Epäonnistuneet raidat

pettynyt

Kävin kampaajalla, pyysin vaaleita raitoja ja sain harmaat. Kampaamon valaistuksessa hiukset näyttivät vielä suht koht hyviltä, mutta kotiin päästyäni tukka näytti harmaalta... En haluaisi uudestaan sinne kampaajalle, koska luulen että ne mokaisivat vielä pahemmin. Ajattelin värjätä itse takaisin ruskeiksi jollain kestovärillä... Onnistuuko se raitojen päälle vai tuleeko väristä ihan kamala? Pitääkö hankkia joku kestoväri joka on tarkoitettu harmaantuville hiuksille? :D Petyin niin pahasti, että päätin etten enää koskaan mene värjäämään hiuksiani kampaajalle. Niin paljon se söi rahojani ja pilasi koko tukan.

9

1554

  Vastaukset

  • Mikset menisi valittamaan? Onhan se väärin, jos et saanut pyytämääsi palvelua. Tuskinpa he pahemmin mokaisivat kuin jos itse lähdet sössimään päälle jollakin värillä.

   Suomalaiset nielevät turhan usein huonon palvelun ja jopa suoranaiset virheet.

  • Pilaavatko kampaajat tahallaan toisten naisten hiukset??? Ihan hirveetä kun tulee kampaajalta kamalampien hiusten kanssa.

   Älytöntä edes epäillä tällaista, mutta mikä hitto muukaan syynä voi olla, jos kokenut kampaaja ei yhtäkkiä onnistukaan tekemään jotain ihan perusjuttua. Ketuttaa melko reippaasti. Hänen mokansa korjausaika järjestyi vasta kahden viikon päähän. Tahalliselta vaikuttaa mielestäni, mutta joo ohjatkaa vaan hoitoon, jos voitte osoittaa ettei ollut.

   • idiootti


  • Jep, petyin taas pahemman kerran miten hiukseni nyrsittiin. Sanoin jo kampaajalla että korjaisiko toista puolta, mutta kotona vasta huomasinkin miten nyrsitty tukka on. Kampaaja vielä korjattuuaan kysyi että onko nyt hyvä, niin ei tarvitse tulla sitten sanomaan...Ensimmäinen ja viimeinen kerta siinä kampaajalla. 38 e maksoin . Hattu vaan päähän töihin,,,2016 valmistunut kampaajaksi. Mietin että onko tosiaan niin että kampaajien taso on niin huono etteivät osaa asiallisesti leikata hiuksia. Muutin vasta naapurikunnasta, missä minulla oli hyvä kampaaja, ei auta muu kuin ajaa sinne leikkauttamaan hiukseni.. Saaristok. Menee tää viest..

  • Useasti mennyt raidoitus huonosti kampaajalla. Siis viimeksi niin että hiukset pesunkin jälkeen näyttivät ns. Likaisilta. Syynä mielestäni liian kova kontrasti vaaleanharmaan (oma) ja tumman raidan kanssa. Tämä kampaajan mielestä ja hänen ehdotuksensa ok. Kamala meidän muiden katsomana. Itse korjasin vaalealla sävytteellä ja tuli hyvä. Tavallinen. Ikäni olen kampaamoissa käynyt ja nyt olen 54 v. Kun kymmenellä sormella saa laskea onnistumiset niin aika huono tulos. Itse palveluammatissa ollut ikäni ja nyt täytyy ilmeisesti tulla siihen tulokseen että saan itsekin alkaa toimimaan huolettomasti ja aikaa säästäen. Kartan kampaajia. Nim. Just hiuksensa korjannut itte!!!!

   • Miksi et sitte jatkanut niissä kymmenessä käyntiä, jos ne kerran tyydyttivät, vaan juokset toisesta toiseen, minä , kun löysin sen hyvän, niin en vaihda sitä mihinkään. Olen käynyt samalla jo 26 v.
    Miksi ylipäänsä käyt kampaajalla, kun itse olet parempi laittamaan hiuksesi, en tajuu.


  • Pistä rastat tai leikkaa vaan pois ne raidat. Asuprocks

  • Eli jos tilanne kampaajan jäljiltä näyttää toivottomalta. Osta vaalea sävyte ja värjää sillä. Tasoittaa. !

   • Pois leikkaamalla sulla taitaa olla aika nulipää.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.

   305
  • Ministeri Ohisalo haihattelee Kreikka-pakolaisilla, kun Suomessa...

   ..on ihmisilllä hätä. Kun illalla menee ns. "piritorille" Helsingin sörnäisissä ,oli siellä pultsaria ja narkomaania, nuorta juoppoa jne. samassa on metron tunneli ja siellä majaili kytävällä lämmittelemässä asunnottomia. Miksi ihmeessä ei Suomessa hommata asunnottomille ja pultsareille, narkomaaneille jne. yö paikkaa jossa lämpötila 18-25 astetta. jonkinlaiaset patjat ja vartioita 24h vahtimassa paikkaa-jonne saisi mennä kännissä tai sellaisena hankalana ihmisinä kuin nyt sattuu olemaan. On törkeää, että ihmiset saavat olla Suomessa kadulla. Yöt ja päivätkin todella kylmiä. Se maksaisi murto-osan siitä, minkä viher-vasemmistohallitus laittaa epäpätevien tuttujen palkkaamiseen asiantuntija avustajikseen, 30 miljoonalla olisi saatu jonkinlainen halli ja patjoja ja vartioita. Antaa muslimien kiusata omia lapsiaan ja naisiaan, se on heidän ihan oma asiansa. Suomalaiset ongelmat ensin...

   328
  • Niko Ranta-ahon exät

   Muistanko oikein että tämä huumekuningas on ennen Sofiaakin yrittänyt julkkispiireihin ns. reittä pitkin? Muistelen että seurusteli jonku pikkujulkimon kaa, olisko voinu olla tää Linda Manuella, joka on siis yks näistä isommat tissit laittaneista ”fitness-vaikuttajista”? Korjatkaa jos olen väärässä.

   26

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   6248
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   543