miten eroon kynsisienestä?

ei lähde millään

Ikävä ongelma varpaankynsissä. Jo teininä koulun jumppasalin lattialta toiseen isovarpaaseen saatu kynsisieni. Siitä sitten vuosien varrella levinnyt ensin toiseen isovarpaaseen ja nyt alkaa olla kaikki varpaat sienen kourissa.
Haittaa tietenkin lähinnä kosmeettisesti, mutta silti erittäin ikävä! Molemmat isovarpaan kynnet paksuuntuneet ja kaikki kengät puristaa. Ja kesällä ei kehtaa pitää sandaaleja tms joissa kynnet näkyy. Pelkkä kynsilakka kun ei peitä ikäviä sienimömöjä.
Hoito: käyty viimeisen 10v aikana peräti 5 eri lääkärillä js syöty 6 eri lääkekuuria. Rahaa on palanut tuhansia euroja. Mistään ei ole ollut apua.
Muita samassa kohtalossa?
Miten sienestä pääsee eroon - ilmeisesti ei koskaan, koska lääkkeet eivät tehoa kun osalla.

11

12825

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • säihkysääret

      En minä myöskään ole päässyt kynsisienestä eroon.
      Ainoa joka vähän auttaa on jalkahoitajalla käynti, joka ohentaa kynsiä ja saa ne lakan kanssa näyttämään vähän aikaa paremmilta.
      On tosi inhottava vaiva, vaikka ei tosiaankaan lääkärin mukaan muuta kuin kosmeettinen vaiva, mutta voihan se tarttua toisiin ihmisiin, ja ne katseet ovat paljon puhuvat, inhoa kuvastavat, jotka kaverit luovat meikä varpaisiin.
      Pitää vain ajatella positiivisesti, elikkä muistaa miten on paljon tosi sairaita ihmisiä, joiden vaiva on vähän muuta kuin kosmeettinen.

    • EK-K

      Käy ihotautiläkärillä vielä. Lue myös sivusto http://www.kynsisieni.net/

      Kynsisieni on todella ikävä vaiva ja sitä on vaikeaa saada oireettomaksi, mutta ei siis mahdotonta kuitenkaan.

      • aloittaja vielä toistamiseen

        Tuo sivusto on tuttu, kiitos kuitenkin linkistä ja siitä on varmasti apua heille, kelle ko. sienilääkkeet tehoavat. Ikävä tosiasia on kuitenkin se, että kaikki eivät saa niistä apua :((

        Toivottavasti markkinoille tulee vielä uusia valmisteita, joilla kynsisieni saataisiin 100% kuriin.


    • Nimetön

      Koko rulianssi alkoi siitä kun vihdoinkin päätin tehdä jotain ison varpaan kynsisienelle. Lääkäri oli hölmöläinen, joka sanoi vain että eihän siitä ole mitään haittaa. Niinpä aloin itse tuhota kynttä leikkureilla. Kävi niin että leikkaamani kynnenpala pisti sormen kynnen alle ja vaikka desinfioin sen heti paikalla, kynsisieni tarttui siihen.

      Kokeilin ensin teepuuöljyä, jota monet mainostavat. Kynsisieni lähinnä nauroi sille ja tarttui teepuuöljypullon mukana kynnestä toiseen niin että lopuksi kaikissa sormien kynnessä oli kynsisieni. Jees.

      Sitten kokeilin apteekista saatavaa mitä se nyt olikaan en muista, siis pelkkään jalkasieneen tarkoitettua ainetta, se tehosi paremmin kuin teepuuöljy, mutta ei läheskään tarpeeksi hyvin.

      Yllättäen kaikista parhaaksi osoittautui vaatteidenpesuaine. En ole vieläkään kokonaan päässyt eroon sienestä, mutta nyt aion tehdä sen että liotan joka ikinen päivä kynsiä pesuainevedessä ja jää nähtäväksi, katoaako sieni lopullisesti. Olen oikeasti toiveikas. Kynsisieni on kerrankin lähestulkoon häipynyt, sitä ei silmin enää edes huomaa. Kynsinauhatkaan eivät enää kellerrä. Silloin tällöin kuitenkin pistää vähän kynsiin ja siitä tietää että hiukan sitä vielä kytee. Itse käytin konepesuun tarkoitettua jauhetta, olikohan tuo myrkyllisempää kuin peruspulveri, tiedä häntä.

    • sikanaiseksi

      Käy ostamassa Formula 5, niin kyllä lähtee sienet ku sienet! Jos sillä ei lähe, niin ei millään.. Tiedän kyllä tunteen kun ei voi kävellä kesä helteellä paljain varpain.. Niin hirvee lemu, niin hirvee näky! Terveisin jalkahoitaja

      • TIETÄMÄTÖÖÖÖÖÖN

        mitä tämä formula 5 oikein on>??


      • Anonyymi

        Sisäisesti otettavalla lääkkeellä kynsisienestä pääsee eroon.


    • speranza1

      jos sieni ei lähde niin jotkut kynsisalongit saavat kyntesi näyttämään kauniilta hiomalla ne ohuemmiksi ja laittamalla niihin akryylipäällystyksen ja jatkon katkenneeseen kynteen..sitten kaunista lakkaa päälle ja tää on meidän salaisuus..pppssstt:-)

    • kannattaa kokeilla

      Hyvä luonnollinen lääke on Ruokasooda.Sekoita reiluannos soodaa tahnaksi ja levitä jalkoihin.Anna vaikuttaa 15min.Käy suihkussa normaalisti ja kuivaa hyvin.Se on tärkeää ettei varpaitten väli jää kosteaksi.Ripottele soodaa jauheena jaloille ja kenkiin päivittäin viikon ajan.Muulloinkin voi kenkiin ripotella soodaa,tappaa bakteereita ja estää hajun.Varsinkin lenkkareille hyvä apu jos ei halua pestä joka viikko.

    • Etikkaa

      Käytin isonvarpaan kynsisieneen apteekista saatavia puikkoja joilla sivelin kynttä säännöllisesti. En saanut kaikkea pois mutta sitten kokeilin etikkaa. Tiputin aamuin illoin etikkaa kynnelle ja annoin kuivua Sillä sain kynsiseinen varpaasta pois. Tosin varmaan uusii jos lopettaa etikan käytön.

    • Anonyymi

      Kynsisieneen tepsii ainoastaan sisäisesti otettava lääke. Näin ihotautilääkäri minulle sanoi. Pääsin eroon kynsisienestä lääkekuurin avullaenkä saanut edes sivuvaikutuksia.
      Pikkuvarpaan kynsi on ollut kaunis jo ainakin vuoden ajan ja ison varpan kynsi on myös täydellinen.
      Ennen lääkekuuria haaskasin rahaa turhiin litkuihin, joista ei ollut mitään apua.
      Joten menkää ihotautilääkärille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5146
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1887
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1578
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1206
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe