Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kotikysymys

..............

Jos mies ei halua näyttää naiselle kotiaan, mutta tykkää käydä naisen kotona, niin miksi mies tekee näin? Mies on kyllä kertonut asuinpaikkansa ja osoite ei ole salainen ja mies ei ole naimisissa, eikä ole lapsia ja asuu yksin. Mies on sanonut vielä olevansa siisti, mutta miksi hän ei päästä naista kotiinsa?

12

2878

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko sinulla muutakin todistusaineistoa kuin miehen sana, että hän on yksinasuva lapseton sinkku, joka pitää kämppänsäkin järjestyksessä?

      Tai ehkä miehellä on kotonaan hyvässä järjestyksessä oleva hamppuviljelmä? Piiskat ristissä olkkarin seinällä ja muuta SM-kamaa? Pornokuvia seinillä, kuten räkänokkateineillä 80-luvulla?

    • mies7

      Kun menee naiselle kylään voi poistua kun huvittaa. Kun kutsuu naisen kotiinsa, siitä ei pääse eroon kirveelläkään.

    • w98898

      - siellä pitäisi siivota
      - ostaa jääkaappiin jotain
      - ei ole oikein huonekaluja kahdelle ihmiselle
      - ei ole huonekaluja yhteiseen tekemiseen, ei telkkaria?
      - liian pieni kämppä
      - on jotain hävettävää omassa pesässä
      - kyseessä pieni-suuri merkkipaalu yhteen muuttoon näyttää omaa pesäänsä

      • w98898

        jos se on poikamies niin se kämppä on varmasti vuorattu likasilla vaatteilla ja vanhoilla tiskeillä.


    • ----------------

      Kyllä sen tietää mitä käy, jos käen päästää pesäänsä.

    • Tyttis79

      pari kertaa kollin kotiinsa, kun ollaan tultu mun ulko-ovelle. Mä urpå oon lähteny tyhmänä treffeille siivoomatta kämppääni sitä ennen. No mähän meen treffeille enkä tarvi kotiani silloin...juu ei sit oo tullu mietittyä jotain treffien jälkipelijuttuja. Ja pari kertaa oon nolostumisenpelossa kääntänyt romeon alaovelta kotiinsa, kun kämppä on oikeesti ollu kuin pomminjäljiltä. Sen jälkeen on tullu kyö mieleen, et mitähän jätkä musta oikein ajatteli :D Et just silleen et ukko ja 4 lasta odottaa kotona mukamas. No, tehty mikä tehty. Pitää tästä edes siivota hyvin ennen treffeille lähtöä.

      Pariin otteeseen oon tehny niinki et mies on ehdottanu mun luona käymistä treffien jälkeen, ja oon joutunu ehdottaan miehen luo menemistä ku kämppä on ollu ihan pommin jäljiltä. Se on aina sopinut miehelle, mut kyllä on vähä miettiny et minkä kuvan antaa miehelle.

      Yleensä, kun meen treffeille pari ekaa kertaa, niin en mee kenenkään kotiin tai vasta muutaman tapaamisen jälkeen kutsun kotiini kylään. En tiiä, jotenki se on vaan aika henkilökohtaista kutsua toinen omaan kotiinsa...et mieluummin sitä tuntis tyyppiä vähä ennenkö kotiinsa pyytää. :) *juu, oon wanhanaicainen ;)*

    • miehistä, mutta

      naisena en päästäisi miestä kotiini, jos...

      - kämppä on sotkuinen
      - en halua päästää miestä elämääni kovin "syvälle".

    • GreenMamba

      Ehkä hänen kämppänsä nyt vain on niin toivottomassa kuosissa, ettei sinne kehtaisi päästää edes äitiään. Aika monet poikamiehet nykypäivän Suomessa nimittäin elävät kuin siat pellossa. Jotkut eivät välttämättä omista edes pussilakanoita tai lakanoita ja joka puolella on tyhjiä pizzalaatikoita pölykoirineen jne.

    • Holocross.

      Sen takia että sä et vahingossakaan ilmesty sinne oven taakse, väärällä hetkellä, kun miehellä on jokin juttu kesken... Oli se sitten vieras nainen, tai auton puunaaminen, tai kidutuskammion kasaan pistäminen.

    • ..........

      Sainkin vastauksen kysymykseeni. Miehellä oli kotonaan avovaimo. Enpä olisi uskonut, että kukaan voi valehdella näin törkeästi.

      Vinkki naisille tarkistakaa aina miehen taustat, tai muuten käy kuten minulle. Jos suhteessa tuntuu, että mies salailee jotain, kannattaa sellainen mies jättää jo aikaisin. Älkää olko liian ymmärtäväisiä miesten suhteen. Miehet voivat käyttää naisia hyväkseen ilman mitään omantunnon tuskia. Koskaan ei pidä ryhtyä suhteeseen, jos ajatteleen, että jos mies jättää, niin se aika meni elämästä hukkaan tai menetti jotain. Kannattaa pitää huolen, että itsekin saa suhteesta jotain näkyvää hyötyä tai katuu suhdetta jälkeenpäin. Epävarmat miehet kannattaa unohtaa ja keskittyä vain hyviin ja rehellisiin miehiin tai olla ilman.

    • Anonyymi

      Voi Jumalauta ! Mikä aika! Että avovaimo kotona! Ja käyny toisen naisen luona kylässä!

    • Anonyymi

      Ystäväni joka jo vanha,Siis nainen, eikä enää asu pääkaupunki seutu.Hän kävi sinkku naisena Aina Vantaa tansimassa,en kero paikaa. Niin näitä miehiä löysi,joilla selitys miksi ei kotinsa vie.Vaan hänen kotia Taksilla aina tansseista. Serustelua ja lopulta sitten aina puhelin soi.Kun aviovaimo jäljitti hänet.Joten naiset ensin miehen kotiin.Jos ei pyydä se oli siinä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe