Kanthima Jyväskylä

*****

Eli olisin varmaankin tuonne yllämainittuun paikkaan menossa ottamaan tatuointia tässä lähiaikoina, joten olisin kysynyt, että jos joku on tuolla aikaisemmin käynyt tatuoinnin ottamassa, niin onko jälki ja palvelut olleet odotuksen mukaisia ja mitä muuten piti palvelusta jne....? :)

17

9061

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mie-

      Itse suosittelisin Rossia (firelinetattoo) jyväskylästä- Hän osaa hommansa. Itse otin ekan tatskani siellä 2002 ja jälki on loistava :)

      Mutta jos menet Kanthimaan, kerro toki minkälaista oli?

      • *****

        Juu kyllähän tuo Rossi muuten, mutta jonotusajat ovat aivan mahdottomat. Moni siellä käynyt ja kaikki olleet tyytyväisiä. Tosin kanthimaankin on ainakin kuukauden jonot, joten saa nähdä minne sitä menee.


      • Gl0om
        ***** kirjoitti:

        Juu kyllähän tuo Rossi muuten, mutta jonotusajat ovat aivan mahdottomat. Moni siellä käynyt ja kaikki olleet tyytyväisiä. Tosin kanthimaankin on ainakin kuukauden jonot, joten saa nähdä minne sitä menee.

        En suosittele kanthimaa koska se on uusin, joten taidoissakin on sillon hiomista. Igorssissa kun olen käynyt niin ei ole ollut pitkiä jonoja mutta hyvää jälkeä kylläkin.


      • Anonyymi
        ***** kirjoitti:

        Juu kyllähän tuo Rossi muuten, mutta jonotusajat ovat aivan mahdottomat. Moni siellä käynyt ja kaikki olleet tyytyväisiä. Tosin kanthimaankin on ainakin kuukauden jonot, joten saa nähdä minne sitä menee.

        Minä olenki ainut joka rossiin ei ollu tyytyväinen. Sutas varjostuksen vituks. Ei varmaan kiinnostanut


    • meikku

      Fireline tattoota suosittelisin. Rossin kanssa olemme olleet tuttavia vuosikaudet, ovat minulle muutkin kuvia tehneet, mutta Antti on ollut paras. Onko muutaman kuukauden jonotuksella väliä, jos kuva pysyy kuitenkin loppuiän ;)

      Jos Kanthimaan menet, kerro toki kokemuksista, en tunne paikkaa. Kuka siellä tekee?

      • sen

        ja otin nilkkaan orvokin...Eka tatuointi mikä mulla on, eikä varmaan jää viimeiseksi. Minusta tämä on tosi hyvä. Voin kyllä suositella paikkaa.


      • satunnainen kävijä
        sen kirjoitti:

        ja otin nilkkaan orvokin...Eka tatuointi mikä mulla on, eikä varmaan jää viimeiseksi. Minusta tämä on tosi hyvä. Voin kyllä suositella paikkaa.

        Eli otit Kanthimassa sen tatskan? Mites hinta? Tuttava valitti sen olevan aika kallis paikka, onko tietoa?


      • sen
        satunnainen kävijä kirjoitti:

        Eli otit Kanthimassa sen tatskan? Mites hinta? Tuttava valitti sen olevan aika kallis paikka, onko tietoa?

        En tiedä onko kallis. mitat ovat n 4 x 8 cm. värillinen.


    • mulla

      Taidat olla ottamassa ekaa tatskaa? Mene vaan sinne Kanthimaan. Ite oon ottanut kaks kuvaa siellä ja molemmat on tosi hyviä. Sen verran tiedän Ullan (se on se tatskaaja) tekemisistä, että se kävi pari vuotta sitten Thaimaassa treenaamassa tatskojen tekoa ihan huippu ammattilaisen opissa. Lähes kaikki tatskaajat ovat joutuneet opettelemaan homman ns "kantapäänkautta" eli tekemään ne samat virheet kuin kaikki muutkin kun ei ole ollut kukaan neuvomassa. Osa tekee niitä virheitä edelleen. Ulla on älynnyt hakea ihan oikeaa oppia asiaan. Joku sanoi tässä ketjussa, että ei Kanthimaan kannata mennä koska se on uusin liike (en tiedä onko?) Ulla on tehnyt tatskoja nyt 2 vuotta ja mikäli minä mitään mistään ymmärrän, niin se on siihen nähden vähän helvetin hyvä tatskaaja. Onhan näitä puljuja joissa on väännetty kuvia vaikka kuinka monta vuotta, mutta jälki on aina yhtä kehnoa kun ei ole taitoa niin ei ole. Kaikista kun ei tule hyviä vaikka ne tekis mitä. Selvyyden vuoksi sanon, että en tarkoita tällä Rossia, koska se on hyvä.

      Niin ja Kanthima liike ainakin on tosi viihtyisä ja Ulla on tosi mukava tyyppi. Kannattaa kattoo sen nettisivut!

    • Olen kuullut että tatskaajan jälki ei ole parasta mahdollista, mikä on ymmärrettävää kun on ollut alalla niin vähän aikaa. Hän oli Thaimaassa opiskelemmassa tatuoimista pari viikkoa, mutta eihän siinä ajassa tarpeeksi opi. Itse suosittelisin joko Igor'sia (Ian on todella hyvä tyyppi ja tekee siistiä jälkeä) tai Fireline Tattoota (pitkät jonot, Antti on myöskin mukava, hieman hajamielinen ehkä...)

      • janojuoma

        Otin syksyllä kuvan kanthimassa ja ei oo todellakaan valittamista...
        hyvä ja rento meininki ja ammattitaitoinen tuntui ainakin olevan kuvanveistäjäkin ja hintakin taisi olla ihan kohdallaan...
        samoin vaimonikin otti siellä kuvan...
        suosittelisin jos aikoo ottaa kuvan...
        Miten voi toisten jälkiä vertailla kun kaikilla jälki on kumminkin pirun siistiä ja tarkkaa... ja vaikuttaahan ihon laatu ja tyyppi jo jäljen tarkkuuteenkin... eli mun mielestä yks ja sama jos ite tykkää kuvasta eikä se missä se on otettu...


    • aaaaaaakju

      suosittelen
      ei ole pahaa sanottavaa paikasta. Igorssissa tehtyjä tatskoja kuulemma on joutunut taas korjailemaan... eniten oon siitä paikasta kuullu "huonoa"

      • Kanthimassa käynyt

        Otse otin Kanthimassa ekan tatskani maaliskuun lopulla. Nilkkaan kiinalaisen symbolin (kaksi merkkiä) ja siistiä jälkeä tuli. Tatska parani nopeasti ja ei kyllä ollut valittamista. Tosi hyvät hoito-ohjeet sain ennen ja jälkeen kuvan oton. Jos jonain päivänä otan toisen tatskan, menen ehdottomasti Kanthimaan!


    • pököö

      Kävin marraskuussa ja olen erittäin tyytyväinen. Sinne vaan! Itsekin tulen jatkossa käymään sielä

    • harkitsen

      onko kukaan ottanu isompia kuvia ja mikä mahtoi olla hinta? ite mietin tätä paikkaa kun tykkään artistien tyyleistä, mutta köyhänä opiskelijana hinta tietysti mietityttää....

    • why so sirius

      Onko kukaan ottanut 3D kulmakarvoja siellä?

    • No_deal

      Olin varaamassa kanthimaan aikaa, mutta kun kuulin, että hintaa tuli pienelle n. 8 x 6 cm mustalle ja simppelille tatuoinnille noin kakspuolsataa euroa, nii jäi kyllä aika varaamatta. Eräs toinen taiteilija pyysi samasta työstä vajaa satasen ja jälki oli sellaista kuin pitikin, eli priimaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe