mulla on vielä joku vanha(?) verio itunesista ja kun avaan sen, tulee ruutu päivityksestä johonkin 7.1 versioon.
jos päivitän version, häviävätkö kaikki kappaleet itunesista?
jos päivitän version, häviävätkö kaikki kappaleet itunesista?
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Päivitä vain. Ei siitä mitään katoa.