Vapaita

Thaityttöjä

Tuossa alkaa olla jo ongelmaksi syntyä se, että yhä enemmän Suomessa olevien Thaimaalaisten ystävien kautta olisi Thaimaasta tyttöjä tulossa Suomeen ja monet Thaiystävät kyselevät, että löytäisin hyvän miehen jostain Suomesta?

Nyt tarvitsisi löytää ne oikeat sulhaset tytöille, mutta mistä ne löytyvät?
Mistä kaikki Thaitytöistä todella kiinnostuneet miehet löytyvät Suomesta?
On valokuvia ja yhteystieto ym, mutta sulhot kateissa?

Nytkin 3-4 tyttöä olisi halukkaita treffaamaan jne, mutta mistä ne miehet löydetään??

23 kommenttia

Vastaukset

 • Nainen tarvii elättäjää ja mies palvelijaa. Eikös se niin mene. Rakkauteen yleensä liittyy se, että ensin tutustutaan ja ihastutaan, mutta joillekin kauppa on kauppa ihmisasioissakin.

  • Liittykös tämä joteskin asiaan?


 • ilmootuksen! sehän on tapana näin suomalaisittain, niin miksei muutama thaikkukin voisi itseään siellä tyrkyttää?

  • Osaatkos itse Thaimaankieltä? ..eli mites yhteydet toimii?


  • niiniin kirjoitti:

   Osaatkos itse Thaimaankieltä? ..eli mites yhteydet toimii?

   kuin tässäkin. hyvin tuo parittaja suomee osaa. Ja mites ne thaitytöt sitten kommunikoivat täällä? Vai muuttaako mies sinne?


 • voipi olla hankalaa... kunnon miesten löytyminen thai-tytöille siis. mitä olen kuullut juttuja ja lukenut lehtiä niin niiden perusteella usein thai-tyttöjä 'vaimoikseen' ottaa keski-ikäiset miehet joiden kunnollisuus arveluttaa... Voin olla tosin myös väärässä. Jos vilpitön juttu on kyseessä niin miten ois treffi-palstat netissä?

  Mut ehkä ei kannata mainita kansallisuutta heti otsikossa;-)... kun tuosta ap:n tekstistä tuli mieleen myös toisenlainen 'treffaus' jolle täälläpäin laitettiin piste ihan poliisin toimesta, kun paikallisia hieromalaitoksia suljettiin...

  • väärässä.

   sillä kaikkien tilastojen mukaan lähes puolet Suomalaisista naisista asuu kaikkea muuta, kuin kunnollisten miesten kanssa;)

   Voi olla, että olen väärässä, tämän asian suhteen, toisaalta tilastot perheväkivallasta, alkoholismista perheen sisällä, raiskauksista, jopa insestistä perheiden sisällä, avioeroista sekä molempien puolisoiden harrastamista pettämisistä puhuvat karua kieltään kunnollisista Suomalais-siat perheistä;)

   Toisaalta, juuri näiden ongelmien peittelyyn tarvitaan joku ulkopuolinen taho, jonkqa päälle sylkeä, jotta oma paha olo unohtuu.

   Onnellista kesää kaikille valkonaama suhteessa eläville Suomalaisille, ja varokaa ettette kuulu juhannuksena niihin kuuluisiin onnellisiin perheisiin, joista lukea saan juhannuksen jälkeen ja selittää naiselleni Suomalaisen perheonnen hupentumasta, joulunahan on taas sitten seuraava hetki selitellä.


 • olen kunnollinen mies, eikä kiinnosta thait.
  yhden miehen tunnen, joka on thaitytöistä
  kiinnostunut, mutta hän ei olekaan hyvä mies.
  alapää vain mielessä tällä.

 • thai tyttö, ovat hakemalla hakeneet sellaisen itselleen. ihan kuin koiran, mutta tottelevamman. Niin, miehet pitävät sitä lähinnä vitsinä, mutta luultavasti ovat kumminkin tyytyväisiä, että kelpaavat. Tosin parilta tyttö jo lähti, kun totesi millainen mies todella oli. Eli viina maistui ja naiseet vaihtui...edelleenkin.

  Kiinnostaakohan ihan kunnollisia miehiä tosiaankaan...

  • No onneksi tunnen toisenlaisiakin suomi-thai -pareja. Olen heidän puolestaan todella pahoillani negatiivisesta yleistyksestä. Kaikkia meitä joku paheksuu ja irvailee, teimmepä miten tahansa. Milloin mitäkin vikaa on vieras löytävinään.
   Voitaisko antaa muiden olla?
   En siis kannata orjatyötä enkä seksikauppaa yms. Tämä lisäys selvyyden vuoksi vielä.


 • Laitaks tietoja:

  anonfin@hotmail.com

 • Asun 8 kk Koillis-Thaimaassa ja 4 kk Helsingissä. Naimisissa usean vuoden. Kylässämme yksinäisiä Thai naisia 30-55 vuotiaita, jotka mielellään ottaisivat suomalaisen miehen luokseen asumaan. Mutta ei juoppoa. Useammalla on omat talot tai farmit, joten he pärjäävät omillaan. Lapset yleensä lentäneet pesästä. Naiset ylläpitävät yhteiskuntaa.
  Thai miehet ovat epäluotettavia. Nuorena tekevät lapsia ja sen jälkeen häipyvät. Nuorimmat äidit ovat 16-17 vuotiaita. Moni lähtee turistikeskuksiin töihin ja vanhemmat sekä sukulaiset huolehtivat lapsista.

 • Yks tuttu mies haki morsiamen Thaimaasta, yhteistä kieltä ei ollut mutta nyt noin 10 vuoden jälkeen edelleen ovat yhessä, nainen osaa suomen kieltä ja edelleen menee hyvin.
  Ottaisin thainaisen itsekin jos tilaisuus tulisi.

  • veronmaksajat maksaa, thaimaalaisia ei työnteko kiinnosta.


 • onko näissä naisissa takuita että eivät ole pilluaan myyneet siellä,meinaan jos tuon sellaisen meidän kyllälle niin ettei ukot barissa sano sitten että nussimme jo tuota siellä maassa miksi toit sen tänne

  ja miksi naiset joilla on jo farmi siellä lähtisivät tänne perustele

  • Ei järvi soutamalla kulu.


 • oikeinko ruma läski suomiukko kuvittelee olevansa nuoren thai'tytön' aitona ihailun kohteena? ahahahahahahahahahahahahahahahahaaahaahahhh

  • Oikeinko ruma läski Suomi aika kuvittelee olevansa nuoren musukuukerin ihailun kohteena?
   Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahashshshshshshshssahahahaahahaa


  • Oikeinko ruma anorektinen thaiakka kuvittelee olevansa suomimiehen ihailun kohteena?
   ahahahahahahahahahahahahahahahahaaahaahahhh


  • voimitä-ääliöitä kirjoitti:

   Oikeinko ruma läski Suomi aika kuvittelee olevansa nuoren musukuukerin ihailun kohteena?
   Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahashshshshshshshssahahahaahahaa

   Suomalaisukoille on niin kova pala nainen ei ole mikään holhottava lapsi. Muslimimiehen suusta en ole ikinä kuullut sellaista kitinää suomalaiseen naiseen liittyen. Tulen aina ottamaan raamikkaan ja aina selvänä olevan arabin enkä suomalaista juoppoa tai mamman poikaa.


 • sun on pakko ottaa kun ei kukaan valkoihoinen sua enää huoli kun olet päästänyt matun panemaan itseäsi jatka vaan samalla tiellä

  • Oot vain katkera alkoholisoitunut tai mammanpoika. Kuvaa hyvinkin suomalaista miestä. Mulle kelpaa vain ja ainoastaan arabimies joka sentään ymmärtää naisen päälle.


  • Glgh kirjoitti:

   Oot vain katkera alkoholisoitunut tai mammanpoika. Kuvaa hyvinkin suomalaista miestä. Mulle kelpaa vain ja ainoastaan arabimies joka sentään ymmärtää naisen päälle.

   Nyt niitä olisi taas tulossa iso läjä kun tuo ISIS hajaantuu. Kyllä niistä kaikille halukkaille pullukoille riittää vaikka olisi miten susiruma.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.