work power

work power vuokravirma ,mielipiteitä?
Ilmoita


Mistä näitä onnenonkijoita sikiää?? Uudet vuokrafirmat pitäisi kieltää. Niitä on jo tarpeeksi. Mrrr!!
Ilmoita
olen kyseisessä firmassa töissä,palkka tulee ajallaan!
palkka ihan kohdallaan, jos katsoo tessiä!
tykkään olla töissä ! !
2 VASTAUSTA:
Work power lupaili paljon enemmän mitä sit oikeesti sai. Työtä oli vaan noin 4 tuntia päivässä, ja vaan muutaman päivän. Paska firma!!
Ukkeli kirjoitti:
Work power lupaili paljon enemmän mitä sit oikeesti sai. Työtä oli vaan noin 4 tuntia päivässä, ja vaan muutaman päivän. Paska firma!!
se riippuu susta itestä,kuinka esität asian?
ite teen vaan puolv tai 1v sopimuksia! en mitään viikko keikkoja enkä osa päivä keikkoja!
+Lisää kommentti
paska paikka sanon ma!! Pantit kuteista.. Ite olin pitkää siel töissä ja palkat tuli kyllä ajallaan. mutta se minkä sieltä saa on kyllä aivan minimaalinen ja työ on orjatyövoimaa.. Ei o kyllä hommista pula mutta kyllä niin lykätään kaikki mahdolliset paskahommat WorkPowereille! Palkankorotusta lupaillaa kun oot jo talossa jokuse vuode ollu mutta ei näy.. Tai ehkä välittäjän tilipussissa....!
Ilmoita
Henkilöstöyrityksistä huonoin.
vaikka esitti että hakee vähintään kolmen kuukauden määräaikaisuuksia.
niin silti kolme ekaa paikka oli: 2 päivää, 1 päivä ja 1 päivä.
ja näiden paikkojen välissä neljä päivää välissä.

lisäksi työsopimuksia ei saa, vaan henkilöstöyrityksen "sopimus määräaikaisissa työsuhteissa noudatettavista yleisistä ehdoista" paperissa viitataan vaan toimialakohtaisiin työsopimuksiin, mitä ei kuitenkaan ainuttakaan ole saatu. ei ainoastakaan paikasta.
Ilmoita
eikös se vähän niin mene että vuokrafirmoille tulee ne ns. paskahommat. Harva firma ensiksi vuoratyövoimaa käyttää vaan parhaat työt saa aina omat tekijät. Ja onhan se ainakin jonkun verran itsestäkin kiinni kauanko hommat kestää.
Ilmoita
Mulla taas on yllättävän hyvä kokemus tästä firmasta! Oon ollut esim. Go On:illa töissä ja se vasta paska firma onkin. Tampereen Workpowerissa ainakin toiminut kaikki kohdallaan ja mukavia ihmisiä siellä töissä! Palkkakin tuli aina ajallaan, eikä mitään hämminkiä ollut. Kun loppui työt niin heti ilmaantui uusia töitä.
Ilmoita
Tampereen pulju ainaski ihan hyvä. Omalla kohdalle ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia. Tosin työt ( itse olen rakennusalalla) ovat sitä raivaamistä ja kantamista suurimmaksi osaksi. Välillä vähän parempaa. Palkat tulee ajallaa ja jos ei tuu niin soitto vaan palkanlaskijalle niin he hoitavat asian nopeasti. Keikkoja tulee hyvin jos on vaan haluja tehdä. Kesäsin kuulemma jakavat jäätölölappuja ja joulusin saa joululahjan ( suklaata tyyliin).

Yksi miinus tosin. Olen kuullut etteivät he anna palkankorotuksia. mm henkilökohtainen lisä pysyy aika lailla siinnä 1snt kohdalla. 1 kaveri oli( tai on vielläkin) heillä hommissa 1,5vuotta ja pyysi palkkaa korkeemmaksi niin eivät olleet lämmenneet ajatuksella.

Voi yhden vinkin antaa sinulle , jos meinaat alkaa vuokratyötä tehdä. Kannattaa kuunnella tai kysellä muita vuokralaisilta ja rakentajilta minkälaisia ovat muiden työmaiden työpäälliköt. Niin vältyt pahimmilta natsi johtajilta. Hervannan lukion/koulun mestarit ovat kuulemma aikamoinen elämys vuokratyöläiselle
Ilmoita
Workpower on hujausfirma! Maksaakohan ulkomaalaiset työntekijät veroja lainkaan?
1 VASTAUS:
Miten perustelet tuon mielipiteesi "hujausfirma"?
Veron laskeminen, maksaminen, pidättäminen ja tilittäminen kuuluu työnantajalle, ei työntekijälle.

Vuokratyön luonteeseen kuuluu osana se, että työtehtävät ovat pääosin suht. lyhyitä ja ns. hanttihommia. Sen lisäksi vuokratyöntekijöillä on monestikin vaatimaton koulutus, joten eipä juuri "rahakkaita" ammattihommia vuokralla ole.

Vuokramiehen palkan määrittää myös vuokralleottaja. Eräskin nuori hitsaaja meni joskus pyytämään lisää liksaa. Konepajan päällikkö sanoi, että missään tapauksessa kyseinen mies ei ole 13€ hitsari, vaikka aika hyvä onkin. Ja palkankorotus jäi sillä erää siihen.

Mutta onhan hyvä täällä kiukutella omaa osaamattomuuttaan ja saamattomuuttaan. Kun ei oikein koulussakaan pärjännyt...
+Lisää kommentti
Onkohan ihan kaikki varmasti maksettu??? Miten Tyel-maksut??? Niiden kohdalla aika moni "firma" kikkailee..

Ei se vuokrafirmojen henkilöstöportaaseen aina valita niitä "penaalin terävimpiä kyniä", on ihan omin silmin nähty päin hevonkuusta maksettuja palkkoja ja lisätkin tuppaavat usein unohtumaan ja jos huomautat, niin sekään ei takaa virheiden korjaantumista.

Merkonomin koulutuksella moni kiipeää itselleen aivan suuriin saappaisiin. Jos tekee mieli kalifiksi kalifin paikalle, niin vähimmäiskoulutus näissä kakkafirmoissa pitäisi olla jo lakisääteisesti Amk-tasoa. Vaan eipä ole kiitos lainsäädännön, joka mahdollistaa jokaiselle tyhjäpäällekin yrittämisen!
1 VASTAUS:
Henkilöstöpalveluyrityksen voi perustaa ihan kuka vain. Ja kun se kerran on - täälläkin kirjoittavien mukaan - firma, joka rahastaa suunnattomia summia huijaamalla, niin sillähän rikastuu, eikös?

Alalla on ihan kunnollisia yrityksiä ja sitten niitä toisia. Ongelmana, tai paremminkin ominaisuutena on, että työtehtävät ovat yleensä lyhyitä ja vähän ammattitaitoa vaativia. Sen tähden on palkkauskin suht. vaatimatonta. No, eipä huippuammattilaiset noissa olekaan. Vuokratyövoima on hmm... vähemmän koulutettua, joka hyvin usein kuvittelee itsestään merkillisiä: Palkan pitää olla 16€/h ja työn kevyttä sisätyötä. Samalla ei ymmärretä mm. lainsäädäntöä tms. vaan kuvitellaan asioita. "Neuvoa" kysytään vaikkapa täällä toisilta yhtä tietämättömiltä. Ja "tieto" onkin pelkkää kuvittelua ja huhua johon vannotaan kuin peruskallioon.

Mutta, perustakaa ihmeessä kaikki vuokramiesfirma, vuokratkaa itseänne ja käärikää rahaa! Ei se sen kummallisempaa ole.
+Lisää kommentti
Ei kiinnosta toisten köyhien kusettaminen. Toivottavasti tälle "bisnekselle" käy samoin kuin pikavippifirmoille. Vuokratyölainsäädännön voisi purkaa vähitellen pois. Kiinnostaisi kyllä tietää kuka "neropatti" tämänkin kusetuksen lainsäädäntöön 1996 valmisteli?! Jos ei firmoilla ole varaa palkata reilusti määräaikaisia työntekijöitä, pitäisi kusetuskin jättää tekemättä. Ei ennen vuokratyötäkään ollut ongelmia esim. ruuhkahuippujen purkamisessa extratyövoiman kautta. Ahneen työnantaja osapuolen vaatimuksestahan tämä kusetus on lainsäädännön muodossa markkinoille pieraistu!

Onneksi niitä työpaikkoja on Sveitsissä ja Itävallassa sekä Australia/Uusi-Seelanti akselilla vieläkin. Koulutettu työvoimakin voi "äänestää" jaloillaan ja poismuuttaa täältä "paratiisista". Muualla Euroopassa on jopa maita, jotka toisin kuin omamme korvaavat kaikki lääkkeet ja saattapa se sosiaaliturvakin työttömyyden uhatessa olla hiukkasen omaamme parempi.
Ilmoita
kaikki vuokra firmat kusettaa vaan työntekijää paska palkka orjatyötä työvaateista otetaan pantti jotka maksaa 20e uutena ja pantti on tyyliin 100e hommaa lupaillaa pitkäksi aikaa ja kestää vaan pari päivää jos yritys haluaa ottaa sinut itselleen töihin ne joutuu maksaan välitysfirmalle 5000e välitys firmat ovat nykyajan työelämän vitsi ja oikein kannustaa ihmisiä olemaan ennemin kotona kun tekemään töitä itse olen 6välitys firmassa ollut töissä ja kaikista jäänyt paskan maku suuhun ei välitys firman töitä kannata tehä paska palkka ja vitun joutavia työhaastatteluja jossa pitää selittää ihan skeidaa kannattaa mennä suoraan oikeeseen firmaan töihin niin rahan tulo on taattu eikä orjapalkalla ne ihmiset kehuu vuokrafirmoja jotka ei paremmasta tiedä
Ilmoita
Ainakin omalta kohdalta hyviä kokemuksia. Itse en ole ollut töissä mutta työmaalla 3powerin tekijää ja kaikki suht ok tekijöitä. Vuokrapaikka on aina vuokrapaikka missä työntekijän pitää se asia sisäistää itse niin aukeaa niitä parempiakin hommia kunhan näyttää osaamistaan ensin.... joskus aukeaa jopa paikka parempaan firmaan... saattaa joku muukin kaapata kuin se kohde firma kelle tekee töitä... ei kukaan kotisohvaltakaan töihin hae, jostain se on aloitettava...
Ilmoita
Varokaa tätä yritystä. Viimeisessä palkassa ei lomakorvauksia enkä ole saanut palkkatodistusta useista pyynnöistä huolimatta.
1 VASTAUS:
Ei muutakun liittoon soitto ja kysyt ohjeita mitä tehdä.
+Lisää kommentti
Pari kaveria töissä siellä rakennushommissa eikä valittamista mistään, jos oot ahkera ja osaat tehä muutakin kun näppäillä puhelinta niin työtä riittää, ja kokemuksen kautta avautuu parempia töitä. Oon itse toisella vuokrafirmalla ja hommat toimii aivan kuten workillakin. Ja lomakorvauksiin tuli loppukesästä muutos, niitä ei enää saa joka tilin yhteydessä, vaan ne voi nostaa sitten kun jää lomalle. Kaveri saa.workilla 5v kokemuksella ilman koulutusta apumiehen hommista 13e + ateriakorvauksen verottomana, tienaa paremmin ku monet muut rakennusmiehet isommissa firmoissa vaikka heillä koulutus ja pidempi työkokemus.
1 VASTAUS:
Älä puhu paskaa taidat olla workin rekrytoija?
+Lisää kommentti
Mun kavereilla pelkästään huonoja kokemuksia tästä kyseistä yrityksestä. Palkoissa ollut melkein aina puutteita, on luvattu raksatöistä "voileipäraha" sitä ei ole kuulunut, työmaa täynnä ulkomaistatyövoimaa tai otetaan töihin melkein kuka vaan, jolla kortit kunnossa. Ja ei ole saaneet verokorttiansa takaisin pyynnöistä huolimatta.
Ilmoita
Töitä saa melkein samantien, jos motivaatiota niin keikkaa riittää kyllä. Palkkaus näillä on ihan alarimalla, hälykorvauksia ei makseta, eikä vaaterahaa palauteta...Että jos haluatte reilumman firman niin esin Sihti on hyvä.
Ilmoita
Jos sairastut niin työt kohteessa loppuvat samantien. Eli välttelevät palkanmaksua.
Palkka tosi huono. Rekrytoijat eivät tunne työehtosopimuksia. Outo firma, itse siirryin muualle.
Ilmoita
Kerran erehdyin heidän kautta töihin. Sain kassilisen paskaa niskaan. Ekaksi annettiin hirvee määrä kaikkea tilpehööriä jota he kutsui työkaluiksi. Sanoivat, että tavarat palautellaan kun työsopimus päättyy ja jos tavaroita ei palauta, niistä otetaan korvaus lopputilistä. Noh menin paikkaan a töihin 1kk odottelun jälkeen "kiireapumieheks". Noin 2kk olin röissä jonka jälkeen soitin ja kerroin, että työt loppu ja uus työmaa olisi tähtäimessä. Kysyin vielä 2 kertaan virkailijalta, palautanko vehkeet nyt ja vastaus oli 2 kertaan, että ei tarvitse kun vasta sitten kun työsopimus loppuu heidän kanssaan. Omatoimisena en jäänyt tuleen makaan vaan järkkäsin uuden työn ja ilmoitin heille asiasta ja kysyin koska palautan työvälineet. Samalle päivää ei käynyt ja kerroin, että lähden komennukselle ja olen sielä ainakin kuukauden päivät. Virkailija sanoi että tuo sitten kun kerkiät. Siinä kohtaa ajattelin, että hieno homma. Se kuitenkin jäi vain ajatus tasolle. Unohdin tietysti komennuksen jälkeen palauttaa vehkeitä ja siitähän tämä ralli alko.
KUKAAN ei siis kukaan soittanut eikä ottanut millään tavoin yhteyttä minuun paitsi ulosottomies. Syynä oli että tämä prkl paska lafka oli laittanut nämä prkl työvehkeet suoraan ulosottoon eikä ottanut niitä lopputilistä työsopimuksen päätyttyä, jos niitä ei palauteta vaikka näin sanoivat. Nyt sitten makselin korkoineen päivineen kypärästä, suojalaseista, 2 parista liian isoista hanskoista ja wp hienosta tpaidasta jota en ole kertaakaan edes käyttänyt. Näin palajon he auttoivat ja toimi sanojen mukaan. En voi siis suositella kenellekkään tämän kautta hakemaan minkään maan töitä. Olkaa mieluummin vaikka kotona työttömänä. Maksan mieluusti veroina teidän työttömyyskorvaukset omasta palkasta.
Tarviiko joku kypärää, suojalaseja tai neonvihreää tpaitaa jossa lukee workpower? Sais halvalla...
Ilmoita
Miks ihmiset on vitun vammasii valittajii aina täällä suomi24 :D :D XDxd :D:D ite ollu nyt 37 vuotta workpowerilla töissä ja palkka on aina maksettu ajallaan. Pomot myös mukavia . Työntekijät myös hyviä jätkiä. xD XD :D :D :D en tajuu ku oli aihe mikä vaan niin kaikki Suomen pelleilmät tyypit tulee valittaa joka vitun asiasta tänne palstalle nyt menee hermo XDXD XD XDXD :D : :D xdxd vittu mitä luusereita ziisus xdxdxd hahhah. Hahahahahaha ziisus kraistus. En tajuu miks pitää haukkuu kaikkii oon ite 21 vuotta ja kohta ollu 36 vuotta töissä powerilla ja ei mitään valittamista. Taitaa vaan nykynuoret olla vammasii xdxdxd :D:D:D hahahaaha mitä vittuu hahahahahaha mitä tapahtuu en voi lopettaa nauramista hahahahahaha vissiin liikaa tullu tehtyä töitä powerilla hahahahahaha XD XD vittu et on outoon tää wtf hahahaha
1 VASTAUS:
Vuokrafirmat ovat orjakauppiaita ja välistävetäjiä.
Vuokrafirmat ovat erittäin tuottoisa toimiala ja siksi niitä paskapuljuja tulee kuin sieniä sateella ja jokainen kyllä tietää mistä se järjetön voitto revitään. KUSETTAMALLA!
+Lisää kommentti
Work Power ollut töissä keväästä lähtien raksa-apparina.
Alotus oli 10,35e/h... Toukokuussa 12,50e ja nyt 15+ateriakorvaus. Hommia on piisannut ja näyttää piisaavan kun vain alussa tekee ahkerasti niin tulee korotukset nopeaan ja voi ottaa rennosti. 8 tunnin päiviä ja perjantaisin 7-12.00 ja tuntillappuun 8h. Firman tytöt mukavia. P.S. Ikimuistoiset pikkujoulut koskaan ;)
2 VASTAUSTA:
valehtele vielä vähän enemmän
Hah haa mitä legendaa, ryhdy poliitikoksi.
Kukaan ei usko satujasi.
+Lisää kommentti
Heillä kävin haastattelussa ja toiste ei tarvitse kyllä mennä. 2 vuotta olin samassa työssä toisen vuokrafirman kautta kunnes ei jatkettu sopparia koska tuli hiljaisempi aika eikä työtä vaan ollut enää riittävästi. Workpowerin virkailija haastattelussa kysyi miksi olen jäänyt työttömäksi ja kerroin syyn. No ei ole hyväksyttävä syy jäädä työttömäksi jos ei sopparia jatkettu. Olisi ilmeisesti väkisin pitänyt jäädä sinne työpaikalle. Tämä muka niin tärkeä virkailija myös päätti, että en ole sopiva tekemään työtä, jota 2vuotta hoidin virheettömästi ja olin myös "päällikkö" työpisteellä kun vakituiset työntekijät pitivät kesälomia. Olen kuitenkin Workpowerin mielestä sopiva yksinkertaisiin ja helppoihin töihin. Jäi sellainen käsitys, että olen kehitysvammainen ja minun pitäisi olla hoitolaitoksessa. Myös ulkonäköäni haukuttiin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

work power

work power vuokravirma ,mielipiteitä?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta