PITKÄ NAINEN?

bjj

pidetäänkö pitkistä naisista? itse olen 175cm? ylipitkäkö? tuntuu että miehet ovat vain lyhyiden ja sirojen naisten perään..en siis meinaa että itse olisin joku lihava..vain pitkä :D onko nainen jotenkin pelottavampi kun on pitkä? tuntuu ettei kukaan uskalla tulla juttelemaan esim. baareissa..se on surullista.mekin kaipaamme hellyyttä yhtä lailla kuin pienemmät kanssasisaruksemme, emme me pure tai ole koppavia. tai no, ehkä joskus ;)

36

14558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • random guy

      Ei se pituudesta ole kiinni. 175 cm kuulostaa ihan sopivalle pituudelle. Itse olen 183 cm.

    • ....

      Mä olen 188cm joten voitais olla aika näyttävä pariskunta! =)

      No mut joo, ethän sä nyt vielä mikään friikki ole. 175 cm on pitkä tyttö, mutta ihan normaalin rajoissa kuitenkin. Tosin se on ihan totta, että moni mies kallistuu niihin pienikokoisempiin naisiin. En oikein tiedä mikä siinä on...ehkä mies tuntee olonsa isoksi ja vahvaksi kun kainalossa on sellainen pieni nainen.

      Itelläni pienin seurustelukumppani on ollu 153-senttinen. Se oli aika hurjaa! Ihan kuin olisi deittaillu jotain ala-asteikäistä! Pisin partneri on ollu joku 170-senttinen..ja pari muuta on sitte ollu siltä väliltä.

      • Anonyymi

        Mä oon 10v ja oon 163cm. Tuntuu muuten täydelliselle mutta pituus ärsyttää😶


    • ...

      Minäkin olen 175 senttinen naisihminen. Aina puhutaan, kuinka lyhyet naiset herättävät miehen suojeluvaiston ym, ja se melkein tekee minut katkeraksi, koska pituudestani huolimatta kaipaan miehistä suojelua. Minäkin tahdon kainaloon vaikka olenkin pitkä!

      • The Man

        Pääset kyllä kainaloon.

        Ja jos tulee liian pitkä kriminaalinarkkariördääjäväkivaltapaskiainen vastaan jota en yletä tirvaisemaan naamaan suojellakseni sinua voin aina lyhyen pituuteni takia purra sitä nivusista.

        Joten ehdottomasti voit olla turvassa tämänkinkokoisen kanssa.


      • hmmmm
        The Man kirjoitti:

        Pääset kyllä kainaloon.

        Ja jos tulee liian pitkä kriminaalinarkkariördääjäväkivaltapaskiainen vastaan jota en yletä tirvaisemaan naamaan suojellakseni sinua voin aina lyhyen pituuteni takia purra sitä nivusista.

        Joten ehdottomasti voit olla turvassa tämänkinkokoisen kanssa.

        Mites sitten kun on pitkä mies? Itse melkein 2m eikä koskaan ole ollut edes 170cm naista. Jotenkin itse on saanut sellaisen käsityksen etteivät pitkät naiset olisi niin kiinnostuneita pitkistä miehistä? 160 naisia saa helposti, mutta pidempiä ei omalle kohdalle ole millään osunut. Ehkä pitkä treenattu mies ei vain kiinnosta pitkiä naisia?


      • naisellista vartta
        hmmmm kirjoitti:

        Mites sitten kun on pitkä mies? Itse melkein 2m eikä koskaan ole ollut edes 170cm naista. Jotenkin itse on saanut sellaisen käsityksen etteivät pitkät naiset olisi niin kiinnostuneita pitkistä miehistä? 160 naisia saa helposti, mutta pidempiä ei omalle kohdalle ole millään osunut. Ehkä pitkä treenattu mies ei vain kiinnosta pitkiä naisia?

        Ensinnäkin, huvittaa kun joku 175cm nainen sanoo itseään pitkäksi, meitä 180 senttisiä naisia on tänäpäivänä huomattavan paljon ja mielestäni 175cm on melkoisen normaalin pituinen.... mutta jokainen tietenkin tuntee niinkuin tuntee.

        Minulla on ollut itseni mittaisia miehiä, mutta aina olen tykännyt ja katsellut pitkiä miehiä "sillä silmällä", eipä ole noita 195 miehiä tuntunut pitkä normaalivartaloinen naikkonen kiinnostavan... ennen kuin nyt, nykyinen mieheni on minua 25cm pidempi, ja kerrankin minä tunnen itseni pieneksi ja pitkän miehen rinnalla oloni turvalliseksi, kainalo on sopivalla korkeudella, ja sekin tuntuu mukavalta että pitää hiukan kohottaa leukaansa suudellakseen. Niin että kyllä pitkä treenattu mies kiinnostaa pitkiä naisia, tosin minun kohdallani se on jo myöhäistä, mutta meneppä rohkeasti pitkävartisten kanssa jutuille... :) TSEMP


    • kelpaa hyvin :)

      Mm. baltian maissa naisen pituus on plussaa ja sitä jopa korostetaan korkokengin. Tosin siellä miehetkin ovat pidempiä.

    • ...

      Itselläni pituutta on 170cm, olen siis nainen, ja haluaisin niin kovasti olla pidempi...
      Nauttikaa pituudestanne!

    • Kun on terve

      On sitten pitkä tai lyhyt, kaikki on ok, kuhan on terve. Seurustelin joskus n.180cm. pituisen naisen kanssa, joka osoittautui niin fyysisesti, kuin henkisesti sairaaksi. Elämäni rankin kokemus.

    • Sariella

      Ihmettelen kommenttiasi... Itse tunnen saavani enemmän huomiota pitkänä, kuin lyhyet kanssasisareni... Ainakin kaikki miehet kehuvat pitkiä sääriä ja missin mittaa.
      Ehkä itse tarkoitat pitkällä myös muutenkin suurta naista... ei lihavaa, vaan kirjaimellisesti suurta (n. 190 cm ja kokoonsa nähden sopusuhtainen).
      175 cm ei ole todellakaan ylipitkää nähnytkään!!
      Itse olen 173 cm ja senttiäkään lyhyempi en haluaisi olla... Muuten tulee tumppi olo.
      Ole ylpeä pituudestasi.

    • Nimetön

      Riippuu naisesta ja naisen omasta suhtautumisesta. Esim. minä olen sinua pidempi, mutta jos laitat korkeat piikkarit ja minä matalapohjaiset kengät, näyttäisit minua pidemmältä. Minulla ei olisi siinä ongelmaa (joillakin miehillä voi kyllä olla), jos sinä et kovin tiuhaan huomauttelisi, että toivoisit miehen näyttävän pidemmältä, vaikka naisella on piikkarit jalassa. Jos sitä hokee miehelle, saattaa mies todeta, että parempi sitten, kun etsit riitävän pitkän miehen. Ihan sama juttu kuin jos mies usein arvostelee naista asiasta, jota nainen ei voi millään muuttaa. Esim. laihduttaa voi, mutta ei kasvaa pituutta aikuisiässä.

      Mies 40

    • gfgfgfgf

      Pidän kyllä myös pitkistä ja hoikista naisista. Pitkät sääret on tietty vaan plussaa. Sanoisin, että pituus ei ole se juttu vaan kyllä se jokin on jossain muussa. Pidän nimittäin ihan yhtä paljon pitkistä kuin lyhyistä tytöistä kunhan on hoikka.

      T: MIES 25V 186CM

    • loistavaa-

      175 on mahtava pituus naiselle.

    • Olaf..

      Pitkät naiset ovat parempia. Ja heitä tahtovat kaikki. Siksi heitä ei uskalla edes yrittää iskeä, koska heitä yrittävät niin monet. Ja näin ollen heille ei kaikki kelpaa.

      • 1 8 0

        olen 180 cm eikä yli 170 senttiset naiset kiinnosta.
        haluan pyöreähkön naisen mutten mitään jättiläistä.
        jos pitkä nainen on pyöreä niin samalla seon jättiläinen.


    • 184 :)

      Pitkiin miehiin on kiva nojailla, kun yltää kuhertelemaan nenäkkäin. Lyhyitä on sitten kiva säikytellä! ;)

    • kaunista...

      enpä sinua kyllä kovin pitkänä pidä... itse olen 183 cm pitkä nainen. :) ja aivan valtavasti saan positiivista huomiota pituudestani. yöelämässä riittää vientiä joka suunnasta.. olipa mies sitten minua 20 cm lyhyempi tai 20 cm pidempi niin kyllä yrittämään tullaan *naurahtaa* itseäni kyllä ehkä hieman huvittaa nuo minua päätä lyhyemmät miehet, jotka tulevat kehumaan pituuttani ja ulkonäköäni... en siis todellakaan pahalla pistä. :) uskon että nainen kuin nainen voi pituudestaan huolimatta näyttää kerrastaan kauniilta ja upealta, kun vain on sinut itsensä kanssa ja nauttii kropastaan...
      ja kyllähän noita kauniita, menestyneitä naisia on maailma täynnä. Muun muassa uma thurman, brooke shields ja geena davis ovat mittaisiana... ja kukapa voisi väittää etteivätkö 181 cm pituiset tyra banks ja gisele bundchen näyttäisi aivan mahtavilta ;)

    • Tuo...

      175 senttiä on liikaa minun makuuni. Siis en nyt tarkoita että minulla olisi ihan varaa valita, mutta mielummin katselen (itse yli 190cm) semmoisia jotka ovat keskimäärin 160 senttisiä ja alle. Ne ovat jotenkin niin suloisia ja syliin otettavia ja sen haliskelupuolen lisäksi sen kokoisen naisen kanssa on uskomattoman mukava hommailla "aikuisten juttuja" sillä niitä voi helposti pyöritellä ja käännellä...

      • .. ;)

        Ja itsensä tuntee jotenkin isoksi, sieltäkin.


    • 175cm

      Kyllähän minulle kävisi 175 cm nainen, mutta kun ei sen pituiselle käy samanmittainen mies. Itsehän te naiset olette niin kranttuja, ettei kelpaa mies, jos on alle 180. Että ollaan sitten vaan kaikki yksin, me vääränmittaiset... Onko nyt kivaa?

      • nyt...

        murehdi tuota pituutta... Itsekkin olen 190 senttiä ja rapiat, mutta ilman naista silti joudun elämään...


      • turhatyttö

        muttaku oon niin pitkä ja ruma etten kelpaa ees vammaselle


    • ööööööööööööö

      mutta 175 ei oo pitkä vaan keskimittainen.. :)

    • ei pitäisi olla liian kranttu

      Toisinaan tulee mietittyä, ettei lyhyillä miehillä taida todellakaan olla helppoa naisrintamalla. Yleisen käsityksen ja oman kokemukseni mukaan useimmat naiset etsivät itseään pitempää miestä, ja jos aiempaan keskusteluun viitaten monet miehet haluavat "pienen" naisen, eivät kysyntä ja tarjonta taida lyhyiden miesten kohdalla toimia. Kun pitkille miehille kelpaavat ns.normaalipituisten lisäksi kaikkein lyhyimmätkin naiset ja naisille lähinnä vain pitkät miehet, mitä jää jäljelle?

      Itse olen 170cm nainen ja koska käytän yleensä enemmän tai vähemmän korkeita kenkiä, olen ulkona liikkuessani lähemmäs 180cm pitkä. Jostakin typerästä syystä itseni pituinen tai ylipäätään alle 180cm mies saa lähikontaktissa/romanttisessa tilanteessa tuntumaan, kuin kaksi lasta seisoisi vierekkäin - vaikka en itseäni lapsen kokoisena pidäkään. Niinpä suosin pitkiä miehiä (väh.yli 180cm) ja kyllä, häpeän aidosti tällaista "piilorasismia".

      • kaikkeen voi tottua

        Useimmat naiset preferoivat itseään pidempää miestä, ja useimmat miehet itseään lyhyempää naista. Tämänkin kykenee ilmeisesti ohittamaan, paras kaverini (175 cm mies) alkoi seurustella vähän päälle 180 cm naisen kanssa. Kyllä se pitkä nainen aluksi frendiä vähän hirvitti, mutta lopulta tottui pituuseroon kun tämä oli muuten nätti ja mukava. Asioihin siis voi tottua. Itselleni jo nykyinen 170 cm tyttöystävä tuntui hieman pitkältä (itse ehkä 177 cm) mutta olen "tottunut" myös (eikä nainen ole koskaan koroissa muuten pidempi, toisin kuin väitit!). Aiemmin olen kyllä preferoinut 165 cm tai alle naisia. Kunhan olen naista selkeästi kookkaampi muuten (nainen hoikka, minä jykevä), pituudella ei ole niin suurta merkitystä, näköjään.

        Ihmiset eivät taida huomata miten paljon merkitystä on pärstäkertoimella. Se on ylivoimaisesti kaikkein tärkein ulkonäkötekijä, pituus on toissijainen. En ole koskaan "hävinnyt" 190 kavereilleni ollessamme ulkona "lyhyydestä" huolimatta, päin vastoin. Itsevarmuus vaikuttaa myös. Muutamat keskimittaiset frendini (


    • Jaana...

      Siis 175cm ei ole mikään kauhean pitkä. Itse olen 179cm ja en ole huomannut kyllä seuran puutetta esim. baareissa. Luulen, että se on enemmän asenne kysymys. Jos ilme on koko ajan kun sitruunan niellyt niin pituudella ei ole sen kanssa mitään tekemistä.

    • NeverHadLife

      Viitaten tuohon 1 8 0:n viestiin...ajattelevatko kaikki miehet, että pyöreähköt pitkät naiset ovat "jättiläisiä"? Itse olen 180 cm pitkä ja pyöreähkö, joten vaikka yleensä en tuntemattomien mielipiteistä niin välitä, niin tämä kirpaisi.

      • Minuakin kirpaisi

        Toivottavasti kaikille muodokas, hieman pyöreä ja pitkä nainen ei ole jättiläinen ja kauhistus. Itse olen 178 senttinen.


      • etsi yli 180cm
        Minuakin kirpaisi kirjoitti:

        Toivottavasti kaikille muodokas, hieman pyöreä ja pitkä nainen ei ole jättiläinen ja kauhistus. Itse olen 178 senttinen.

        ...muodokasta naista. Kyllä teillekin ottajia löytyy, varmasti :)


    • NO TOTA

      PIDÄN...ITSE OLISI IHANAA PÖRRÄTÄ 206 CM NAISEN K

      • vaan

        että naisten keskipituus on 165 cm, joten sanoisin kyllä 175 senttistä naista pitkäksi. Poikkeaa aikalailla tuosta keskiarvosta.


      • miehen keskipituus
        vaan kirjoitti:

        että naisten keskipituus on 165 cm, joten sanoisin kyllä 175 senttistä naista pitkäksi. Poikkeaa aikalailla tuosta keskiarvosta.

        on pikemminkin se 175 cm.


      • ghyu6
        miehen keskipituus kirjoitti:

        on pikemminkin se 175 cm.

        olen 176cm nainen ja haluaisin itseäni pidemmän miehen, mutta ne tuntuvat olevan kovin vähissä :/ huoh! olen ehkä nirso, mutta niin ovat miehetkin, jotka haluavat lyhyemmän naisen!


    • Anonyymi

      olen minäkin 175 , olen kylläkin siro ja aika rintava. olen aina saanut mies seuraa helposti ja kyllä miehet tulee juttelemaan niistä ei ole ollut kyllä puutetta. yleensä miehet joihin kanssa olen deittaillut ovat olleet vähän pitempiä, mutta kyllä joukossa on ollut himpun lyhyempiäkin. ei ole kukaan koskaan mitään asiasta maininnut ja olen käyttänyt korkkareita ja vientiä on riittänyt, nykyinen avio mies on 5 cm pitempi. se kun on vaan niin ettei kukaan voi pituudelle mitään siksi siitä ei kannatas huomauttaa ja ompa meillä pitkillä hyvät puolemme ei tarvita apujalko ja on sääriä mitä näyttää

      • Anonyymi

        Olen itse 170cm nainen ja minä olen kanssasi samaa mieltä et lyhyet ja nätit naiset kiinnostavat miehiä enemmän. Minulle oma pituuteni ei ole koskaan ollut ongelma ja pidän myös suunnattomasti lyhyehköistä miehistä. Miksi pituus on joillekin niin iso turn off?? Itse rakastan omia pitkiä ja hoikkia sääriäni.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe