Kokemuksia Joblink Oy:sta?

työtä etsivä

Eli onko positiivisia vai negatiivisia vai neutraaleja kokemuksia kyseisestä firmasta? Olisi mukava tietää, ennenkuin kyselee töitä...

Kiitollisena vastauksistanne :)

95

30345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Exduunari

      ..mitään ei tapahdu ilman sanomista, kusettaa, saat vähemmän kuin vakinaiset, duuni loppuu kun asiakas ei tarvia.

    • -ei

      Mullakin negatiivista: ei ne paljo työntekijöistä välitä, eikä vastaa sähköposteihin jos on kysyttävää ja muutenkin aika epäkohteliaita "pomoja".

    • Haastattelu kertoo

      Mun kokemus oli sellanen että, kaveri tuli paljain jaloin tilaisuuteen ja haastatteli mutta, sen jälkeen koko firmasta ei mitää yhteydenottoa että sillain..... Ei todellakaan peukkua pystyyn tälläiselle...

    • äksdee789

      Vaikka tää ei välttämättä liity asiaan sanon kuitenkin. Joblink oy on aivan v***n paska! Olin joblinkin kautta kesätöissä ja en saanut lähellekkään sitä palkkamäärää mitä minun kuului saada. Jos minulle vaikka ilmotettiin pääsetkö seuraavana päivänä töihin ja sanoin en pääse, niin minulle alettiin ehdottamaan "diiliä" eli toisin sanoen pliis tule töihin ja saat vaikka 50€ ylimääräistä rahaa. Kokeilin kerran tota "diiliä" mutta eipä tullut edes vakiopalkkaakaan. Nooh lopulta päätin lopettaa koko hommat sillä en aio tehdä turhaa työtä ilman palkkaa ja kun ilmoitin lopettavani, töistä sanottiin että "joo ei me sua ollakkaan laskettu 5 viikkoon työntekijäksi" olin sillain mitä vittua! Että älkää ihmeessä menkö joblinkille tekemään mitään hommia!! Ihan p****a

    • Joblink Oy

      Hyvä äksdee789
      Koska emme nimimerkkisi perusteella pysty henkilöllisyyttäsi selvittämään, olisimme kiitollisia jo olisit yhteydessä suoraan toimistoomme joko sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 0207 411 440 jotta saamme asian selvitettyä ja korjattua.

      Ystävällisin terveisin, Joblink Oy

    • joblink

      Hyvät Suomi24 lukijat

      Haluamme myös omalta osaltamme antaa vastineen Joblinkiin liittyviin keskusteluihin.

      Joblink maksaa työntekijöilleen työehtosopimuksen mukaista palkkaa, jonka mukaisen sopimuksen jokainen työntekijä meille töihin tullessaan allekirjoittaa. Työtuntien mukainen palkka tulee jokaisen työntekijän tililleen myös palkkapäivänään saada, mutta inhimilliset virheet ovat toki aina mahdollisia myös meidän toiminnassamme. Virheet korjaamme aina ensitilassa, minkä takia arvostammekin avointa kommunikointia työntekijöittemme kanssa.

      Koska kyseessä on henkilöstöpalveluyritys työtarjontamme työntekijöillemme on riippuvainen asiakkaittemme tarpeista. Tämän takia työvuoroja jaetaan ajoittain myös erittäin lyhyellä varoitusajalla. Kaikki nämä työntekoon liittyvät asiat käydään nykyään tarkasti läpi perehdytyksessä, jolloin työntekijämme on tietoinen työllisyyteen vaikuttavista asioista allekirjoittaessaan työsopimuksensa.

      Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ja olemme kiitollisia kaikesta palautteesta, niin risuista kuin ruusuistakin. Jotta pystymme parhaiten työntekijöitämme palvelemaan pyydämme asianomaisia olemaan yhteydessä toimistoomme joko sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 0207 411 440.

      Yhteistyöterveisin, Joblink Oy

      • joblink

        Kiitos palautteista. Toivomme palautteita jatkossakin laadunvalvontaamme silmällä pitäen. Palauteita voi lähettää osoitteeseen [email protected].


    • Doffa

      Itse olin kyseisessä firmassa pitkän aikaa töissä. Alkuun firmalla oli parannettavaa selkeästi, mutta asiat kanssa parannettiin. Itse sain palkkani aina ajoissa ja oikein. Pomoa oli välillä vaikea saada kiinni, mutta kuitenkin sai loppujen lopuksi. Työ voi olla tylsää mutta kaupan alalla se on sellaista , olit sitten vuokra firmalla tai kaupan omilla listoilla. Joskus tulee lyhyellä varoitus ajalla pyyntöjä, koska joku esim sairastuu. Ja tottakai silloin saatetaan tarjota enemmän koska joku sinne on saatava. Itsellä ei ole firmasta pahaa sanottavaa eli kannattaa hakea töihin. Lapsellista levittåä perättömiä huhuja firmasta jollakin palstalla.

    • Boonboon2

      Voin sanoa että varmasti ok firma, mutta henkilöstö... Huhhuh, sitä pilkunnussija vanhaa ämmää, joka on siellä töissä! Juuri päässyt koordinaattoriksi.. Tiedä miten tollanen pääsi edes tonne töihin. Niin kaksinaamainen. Tiedätte ketä meinaan jos ja kun pääsette sinne haastatteluun. Huomasin just, että tonne ne haluaa just ne opiskelijat, ei ne, keillä on kokemusta! Yksikin pieni "moka", niin et saa sitä työtä. KASSATYÖTÄ. Toi nainen haluaa täydellistä ihmistä, varmaan koska se luulee itsekin olevansa täydellinen. Mun neuvo: etsikää muu paikka!

    • loast

      Minäkin voin omalta osaltani kertoa, että oltuani heidän palveluksessa ja haastattelussa minulle kerrottiin että juuri se henkilöstöpäälikkö on asiallinen ja työntekijöiden puolta pitävä,mutta paskan marjat. Olin neljä kuukautta raksalla apparina ja sitten varpaani tulehtui niin että turvakenkää ei voinut pitää, saikkua viikko ja kun palasin töihin niin niin sainkin kerätä kamani ja palauttaa työvaatteet. Ikinä koskaan en ole saanut mistään fuduja, mutta ne räkänokat jotka oli ns. pomoja, kaikkitietäviä, ei kestänyt kritiikkiä, ei sitten mistään ja varsinkaan naiselta jota minä edustin. Mikähän mies se nyt olikaan, joku saimaan norppa va kuutti, joka silloin leikki pomoa.

    • Kamala haastattelu

      Kuin aiemmin kirjoittanut haastattelu oli todella ikimuistoinen. Alkoi 20 minuuttia myöhässä. Kysyttiin henkkareita. Ei oltu pyydetty niitä ottamaan mukaan ja ennen kun ehdin sanomaan, että voin tietenkin siitä heille kopion toimittaa täräytti (siis v....li) haastattelijanainen 'Mitä sitä henkkareilla tänä päivänä tekisikään!'. Kolmeen puheluun piti tietysti vastata haastattelun aikana ja selittää mistä niissä oli kyse. Ei voisi vähempää kiinnostaa. Kettuili jatkui. En keksinyt mitään kysyttävää, niin siihen kaneettina 'Että kaikki on selvää ja mitään ei tarvitse enää oppia vai?' Siis mitä? Jo aiemmin samoja vuokratöitä tehneenä ja tämän työhistorian kertoneena olisiko pitänyt väkisin kysyä jotain turhia paljonko maksatte palkaa yms. Pari muutakin kertaa särähti korvaan ämmän v....leva äänensävy. Kaikissa vuokrausfirmoissa työntekijät ovat karjaa, mutta tämän kaltaista piikittelyä ei ole osunut missään muualla kohdalle. Joblink tarvitsee itselleen rekryä enemmän kuin asiakkailleen.

      • Kuulehan nyt

        Henkkarit kannattaa aina ottaa mukaan ja jotain kysyttävää tulevasta työpaikasta kannattaa miettiä valmiiksi. Nämä paikassa kuin paikassa.


      • dgf2
        Kuulehan nyt kirjoitti:

        Henkkarit kannattaa aina ottaa mukaan ja jotain kysyttävää tulevasta työpaikasta kannattaa miettiä valmiiksi. Nämä paikassa kuin paikassa.

        sori, piti antaa peukku ylös, ei alas


    • Näin se on

      Tänä päivänä joka paikassa henkkarit kysytään jo haastattelun alussa. Hait sitten keikkaduuniin kaupan kassaksi tai virkailijaksi Supoon. Turha syyttää muita, jos ei ole perillä työelämän pelisäännöistä. Kysymyksiä TÄYTYY kysyä näyttääkseen sitä oma-aloitteisuutta jota kaikki työnantajat etsivät hakijoiltaan.

    • ssirppu

      Mullakin on huonoja kokemuksia Joblinkistä, enkä ikinä menis sinne töihin.. Se nainen joka haastatteli ja hoisi kassamyyjien asioita, oli epäammattimainen! Haastattelu alko myöhässä, puhui pari krt puhelimessa, meni hoitaa KESKEN haastattelun jotain asiaa, sähläsi kokoajan, kutsui mua väärällä nimellä vaikka korjasin.. Oletti että huomis aamuksi mun ois pitäny tehdä kasa testejä, soitteli minulle perättömiä puheluita, että "missä olen, miksi en ole töissä" Saman päivän aikana kolme kertaa! Ja pari kertaa muina päivinä, sekotti minut johonkin toiseen työntekijään.. Järjestelmä vuorojen valinnassa on huono, oli ainakin minulle.. Helsinki, vantaa, espoo .. et tiiä yhtään mihin joudut töihin.. Jotenkin jäi jo heti haastattelusta huono fiilis tuosta firmasta.. Mutta toivottavasti tuo nainen ( se koordinaattori) alkaa parantamaan tapoja. Lopettaa sen kauhean sähläämisen ja onm asiallinen! Eikä ole niin teennäinen. laitoin palautteenkin sinne. Kannattaa laittaa sinne firmaan suoraan palautetta! Halusin vaan kertoa oman kokemukseni firmasta.

      JA joo kyllähän kaikilla täytyy olla henkkarit mukana kun menee haastatteluun ja kaikki todistukset jotka olet kirjoittanu cvhen!!

    • Henkarit

      Mielenkiintoista kuulla tästä henkkaripakosta. Opiskelujen ohessa tein neljän vuoden ajan osa-aikaisia hommia K-kaupoissa ja S-ryhmän eri liikkeissä. Kummassakaan ei kysytty henkkareita. Verokortti ja edelliset työtodistukset riitti. Olin siis vakkari en vuokratyöntekijä.

    • asdasnl

      Multakin eka kerta kun kysyttiin henkkareita, vaikka takana on sekä vuokratyö- että vakkarityösuhteita.

      Kusetuksen makua, kipeänä olemisesta rankaistaan. Otin loparit parin viikon jälkeen.

    • pakastepussi

      Olen ollut Joblinkillä puolisen vuotta töissä kassalla. Kesällä aloittaessani vuoroja ei ollut tarjolla niin paljon kuin olisin toivonut, vaan noin 1-2 kertaa viikossa, mutta nyt pidempään työskennelleenä olen saanut enemmän työvuoroja.
      Joblinkillä hyviä puolia: saa itse päättää lomansa, esittää toiveita töiden määrään liittyen ja työvuorot saa usein tietää jo edellisellä viikolla. Ei tarvitse kyttäillä vapautuvia vuoroja netistä kuten joissain muissa vuokratyöfirmoissa, vaan vuorot jaetaan toimistolta käsin omaan kalenteriin sen mukaan, kuinka on itse ilmoittanut olevansa käytettävissä.
      Palkka aina tullut ajallaan. Ilmapiiri koulutuksessa ja yrityksen parissa muutenkin on ollut rento mutta asiallinen. Mukava työ esimerkiksi opiskelujen ohelle!

    • kassalla

      Hyviä kokemuksia mullakin! Kaikki toimii mainiosti. Joblink tarjoaa etenkin omaan tilanteeseeni täydellisen lisätyön, kunjokainen viikko on erilainen ja töitä pystyy ottamaan vastaan vaihtelevasti viikko kerrallaan - juuri niinkuin itselle sopii. Suosittelen!

    • maia1

      Olen ollut nyt vuoden Joblinkilla. Aluksi tuntui siltä, että kaikki on hyvin ja vuoroja riitti sen haluamani 1 viikossa, joskus parikin. Nykyään jos haluaa saada sen yhden vuoron viikossa, täytyy merkata koko kalenteri täyteen vapaata ja toivoa, että joku soittaa jonain päivänä muutaman tunnin varoitusajalla töihin johonkin perämetsän K-Markettiin jossa en koskaan aiemmin ole ollut. Tosi stressaavaa ja puhelinta saa olla koko ajan kyttäämässä jos mielii saada työtä lainkaan. Etukäteen niitä vuoroja on miltei mahdoton saada. Sitten niillä on koko ajan hirveät rekrytoinnit käynnissä, vaikka väittävätkin, että vanhat työntekijät menevät etusijalle. JA PAH. En voi suositella jos oma mielenrauha kiinnostaa.

    • vedättämistäköhän

      Ei pidä lähteä ainakaan nollasoppariin.Töitä jos ei tarjotakkaan enää, mutta olet silti listoilla ties kuinka kauan, kunnes kyllästyt odottelemaan ja irtisanoudut.
      Jos irtisanoudut, ei katsota sitäkään muuten hyvällä elinkeinotoimistossa, vaikka ei työpäiviä olisikaan ollut aikoihin ja karenssi siitä iskee.
      No, kerrastapa sitä oppii :)

    • Kusetusta

      EN suosittele! Ei tullut töitä ainakaan kuukauteen, jonka takia irtisanouduin.

      • pettnyt

        Mä oottelin kans muutaman kk, ei mitään kuulunu,vaikka lupailtiin.Samoin mulle siis kävi.


      • pettynytmirjariittaloppi

        Miks he haluu välttämättä tehdä sen nollasopparin?(keikkatyöksi kutsuvat), kun vois hyvin tehdä vaan määräaikasen sopparin, sillä ajalta jolta työtä oikeasti on.
        Jos on pari päivää, niin siltä, jos kaksi viikoo niin siltä.
        Niin tehdää muissa firmoissa joissa oon ollut.Eikä muissa pätkä töissä ole tullut sitten sitä itisantumista, jos ei töitä olekkaan.Kun on määräaikasena sen ajan, kun työ kestää
        Onhan se hassu, että olet töissä, mutta ei ainuttakaan työtuntia moneenkk.
        Ja kun haluat verokorttisi seuraavaa työtä varten, niin irtisanouduttaan ensin siitä nollasopparista.Ja työtodistukseen kirjataan "irtisanoutumisen syyksi ,omapyyntö", ei sellaista työtodistusta ole kiva näyttää.Ja irtsanoutuminen on lopulta pakkoa, kun ei töitäkään ole.Älytöntä kikkailua, en lähde tollaseen ikuna enää.


      • visavisaisempivisain
        pettynytmirjariittaloppi kirjoitti:

        Miks he haluu välttämättä tehdä sen nollasopparin?(keikkatyöksi kutsuvat), kun vois hyvin tehdä vaan määräaikasen sopparin, sillä ajalta jolta työtä oikeasti on.
        Jos on pari päivää, niin siltä, jos kaksi viikoo niin siltä.
        Niin tehdää muissa firmoissa joissa oon ollut.Eikä muissa pätkä töissä ole tullut sitten sitä itisantumista, jos ei töitä olekkaan.Kun on määräaikasena sen ajan, kun työ kestää
        Onhan se hassu, että olet töissä, mutta ei ainuttakaan työtuntia moneenkk.
        Ja kun haluat verokorttisi seuraavaa työtä varten, niin irtisanouduttaan ensin siitä nollasopparista.Ja työtodistukseen kirjataan "irtisanoutumisen syyksi ,omapyyntö", ei sellaista työtodistusta ole kiva näyttää.Ja irtsanoutuminen on lopulta pakkoa, kun ei töitäkään ole.Älytöntä kikkailua, en lähde tollaseen ikuna enää.

        No, empä osaa syytä arvailla.Monet vuokrafirmat teki noita, mutta tuskin enää kukaan.Työntekijät on valveutuneet, ei sellaseen pitäs kenenkään enää edes lähteä.
        Nollasoppareista, jotkut väitti että niistä olis jotain hyötyä työntekijälle, mutta ei se kyllä niin mene.On muita, työntekijän kannalta parempia vaihtoehtoja.Ehkä vfirmat ottaa listoilleen ihmisiä, ja pitää niitä saatavillaan nolla soppareilla.Ei kokemusta tuosta firmasta, muuten samantyyppisiä muistoja, joskus viiden vuoden takaa.


    • Kiitosei

      Kävin kääntymässä, olisi pitänyt jättää väliin. Jatkuvasti rekryt käynnissä, vaikka töitä ei riitä muutenkaan kaikille, vaativat työntekijältä klo 7-23 (7päivää viikossa) välisenä aika valmiutta töihin, vaikka tarjoavat nollasopparia ja lopulta saat vuoroja vain 3 per viikko (tätä kutsuvat kokoaikaisuudeksi), joudut tehdä palkattomia perehdytys vuoroja ainakin 2 päivää, sekä vanha nainen toimistolla ja nuorempi kassaperehdyttäjä nainen haukkuvat yrityksen muita työntekijöitä. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta kiertäkää kaukaa, parempia paikkoja on varmasti tarjolla. Itse en tahdo työskennellä firmassa, jossa on tuollaista muiden dissaamista ja selän takana puhumista.

    • dipdipdip

      mille yrityksille joblink välittää työntekijöitä?

      • Anonyymi

        K-kaupoille.


    • JussiPussi12345

      Mä oon ollut nyt neljä kuukautta sitä kautta töissä ja ei oo kyllä mitään pahaa sanottavaa. Vähän ihmettelen tätä ketjua. Oisko ikäänku jostain syystä pettyneiden paraati äänessä??

      • Anonyymi

        Tai Joblinkin "Jussi" kommentoimassa ;)


      • Anonyymi

        Ei taida jussipussi tietääkään kuinka sitä kustaan linssiin... no, joku tykkää ku lyödään lyötyä ja jotkut ottaa neuvosta vaarin!


      • Anonyymi

        Joku joblinkin oma pikkupomo jussi siellä jauhamassa skeidaa


    • Anonyymi

      Huono paikka en suosittele :)
      Kaikki meni hyvin, kunnes kassakoulutus oli ohi ja jäin odottelemaan työvuoroja ja PALKKAA kassakoulutuksesta, joka KUULUU maksaa. Olen töissä myös toisessa vuokrafirmassa, jossa se maksettiin asianmukaisesti ja työntekijöitä kohdellaan muutenkin paremmin. En ole ottamassa Joblinkiltä yhden yhtä työvuoroa ja nakkasin tämän palkanmaksu asian isälleni hoidettavaksi työpaikkansa kautta eteenpäin, kun hoitavat näitä asioita :) Toivottavasti asia hoidetaan ja tulevat työntekijät saavat palkan myös kassakoulutuksesta <3

      • Anonyymi

        Heti alussa kyllä kerrottiin, että perehdytys on palkatonta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heti alussa kyllä kerrottiin, että perehdytys on palkatonta...

        Sehän on reilu meininki, että kerrotaan palkattomasta työstä heti alkuunsa? Olet perehdytyksessä työnantajan käytettävissä, jolloin työnantaja on velvollinen maksamaan ajastasi palkan. Joblink on kusettaja ja nostaa kauppiailta rahat myös näistä perehdytysvuoroista, vaikka eivät maksa työntekijälle. Aluehallintovirasto tulee puuttumaan tähän toimintaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän on reilu meininki, että kerrotaan palkattomasta työstä heti alkuunsa? Olet perehdytyksessä työnantajan käytettävissä, jolloin työnantaja on velvollinen maksamaan ajastasi palkan. Joblink on kusettaja ja nostaa kauppiailta rahat myös näistä perehdytysvuoroista, vaikka eivät maksa työntekijälle. Aluehallintovirasto tulee puuttumaan tähän toimintaan.

        Mä olen ollut AViin yhteydessä mut ei ne tehny mitään.

        Olen nyt ollut omaan liittoon yhteydessä ja aijon edetä niin pitkälle kuin mahdollista. Tän touhun on loputtava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä olen ollut AViin yhteydessä mut ei ne tehny mitään.

        Olen nyt ollut omaan liittoon yhteydessä ja aijon edetä niin pitkälle kuin mahdollista. Tän touhun on loputtava.

        Vihdoin joku tekee jotain


    • Anonyymi

      Hei. Ei vuonna 2020 mene vieläkään hyvin tällä firmalla. Minut heitettiin ulos ilman etukäteisvaroitusta, aloituksessa harjoittelu pidetään palkatta eikä työsopimusta saa edes allekirjoittaa ennen kun on tehnyt nämä ilmaisduunit (joita on 13h) sisään.

      Palkka on huono (toki TES mukainen, mutta yrittävät sanoa että he avokätisesti maksavat kuulemma enemmän kuin muut vastaavat henkilöstöyritykset, vaikka on laitonta maksaa alempaa palkkaa kuin TESissä), tauot olemattomia ja joudut miettimään että käytkö vessassa vai juomassa nopeasti kahvin taukohuoneessa. Kumpaakin ei ehdi tehdä. Vuorot laitetaan sen mittaiseksi että et saa 8h täyteen, vaan just 7h että sulla ei ole oikeutta 30min lounastaukoon.

      Jos vaan pystytte välttämään tässä firmassa työnteon niin tehkää se. Mua kaduttaa että en lähtenyt heti alussa vaikka hälytyskellot soi. Ja Kesko saisi hävetä, kun asioi tämän firman kanssa. Vaihtakaa eettisempään. Tämä firma hyväksikäyttää työntekijän nuorta ikää ja kokemattomuutta alan tehtävissä.

      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä. Työntekijät ovat vain rahantekoa varten. Heitä ei kunnioiteta,ei auteta vaan haukutaan huonoksi, kun et ole tarpeeksi nopea työssäsi. Dollarinkuvat silmissä johdetaan harhaan työntekijöitä. Uskomatonta meininkiä vuonna 2020. Kelle tästä pitää ilmoittaa, että touhu muuttuu inhimmillisemmäksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä. Työntekijät ovat vain rahantekoa varten. Heitä ei kunnioiteta,ei auteta vaan haukutaan huonoksi, kun et ole tarpeeksi nopea työssäsi. Dollarinkuvat silmissä johdetaan harhaan työntekijöitä. Uskomatonta meininkiä vuonna 2020. Kelle tästä pitää ilmoittaa, että touhu muuttuu inhimmillisemmäksi?

        Älkää menkö töihin Joblinkille, sillä niistä pääsee eroon. Olisi myös kohtuullista, että varsinkaan K-kauppiaat, eivät käyttäisi Joblinkin palveluita. Keskon ja heidän kauppiadensa pitäisi kantaa vastuunsa ja vaatia, että työntekijöille maksetaan palkka, myös perehdytyksen ja kassakoulutuksen ajalta. Aluehallintovirasto on antanut kehotuksen Joblinkille, mutta he vain kiertävät lakia ja velvollisuuksiaan sillä, että työsopimus tehdään vasta perehdytyksen jälkeen.


      • Anonyymi

        Olen viihtynyt hyvin enkä ole nuori enkä kokematon. Omat työt meni koronan takia ja tämä on ollut hyvä vaihtoehto. Töitä on ollut niin paljon kun on halunnut tehdä, useassa eri paikassa. Ei mitään huonoa sanottavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen viihtynyt hyvin enkä ole nuori enkä kokematon. Omat työt meni koronan takia ja tämä on ollut hyvä vaihtoehto. Töitä on ollut niin paljon kun on halunnut tehdä, useassa eri paikassa. Ei mitään huonoa sanottavaa.

        En suosittele myöskään kyseistä firmaa, kävin palkattomat koulutukset enkä ole edes saanu yhtään vuoroa niiden jälkeen, vaikka olen heille soittanu ja kysynyt asiaa. Lupasivat antaa vuoroja, mutta siitäkin on kulunut jo useampi kuukausi. Yhden vuoro tarjous ilmoituksen sain puhelimeen ja kun menin sovelluksesta kyseistä vuoroa katsomaan, se oli poistettu samantien eikä minulle siis loppuen lopuksi tarjottukkaan vuoroa. Ei ole kivaa. Stressaan enemmän sitä, että saanko vuoron kuin sitä, etten saa niitä. Sillä tässä ajassa unohtaa jo kaikki perehdytyksissä opitut asiat. Olisi parempi, että olis ees saanu sen 1 vuoron viikossa, kun taas se ettet saa ollenkaan. Usko myös menetetty kokonaan vuorojen saamisen suhteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen viihtynyt hyvin enkä ole nuori enkä kokematon. Omat työt meni koronan takia ja tämä on ollut hyvä vaihtoehto. Töitä on ollut niin paljon kun on halunnut tehdä, useassa eri paikassa. Ei mitään huonoa sanottavaa.

        epämääräinen firma


    • Anonyymi

      Ehkä paskin duunipaikka mitä mulla on ollu 20 vuoden aikana. Kannattaa jättää väliin ja etsiä duunit muualta!

    • Anonyymi

      Siis eihän tässä mistään "hyvästä" työpaikasta olekaan kyse. :D En tiedä mitä muut ovat kuvitelleet, mutta kyllä ihan tietoisesti menin mokomaan. Oma tilanne sellainen, jossa olen halukas tekemään vain sen verran töitä kuin itselle sopii, eikä heikko sopimus haittaa kuin sitten kun tilauksia on vähän. Sellaista se on. Sitten haetaan muualta lisää. Olen ollut muillakin vuokratyöfirmoilla ja täytyy sanoa että onhan tämä Joblink ehkä tökeröin, mutta en nyt alkaisi pelottelemaankaan. Jos lähinnä on tyytyväinen siihen että jostain tulee rahaa eikä niinkään kiinnosta itseäkään intohimoinen kiintymys työpaikkaan, niin minusta ihan ok vaihtoehto. Menkää parempiin hommiin jos sellaisia haluatte ja on saumaa mutta outoa hakeutua tämmöiseen ja sitten kitistä. :D

      • Anonyymi

        Nuoria työnhakijoita törkeästi hyväksikäyttävä firma


    • Anonyymi

      En suosittele.

    • Anonyymi

      Esimiehet on mitä on jos et pysty ottamaan tarjottuja vuoroja vastaan. Niin kauan kun repeät ja olet kone sinua arvostetaan. Mutta näinhän se menee yleensäkki tällaisissa työpaikoissa.

    • Anonyymi

      En suosittele !

    • Anonyymi

      Nuoria työnhakijoita törkeästi hyväksikäyttävä epämääräinen firma .

    • Anonyymi

      En hakisi itse kyllä

      Kaikessa kestää ja puhutut asiat hieman "elävätkin"

    • Anonyymi

      Tiiminvetäjäksi en hakisi.

      Tuskin vastaa palkkausta/vaatimustasoa

    • Anonyymi

      Älkää missään nimessä menkää sinne töihin!Hakenut hyllyttäjäksi ja eka työvuoro mitä siellä tein ne ei maksanut mulle mitään!Muuten pikku pomot siellä aivan törkeät!!!en menee ikinä sinne lakanat töihin!epämiellyttävä fiilis jäänyt.

    • Anonyymi

      Hyllytäjä paikan hakenut!ja myös pääsin.En suosittele kenellekään Joblikin!!!Tapiolassa on ainakin ihan surkea perehdytys!Ja niin törkeästi puhutaan työntekijälle!!Pikku pissis joka luule olevansa iso pomo!yksi vuoron tein ja se oli siinä....onneksi on töitä saa muualta!

      • Anonyymi

        Samoja kokemuksia. Vaan ei ollut ainoastaan tapiolassa, myös kirkkonummella sama touhu. Irtisanouduin


    • Anonyymi

      Haluan omankin kokemuksen kirjoittaa kyseisestä firmasta, enkä missään nimessä suosittele kellekkään. Pomot todella epäkunnioittavia ja työpanosta ei arvosteta yhtään, aina vaan sanotaan, että oisit voinut tehdä nopeammin ja enemmän. Olin heillä töissä 5 kuukautta, ja hain työtä sen takia, että voin tehdä sitä aina silloin kun itse kerkeän eli joinakin kuukausina tuli enemmän vuoroja otettua kun toisina. Viime vuoden joulukuussa kerkesin yhden vuoron alku kuusta tehdä, kun vähän ennen joulua huomasin, että en pääse kirjautumaan enää appiin, josta vuoroja varataan. Tästä olin heihin yhteydessä ja sainkin kuulla että minut on irtisanottu :D Mitään aikaisempaa "varoitusta" tai edes ilmoitusta siitä ollenkaan en ole saanut (mikä tietääkseni on lain vastaista). Pyysin heiltä silloin kuitenkin työtodistusta ja näin melkein huhtikuuta elettäessä en ole sitä vieläkään saanut. Voin myös täysin allekirjoittaa kaikki negatiiviset kommentit joita yllä on mainittu täysin.

      • Anonyymi

        Tuntuu siltä kuin olisin itse kirjottanut tuon tekstin, rupesin jopa miettimään että olinko kirjoittanut mutta vaan unohtanut, mutta itse irtisanouduin jo viime vuoden lokakuussa. Koska niin samoja tuntemuksia minulla on. Todella kamala paikka enkä suosittele kenellekään. Oikeasti älkää menkö sinne, säästytte paljon harmeilta jos vain jätätte kokeilematta koko paikan. Mieluummin vaikka työtön kuin tuolla. Ihan oikeasti.


      • Anonyymi

        Siis onko todella noin asiat? Miksi kukaan ei oo liittoon tai muuhun ollu yhteydessä?
        Olisi haastatteluun kutsu tossa, mutta aloin miettimään että kannattaako edes mennä?


    • Anonyymi

      Just itsekin katselin avointa työpaikkailmotusta heiltä, mutta hyvä että kävin tämän ketjun lukaisemassa ensin. En taidakaan hakea. Täytyypä odotella jos toiseen firmaan aukeisi keikkapaikkoja.

    • Anonyymi

      Mulla on todella hyvä kokemus 😊 mun esimies pistänyt viestiä silloin tällöin ja kysynyt miten esim työpäivä mennyt tai ihan vaan kuulumisia ja antanut positiivista palautetta mun tekemästä työvuoroista.

      • Anonyymi

        Millä paikkakunnalla työskentelet?


    • Anonyymi

      En suosittele. Vuoroja huonosti tarjolla ja palkaton koulutus suurimmat miinukset.

      • Anonyymi

        Ai? Kyllä mulle ropisee vuoroja tasaseen tahtiin. Ja maksuton perehdytys ilmoitettiin jo alussa.


    • Anonyymi

      Pitkä kokemus kyseisestä firmasta. Kusettaa aika ajoin. Lomarahat jne maksettu väärin useampaan kertaan. Todella epäammattimaiset ja toimiston työntekijät jotka eivät koskaan olisi työntekijöiden puolella. En suosittele kellekään.

    • Anonyymi

      Ihan paska paikka en suosittele mietti vain heidän omaa napaa tosi harvoin tulee työvuoroja ja työn antajat ovat kotelemattomia huhu.

    • Anonyymi

      Jos on yli 40-vuotias, niin ainakin sillon kohtelu huonoa. Ja ylemmät esimiehet on todella epäkohteliaita, eivätkä yhtään arvosta työntekijöitä. Kiitosta ei saa, päivää ei sanota, vittuillaan mennen tullen. Ns. vuoronvetäjät on vaihtelevasti ihan ok, tai oikeestaan riippuu paljon kaupasta.

      Työkavereissa on olltu super tyyppejä ja sitten niitä vähemmän supereita, mutta ehkä just työkaverit on silti parasta.

      Joblinkissä työntekijä ei ole ihminen, se on vaan työvoimaa jonka voi kuluttaa loppuun.

      Olin puoli vuotta ja lähdin menee. Ei ikinä enää vuokrafirmaa.

      • Anonyymi

        Ite kyl yli 40v eikä kukaan ole kohdellu paskasti.
        En ymmärrä mistä te revitte näitä juttuja..


    • Anonyymi

      Mulla on hyvä kokemus. Palkat olen saanut oikein ja ylemmät esimiehet olleet ok. Palkka samaa luokkaa kun muissakin kaupan tehtävissä, ei esimerkiksi S/K marketeista saa vuoronvetäjänä tai tavan myyjänä sen enempää palkkaa kun Joblinkilläkään. Enemmän ongelmaa on huonojen työntekijöiden kanssa, jotka kasaavat työt muiden niskaan. Eihän tämä mikään hehkeä työpaikka ole, mutta harvemmin kaupan alalla niitä on. Monista työntekijöistä myös huomaa sen, että tuskin olisivat töitä edes saaneet muualta.

    • Anonyymi

      Pomot on sulle just niin kauan sulle kivoja kun sä oot heille kiva ja teet kaiken niinkun he pyytää. Jos kerran kieltäydyt jostain niin kunnioitus menee heti. On kuulemma "mustat listat" joissa työntekijöitä joille ei tarjota vuoroja kuin äärimmäisessä hädässä. Arvostus on ihan täys nolla. Kiertäkää kaukaa tää pulju!

      • Anonyymi

        Samat kokemukset pomoista täälläkin, PK-seudulla.


    • Anonyymi

      Joo ei hyviä kokemuksia. Vuorot tehdään 6-10 esim, ja sit oletetaan että jäät sinne auttamaan vaikka olisi sovittua menoa. Jos et jää auttamaan niin syyllistetään, sama jos et lähde aikaisin. Koko ajan tuntuu olevan pulaa tiiminvetäjistä, enkä ihmettele. Valitetaan myös jos et nollatuntilaisena halua ottaa tiettyjä vuoroja vastaan vaikkei ole pakko. Mitään hommaa ei pysty tekemään kunnolla kun on koko ajan kiire ja alimiehitys ainakin hyllytyksessä. Pomot soittelevat sairaslomilla ja vapaa-aikana. Lisäksi jos et nuole p*rsettä niin pääseh mustalle listalle ilman että varoitetaan asiasta. Ainakin pk-seudulla muutama ikävämpi isompi pomo ja yksi päivystyspuhelimen päivystäjä kuin perseeseen ammuttu karhu.

    • Anonyymi

      Ja porukan soppareita irtisanottu tai ei jatkettu jos ”liikaa” kipeänä, vaikka olis lääkärin lausunto…

    • Anonyymi

      Ehkä ekaksi työpaikaksi ok, jos ei odota ihmeitä. Tietty sillon suurempi mahdollisuus että kusettavat palkassa tai työvuoroissa.
      Mutta jos yhtään enempi on eri työ paikoissa ollut
      niin on kyllä aika erikoista toimintaa
      firman johtaminen. Tai "johtaminen" ja toiminta noin yleensä.
      Voin allekirjoittaa lähes kaiken aiemmin mainitun.
      Mustille listoille pääsee tosi helposti, kiusataan työn tekijöidä vähän sen mukaan kenen naama ei miellytä. Ja oon ihan vierestä seurannu tilannetta kun ihan ok työntekijälle on sanottu tosi pahasti.
      IHmetyttää että firma on edelleen pystyssä.

    • Anonyymi

      Yrittää olla noudattamatta Tessiä jos on heille eduksi, paikasta on monesti ilmoitettu liittoon ja AVIin.

      • Anonyymi

        Jos liittoon ja aviin on oikeasti ilmoitettu, toivottavasti tulee seuraamuksia. Että ei vaan menis jotenkin keplottelemalla kuin koira veräjästä. Eiköhän Joblink ole kohdellu työntekijöitä jo riittävän kauan riittävän huonosti. "yllättäen" kun tääkin aloitus saa vielä vuonna 2023 kommentteja.....

        Mulla myös kokemuksia, että jättää lisiä "vahingossa" maksamatta.
        Myös vuorojärjestelmä on naurettava. Annetaan 4 tunnin vuoroja ja oletetaan että ihminen jää niin pitkäksi aikaa kuin tarve. Ja tietyt tyypit ei edes kuuntele sitä jos sanot että mun pitää oikeasti lähteä kello sillon ja sillon.
        Antaisivat pitempiä vuoroja jos haluavat että ihmiset on niin kauan kuin tarvii. Ai mutta hei, eihän se onnistu koska sit pitäs myös saikuista maksaa enemmän.


    • Anonyymi

      Samaa kusetusta kuin kaikki muutkin rekryfirmat

    • Anonyymi

      Joo itse ilmoitin AVIlle. Mitään eivät tosin voineet enää tehdä, kun olen lopettanut työsuhteen. Mitään hyvää sanottavaa ei tästä firmasta kyllä ole. Ehkä opiskelun ohella yksi vuoro viikossa mukavan tiiminvetäjän paikassa menisi, mutta ei muuten. Aluepäälliköt ei omista minkäänlaisia pomo- tai organisaatiotaitoja, soittelevat saikuilla oletko oikeasti kipeä-puheluita (ai niin, jos ei oo kuumetta ni ei voi olla oikeesti kipeä) ja muutenki 247 pitäisi vastata heille puhelimeen vaikka siitä ei makseta. Palkka aivan minimiä ja odottavat Usain Boltin nopeuden tasoista suoritusta. Odottavat myös, että uhraat tälle paskalle osa-aikaduunille koko elämäs ja vapaa-aikas, kun laittavat 4-6 h vuoroja ja valittavat kun kukaan ei jousta tai jää pidempään. Valitusta tulee myös jos hommat hoidettu nopeasti eikä haluta lähteä palkatta aikaisemmin. Aluepäälliköt myös ramppaavat kaupoissa ja nillitystä tulee jos hylly on illalla epäsiisti ja hyllytetty jo aamulla. Nii, no siellä kaupassa käy asiakkaita… Puhuvat selän takana ilkeyksiä ja käyttäytyvät kuin koulukiusaajat.

    • Anonyymi

      Paska firma!!! Senkin jälkeen kun tuolta irtisanoutuu niin spämmäävät sähköpostin täyteen paskoja työpaikkailmotuksia, vaikka kävin laittamassa että EN halua sähköpostiini ilmoituksia.

    • Anonyymi

      Oon ollut nyt puoli vuotta joblinkilla ja oon tykäänny tosi paljon ! Aina on palkat tullu ajallaa ja oikein yms, vähän ihmetyttää nään muut kommentit koska ei itsellä ole ollut mitään ongelmia. Oon tykännyt erityisesti siitä että saan valita omat työvuorot

      • Anonyymi

        Suosittelen olemaan tosi tarkka! Eivät voi velvoittaa sinua lähtemään kotiin ennen kun työvuorosi on loppunut. Alle 4h päiviä ei lain mukaan saa teettää. Jokaiseen 6h vuoroon kuuluu 2 kahvitaukoa. 4h päivään yksi. Katso että saat vuosittaiset korotukset ilman että joudut pyytämään niitä. Katso, että ottavat sulta palkasta oikean veroprosentin tai jos (toivottavasti) kuulut liittoon ja olet laittanut liiton maksun niin, että se menee suoraan palkasta, että he myös maksavat sen. Jos et koskaan jousta, sua haukutaan selän takana. Ja vaikka olisit tehnyt työsi hyvin, sua haukutaan selän takana. Pomot on niin kieroja ku korkkiruuvit. Kannattaa olla vähän varpaillaan.


    • Anonyymi

      Huijarifirma, sekopäinen ylempi taho. Esimiehet käyttäytyvät kuin koulukiusaajat. Työntekijöitä ei arvosteta pätkääkään. Nepotismipulju; Pikkupomojen perheenjäsenet saavat erityiskohtelua ja heitä koskee täysin eri säännöt työpaikalla. Mustat listat, lärvikertoimen perusteella tuomitseminen ja asiaton käyttäytyminen päivystäjiltä ei myöskään nosta pisteitä työntekijän silmissä.

    • Anonyymi

      Nyt Transvalin työntekijätkin sitten Joblinkin työntekijöitä Syyskuun yrityskaupan jälkeen, josta ilmoitettiin työntekijöille SAMANA PÄIVÄNÄ kun kauppa oli jo tehty ; samalla lähti Mehiläisen työterveydenhoito-palvelut pois (joista piti taistella muutenkin että sai maksusitoumuksella lääkärin puhelimitse kiinni 20min poissaolotodistusta varten) , joten nyt ei ole mitään muuta kuin yleinen terveyskeskus jos sairastuu, ellei mene yksityiselle ja lasku omaan piikkiin. Saapa nähdä miten menee, semmoinen fiilis että vuodenvaihteen jälkeen saattaa tulla potkut kaikille Transvalin työntekijöille ja Joblink palkkaa uudet työntekijät omasta tietokannastaan, tai työvuorot muuttuu siihen Joblinkin "soitto edellisenä päivänä klo 21 pääsetkö töihin"- nollatuntisopimus-juttuun. Saanut kyllä tarpeekseni vuokratyöfirmoista tämän tyylisen moraalittomuuden takia.

      • Anonyymi

        Kuka nyt transuvallille edes haluaa? Eiköhän siellä ole ne jotka haluaa jo tai on pakotettu. Tommosilla nollasoppareilla ei pysty edes työkkäri pakottaa työttömiä.


      • Anonyymi

        Toinen Transvallin työntekijä täällä hei. Yrityskaupoista ei kuulemma voinut kertoa aiemmin salassapitovelvollisuuden vuoksi koska pörssiyhtiö. Mene ja tiedä sitten mutta joo, oli se silti hanurista. Joblink ei voi potkia meitä pois yrityskaupan myötä, nykyinen sopparisi (mikäli tuntisopimus) siirtyy sellaisenaan. Uutta ei voida pakottaa allekirjoittamaan eikä varsinkaan sellaista joka olisi huonompi kuin nykyinen. Jos tarjoavat etkä allekirjoita, eivät voi mitään, työt jatkuu sulla normaalisti vanhan sopparin mallin mukaan.


    • Anonyymi

      En ole koskaan kuullut että jossain vuokrapuljussa olisi asiat kunnossa.

    • Anonyymi

      Ihan k*sipäitä. Rekrytoija J. H. soitti minulle kesällä hakemukseni jälkeen. Soitin takaisin viikonlopun jälkeen. Oli lomalla. Luvattiin, että soittaa takaisin lomansa jälkeen eli arviolta 2 viikon jälkeen. Jäin odottelemaan. Ei soittoa. Ei vastausta sähköposteihini. Sain sitten ilmoituksen, etten tullut valituksi. Koska olen väsynyt vuokratyöfirmojen tapaan kohdella hakijoita, päätin selvittää miksi lupailevat tyhjiä eivätkä soita takaisin saati vastaa viesteihin. Tähän päivään mennessä en vastausta ole saanut, en vaikka olen lukuisilta eri henkilöiltä sitä pyytänyt. Aikaa on kulunut kuukausia. Kaiken huippu on se, että J. H. on estänyt puhelinnumeroni. On niillä pokkaa!

      Suosittelen pysymään ihan he*vetin kaukana noista, aivan törkeää hakijoiden ylenkatsomista.
      Katsotaanpa vastaavatko tähän viestiin :D

    • Anonyymi

      Kaamee työpaikka. Ei kyl minkäännäkösiä johtamistaitoja ja vedetään työntekijältä kaikki mehut. Ei ihme et suurinosa työntekijöistä onnuoria, kun eivät reppanat vielä tiedä omista oikeuksistaan ja eivät ymmärrä missä menee työelämän rajat. En suosittele, jos ei tiedä tai osaa tessiä ulkoa ja pitää muutenkin kiinni jaksamisestaan.

    • Anonyymi

      Sain kutsun haastatteluun. Haastattelija kyseli erilaisia kysymyksiä kaikilta hakijoilta, mm. minkälaisia vuoroja pystyt tekemään ym, paitsi minulta vuorojen tekemisestä. Muut hakijat olivat 18v vuotiaita nuoria, minä ainoa keski- ikäinen merkonomi, joka olin tehnyt kaupan alan töitä opiskelun ohessa. Luvattiin ilmoittaa samalla viikolla, vaan kuinka kävi. Mitään ei kuulunut, ja haastattelu oli pari kuukautta sitten. Ilmeisesti halvalla opiskelijoita otetaan töihin, mutta olisivat voineet kuitenkin ilmoittaa, etten tullut valituksi kuten luvattiin.

    • Anonyymi

      Suosittelen tekemään aville ilmoituksen, mikäli koette tässä firmassa epäreiluutta. Ei nuoriakaan saa hyväksikäyttää työelämässä, jotka eivät omista oikeuksistaan tiedä.

    • Anonyymi

      Työhaastattelussa luvattiin antaa viikon sisään vastaus päätöksestä, mutta ei kuulunut mitään. Enkä edes saanut heitä kiinni.

    • Anonyymi

      Eka työpäivä eli ”koulutus” oli palkaton. Ei se minua sinänsä muuten haitannut, mutta olisi pitänyt siinä vaiheessa tajuta se, että jos joku ei noudata Suomen lakia, niin ei sellaisen kanssa kannattaisi oikeasti olla missään tekemisissä.

      Ihan mukavastihan se työ sujui aluksi, mutta kun pyysin yhtä neljän tunnin työvuoroa perutuksi hautajaisten takia, niin sanottiin, että ei käy. Sen jälkeen kuitenkin sain WhatsApp-viestin, että työvuoro onkin peruttu. Olin siis poissa töistä, mutta seuraavana päivänä tulikin viesti, että työsuhteeni on purettu luvattoman poissaolon takia. Olin silloin raskaana. Kannattaa olla varovainen.

    • Anonyymi

      Oon niin samaa mieltä. älkää menkö! sua kusetetaan, saat vuorot sen mukaa miellyttääkö naama, kaikessa kierretään ettet vaan saisi rahaa esim saikkurahat, ja nuoria käytetään hyväksi kun eivät uskalla puolustautua. ihmettelen ylipäätään miten tää paska firma on viel pystys:D miksei kukaa oo tehny mitään, ku näköjään samat kokemukset 2000 luvun alusta tähän päivään. pomot ylimielisiä ja toimistolta vastailee ihmiset jotka ei oo tehtäviensä tasalla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe