mitä kivaa yhdessä

tytärtäällä

heippa, haluaisin tehdä jotain kivaa sairaan äitini kanssa joka ei poistu neljän seinän sisältä, äitienpäivänä en häntä pystynyt tapaamaan mutta nyt olon menossa vähän lomailemaan sinne. Yritin katsoa kaikki naapurikylien teatterit ja tapahtumat mutta pikkukaupungissa ei tunnu olevan mitään, mitä voisimme tehdä?
kiitos jos autatte

4

1675

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äitisi

      vaikka ravintolaan syömään ? Lenkille ihailemaan luontoa,shoppailemaan vaatteita,tai mistä äitisi eniten pitää ?

      • tytärtäällä

        no kaupungissa ei oikein ole vaatekauppoja ja rahaa ei kamalasti ole ravintolaankaan ja ulkoiluun äidillä ei riitä motivaatio mutta kiitos kuitenkin
        ongelma onkin että äiti on vähän syrjäytynyt ja masentunut eli ei oikein kiinnosta mikään kauheen aktiivinen


      • kävelylenkki
        tytärtäällä kirjoitti:

        no kaupungissa ei oikein ole vaatekauppoja ja rahaa ei kamalasti ole ravintolaankaan ja ulkoiluun äidillä ei riitä motivaatio mutta kiitos kuitenkin
        ongelma onkin että äiti on vähän syrjäytynyt ja masentunut eli ei oikein kiinnosta mikään kauheen aktiivinen

        on parasta viihdettä.

        Kävelylenkillä ei tarvitse puhua välttämättä yhtään mitään, ei tarvitse tavata ihmisiä ja sosialisoida turhaan. Mutta kuitenkin pääsee ulos katselemaan elämää!

        Ei sitä motivaatiota tarvitse mihinkään riuskaan lenkkiin riittääkään, vaan pelkästään keveään kävelyyn. Älä edes yritä pitää vauhtia yllä kävellessä, vaan pelkästään vaan tarkastelette ympäristöä eli lähes pysähdytte ihmettelemään yhdessä maailmaa. Kysy häneltä että mitä hän ajattelee (sitten keksit jonkun jonka sillä hetkellä näet.)

        Jos äitisi on masentunut, niin silloin hän ei jaksa mitään teattereita tai muuta ylenmääräistä ajateltavaa johon pitäisi pukeutua hyvin tai jossa pitäisi "esiintyä", niinkuin juurikin ravintoloissa tms tehdään. Pääasia on että sinä olet lähellä ja tuot hänet neljän seinän sisältä hetkeksi ulkoilmaan. Älä ala "kouluttamaan" äitiäsi tekemään kaikkea, koska se syö vain hänen voimia, masentuneelle riittää että toinen ihminen on pelkästään lähellä.

        Jos äidilläsi on parveke tai muuten suojainen takapiha tai vastaava, niin järjestä ensimmäiseksi esimerkiksi pieni kahvittelu hetki pelkästään hänen kanssaan. Se on turvallinen paikka, mutta kuitenkin seinien ulkopuolella. Osta joku pieni kakku ja keität itse kahvit. Ei tuollaisen hetken tarvitse mikään kummoinen olla, pääasia on se että tunnelma on rento ja vapautunut eikä kenenkään tarvitse esittää mitään hienostorouvia.

        Toisen kerran käykää kävelemässä hieman kauempana kuin koti pihalla. Nyt kun kesä on jo lähes tullut, niin tehkää joku pikku homma pihalla mikä on odotellut korjausta tms. Se ei saa olla iso tai aikaa ja keskittymistä vievä homma.

        Jos ulos ei jaksa lähteä, niin tehkää yhdessä se kahvittelu tuokio, jolloin kummatkin saatte käsillenne tehtävää ja keskustelun aiheen.

        Älä kuitenkaan vaadi häneltä mitään mihin hän ei selvästikään pysty. Älä esimerkiksi kävelylenkin aikana pysähdy jonkun tutun kanssa keskustelemaan, tai mene jonnekin kauppaan katselemaan jotain tuotteita tai ravintolaan syömään koska ne vaativat valtavan paljon henkisiä voimavaroja.


    • whirl79

      viepä äiti luontoon piknikille. ei tarvitse välttämättä edes kovin kauaksi lähteä. eväitä mukaan ja viltti nurmikolle ja se on siinä. tietysti sään pitää jonkin verran suosia :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11313
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3153
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      3004
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2197
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1958
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1805
    7. 93
      1795
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1794
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1768
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1647
    Aihe