olenko kummajainen

kun.....

en voi jaksaa hyväksyä mieheni ja äitinsä äiti-lapsisuhdetta...Olemme mieheni kanssa olleet yhdssä 4 v., naimisissa vuoden ja meillä on 10kk vanha tyttö.

Mieheni on n. 2-3 kertaa kuussa yötä äidillään..seurana..äiti seurustelee miehen kanssa kuka asuu viikot toisella paikkakunnalla, 50km päässä, ja viikonloput mieheni äidin luona. Asioita ei voi päättää ennen kuin on kysytty mieheni äidiltä ja saatu häneltä hyväksyntä. Sekavissa asioissa minun selitykseni ei kelpa vaan on pakko soittaa äidille(kuka selittää siis samat asiat). Äiti hoitaa joskus poikansa tärkeät puhelut ja asiat. Eräs päivä olin järjestänyt miehelleni kivan kynttilä kotiin tulon. Olin laittanut lapsen nukkumaan ja rauhoittanut kodin kynttilöin ja tuoksuin kun emme ole oleet yhdessä rauhassa pitkään aikaan. No, noin 15 min ennen kotiintuloa, mies soittaa että äiti tulee meille yöksi. "Kun hän pyysi, eikai sulla ollut mitään suunnitelmia"..Äiti oli siis jo autossa tulossa...vastasin että olihan mulla ja kerroin. Mutta siltikin mies toi äitinsä mukanaan. Ei siinä mitään, miehen äiti on mukava ihminen, mutta jotenkin rassaa tuo että aikuinen 30v mies käy edelleen äitinsä luona yötä ja pyytää hänet meille yöksi, kysymättä edes minulta, tai jos kysyy, niin ihan sama mitä vastaan. Äiti tulee jos hän ja mieheni on niin päättänyt. Tottakai ymmärrän että oman äidin kanssa on kiva viettää aikaa, onhan minustakin se kivaa. Mutta ei minulle tule mieleenkään pyytää äitiä meille tai mennä sinne yöksi, monta kertaa kuussa ja olla välittämättä puolisoni suunnitelmista ja siitä että yhteistä aikaa voisi myös viettää. Ja jos sanon että en haluaisi että menet yöski tai että en halua että äitisi tulee, niin tappelu syntyy. Minusta vain välillä tuntuu että perheemme tulee miehellin vasta äidin hyvän olon jälkeen. JOSKUS yöski tuleminen/meneminen on ok, mutta ei se, että mennään monesti kuussa...hermot menee kun tuntuu että äidin tyytyväisenä pitäminen on tärkeintä ja vasta sen jälkeen tulee perhe. Joskus olen alkanut itkemään ja jäänyt yksin kotiin itkemään kun mies on lähtenyt ja jättänyt minut tyttömme kanssa...Jotenkin vaan..hmh..ymmärrän että toisilla on läheisemmät välit mutta..jotenkin tuntuu uskomattomalta välillä...ja tämä taas kiristää minun ja mieheni äidin välejä..meillä on ihan hyvät välit mutta tämä ei niitä paranna kun tuntuu ettemme elää omaa elämäämme vaan elämme mieheni äidin kautta...

31

3256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eivät osaa päästää

      pojistaan irti
      vaan tekevät heistä
      ainakin henkisessä
      mielessä rakastajiaan
      joista poikienkin vaikea
      irrottautua...
      tyttärensä nämä äidit
      kuten edellä on tullut
      jo useasti luettua
      taas usein irrottavat
      oikeinkin tehokkaasti
      ja unohtavat unholaan
      mutta pojat ovat kaikki
      kaikessa ja miniä pelkkä
      toinen nainen kireää
      kilpailua siis jota et voi
      voittaa jos miehesi ei
      niin halua vaan äiti
      voittaa aina
      äidit ovat tiukasti
      kiinni pojissaan seksuuaalisuudesta
      ei tietenkään puhuta ei tietenkään
      pelkkää 'äidinrakkautta' vaan :D

      voipa hyvin

      toiset äidit ovat vaan
      täyspaskoja siinä suhteessa
      että ovat narsisteja loppuun
      asti ja nautiskelevat poikansa
      kuiviin
      ja unohtavat tyttärensä

      tsemppa tsemppa jne

      ja sorry joo
      tiedän ei ole välimerkkejä

      ei huvittanut tänään

      • päästä pojista irti

        Mulla on tällänen erillainen juttu. Olen ts.nainen ja olin siis ennen poika. Mun Äiti otti minut nuorena luottohenkilökseen ja sitten kun vanhampana kerroin, että haluan olla nainen niin heitti ulos kertaheitolla. Oli äitille varmaan kova juttu, ku suunnitteli minun varalle vaikka mitä ja minä olen nyt itsenainen nainen.


    • kuulostaa

      Tuo ei ole yhtään tervettä, sanonpahan vain. Enpä tiennyt että tuommoisiakin mammanpoikia on oikeasti olemassa. Näköjään kuitenkin on. Kyllä lapsilla pitää oma elämänsä olla eikä vanhempia olla sotkemassa joka asiaan. Joskus voi pyytää heiltä jotakin mutta jos koko ajan tulee semmoinen tarve niin silloin on jotakin pahasti pielessä....

    • Milla.M

      kyllä sinun varmaan täytyisi jutella miehesi kanssa ihan vakavasti ja kysyä häneltä, että kummanko kanssa hän oikein on parisuhteessa, sinun vaiko äitinsä? Ei tuollainen ole tervettä,anopillasi on oma elämä ja teillä miehesi kanssa omanne.

      Pahalta kyllä kuulostaa, voi olla ettei tuohon äiti-poikasymbioosiin koskaan pääse kukaan väliin, ja kannattaa sinunkin harkita tarkkaan, jaksatko olla se "toinen nainen" niin kauan kuin anoppisi on elossa. Onko miehesi ollut alusta asti samanlainen?

      Nyt nosta pikimmin kissa pöydälle ja puhu miehesi kanssa, tee ratkaisusi sen mukaan mitä miehesi sanoo. Tuollainen elämä voi olla hyvinkin rassaavaa pitemmän päälle, jos mies ei näe siinä mitään outoa tai väärää ja jatkaa samaan malliin.

      • heidän

        suhteessaan toki on...mies on joskus huutanut että "jätä mut rauhaan" ja sanonut että hän katkaisee välit äitiinsä kokonaa...ja joskus äitikin huutaa eja räyhää mutta...ja joskus minun ja anopin tapellessa, hän ei tiedä kumman puolelle asettuisi...kyllä useimmiten suuttuu molemmille ja vasta jälkeenpäin asettuu minun puolelleni...kinaa anopin kanssa yleensä tulee siitä kun en voi ymmärtää tuollaista käytöstä..


    • horoskopisti.

      Se miehesi on horoskoopiltaan rapu, eikös niin?

      • skorpioni -

        ja hällä on tuommoinen suhde äitiinsä. Onneksi hän ei ole hetero, joten kukaan ei ole koskaan joutunut miniän paikalle kärsimään. Minä tyttärenä kyllä! (En kerro yksityiskohtia.)


      • mieheni on

        rapu ja hitto vie kun on kiinni äidissään! Oikein tiesit, horoskopisti.


      • al.per
        mieheni on kirjoitti:

        rapu ja hitto vie kun on kiinni äidissään! Oikein tiesit, horoskopisti.

        vaaka ja kiinni äidissään....


      • Anonyymi
        mieheni on kirjoitti:

        rapu ja hitto vie kun on kiinni äidissään! Oikein tiesit, horoskopisti.

        Ainahan nämä nyhveröt on Rapuja.
        Lämmintä paskaa housuun äitin helmoissa.


    • kotiaäitille

      Näillä mammelinpojilla kun ei naismaailmassa flaksi käy.

    • VajakkiPaska

      Jos aikuinen mies viettää yönsä äitillä niin täytyy vipata päästä reippaasti.
      Vain vajakki haluaa nysvätä mammelin kainalossa aikuisiällä kuin housuun kuseva pikkupoikanen.

    • tällainen_ehdotus

      Näin luulen: äidin luona on mukavampi ilmapiiri, miehesi voi olla siellä kuin "kotonaan". Saa nukkua rauhassa, ei ole kukaan kitisemässä, ei huutamassa eikä pomottamassa.
      Miehesi ei viihdy enää sinun kanssasi. Ehkä nalkutat ja mäkätät kaiken aikaa, Ehkä miehellä ei ole omaa paikkaa kotonanne eikä minkäänlaista roolia lapsenne elämässä.

      Suosittelen seuraavaa, sinä menet töihin ja mies jää vanhempainvapaalle. Mies hoitaa kotityöt kotona ollessaan. Sinä tienaat rahat elämiseen.

    • Nkiopo

      Aloitushan on jo 10 vuotta vanha. Mutta näitä tapauksia lienee muitakin.
      Kyllä tässä pitäisi jo äidinkin "kellot"soida. Jos oma 30 v poikani haluaisi jatkuvasti yöpyä äitinsä luona nin kyllä herättäisi kysymyksiä. Toki joskus voisi sovitusti tulla nukkumaan unirästejä pois jos perheessä huonosti nukkuva vauva. Mutta yhtä hyvin toivoisin miniäni joskus toimivan samalla tavalla

      • Anonyymi

        Jos kyse olisikin satunnaisesta yöpymisestä, mutta kovimmat housuunkusijat loisivat äitillä joka päivä aamusta iltaan.


    • Kelpaamat0n

      Normi mielenterveyskuntoutujan/alkoholistin elämää äitillä roikkuminen, parisuhteeseen kelpaamaton aikuinen lapsi.
      Ei terve aikuinen mies asu mutsin helmoissa, vaan vaimonsa kanssa.

      • Luki-luki

        Ei aloituksessa asumisesta puhuttukaan.


      • Anonyymi
        Luki-luki kirjoitti:

        Ei aloituksessa asumisesta puhuttukaan.

        Jotkut luuserit asuvat äiteellä tappiin saakka.
        Roikkuvat äitinsä napanuorassa kuin verta imevä syöpäkasvain.


      • Anonyymi
        Luki-luki kirjoitti:

        Ei aloituksessa asumisesta puhuttukaan.

        Sama se mitä puhutaan, vain vajakki istuu äidillään joka päivä.


    • Somerotar

      Hyviä vastauksia alkuperäiseen viestiin.
      Tuosta sinun miehestäsi voi tulla vielä kelpo aviomies, älä heitä vielä kirvestäsi kaivoon. Mutta edessä on todella sisua ja kärsivällisyyttä vaativa koulutus. Ehkä avioliittoneuvoja olisi paikallaan. Sellainen hyvä, joka osaisi olla lempeä ja hienovarainen puolisoasi kohtaan, jotta hän itse alkaisi huomata tilanteenne nurinkurisuuden.

      Luulen, että voisit jopa uskoutua anopillesi, jos tämä on jotensakin "normaali" suomalainen nainen. Riippuu tietenkin ihmisestä, jos kuulee tai ymmärtää puhetta.

      Kärsivällisyyttä, miettimistä, me kaikki tsemppaamme sinua ja toivomme tilanteen aukenemista

    • Maailma-Ihmeellinen

      Mitenkän on todellisuuden laita.onko miehensä Äitinsä luona? vai onko se teko syy olla jossakin ihan vallan muualla? ja jos olisi Äitinsä luona. niin veikaan vahvasti, että kyseessä on seksuaalistakin toimintaa..joka tuollaisessa, Äiti poika suhteessa ole kovinkaan harvinaista, vaan jopa yleistä..itsekin kerran yllätin ikään, kuin vahigossa kaverin panemassa mutsiaan..

    • Anonyymi

      No ohhoh.

    • Anonyymi

      EROA niin että vittua valitat jos ei mene elämä niin kuin haluat.

    • Anonyymi

      Sisarellani on samanlainen läheisriippuvainen suhde äitimme kanssa eikä olisi uskonut mutta kun hän ei saa enään miestä niin tuntuu olevan naimisissa äitinsa kanssa. Käyttää hyväkseen kaikkia ihmisiä ja on mustasukkainen heti jos äitini käy meillä hyvin harvoin.

      Se järjestää toisten ihmisten asioita ja järkkää koko ajan äidilleni jotain ohjelmaa niin ettei sillä ole aikaa minulle ollenkaan. Se on jumalattoman kiero, ahne ja manipuloiva.

      Sukuni on ihan sairasta mutta en mahda sille mitään. Ne nukkuvat vierekkäin ja saunovat samassa sunassa ja mun mielestä epänormaalia sillä en ikinä menisi äitini kanssa samaan aikaan saunaan tai vittu halua sitä viereeni nukkumaan sen jälkeen kun olen kotoa lähtenyt ja oman mieheni kanssa tottunut elämään.

      Kyllä sen tietää jos kaikki ei ole ihan normaalia. Sinä vaan et mahda sille yhtään mitään niin kun en minäkään.

    • Anonyymi

      Ainahan vajakit väntää lämmintä paskaa housuun äitin helmoissa.

    • Anonyymi

      Miten äitinsä perseessä loisivasta lapamadosta voi saada kunnon aviomiehen?
      Kellään kokemusta?

    • Anonyymi

      Lapamato. hih. Äiti pesee pyykit.

      • Anonyymi

        Vässykkä loisii joulun äitin anaalissa.


    • Anonyymi

      No, mikä kumma siinä ärsyttää, että äidillä ja lapsella on hyvät välit? Eikö anopin kanssa asiat suju, etkö arvosta ihmistä. Varmaan jonakin päivänä ymmärrät äidin ja lasten kiintymystä? Minä niin mieleni pahoitin, perhe on laajempi käsitys, johon sinäkin kuulut. Ei ihmistä voi omistaa, et sinä eikä äiti.

      • Anonyymi

        Hyvät välit. Yksikään äiti ei halua katsella munatonta poikaansa joka 40 pyörii nurkissa
        housuunpaskomassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvät välit. Yksikään äiti ei halua katsella munatonta poikaansa joka 40 pyörii nurkissa
        housuunpaskomassa.

        Monikin äiti jaksoo.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe