Liian vanha nainen

minulle??

Olen 27v mies ja rakastunut 39v naiseen. Nainen alkanut väläytellä tosissaan, että menisimme naimisiin... ajatus ihan ok, mutta alkanut hieman epäilyttää, kun ikä alkaa näkymään hällä jo naamasta, muutamia ryppyjä ja hieman selluliittia, ei vakavampaa.

Kuinka kauan tuon ikäistä kehtaa viedä ulos, niin että kaveritkin näkee?? Ketään saman ikäistä kuulolla? kertokaa kokemuksianne. Oletteko hävenneet itseänne selvästi vanhempaa kumppania? ja eikös melkein 40v nainen ole jo liian vanha noin ylipäänsä?

Muistakaa, että ihan tosissani häntä rakastan!!! ja hän on ollut varmasti minun iässäni todella hyvän näköinen!

32

3302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sun täytyy

      määritellä itsellesi, että mitä elämältäsi haluat. Sanot olevasi rakastunut tähän naiseen, mikä on tietysti hieno asia. Samalla mietit ulkonäkökysymyksiä ja kehtaamista. Tämän perusteella kannatan nuorempaan vaihtoa. Sitten on sellainen aika tärkeä asia, joka on syytä miettiä valmiiksi. Onko naisella lapsia. Jos on, haluaako hän niitä lisää. Noin nuorena miehenä ilmeisesti jossain vaiheessa haluat omia lapsia, josta syystä kannattaa katsella nuorempaa.

      Itse olen 4kymppinen nainen. Olemukseltani, elämäntavoiltani ja luonteeltani reipas ja nk. tyttömäisen oloinen. Olen eronnut ja omat lapset jo teini-iän ohittaneita. Nyt on käynyt niin, että eräs entinen kollegani 3kymppinen sinkkumies tunnusti olleensa rakastunut minuun jo jonkin aikaa. Tilanne on hankala, koska minulla ei ole mitään syytä epäillä hänen tunteitaan, mutta järkeni sanoo, että tästä ei hyvä seuraa. Mies haluaisi mitä todennäköisimmin perheen ja ehkä omiakin lapsia. Minä taas en siihen enää ryhdy. Seksuaalisesti, tunnetasolla ja älyllisesti olisimme varmaan mitä mainioin pari, mutta...arkielämä voisi olla hiukan muuta. Joten luulenpa, että sanon nätisti kiitos, mutta ei kiitos. Sitä paitsi pidän oman ikäisistäni kypsistä miehistä.

      • näin on

        ..iso ikäero mun mielestä. Jos kaikki osat suhteessa mätsää hyvin. Ite oon 4-kymppinen ja saan jatkuvasti ylenpalttista huomiota just
        3-kymppisiltä ja jopa sitä nuoremmilta.
        Voisin ihan hyvin ruveta suhteeseen 3-kymppisen kanssa...jos en ois jo varattu.
        En ymmärrä ihmisiä, jotka tuijottaa ikää.
        Tämän viestin aloittaja ei mielestäni voi oikeasti rakastaa naistaan, kun nyt jo arvostelee hänen ulkonäköään ja mikä vielä kauheampaa, miettii että KEHTAAKO tätä esitellä muille...voi hyvät hyssykät!!!!!!!!


    • A. Ikuinen

      Ainoa neuvoni sinulle on, että sinun kannattaa näyttää tämä kirjoituksesi naisellesi. Nähtyään kysymyksesi, hän voi lähteä suhteestanne ja etsiä ainakin mieleltään aikuisemman miehen. Silloin myös sinä pääset miettimästä tätä naurettavaa kysymystä.

    • naiseltasi

      kuinka kauan hän kehtaa kulkea lapsi käsipuolessa.
      Jos rakastat oikeasti, et ajattele noin pinnallisesti. Kun pohditaan ikäeroa, on tärkeämpiä asioita mietittävänä kuin ulkonäkö. Mutta se edellyttääkin kypsyyttä.

    • kuinka kauan

      naisesi kehtaa kulkea lapsi kainalossa. Ikäeroa pohdittaessa on mietittävä paljon tärkeämpiä asioita kuin ulkonäkö. Mutta se edellyttääkin kypsyyttä.

    • hdfhdfh

      Kaverini on 30 ja hänen tuleva vaimonsa 46. Omasta mielestäni tuo ikäero on jo liikaa, mutta pääasia, että kaverille se on ok. Eipä sitä muulla ole väliä.

    • Arla*

      sinä olet kypsymätön hänelle tai sitten ette ole vielä tarpeeksi tutustuneet toisiinne ja hän ei ole "nähnyt" kypsymättömyyttäsi. Kukaan rakastunut mies ei mieti tuollaisia asioita. Olen varma, ettette olisi kauaa yhdessä, sillä nainen huomaisi todellisen luonteesi ja lapsellisuutesi aika pian.

      Omasta perspektiivistäsi käsin 39 vuotias saattaa olla vanha, mutta hän omaa paljon sellaista, mitä et voi koskaan saada nuoremmalta naiselta. Mutta lapsia saat, nelikymppinen nainenkin voi vielä saada, mutta on eri asia haluaako hän.

      Oletko valmis menettämään ehkä elämäsi naisen, jos häntä todella rakastat? Minulla ja miehelläni on 10 vuotta ikäeroa ja minä olen se vanhempi, mies näyttää minua vahemmalta. Osa naisista ei vain vanhene samalla tavalla kuin toiset. Ystävälläni ja hänen miehellään on ikäeroa 25 vuotta, ja hyvin menee...täydentävät upeasti toisiaan ja varmasti rakastavat aidosti ja oikeasti.

    • just just

      "Muistakaa, että ihan tosissani häntä rakastan!!! ja hän on ollut varmasti minun iässäni todella hyvän näköinen!"
      ja sitten,
      "Kuinka kauan tuon ikäistä kehtaa viedä ulos, niin että kaveritkin näkee??"
      Joku nyt ei oikein täsmää, jos TODELLA rakastat, et häpeä naistasi!
      Tuttavapiirissä juuri teidän ikiänne oleva pari ja onnellisesti olleet yhdessä jo muutamia vuosia, tekivätpä lapsenkin.

    • Voittakoon

      Ulkoiset seikat eivät pitäisi kypsään, aikuiseen rakkauteen ja henkilöihin vaikuttaa. Monia asioita voi järjellä sovitella ja tehdä parhainpäin molempien kannalta. Ulkonäköä voi aina vaikka kauneusleikkauksin korjata, jos on jotain todella häiritsevää ja niin henkilö myös itse haluaa. Kauneusleikkaus ei kuitenkaan aina ole mikään pikkujuttu. Todellinen, aito rakkaus voittakoon.

    • sefji

      27v mies ja en vaan pysty käsittämään miten joku mies voi ottaa noin vanhan ämmän muuhun kun irtopanoksi.

      mulle menis mikä vaan 16-24v :D

    • täti 40v.

      Kumpa kumppanisi lukisi tekstisi. Kuinka niin 40 v. on liian vanha ylipäätään. Liian vanha mihin? Pitäisikö viedä navetan taakse ja ampua?

      Mitä siitä jos tulee ryppyjä ja selluliittiä... entä sitten kun hän on 70 v ja sinä hmmm. Vaihdatko nuorempaan?
      Tuo, mitä puhuit EI OLE RAKKAUTTA!!!

      • lehmä

        Naama kiinni vanha lehmä.


      • olevan käytöstavat
        lehmä kirjoitti:

        Naama kiinni vanha lehmä.

        ja itsesi ilmaisu sitä luokkaa, ettei taida vanha eikä nuorikaan lehmä huolia. Olet varmaan niitä tyyppejä, jotka täällä palstoilla nimettöminä latelevat mitä tahansa juttuja, mutta tosielämässä eivät saa suutaan auki eikä ole mielipidettä mistään, vaikka suoraan kysyttäisiin.

        Niin, että mitä mieltä olitkaan ap:n avauksesta.


      • asia
        lehmä kirjoitti:

        Naama kiinni vanha lehmä.

        on meille kaikille yhteistä, me vanhenemme kaikki. Muista kun olet nelikymppinen, miksi kutsuisitkaan itseäsi....


      • eritoten.

        Lapsien hankkiminen on niin ja näin tuolla ikää.


      • täti 40v.
        eritoten. kirjoitti:

        Lapsien hankkiminen on niin ja näin tuolla ikää.

        Lapsia tekevät jopa yli nelikymppiset. Sanon suoraan aloittajalle, että kannattaa miettiä NYT eikä kymmenen vuoden kuluttua!


    • nainen 45vuotta

      Se, että sinä ap esität tuon alkuperäisen kysymyksesi itsellesi ja täällä nettipalstalla antaa jo itsessään sinulle oman vastauksesi: KYLLÄ. Tämä nainen on SINULLE liian vanha.

      • Ken elää se näkee

        Rakkaus on jotain muuta. Oikean rakkauden edessä iällä ei ole merkitystä.


    • ikä yli 37v.

      on kyllä sanottu ettei ikäero haittaa itselle,mutta minun mielestäni liian iso ikäero,tulee ongelmia kun naisella alkaa vaihdevuodet ja ei ole meno päällä samalla lailla kuin oman ikäisellä. Itseäni ei edes kiinnosta kuin saman ikäluokan miehet.
      Ja jos lapsia haluaa nainen alkaa olla liian vanha,kokemusta on myös tutuilta , että tulee väkisinkin ongelmia, ja jos sinun pitää edes miettiä tuollaisia ikäero on ongelma ihan selvästi.

    • G-4

      Et muuten rakasta kun noin pinnallinen olet.

      • höpskukkuu!

        Mitä vaihdevuosioireita? Nykynainen ei niistä kärsi.Lappua kankkuun ja menoksi. Naisten keski-ikä on 83, miesten viitisen vuotta vähemmän. Siis KESKI-ikä.

        Kokemus kuitenkin osoittaa, että tervaskantomiehet vetävät keski-arvoa ylöspäin. Katsokaa ympärillenne. Seitsenkymppiset miehet eivät pysy samanikäisten vaimojensa tahdissa - mikäli yleensä eivät jo ole kuolleet eturauhassyöpään tai liikenneonnettomuudessa.


      • on just
        höpskukkuu! kirjoitti:

        Mitä vaihdevuosioireita? Nykynainen ei niistä kärsi.Lappua kankkuun ja menoksi. Naisten keski-ikä on 83, miesten viitisen vuotta vähemmän. Siis KESKI-ikä.

        Kokemus kuitenkin osoittaa, että tervaskantomiehet vetävät keski-arvoa ylöspäin. Katsokaa ympärillenne. Seitsenkymppiset miehet eivät pysy samanikäisten vaimojensa tahdissa - mikäli yleensä eivät jo ole kuolleet eturauhassyöpään tai liikenneonnettomuudessa.

        noin!!!!! Miehet näyttävät ehkä nuoremmilta 40-50 kuin ikäisensä naiset, mutta kun mennään siitä ylöspäin, niin miehet vanhenevat rajulla vauhdilla. Katsokaapa ympärillenne.


    • ajtukset kuriin

      ...jos mie oisin sun naisystäväs ja tietäsin et aattelet tollasia, niin arvaan vaan kuinka kauan meidän suhde jatkuis! Hyi häpeä, jos muka rakastat, mikä pistää epäilyttämään, niin miten voit loukata edes ajatustasolla sanomalla, että kehtaako tuota näyttää kavereilleen.
      Voi apua, jos sille tuntuu, niin ehkä on parempi etsiä se nuorempi ja "kukoistavampi"...huh,huh,joo.

    • Mies 32v

      Alkuperäisen tekstin luettua hiipii vain pikku epäilys että taitaa tämä 27v untuvikko olla pikkuisen liian epäkypsä jopa parikymppisille naisille. Sanoisin, että hänelle on yli 17-vuotias typykkä ehdottomasti liian vanha.

      Sopii jättää suosiosta upeat Rotunaiset meille, jotka heitä intohimoisesti ihailevat :-)

    • tämä juttu

      Ei onnaa, sano mun sanoneeni! Eikä tässä ikäerosta kiikasta, vaan siitä että et ole oikeasti rakastunut. Jos olisit, niin ei olisi pälkähtänyt päähänkään kirjoittaa ko. alkuperäistä tekstiä.

    • mies 29v

      ei ole nyt sinun kädessäsi. Et valitettavasti ole kypsä vielä kypsän naisen seuraan, etsi tasoistasi 16-19 vuotiaita.

      Joo, jätä meille innokkaille kypsemmät naiset, me kyllä palvotaan ja osataan pitää hyvänä.

    • Kuuhärkä

      12 vuoden ikäero ei haittaa yhtään mitään sinun kannaltasi katsoen.

      Seksuaalisesti olette samalla tasolla ihan koko elämänne ajan.

      Sinä hyödyt enemmän, myös työelämässä, koska henkisesti kasvat suhteessa enemmän kuin hän.

      Kun sinulle tulee keski-iän kriisi, vain hänellä on hävittävää.

      Vaihda kavereita.

      • Huomioita

        Olen 32-vuotias nainen, jota luullaan pokkeuksetta 20-vuotiaaksi. Omanikäisiäni katsoessani näen setämäisiä ihrakasoja harventuvine hapsineen tai elähtäneitä kehäraakkeja, ikuisen nuoruuden ansassa.

        Naisesi voi siis yhtälailla alkaa huolestua siitä, miltä SINÄ näytät jo kolmen vuoden päästä, rakas idiootti!


    • Anonyymi

      Jos ei 70 vuotias omillaan toimen tuleva saa saa muijaa vaikka maksaa vuokran niin antaa olla, asutaan omassa.

    • Anonyymi

      Olen 70 lievästi invaloitunut mies. Kukaan nainen ei minua halua, koska ajelen kesät sähkö moppella ja talvet sitikalla C4 diesel. Pelkäävät että joutuvat pyyhkimään minun perseeni ja naittamaan minut naapurin poikamiehelle. No ensinäkin minä vain painan nappuiaa ja pylly on puhdas ja naapurin poikamiehen luonna en nähnyt yhtään naista koko aikana, mutta jätkää siellä on kyllä juossut yhtenään. [email protected]

    • Anonyymi

      Naisen ihanne olet aloittaja. Naisen bailausvaihe täyttynyt, jonka jälkeen hakee itselleen nuoremman partnerin, jonka kanssa sitoutuu enemmän. Kokenut paljon varmaan sinun ikäisenä erilaisia suhteita, joissa kokenut hyvää ja pahaa. Onko jättänyt pahoja jälkiä muistiin (traumat)?

      Jos on, sinua syyllistetään silloin helposti muiden miesten ikävistä puolista, kun vähänkin käytöksesi viittaa niihin. Riitoja odotellessa, siten saa sinut manipuloitua mieleisekseen. Uskon niitä tulevan sitoutumisen myötä. Voi hyvinkin olla pelinainen, joka kokee sinut hyväksi pelinappulaksi omaan peliin.

    • Anonyymi

      Jos oikeasti rakastaisit, et miettisi tuollaisia asioita. Vaikutat lapselta, joka on riippuvainen muiden mielipiteistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2910
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2155
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1574
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      71
      1033
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe