mitä "huora" tarkoittaa käytännössä

realisti*

Usein se joka huorittelee on kadehtii jostakion syystä huoriteltavaa, hän on esimerkiksi vähemmän seksikäs kuin se jota huoritellaan. Mustasukkainen nainen huorittelee toista naista, vaikka tekisi itse samoin toisen kengisssä.

Miehet kutsuvat huoriksi naisia joita eivät saa tai joita eivät kykene pitämään.


Olen sinäkin huora. Meitä on enemmän kuin luuletkaan!

73

14032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen*
      • ..............................

        huora nimenomaan ei ole maksullinen nainen, vaan tämä on otettu käyttöön merkityksenä, vaikka alkuperäinen merkitys on .
        aivan muuta.

        Huora sana tulee puhtaasti raamatusta eli huorin tekemisestä- Mitä on huorin tekeminen? Huorin tekemiseen voi syyllistyä sekä mies, että nainen ja lähinnä huorin tekeminen on aviopuolison pettämistä.

        Jos esim. jätät aviopuolisosi toisen miehen tai naisen takia, niin syylistyt huorin tekoon, on vain tiettyjä poikkeuksia, joissa huorin teko ei täyty silloin.

        Maksullinen nainen on kurtisaani, ilotyttö, worker jne. ja on mielestäni halventavaa näitä ihmisiä kohtaan kutsua huorana heitä. Ihmiset jotka joistain syystä on pakotettu siihen osaan, ansaitsivat jonkinasteista kunnioitusta teiltä parempiosaisilta hienohelmoilta tai herroilta.


      • mietteliä

        Mun vanha muija onkin sittee se huora! Pani vuosia ja kipu rahoja semmoset tonnin vuosi! Elikä huora ja siipeilijä!


    • .Mies

      Huora=Vitun ääliö!

      • näin(N)

        Eikös se mene näin:

        Vosu = Vitun ääliö!

        Huora = Vittu kun mua panettaa toi eukko, mutta vittu kun en saa sitä!!!


      • Anonyymi

        Huomannut käyttää on eunikki joka luulee että nainen nauttii.


    • jep(N)

      Joo, olet oikeassa (kirjoitusvirheistäsi huolimatta).

      Tuo oli ihan asiaa.

      • Anonyymi

        LOPETAHETI ROSKAPUHEETHETIHALVTAMINENLOPPUNYT ILMITANPOLISILE TÄSTÄHAUKMASANOIEN KONELTA HETI ROSKAKORRIN VIHAPUHET RASTIMIPUHET KIELETÄN JOKAISELAMEILÄON OIKEUSPUUTUA TÄHÄN KATSOIENTILASTOSA TEKIÄNOIKEUDENLAINTAKIA TEKIÄNOIKEUS KIELTÄ


    • kunnon nainen

      Huorittelua harrastavat lähinnä huonolla itsetunnolla varustetut teinit tai miehet, jotka eivät enää keksi mitään muuta sanaa turpiinvedon lisäksi.

      Jännä juttu, että minuakin huoriteltiin vielä kun olin neitsyt, noh oli aika moni kundi joka halusi pöksyihini ja yhtä moni ei päässyt :D

      • Anonyymi

        Miehet ,ne kunnolliset eivät huorittele. Heillä on hyvä itsetunto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehet ,ne kunnolliset eivät huorittele. Heillä on hyvä itsetunto.

        jos käyttäytyy kun huora niin hyvä se on sanoa. naiset kun ei aina ole niin älykkäitä.


    • Jousileijona

      jolla naiset saadaan pysymään perinteisessä roolissaan.

    • Jenina79

      Olen sinäkin huora. Meitä on enemmän kuin luuletkaan!

      Mä oon. Saan aina kun haluun ja rahatkin pois. Vitullinen miinus on mulle naimisissa oleminen ja kaiken tän pienen salaaminen. Mut oon huora. Ja vakkariduunin puitteis en ajais nykyistä bemaria saati maksaisin tätä meidän isohkoa kämppää. Oon nymfo ja mies ei osaa/tajua tyydyttämistäni. Toiset osaa. Otan siitä eurot pois, just tosta sun aviopuolisos säästötilistä. Näin se menee.

      • hyvä asenne

        eurot pois jos on piillu ja aina saa sexiä hynyä.

        Naiset olis aika varakkaita jos sen tajuaisivat. No jotkut tajuu ja ovat varakkaita.

        Pilluhan on pohjaton pankki, aina katetta ja ei lopu koskaan.

        Toiset osaa, joo.


    • versiohan

      ei käytännössä nykyaikana tarkoita enää huora-nimikettä, kuten kirjoittajatkin varmaan tietävät.
      Huora on tänä aikan nainen tai mies joka myy seksiä rahalla tai muulla vastineella.
      Ja se siitä.
      Huora nimikettä tosin käytetään, kuten alkuperäinen kirjoitta mainitsi kuvatuissa tilanteissa; kateus, kiukku (kun ei saa), riita, viha yms.
      Sana on jo menettänyt varsinaisen ivaavan merkityksensä moninaisen käytön vuoksi, ja yleensä sanojaa pidetäänkin hiukan yksioikoisena tai lapsellisena.

      • Anonyymi

        Näin on.


    • katunoppa

      Teet sellaista työtä mistä saat palkkion,eli duunaritkin on huoria,onko kivempi räjäyttää aivot tai viattomat seinälle,kukas vittu sen määrää,että se navanalle rajoittuu,voi olla haitallista?

    • ///

      Ihminen joka harjoittaa intiimia suhdetta ilman avIoliittoa/avIoliiton ulkpuolella.

      Tuota nimitysta ei kayta kukaan kateellinen ym.ym.ym..

      Huoran maineen saa jokainen vain itse ansaitsemalla.

      • hyvänen aika

        sentään, miten naiivi vastaus. Sinä olet uskovainen nuori henkilö, jota ei ole vielä huoriteltu syyttä. Tulet varmaaki sen kuulemaan vielä. Ehkä silloin muutat mielipidettäsi huorittelun syistäkin. Toivomme muut, että se tapahtuu sinullekin.
        Kerron esimerkin; minä neitsyt, menin naimisiin nuorena, kokemattomana, lapsuudenystäväni kanssa. Lapsia kolme, riitoja, miehen alkoholinkäyttöä, huorittelua yms. ero 16 vuoden kuluttua. Muiden kanssa en ole ollut vieläkään, vaikka erosta on yli puoli vuotta. Siis kumpi on okeassa sinun mielestäsi; sinä, vai ex-mieheni? (ja muut ed.kirjoittajat)


      • niinhän
        hyvänen aika kirjoitti:

        sentään, miten naiivi vastaus. Sinä olet uskovainen nuori henkilö, jota ei ole vielä huoriteltu syyttä. Tulet varmaaki sen kuulemaan vielä. Ehkä silloin muutat mielipidettäsi huorittelun syistäkin. Toivomme muut, että se tapahtuu sinullekin.
        Kerron esimerkin; minä neitsyt, menin naimisiin nuorena, kokemattomana, lapsuudenystäväni kanssa. Lapsia kolme, riitoja, miehen alkoholinkäyttöä, huorittelua yms. ero 16 vuoden kuluttua. Muiden kanssa en ole ollut vieläkään, vaikka erosta on yli puoli vuotta. Siis kumpi on okeassa sinun mielestäsi; sinä, vai ex-mieheni? (ja muut ed.kirjoittajat)

        kukahan tässä on naivi?


    • sun äitis

      Mitä vittuu te täällä laitatatte ********!!?? Ette vaan osaa sanoo huora!!!

    • ei todellista onnea

      Tällainen keskustelu ei välttämättä kuulu Avioliitto-palstalle...

      Avioliitossakin voidaan pettää, mutta kyseisen sanan käyttö ei kuulu minkäänlaiseen parisuhteeseen...

      • Pahempiakin on

        Miksi sitä sitten kuitenkin käytetään aika taajaan tahtiin, kuten ketjukin todistaa.


    • perse2

      homo

    • Ei ikinä enää

      Huorittelu kertoo kunnioituksen ja rakkauden puutteesta. Rakastamaansa ihmistä ei huorittele. Edes anteeksipyytäminen ei saa noita sanoja unohtamaan...

    • juupajuu............

      Oi voi, minua huoritteli oma äiti 12 vanhasta alkaen, vaikka en ollut missään tekemisissä poikien kanssa. H sanaa käyttävät yleensä ihmiset, joilla on huono mielikuvitus.

      • Verbaalittomat

        Niiin, ja pieni ja köyhä sanavarasto.


      • Yksinkertaistit

        "Huono" tai jostain syystä kieroutunut. Jos äiti sanoo tuolla tavalla, niin se kertoo äidin sisäisestä elämästä; pelosta (sekä omasta että siitä, mitä tyttärellä on edessä kun kasvaa), asenteesta seksuaalisuuteen, opituista ahtaista ajattelumalleista, omista huonoista kokemuksista aiheessa ...

        Ja myös siitä, että äidillä ei ole ollut taitoa käsitellä em. asioita yksikseen eikä hakea niihin apua. Silloin juttu kaatuu, minnekäs muualle, kuin tyttären niskaan, sen, joka jatkaa äidin osaa tavalla tai toisella.


    • Omistajan ongelma

      Aivan kuten kaikissa ja kaikessa muussakin haukkumisessa ja panettelussa, kiusaamisessa, toisen alistamisessa, vähättelyssä, liiskaamisessa maton alle, jopa väkivallassa ... Mikään näistä em. toimista ei kerro kohteesta mitään, vain ja ainoastaan siitä, joka kohtelee toista kaltoin sanoilla tai teoilla.

    • ahdas ja puutteellin

      En ole koskaan huoritellut ketään. Jos asiayhteys vaatii niin käytän ilmaisua "alan ammattilainen" tai jotain vastaavaa.

      Omien lasteni suista en myöskään ole kuullut huora sanaa. Muukin kiroilu on hyvin vähäistä ja heikkotehoista.

      Tuttavani ja harrastuskumppanini eivät hekään huorittele.

      Ainostaan kadulla, huoltsikalla tai jossakin muualla kuulen tuota kypsymättömien ihmistaimien suista.
      Koskee myös vitun käyttöä.

    • Vahvojenvalinta

      "Huora" on ikävä ja halventava nimitys sellaisesta ihmisestä jonka ammatti on rakkauden jakaminen osattomille.

    • En ole koskaan sanonut naista huoraksi. en ymmärrä nimittelyä. Tosin miehet ovat mustasukkaisempiä kuin naiset. Naisten mustasukkaisuus suuntautuu täysin eritavalla.

    • Anonyymi

      Kyllähän huorinteko nimenomaan kuuluu avioliittopalstalle. Sinkut palstalle se ei sovi koska sinkkuna ei voi tehdä huorin.

      Uskottomuus avioliitossa on huorinteko. Silloin tekijää voidaan kutsua huoraksi. Ei väliä onko mies tai nainen. Joten huoraamisessa ainakin tasa-arvoseikat otettu huomioon.

      Koska huorintekijän sänkykumppani ei ole mies, häntä kutsutaan huoripukiksi, joskus myös neidiksi. Naisilla huorikutuksi. Siitä myös juontaa nimensä kurttu. Myös lehmää joskus kuuluu käytettävän.

      Nämä arvonimet on elinikäisiä. Myös avioliiton jälkeen.



      Huorinteon synonyymejä ovat haureus, avioliiton rikkominen, aviorikos.

    • Anonyymi

      pukki saatana munan heiluttelija kukkakaali kyrpä

    • Anonyymi

      Käy katsomassa esim. Alanyassa suomalaisnaisten edesottamuksia. Jos et ole ennen tiennyt määritelmää tuolle sanalle, niin silloin näet.

    • Anonyymi

      Oisko tuo maine tullut mistä? Pitää huolehtia omasta maineesta kylillä ettei tarvitse olla juttujen kohde. Pitää aina osata perustella suhteensa ja näyttää se myös. Millä tuo maine saadaan? Ikävää ettei välitetä mitä muut sanoo. Salasuhteillaan tietoisesti jne. Eikä tuokaan jota seuraan ole korjannut mainettaan mitenkään. Mutta näyttää ansainneen maineensa. Näitä kylillä riittää ja tieto kulkee. Se mitä en käsitä mitä se kertoo omille lapsilleen?

    • Anonyymi

      Huoralta ei saa ilmaiseksi mutta maksun eteen voi saada hyvän palvelun kun tekee oikean valinnan.

    • Anonyymi

      hakee kaikenlaista huomioita muilta kuin omalta ukolta, pukeutuu muita ihmisiä varten, keskustelee pitkiäkin keskusteluja, ottaa selfietä ja jakaa muille, pyllistelee salilla tiukoissa mutta kotona toppahousuissa nämä nyt ennen sitä varsinaista huuraamista

    • Anonyymi

      "huora" tarkoittaa käytännössä sen sanan käyttäjän omia henkilökohtaisia ongelmia/haluja/ristiriitoja jotka yritetään puskea toisen päälle.
      Kokemuksellla: yksi ja ainoa petikumppani huoritteli välillä... sen lisäksi kuinka joskus kehui sillä kuinka sai nuoruudessaan naista.

    • Minulla huonot välit lähiön mopopoikiin. Saan kuulla usein olevani huora.
      Samoin minua lähentelevät miehet. Olen huora jos en suostu antautumaan.

    • Anonyymi

      On kyse haukkumanimestä prostitutiolla itseään elättävästä naisesta. Eli naisesta joka maksusta antaa seksipalveluja.
      Kun sitä käytetään muuhun nimittelyyn kuin näiden palveluiden antajaan halutaan halventaa kyseistä henkilöä. Minulle se kertoo enemmänkin nimen käyttäjän arvomaailmasta kyseisiä ihmisä kohtaan. Ja koska hän halveksii seksipalvelun myyjiä, niin hän haluaa osoittaa että halveksii yhtä paljon henkilöä jota kohtaan käyttää tuota nimitystä. Mutta jos kyseinen henkilö jota hän nimittää tuolla nimellä sanoisi esim. no enpä olekkaan sitten ihan halpa. Nimittelyltä putoaa poha pois koska toinen ei tunne itseään halveksituksi.

    • Anonyymi

      Eipä näin. Vaan huora on esimerkiksi itseään varatuille miehille tyrkyttävä nainen. Myös maksun/muuta hyötyä seksistä pyytävä.

      • Anonyymi

        Olet se jota aloittaa tarkoittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet se jota aloittaa tarkoittaa.

        En. Sinulla huono luetunymmärtäminen. Vai oletko itseään varatuille tyrkyttävä h?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En. Sinulla huono luetunymmärtäminen. Vai oletko itseään varatuille tyrkyttävä h?

        Jos varattu mies menee ja tekee huorin, onko se mieshuora. Jos tyrkyttää itseään vapaalle, ei varatulle niin onko edelleen mieshuora.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos varattu mies menee ja tekee huorin, onko se mieshuora. Jos tyrkyttää itseään vapaalle, ei varatulle niin onko edelleen mieshuora.

        Pettäjämiestä tai itseään tyrkyttävää kutsutaan: pelimies, panomies. Ei tietoakaan huorahtavasta vaikka tekis huorin.


      • Anonyymi

        Parisuhteessa oleva tekee huorin kun on liittoon kuulumattoman kanssa, vapaasti suomenettuna raamatusta josta sana huorinteko lähtöisin. Kannattaa lukea ketjun alkupään kommentteja.


    • Anonyymi

      Olematonta vihkimistä ja siihen vihkiytymistä.

    • Anonyymi

      Näinhän se on. Tulipas hyvä fiilis tästä kirjoituksesta. Tässä sulle huorittelija!!!

      • Anonyymi

        Ihmisestä on tullut moraalisesti sairas ja vinksahtanut. Ihminen luulee että se on hyvä, koska kulttuuri suosii sellaista.
        Ihminen etsii syyllisiä ulkopuolelta, muttei tajua että itsessä asuu saasta.
        Sota ja viha on ihmisen sairaus teoissa.
        Ihminen ihailee itseään ja luulee että on hyvä, eikä nää siinä mitään ristiriitaa.
        Sota saa hänet kauhistumaan miksi?


    • Anonyymi

      Jos joku pitää toista henkilöä huorna, hän halveksii huorana pitämäänsä henkilöä. Ko. H-henkilön arvomaailma poikkeaa vahvasti normaalista eli hän on moraaliton ja seksuaalisesti holtiton

      • Anonyymi

        Höpöhöpö. Sun arvomaailmas on 1600-luvulta ja moraalikäsitys suoraan kiertokoulun kinkeripenkiltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpöhöpö. Sun arvomaailmas on 1600-luvulta ja moraalikäsitys suoraan kiertokoulun kinkeripenkiltä.

        Eivät arvot vanhene ihmiset vaan! Koska ihminen inhoaa vanhuutta hän kutsuu arvoja myös samalla 'pilkkanimellä'.


    • Anonyymi

      Huorille maksetaan seksistä.

      • Anonyymi

        Hyvä


    • Anonyymi

      Tietääköhän Tolvanen, jolta asiaa onkin vastauksen saadakseen kysyttävä, edes jonkinlaisen. Tai suomalainen tuomiolaitos, niin, tietääköhän.

    • Anonyymi

      Sen on naitava omat lapsensa. Syötös ja juotoshan on varmasti tuttua.

    • Anonyymi

      Poikani 13 v haukkuu mua huoraksi

    • Anonyymi

      Ja höpöhöpö noille tulkinnoillesi!

    • Anonyymi

      Erittäin ruma nimitys, kun käytetään naisesta.
      Useimmiten vain pilkka nimenä, vaikka ei ole ansainnut nimittelyä.
      En koskaan huolisi miestä, joka huorittelisi minua julkisesti tai selän takana.

    • Anonyymi

      Tarkoittaa seksin myyntiä rahaa/tavaraa vastaan. Eli se ei sisällytä uskollisuutta/rakkautta.

    • Anonyymi

      Uhui vittu

    • Anonyymi

      Mielenkiintoisesti sanojen merkitys leviää ihan muihin tarkoituksiin, mitä alunperin on ajateltu. Ei ammattilaisuudessa useimpien mielestä mitään pahaa ole. Toiset on leipureita, toiset lääkäreitä ja jotkut rakkauden ammattilaisia.

      Huora-sanan alkuperäinen tarkoitus on "avionrikkoja", eli toisen ihmisen luottamuksen pettäjä. Epäluotettava ihminen. Valehtelija, pettäjä, raukka, kavaltaja, varas... Rakkaalla on monta nimeä. Aikoinaan sukupuolitaudit saattoivat olla kuolemaksi ja yksikin lisälapsi saattoi olla kova rasite taloudelle. Ja silloin puhuttiin ihan ruoan riittävyydestä, eikä mistään miehen loukatusta kunniasta.

      Jos ei nainen kyennyt sanomaan ei vieraille miehille laivalla, siitä oli monenlaista harmia perheelle.

    • Anonyymi

      Mielestäni sana 'huora' ei välttämättä tarkoita ainoastaan henkilöä, joka antaa seksipalveluja rahaa tai muuta ylläpitoa vastaan (lomamatkat, lahjat ym.).
      Seksityöläistä voisi joskus jopa verrata hoitoalan työntekijöihin esim. palvellessaan vammaisia, joiden on vaikea toteuttaa seksuaalisia tarpeitaan.

      Huora-sanasta tulee myös mielikuva miehenkipeestä kevytkenkäisestä naisesta, joka on valmis melkein kenen kanssa vaan ja koska vaan. Ja antaa ilmaiseksi, tottakai!
      Pahin huora tietää miehen olevan naimisissa/avoliitossa/seurustelevan ja saattaa jopa tuntea miehen puolison, muttei välitä. Tärkeintä on kellistää mies ja kokea olevansa suurikin miestennielijä.

      Naisten välisestä kateudesta ei aina suinkaan ole kyse. Mikään kaunotar ei välttämättä ole kyseessä.
      Huorin tekevä nainen saa huoranleiman ei-arvostetun elämäntapansa ja erilaisten moraalikäsitysten vuoksi. Katsokoon itseään peilistä!

    • Anonyymi

      Ja huorin tekevä mies on 'huoripukki' tai pelkkä 'pukki'.

      • Anonyymi

        Siitos sonni!


    • Anonyymi

      Törkeä ilmaisu! Pahasti sielullisuuden turmelevana jopa mielenterveydelle vaarallinen.

    • Anonyymi

      Se on esimerkiksi autokorjaamoilla käytetty "makuu alusta" jonka alla on liukumista helpottava pienet "renkaat" jolla pääsee autonasentaja helposti autonalle töihin ja poiskin.

    • Anonyymi

      "Huora", ottaa rahaa panosta.

      • Anonyymi

        Ei hätää jumalahan on otettu pois kuvioista häiritsevänä tekijänä.


    • Anonyymi

      Paska

    • Anonyymi

      Jos sanotaan "huoraksi", siinä ei ole todellakaan mitään kadehdittavaa. Sana tarkoittaa juuri sitä, mistä sen on "ansainnut".
      Ei suomen kieli noin vaikeaa ole, kielessä on paljon eri sävyjä, mutta myös murresanat, jos nyt tiedät sitäkään, että tässä maassa on murteita. Muistan lukeneeni, kun jotkut bimbot itki lehdissä "ämmä" -sanasta. No "ämmä" on nimitys naisesta ja maassa käytetään sitä naisista. Se on murretta, päivittäin käytössä jossain päin Suomea, eikä ne ämmät, jotka sillä alueglla asuu,.vedä herneitä nenään siellä, mutta nuo Helsingin bimbot, jotka yrittää roikkua julkisuudessa tavalla tai toisella, vetää niiiin herneitä nenään.
      "Bimbo" on haukkumasana ja tarkoittaa tyhmää.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe