Vaikeasti tavoiteltava

myyttikö?

Onko oikeasti olemassa naisia, jotka esittävät miehelle vaikeasti tavoiteltavaa, vaikka olisivat tästä kiinnostuneita? Näin miehenä en moista käytöstä ymmärrä ja jätän suosiolla kaikki ns. vaikeasti tavoiteltavat naiset rauhaan ja teen tuttavuutta sellaisten naisten kanssa, jotka osoittavat edes jonkinlaista kiinnostusta minua kohtaan. Jos naiset oikeasti esittävät vaikeasti tavoiteltavaa, miksi näin teette? Ettekö ymmärrä kävelevänne onnenne ohi? Vai ettekö vain tiedä, mitä haluatte mieheltä ja siksi pidätte etäisyyden häneen?

40

10732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en ainakaan

      Halua seurustella miehen kanssa, joka tekee tuttavuutta NAISTEN kanssa, jotka ovat hänestä kiinnostuneita.

      • myyttikö?

        No ei ole ihme, että kaikenmaailman häiriintyneet läheisriippuvaiset ja vaimonhakkaajat saavat naiset kun ne ei luovuta millään ennen kuin nainen "myöntyy". Näillä ns. vaikeasti tavoiteltavilla on ilmeisesti sellainen käsitys, että kaikki miehet, jotka eivät halua olla maanvaiva, ovat vain pillun perässä. Eikö naiset voi osoittaa kiinnostusta ihan rehellisesti, jos kerran kiinnostusta löytyy?

        Ja mitä väärää on siinä, että tekee tuttavuutta NAISTEN kanssa, jotka ovat kiinnostuneita? Jos lyöttäytyy ainoastaan yhden kiinnostavan naisen maanvaivaksi ihan siltä varalta, että jos tämä kaikesta huolimatta olisi kiinnostunut, eikö tämä ole enemmänkin huolestuttavaa käytöstä mieheltä? Se, että haluaa tehdä tuttavuutta useamman naisen kanssa ei tarkoita sitä, että seurustelisi kaikkien kanssa, jos/kun molemminpuolista kemiaa yhden kanssa löytyy ja suhde heidän välilleen kehittyy. Käsittämätöntä naisen logiikkaa tämä vaikeasti tavoiteltava-asenne...


    • ......

      Neidot tietävät, että yleensä miehiä metsästys kiinnostaa enemmän kuin itse saalis. Tavallaan naiset antavat miehille juuri sitä mitä he haluavatkin eli haastetta ja hauskaa ajanvietettä. Neidot tietävät myös sen, että yleensä leikki loppuu siihen ensimmäiseen yhteiseen yöhön, joten toki he haluavat ottaa sitä ennen tilanteesta kaiken ilon irti.

      Itse ainakin tykkään nähdä vähän vaivaa jonkun pikku seksipommin takia. Se lopullinen kaato tuntuu sitten hienommalta.

      Iso osa naisista on kuitenkin ihan käsittämättömän helppoja. Hämmästyttävän moni on jo lyhyen tuttavuuden jälkeen valmiita vaikka mihin. Ehkä paras esimerkki omalla kohdallani oli viime kesänä, kun olin paikallisessa kesäteatterissa kesätöissä. Jossain vaiheessa siihen ilmestyi pyörimään sellainen pari vuotta itseäni nuorempi oikein hehkeä kesätyöläinen. Nain häntä täyttä häkää jo hänen toisena työpäivänään. Ei siis kovin kauan tarvinnut sitä tyttöä lämmitellä. Pari sanaa ehdittiin vaihtamaan ja se oli siinä.

      • myyttikö?

        "Tavallaan naiset antavat miehille juuri sitä mitä he haluavatkin eli haastetta ja hauskaa ajanvietettä."

        Toi on ihan täyttä bullshittiä. Ainoastaan ns. pelimiehillä naisten iskeminen on haastetta ja hauskaa ajanvietettä. Meille muille se on aitoa kiinnostusta naisia kohtaan ja yritystä löytää partneri. Ei ole ihme, jos näillä "vaikeasti tavoiteltavilla" on vähän outo kuva miehistä, kun haluavat olla haasteena ja hauskana ajanvietteenä pelimiehille.


    • esitä

      No minä en koskaan leiki tuollaista enkä halua miestä, joka leikkii tuollaisia pelejä. Jos tykkää niin tykkää, ja se pitää näyttää...

      • Nimetön

        Ikävä juttu, kun kaikki naiset eivät ajattele yhtä fiksusti kuin sinä. Moni ryhtyy heti pelaamaan, kun arvelee miehen olevan kiinnostunut.

        Mies 40


      • nainen mm.
        Nimetön kirjoitti:

        Ikävä juttu, kun kaikki naiset eivät ajattele yhtä fiksusti kuin sinä. Moni ryhtyy heti pelaamaan, kun arvelee miehen olevan kiinnostunut.

        Mies 40

        Moni nainen aloittaa heti pelin, kun mies kiinnostuu. Näin naisena voin kertoa, että tällainen pelaaja-nainen on epävarma yksilö, joka ei koskaan uskalla ottaa sitä riskiä, että rakastuisi mieheen ja tulisi sitten ehkä jätetyksi, jos mies ei lopulta olekaan kiinnostunut.

        Yksi ystäväni on tällainen nainen. Hän ei ole 10 vuoteen luonut kahta kuukautta pitempää suhdetta, koska aloittaa pelaamisen joka kerta hänestä kiinnostuneen miehen kanssa. Hän tavallaan pelaa suhteen loppuun, eli tekee jonkin ilkeän tempun miehelle, ja mies jättää hänet, ja hän saa itse pitää mielikuvan, että oli jättäjä, tilanteen "herra" (tai kuningatar tässä tapauksessa).


      • m24m
        nainen mm. kirjoitti:

        Moni nainen aloittaa heti pelin, kun mies kiinnostuu. Näin naisena voin kertoa, että tällainen pelaaja-nainen on epävarma yksilö, joka ei koskaan uskalla ottaa sitä riskiä, että rakastuisi mieheen ja tulisi sitten ehkä jätetyksi, jos mies ei lopulta olekaan kiinnostunut.

        Yksi ystäväni on tällainen nainen. Hän ei ole 10 vuoteen luonut kahta kuukautta pitempää suhdetta, koska aloittaa pelaamisen joka kerta hänestä kiinnostuneen miehen kanssa. Hän tavallaan pelaa suhteen loppuun, eli tekee jonkin ilkeän tempun miehelle, ja mies jättää hänet, ja hän saa itse pitää mielikuvan, että oli jättäjä, tilanteen "herra" (tai kuningatar tässä tapauksessa).

        Kuulostaa niin tutulta monenkin tyttösen kohdalla - oksensin aikoinani kun hokasin ton mysteerin - nyt alko oksentamaan kun tuli karvaat ja katkerat muistot mieleen siitä vitun pääsiäispupusta(kyllä! kutsuin häntä pupuksi!). Ja mä kun rakastin pupuja, mutta en enää..nohou. Vihaan munia ja pupuja!

        Ja se sadismi mitä se yksikin jääkuningatar sovelsi muhun henkisellä tasolla, on jotain sellaista mihin en edes minä pysty, vaikka mua syytetään "pelimieheksi","pelaajaksi","tunteettomaksi paskaksi" jne.

        Mutta mua lohduttaa se tieto, että itse en alennu näiden "ämmien" tasolle..Koskaan! Vaikka tekisikin mieli maksaa potut pottuina, mutta sehän olisi julmaa kohdistaa hyökkäys syyttömiin oman katkeruuteni perusteella. Ymmärtäkää tämä tai on teillä munaton pääsiäinen ensivuonna(toiveajattelua). :)


      • Miestenasialla

        Pakko kommentoida tähän. Puhun varmaan monien miestenpuolesta kun sanon et naiset ja media luo miehestä kuvan "tunteeton saalistaja" mitä kaikkee.. joo tämö voi pitää paikkan sinkkumiehellä pilkun aikaan baarissa.. mutta jos mies on oikeasti kiinostunut naisesta ja välittää hänestä, mies on silloin todella lojaali.. mies yrittää kaikim keinoin selvittää mikä heidän juttunsa on ja jokakerta kun kyseiseltä naiseltä tulee viestiä nousee hymy miehellä.. tässä tilanteessa kun nainen toisinaan antaa ymmärtää että jopa suhde olisi lähellä, niin mies romuttuu täysin ku toisinaan nainem on kuin häntä ei kinostaisi yhtään ja kaikki vastaukset viesteihin ovat esim. Ok, jep, kiva tai muuten suljettuja... Ei mies todellakaan siinä kohtaa nauti et nainen esittää vaikeata.. naiset nyt vittu herätkää.. miehillä on tunteet eikä he ole mitään tunteettomia saalistajia.. olen puhunut


    • x-mies

      Minä olen myös lahjakkaasti pihalla, jos nainen käyttäytyy epäjohdonmukaisesti: usko siihen että hänellä olisi kiinnostusta loppuu suhteellisen äkkiä.

      Viimeinen tapaus oli tällainen, että näin sattumalta aika tiuhaan erästä mukavannäköistä nuorta naista: no, moikkailuista kehkeytyi aika pian päivänselvää flirttailua puolin ja toisin.
      Hymyilevästä punastelusta ym. päätellen ihastus oli todellista. Itsellänikin ajatukset pyörivät tiiviisti hänessä.

      Kun ehdotin yhteistä elokuvailtaa, hän kuitenkin antoi ymmärtää että hänellä on joku vähän epäselvässä tilassa oleva juttu päällä. Oli kuitenkin halukas lähtemään illanviettokaveriksi, ja ajattelin että täytyy oman mielenrauhan vuoksi tehdä suunnitelmasta totta ettei tarvi jälkeenpäin jossitella.

      Ajankohtaa piti tietysti sumplia pariin otteeseen hänen menojensa mukaan. Vihjasin jo, ettei tosiaan tarvitse yhtään vastentahtoisesti lähteä, mutta silloin häneltä löytyikin aikaa.

      Kun sitten lähdettiin illanviettoon, niin hän käyttäytyi hyvin eri lailla kuin aikaisemmin, toisin sanoen vastasi suunnilleen jokaiseen keskustelunavaukseen jollain aika poikkipuolisella kommentilla. Toisaalta hän käyttäytyi edelleen muuten niin, ettei hänen seksikkyytensä jää huomaamatta. Toisin sanoen toimi kuin vieras nätti nainen, joka odottaa baaritiskillä miesten huomiota mutta antaa oletusarvoisesti pakit kaikille.

      Olin aika pettynyt, kun tilanteessa kävi noin, enkä enää ottanut yhteyttä häneen. En saanut tolkkua siitä, oliko kyse kiinnostuksen loppumisesta vai jostakin testailusta tai pelailusta.

      Ei tunnu loogiselta, että ihminen joka kiinnostaa oikeasti pistetään lämpimän alun jälkeen tylysti takaisin lähtöruutuun tuollaisella käytöksellä. Jos hän taas ei ollut kiinnostunut, niin mikä sitten sai hänet lähtemään mukaan ja käyttäytymään seksikkäästi, pelkkä ihailun saamisen haluko?

      Kun vielä joskus näen sattumalta häntä, hän näyttää seuraavan kiinnostuneena (ei välttelevästi) huomioinko hänet.

    • Tuo "vaikeasti tavoite...

      voi tarkoittaa myös sitä, ettei nainen vielä tiedä, haluaako hän olla kyseisen miehen tavoitettavissa. Katsoessa ajan kanssa se selviää. Eli jos miestä ei oikeasti kiinnosta muuta kuin pelata kaikkien kanssa samaa peliä "ota tai jätä", niin ei siinä kävellä onnen ohi vaan suuren vahingon. Eli ohikävely on onneksi.

      Voit luulla vaikeaksi tavoiteltavaksi myös naista, joka haluaa tietää sinusta ensin vähän enemmän. Oletko ehkä naisenhakkaaja, katkera kyläjuoppo, naistenvihaaja? Pitää ottaa ensin selvää hiukan taustoista, jottei kunnon nainen suotta tutustu huonoon mieheen ja saa siitä vuosien riesaa, vaikkapa mielenterveyshäirikköä.

      Jos et ymmärrä jättää naista rauhaan vaikka hän niin selvästi viestittää, olet häirikkö. Nainen voi olla myös täysin viestittämättä, siis noteeraamatta sinua lainkaan. Sama asia.

      Miehiä on meille naisille tarjolla paljon. Kyllä sellainen mies vie voiton, joka jaksaa tehdä itsensä tutuksi jos siihen saa mahdollisuuden.

      Tulee vielä mieleen, että jotkut miehet ymmärtävät ystävällisyyden väärin. Jos hymyilen, juttelen ja nauran jonkun kanssa, se ei vielä tarkoita että olisin kiinnostunut hänestä. Ei myöskään se, että flirttailen miesten kanssa. Tuo "vaikeasti tavoiteltava" voi olla siis myös sinun väärinkäsityksesi. Nainen viestittää selvästi, ettei halua olla kanssasi "sellaisissa" tekemisissä, vaan olla ihan kaveri tai hyvänpäivän tuttu.

      • myyttikö?

        Niin se varmaan on, että ei hänellä ole syvempää kiinnostusta minua kohtaan. En viitsi haaskata aikaani ja energiaani johonkin, joka antaa aluksi ymmärtää, että kiinnostusta löytyy, mutta antaakin sitten toisen olla ainoa aktiivinen osapuoli. Pidemmän päälle se käy henkisesti raskaaksi itsellenikin, kun mistää ei tule mitään, vaikka kuinka yrittää. Kyllä suhteen pitää perustua molemminpuoliselle kiinnostukselle. Sellainen "vie sinä, minä vikisen, jos jaksan"-tyyppinen pelleily ei ole mun juttu.


      • vmn fvhmjf
        myyttikö? kirjoitti:

        Niin se varmaan on, että ei hänellä ole syvempää kiinnostusta minua kohtaan. En viitsi haaskata aikaani ja energiaani johonkin, joka antaa aluksi ymmärtää, että kiinnostusta löytyy, mutta antaakin sitten toisen olla ainoa aktiivinen osapuoli. Pidemmän päälle se käy henkisesti raskaaksi itsellenikin, kun mistää ei tule mitään, vaikka kuinka yrittää. Kyllä suhteen pitää perustua molemminpuoliselle kiinnostukselle. Sellainen "vie sinä, minä vikisen, jos jaksan"-tyyppinen pelleily ei ole mun juttu.

        "Sellainen "vie sinä, minä vikisen, jos jaksan"-tyyppinen pelleily ei ole mun juttu."

        Kyllä sen melkein täytyisi olla sinunkin juttusi, koska naiset on itserakkaita prinsessoja, jotka haluaa tuon perinteisen mies-nainen-asetelman.


    • tulkita

      käytöksen myös väärin. Jospa kyse onkin naisen epävarmuudesta, oletko sinä rehdillä mielellä liikkeellä tai nainella voi olla myös itsetunto alhaalla, jonka vuoksi pitää "etäisyyttä".

      Tiedän kyllä sellaisiakin naisia olevan, jotka vain esittävät vaikeasti tavoiteltavaa, koska eräs ystävättäreni kertoi sellaista peliä pitävänsä.

    • nainen...

      vaikeasti tavoiteltavaa,mutta jos huomaan että olen ainoa joka vain viestittelee ja haluaa tapaamista,niin ymmärrän kyllä jättää miehen rauhaan ja jos mies ei sitä halua ottaa varmaan
      yhteyttä jos minusta ei kuulu mitään.
      Siis jos tarpeeksi haluaa:)

    • Tyttis79

      vähemmän viehkeä kaveri yrittää lähestyä, niin vähemmästäkin oon "vaikeasti tavoiteltava"...ennen kuin tyypille täytyy sit käydä oikein rautalangasta asian vääntämässä. Vaiks sanot "ei", niin jotkut on sellasia, että ne jää vänkäämään vastaan. Ihan kun itse olisin ajatteluun kykenemätön yksilö, jolle pitää kertoa, mitä mieltä mä oikeesti olisin :P

      Vaikeesti tavoiteltavan naisen kuvan vois mun käsityksen mukaan saada vaikka naisesta, joka ei ole varma siitä, et haluaako esim. tutustua lähemmin johki tyyppiin. Et epävarmuudesta vois johtua.

      Sit on tietty draamakuningattaret, jotka tykkää kun saa pistää pojan/miehen juoksemaan perässään.

      "Onko oikeasti olemassa naisia, jotka esittävät miehelle vaikeasti tavoiteltavaa, vaikka olisivat tästä kiinnostuneita?"

      Sanoisin, et nainen saattaa vähä testailla tuolla, että leikkii vaikeastitavoiteltavaa hetken. Mut kiinnostunut nainen lopettaa touhun, jos näkee toisen pahoittavan mielensä tai et vaikeesti tavoiteltavan leikkiminen vaarantaa meneillään olevaa juttua.

      "Ettekö ymmärrä kävelevänne onnenne ohi?"

      Noo sulta vähä ylilyöntiä. Jos on onni kyseessä, niin nainen on erittäinki suostuvainen yhteistyöhön, enemmänki ku vaan pelkästään suostuvainen.

    • Queen-Of-Hearts

      vaikeasti tavoiteltavan esittämisestä, vaan jotkut naiset saattavat olla hmm.. vaikeasti lähestyttäviä. Joskus kun ihastuu kovasti, voi vähän pelottaa omat vahvat tunteet ja se että jos polttaa näppinsä koko jutussa. Se on kai jonkinlainen defenssi, mutta silloin sitä voi huomata käyttäytyvänsä todella tyhmästi ihastuksen kohdetta kohtaan. Esim. vain nakella niskojaan kun oikeasti haluaisi kiivetä toisen syliin. Jos on niin herkkä/herkässä tilassa niin pitää sitä suojella, senkin uhalla ettei jutusta ikinä tule mitään... niin ei toinen pääse satuttamaankaan :(

      • Queen-Of-Hearts

        kokemusta on.


      • ja...
        Queen-Of-Hearts kirjoitti:

        kokemusta on.

        Sitten on jo myöhäistä kun vahinko on jo tapahtunut :(


      • Queen-Of-Hearts
        ja... kirjoitti:

        Sitten on jo myöhäistä kun vahinko on jo tapahtunut :(

        itse en usko että joku voi olla myöhäistä. Jos on vahvat tunteet niin vaikea niitä on tukahduttaakaan. Yleensä vaan saattaa käydä niin että kun nakkelee niskojaan, niin mies loukkaantuu ja tekee samoin ja sitten ollaan jo kierteessä jossa vuoroin satutetaan, mutta mikään ei sattuis ellei olisi toiseen niin rakastunut ja se tunne kuitenkin säilyy... toinen juttu onkin se että voiko sellaisesta viha-rakkaussuhteesta ikinä tulla tasapainoista parisuhdetta.. ja nyt ollaankin jo jossain ihan muualla kuin alkuperäisessä kysymyksessä :)

        Vähän sekavasti selitetty. (aivot vähän jäässä eilisestä viinin litkimisestä)


      • ja...
        Queen-Of-Hearts kirjoitti:

        itse en usko että joku voi olla myöhäistä. Jos on vahvat tunteet niin vaikea niitä on tukahduttaakaan. Yleensä vaan saattaa käydä niin että kun nakkelee niskojaan, niin mies loukkaantuu ja tekee samoin ja sitten ollaan jo kierteessä jossa vuoroin satutetaan, mutta mikään ei sattuis ellei olisi toiseen niin rakastunut ja se tunne kuitenkin säilyy... toinen juttu onkin se että voiko sellaisesta viha-rakkaussuhteesta ikinä tulla tasapainoista parisuhdetta.. ja nyt ollaankin jo jossain ihan muualla kuin alkuperäisessä kysymyksessä :)

        Vähän sekavasti selitetty. (aivot vähän jäässä eilisestä viinin litkimisestä)

        Juuri tuota tarkoitin. Kun toinen ehtii loukkaantua, vahinko on jo tapahtunut. Vielä pahempaa jos tästä syntyy kierre. Jos unohdetaan tämän ulkopuolelle ne ihmiset jotka pystyvät antamaan kaiken anteeksi.


      • herkkä nainen*

        Juuri näin käyttäydyn.


      • blaa blaa blaa

        Jos nainen on tasapainoinen ja fiksu, hän ei nakkele niskojaan miehelle. Vain epävarmat ja huonoitsetuntoiset naiset tekevät niin. Katso peiliin ja aikuistu.


    • ikä ikä!

      Eiköhän tuo ole epävarmojen teinityttöjen toimintamalli.

    • logiikkaa..

      En tiedä miten muilla, mutta mä ajattelen tuon "vaikeasti tavoiteltavan" taas siten, että jos mies ihan oikeasti on syvästi ihastunut niin kyllä se jaksaa "pommittaa".. En siis mitenkään heittäydy miksikään jäävuoreksi tai ilkeäksi, mutta kai se on se tietynlainen viileys tapa millä saa karsittua ne sänkyyn vonkaajat...Pelimiehet onkin sitten erijuttu, niistä pääsee helposti eroon kun itse heittäytyy helpoksi ja "liian innokkaaksi" .. ei ne loppujen lopuksi kovin kaksisia ole..

    • vaikeasti tavoitelta

      Kyseiset naiset yrittää olla mysteerisiä.

      Vaikeasti tavoiteltavan naisen uskotaan olevan miesten silmissä kiehtova, aivan kuten hölmösti naisten lehdissä väitetään. Vaikeasti tavoiteltavat naiset luulevat, että mies haluaa selvittää, mitä tuon hölmön naisen päässä oikein liikkuu vai liikkuuko siellä mitään.

      http://pleieri.blogspot.com/2013/05/vaikeasti-tavoiteltava-nainen.html

      Näin miesten kannattaa kuitenkin toimia kyseisten naisten kanssa. Ottakaa opiksi vaikeasti tavoiteltavat naiset

      • sainksmäpilluusainks

        No huh, oli siellä sentään alussa präntättynä, että voi olla sellaistakin olemassa, että jospa joku ei vaikkapa tahdo tulla isketyksi.


      • saitsäpilluusaizxx
        sainksmäpilluusainks kirjoitti:

        No huh, oli siellä sentään alussa präntättynä, että voi olla sellaistakin olemassa, että jospa joku ei vaikkapa tahdo tulla isketyksi.

        Nii oli alussa myös "vaikeasti tavoiteltavat naiset on oppineet ajatuksen pidä kostuvaa reikääsi kultaakin kalliimpana jostain muualta."

        Aika hupaisa kirjotus ja osuvasti kirjotettu. Mitä näiden pihtaavien kanssa aikaa tuhlaamaan. Pitää akatkin kun kerran ei miehet jatka yrittämistä, jos akat nihkeinä.


      • sainksmäpilluusainks
        saitsäpilluusaizxx kirjoitti:

        Nii oli alussa myös "vaikeasti tavoiteltavat naiset on oppineet ajatuksen pidä kostuvaa reikääsi kultaakin kalliimpana jostain muualta."

        Aika hupaisa kirjotus ja osuvasti kirjotettu. Mitä näiden pihtaavien kanssa aikaa tuhlaamaan. Pitää akatkin kun kerran ei miehet jatka yrittämistä, jos akat nihkeinä.

        Niin, kaikkia ei tosiaankaan kiinnosta, vaikka se miten tulkittaisi vaikeasti tavoiteltavan esittämiseksi.


    • Auslander

      ''Onko oikeasti olemassa naisia, jotka esittävät miehelle vaikeasti tavoiteltavaa, vaikka olisivat tästä kiinnostuneita?''

      On toki.
      Näitä naisia kutsutaan ikuisiksi sinkuiksi.

      • Väärässäoot

        Hmm itsellä tuo keino on toiminut, esimerkiksi nykyisellä miesystävällä toimi 😅😅


    • ------

      On miehiäkin jotka teeskentelevät vaikeasti tavoiteltavaa 70-vuotiaina, eihän sitä koskaan tiedä vaikka jotakuta kiinnostaa erikoinen tyyppi.

    • Kghlöö

      Kyllä itse olen miehelle tuota taktiikkaa käyttänyt, ja se toimii jos sen tekee oikein. Ei saa esittää liian paljoa vaikeasti tavoiteltavaa mutta se että antaa toiselle vähän haastetta ja monesti saa miehen yrittämään enemmän ja on mielenkiintoisempaa ja jännittävämpää tavoitella sellaista joka ei ole äärimmäisen helppo. Ihmiset aina haluaa sitä mitä heillä ei ole.. mutta jos liikaa esittää vaikeasti tavoiteltavaa, silloin miehelle voi tulla käsitys että toi nainen ei oo yhtään musta kiinnostunut tai nainen vahingossa vaikuttaa vain todella töykeältä.. ette miehet tajua itse mutta kyllä se teihin monesti tepsii vaikka ette itse huomaa

    • KylläOn

      Kyllä on! Ei edes harvinaista naisten keskuudessa, etenkin nuorille naisille tyypillistä.
      Sitten on myös niitä naisia jotka eivät esitä vaikeati tavoiteltavia, mutta ihastuneina vaikuttavat siltä. Itse kuulun tähän joukkoon.
      Kynnys ottaa yhteyttä sekä tehdä aloitteita ja osoittaa tunteuta on suuri kun pelkää torjutuksi tulemista niin paljon. Automaattisesti käytös muuttuu viileäksi ja/tai välinpitämättömäksi sen ihastuksen kohteen seurassa. Puhun helposti enemmän sille josta en ole kiinnostunut kuin sille josta olen..

    • EnVaikeastiTavoiteltava

      Olen havainnut, että olen melko suosittu mies naisten keskuudessa, mutta olen myös erittäin allerginen naisten turhaan pelleilyyn / esittämiseen vaikeasti tavoiltavaa.

      Kun kiinnostun naisesta, odotan aina rehellisyyttä ja avoimmuutta, joten itseään täynnä olevat naiset tiedostakaa vanhan laulun Lazsarella sanoma;
      "Jos kuutamossa huutaa juu ja aurigossa huutaa ei, niin poika siihen hermistuu ja toinen hänet vei".

      En hyväksy turhaa pelaamista. Mikäli havaitsen ristiriitaista sanatonta / sanallista viestintää/ turhaa pelaamista, niin vastaan peliin aina samalla mitalla. ja lopputulos on aina turn off.
      Itse ajattelen, että jos heti suhteen rakennusvaiheessa yritetään k*settaa, niin mitenkähän jatkossa??

      Ilmeisesti jotkut miehet odottavat, että asia suhteen vanhetessa korjaantuu, mutta valitettava lopputulos on, että yli puolet kaikista suhteista kariutuu.

      Huom. Vain harvat miehet ovat niin tyhmiä, että miehen ymmärtämättää vedätys onnistuu, vaikka rakastuneena saattavat olla asiasta hiljaa ja toivovat, että asia korjaantuu ajan myötä.

    • Koetetaan_kestää

      Mulla on ollut kaksi syytä olla viileä vaikka olisin kiinnostunut. Yksi on silloin, kun mies kiinnostaa, mutta hänessä on jokin piirre jonka takia tarvitsen aikaa selvittääkseni omia tunteitani. On noloa lähteä täysillä mukaan ja joutua sitten vetämään takaisin jos ko. piirre onkin dealbreaker.
      Toinen on silloin, kun olen epävarma miehen todellisesta kiinnostuksesta. On niitä miehiäkin, jotka tykkäävät flirttailla, mutta menettävät kiinnostuksensa heti jos kohtaavat vastakaikua. Ja sekin on itselle noloa.
      Joidenkin kanssa homma sit lähtee pelittämään heti ilman sen kummempia kommervenkkejä.

    • EnVaikeastiTavoiteltava

      On erittäin ihailtavaa, että omaan käyttäyttymiseen on aina löydettävissä hyviä syitä:
      " antaa toiselle vähän haastetta ja monesti saa miehen yrittämään enemmän ja on mielenkiintoisempaa ja jännittävämpää" , "On noloa".
      Minä uskon ihmissuhteissakin vanhaan sanontaan " Rehellisyys maan perii"

    • Koetetaan_kestää

      Aloittaja kyseli syitä käytökselle ja niitä kerroin osaltani. Nimimerkki EnVaikeastiTavoiteltava saa puolestani rauhassa käydä korjaamassa matkaansa ne tyypit, joiden annan vähän odottaa ennen kiinnostuksen ilmauksia. Minusta pyrkimys säilyttää omansa tai toisen kasvot ei ole mitenkään epärehellinen. Jos on liian kiire saada asiat ratkaisuun, tulee turhaa draamaa.

    • römpikkä

      Vaikeasti tavoiteltava nainen = oikeasti ihastunut mies uskoo naista ja poistuu vasemmalle - pelimies jatkaa yhteyttä ilman paineita yhtenä 10stä ja vaikuttaa siksi aidosti kiinnostuneelta.

      Elämä on.

    • Anonyymi

      minusta vähän tuntuu että tässä nyt monet naiset ja miksei miehetkin sekoita vaikeasti tavoiteltavan merkitystä ihmiseen kenellä ei ole mitään standardeja ja panee ensimmäistä vastaantulijaa, eli luulee tätä "helpoksi".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe