mitä "huora" tarkoittaa käytännössä

realisti*

Usein se joka huorittelee on kadehtii jostakion syystä huoriteltavaa, hän on esimerkiksi vähemmän seksikäs kuin se jota huoritellaan. Mustasukkainen nainen huorittelee toista naista, vaikka tekisi itse samoin toisen kengisssä.

Miehet kutsuvat huoriksi naisia joita eivät saa tai joita eivät kykene pitämään.

Olen sinäkin huora. Meitä on enemmän kuin luuletkaan!

38

4271

Vastaukset

  • huora nimenomaan ei ole maksullinen nainen, vaan tämä on otettu käyttöön merkityksenä, vaikka alkuperäinen merkitys on .
   aivan muuta.

   Huora sana tulee puhtaasti raamatusta eli huorin tekemisestä- Mitä on huorin tekeminen? Huorin tekemiseen voi syyllistyä sekä mies, että nainen ja lähinnä huorin tekeminen on aviopuolison pettämistä.

   Jos esim. jätät aviopuolisosi toisen miehen tai naisen takia, niin syylistyt huorin tekoon, on vain tiettyjä poikkeuksia, joissa huorin teko ei täyty silloin.

   Maksullinen nainen on kurtisaani, ilotyttö, worker jne. ja on mielestäni halventavaa näitä ihmisiä kohtaan kutsua huorana heitä. Ihmiset jotka joistain syystä on pakotettu siihen osaan, ansaitsivat jonkinasteista kunnioitusta teiltä parempiosaisilta hienohelmoilta tai herroilta.


  • Mun vanha muija onkin sittee se huora! Pani vuosia ja kipu rahoja semmoset tonnin vuosi! Elikä huora ja siipeilijä!


 • Huora=Vitun ääliö!

  • Eikös se mene näin:

   Vosu = Vitun ääliö!

   Huora = Vittu kun mua panettaa toi eukko, mutta vittu kun en saa sitä!!!


 • Joo, olet oikeassa (kirjoitusvirheistäsi huolimatta).

  Tuo oli ihan asiaa.

 • Huorittelua harrastavat lähinnä huonolla itsetunnolla varustetut teinit tai miehet, jotka eivät enää keksi mitään muuta sanaa turpiinvedon lisäksi.

  Jännä juttu, että minuakin huoriteltiin vielä kun olin neitsyt, noh oli aika moni kundi joka halusi pöksyihini ja yhtä moni ei päässyt :D

 • jolla naiset saadaan pysymään perinteisessä roolissaan.

 • Olen sinäkin huora. Meitä on enemmän kuin luuletkaan!

  Mä oon. Saan aina kun haluun ja rahatkin pois. Vitullinen miinus on mulle naimisissa oleminen ja kaiken tän pienen salaaminen. Mut oon huora. Ja vakkariduunin puitteis en ajais nykyistä bemaria saati maksaisin tätä meidän isohkoa kämppää. Oon nymfo ja mies ei osaa/tajua tyydyttämistäni. Toiset osaa. Otan siitä eurot pois, just tosta sun aviopuolisos säästötilistä. Näin se menee.


  • eurot pois jos on piillu ja aina saa sexiä hynyä.

   Naiset olis aika varakkaita jos sen tajuaisivat. No jotkut tajuu ja ovat varakkaita.

   Pilluhan on pohjaton pankki, aina katetta ja ei lopu koskaan.

   Toiset osaa, joo.


 • ei käytännössä nykyaikana tarkoita enää huora-nimikettä, kuten kirjoittajatkin varmaan tietävät.
  Huora on tänä aikan nainen tai mies joka myy seksiä rahalla tai muulla vastineella.
  Ja se siitä.
  Huora nimikettä tosin käytetään, kuten alkuperäinen kirjoitta mainitsi kuvatuissa tilanteissa; kateus, kiukku (kun ei saa), riita, viha yms.
  Sana on jo menettänyt varsinaisen ivaavan merkityksensä moninaisen käytön vuoksi, ja yleensä sanojaa pidetäänkin hiukan yksioikoisena tai lapsellisena.

 • Teet sellaista työtä mistä saat palkkion,eli duunaritkin on huoria,onko kivempi räjäyttää aivot tai viattomat seinälle,kukas vittu sen määrää,että se navanalle rajoittuu,voi olla haitallista?

 • Ihminen joka harjoittaa intiimia suhdetta ilman avIoliittoa/avIoliiton ulkpuolella.

  Tuota nimitysta ei kayta kukaan kateellinen ym.ym.ym..

  Huoran maineen saa jokainen vain itse ansaitsemalla.

  • sentään, miten naiivi vastaus. Sinä olet uskovainen nuori henkilö, jota ei ole vielä huoriteltu syyttä. Tulet varmaaki sen kuulemaan vielä. Ehkä silloin muutat mielipidettäsi huorittelun syistäkin. Toivomme muut, että se tapahtuu sinullekin.
   Kerron esimerkin; minä neitsyt, menin naimisiin nuorena, kokemattomana, lapsuudenystäväni kanssa. Lapsia kolme, riitoja, miehen alkoholinkäyttöä, huorittelua yms. ero 16 vuoden kuluttua. Muiden kanssa en ole ollut vieläkään, vaikka erosta on yli puoli vuotta. Siis kumpi on okeassa sinun mielestäsi; sinä, vai ex-mieheni? (ja muut ed.kirjoittajat)


  • hyvänen aika kirjoitti:

   sentään, miten naiivi vastaus. Sinä olet uskovainen nuori henkilö, jota ei ole vielä huoriteltu syyttä. Tulet varmaaki sen kuulemaan vielä. Ehkä silloin muutat mielipidettäsi huorittelun syistäkin. Toivomme muut, että se tapahtuu sinullekin.
   Kerron esimerkin; minä neitsyt, menin naimisiin nuorena, kokemattomana, lapsuudenystäväni kanssa. Lapsia kolme, riitoja, miehen alkoholinkäyttöä, huorittelua yms. ero 16 vuoden kuluttua. Muiden kanssa en ole ollut vieläkään, vaikka erosta on yli puoli vuotta. Siis kumpi on okeassa sinun mielestäsi; sinä, vai ex-mieheni? (ja muut ed.kirjoittajat)

   kukahan tässä on naivi?


 • Mitä vittuu te täällä laitatatte ********!!?? Ette vaan osaa sanoo huora!!!

 • Tällainen keskustelu ei välttämättä kuulu Avioliitto-palstalle...

  Avioliitossakin voidaan pettää, mutta kyseisen sanan käyttö ei kuulu minkäänlaiseen parisuhteeseen...

  • Miksi sitä sitten kuitenkin käytetään aika taajaan tahtiin, kuten ketjukin todistaa.


 • homo

 • Huorittelu kertoo kunnioituksen ja rakkauden puutteesta. Rakastamaansa ihmistä ei huorittele. Edes anteeksipyytäminen ei saa noita sanoja unohtamaan...

 • Oi voi, minua huoritteli oma äiti 12 vanhasta alkaen, vaikka en ollut missään tekemisissä poikien kanssa. H sanaa käyttävät yleensä ihmiset, joilla on huono mielikuvitus.

  • Niiin, ja pieni ja köyhä sanavarasto.


  • "Huono" tai jostain syystä kieroutunut. Jos äiti sanoo tuolla tavalla, niin se kertoo äidin sisäisestä elämästä; pelosta (sekä omasta että siitä, mitä tyttärellä on edessä kun kasvaa), asenteesta seksuaalisuuteen, opituista ahtaista ajattelumalleista, omista huonoista kokemuksista aiheessa ...

   Ja myös siitä, että äidillä ei ole ollut taitoa käsitellä em. asioita yksikseen eikä hakea niihin apua. Silloin juttu kaatuu, minnekäs muualle, kuin tyttären niskaan, sen, joka jatkaa äidin osaa tavalla tai toisella.


 • Aivan kuten kaikissa ja kaikessa muussakin haukkumisessa ja panettelussa, kiusaamisessa, toisen alistamisessa, vähättelyssä, liiskaamisessa maton alle, jopa väkivallassa ... Mikään näistä em. toimista ei kerro kohteesta mitään, vain ja ainoastaan siitä, joka kohtelee toista kaltoin sanoilla tai teoilla.

 • En ole koskaan huoritellut ketään. Jos asiayhteys vaatii niin käytän ilmaisua "alan ammattilainen" tai jotain vastaavaa.

  Omien lasteni suista en myöskään ole kuullut huora sanaa. Muukin kiroilu on hyvin vähäistä ja heikkotehoista.

  Tuttavani ja harrastuskumppanini eivät hekään huorittele.

  Ainostaan kadulla, huoltsikalla tai jossakin muualla kuulen tuota kypsymättömien ihmistaimien suista.
  Koskee myös vitun käyttöä.

 • Mä kutsun naistani huoraksi, ja hän on pikkuhiljaa oppinut pitämään siitä, meidän suhde perustuu seksin, ja on aina valmis kokeilemaan sitä haluamillani tavoilla. Olin vielä naimisissa kun aloin naimaan tämän(kin) kanssa. Tässä tapauksessa se on hellittelynimi.
  Olen ollut myös vittumaisten, ärsyttävien naisten kanssa, niitä on parasta loukata tarvittaessa sanoilla, jotka ovat oikeasti totta, kuten esim. "kuivavittuinen" (joka helvetin kerta täytyy käyttää liukastetta, vaikka rumilus on reippaasti alle neljänkymmenen). Huora on huono sana käytettäväksi loukatessa.

 • "Huora" on ikävä ja halventava nimitys sellaisesta ihmisestä jonka ammatti on rakkauden jakaminen osattomille.

 • En ole koskaan sanonut naista huoraksi. en ymmärrä nimittelyä. Tosin miehet ovat mustasukkaisempiä kuin naiset. Naisten mustasukkaisuus suuntautuu täysin eritavalla.

 • Kyllähän huorinteko nimenomaan kuuluu avioliittopalstalle. Sinkut palstalle se ei sovi koska sinkkuna ei voi tehdä huorin.

  Uskottomuus avioliitossa on huorinteko. Silloin tekijää voidaan kutsua huoraksi. Ei väliä onko mies tai nainen. Joten huoraamisessa ainakin tasa-arvoseikat otettu huomioon.

  Koska huorintekijän sänkykumppani ei ole mies, häntä kutsutaan huoripukiksi, joskus myös neidiksi. Naisilla huorikutuksi. Siitä myös juontaa nimensä kurttu. Myös lehmää joskus kuuluu käytettävän.

  Nämä arvonimet on elinikäisiä. Myös avioliiton jälkeen.

  Huorinteon synonyymejä ovat haureus, avioliiton rikkominen, aviorikos.

 • pukki saatana munan heiluttelija kukkakaali kyrpä

 • Käy katsomassa esim. Alanyassa suomalaisnaisten edesottamuksia. Jos et ole ennen tiennyt määritelmää tuolle sanalle, niin silloin näet.

 • Oisko tuo maine tullut mistä? Pitää huolehtia omasta maineesta kylillä ettei tarvitse olla juttujen kohde. Pitää aina osata perustella suhteensa ja näyttää se myös. Millä tuo maine saadaan? Ikävää ettei välitetä mitä muut sanoo. Salasuhteillaan tietoisesti jne. Eikä tuokaan jota seuraan ole korjannut mainettaan mitenkään. Mutta näyttää ansainneen maineensa. Näitä kylillä riittää ja tieto kulkee. Se mitä en käsitä mitä se kertoo omille lapsilleen?

 • Huoralta ei saa ilmaiseksi mutta maksun eteen voi saada hyvän palvelun kun tekee oikean valinnan.

 • hakee kaikenlaista huomioita muilta kuin omalta ukolta, pukeutuu muita ihmisiä varten, keskustelee pitkiäkin keskusteluja, ottaa selfietä ja jakaa muille, pyllistelee salilla tiukoissa mutta kotona toppahousuissa nämä nyt ennen sitä varsinaista huuraamista

 • "huora" tarkoittaa käytännössä sen sanan käyttäjän omia henkilökohtaisia ongelmia/haluja/ristiriitoja jotka yritetään puskea toisen päälle.
  Kokemuksellla: yksi ja ainoa petikumppani huoritteli välillä... sen lisäksi kuinka joskus kehui sillä kuinka sai nuoruudessaan naista.

 • Minulla huonot välit lähiön mopopoikiin. Saan kuulla usein olevani huora.
  Samoin minua lähentelevät miehet. Olen huora jos en suostu antautumaan.

 • On kyse haukkumanimestä prostitutiolla itseään elättävästä naisesta. Eli naisesta joka maksusta antaa seksipalveluja.
  Kun sitä käytetään muuhun nimittelyyn kuin näiden palveluiden antajaan halutaan halventaa kyseistä henkilöä. Minulle se kertoo enemmänkin nimen käyttäjän arvomaailmasta kyseisiä ihmisä kohtaan. Ja koska hän halveksii seksipalvelun myyjiä, niin hän haluaa osoittaa että halveksii yhtä paljon henkilöä jota kohtaan käyttää tuota nimitystä. Mutta jos kyseinen henkilö jota hän nimittää tuolla nimellä sanoisi esim. no enpä olekkaan sitten ihan halpa. Nimittelyltä putoaa poha pois koska toinen ei tunne itseään halveksituksi.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  67
  2933
 2. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  6
  411