen psyykkeessä on vikaa... Hänen mielestään siinä on vikaa, kun lapsi ei ole kuuliainen, tunteeton, kaikenkaikkiaan vastalauseita ilmaisematon robotti-ihminen joka ei milloinkaan puolusta omia oikeuksiaan tuntevana ihmisenä. Tällaiset lapset ovat niitä parhaimpia nykyajan yhteiskunnassa,jotka ovat lakanneet ilmaisemasta itseään vastustamalla ja ovat mahdollisimman passiivisia. Ennen tällaisista lapsista oltiin huolissaan ja heidät saatettiin hoitoon... Nykyään se on päinvastoin.
        Jos he osoittavat mielenilmaisuja ilman ammattikasvattajan hyväksyntää, siitä voi alkaa pitkä tie yhteiskunnan rattaissa. Menee koti ja osittain mielenterveyskin. Vanhempia ei uskota, sillä ammattikasvattajan sana painaa aina enemmän vaakakupissa, vaikka se uskottavuusnäkökulmasta käsin olisi kuinka koominen, epäjohdonmukainen ja valheellinen.


    • virheesi

      Lopputulema sen yhden putiikin osalta tietysti vain 50 000 €. Mutta eihän niitä tarvi olla kuin kymmenkunta elintarvikekauppaa samoilla "kanta-asiakaseduilla" niin siinä se on. Ja varmaan tämmöisiä kanta-asiakasetuja jakavia elintarvikekaupan yrityksiä löytyy sadoin.

      500 000 eurolla otetaan työhön 20 terveydenhoitoalan työntekijää. Lisänä rikkarokassa, kun sitten oikein perataan harmaantalouden pimeät väylät, niin eiköhän siitä koidu valtion kassaan sievoinen summa.

      Roistoyritykset vain kiinni ja kuluttajat valvomaan.

    • Epätietoinen lukija

      Vaikka en ymmärtänytkään onko kirjoittaja puolesta vai vastaan, niin asiaakin siinä oli.
      Tässä heräsi kysymys, miten on kirjoittaja maantietonsa lukenut. Pirkanmaa ei ole Uudellamaalla, jonka palsta tämä on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1639
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1401
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1109
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1072
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1071
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      3
      964
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    8. 5
      945
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      942
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      934
    Aihe