Levikset

jeanssi

Moi!
Kiinnostais tietää, miksei pojilla/miehillä näy enää kovinkaan usein leviksiä jalassa. Ovatko menneet pois muodista vai ovatko liian kallis hankinta. On muuten melko sexy katsella hyvin treenattua pyllyä hyvin istuvissa 501:ssä

11

736

  Vastaukset

  • ehkä niitä hyvin treenattuja pyllyjä ei enää ole jälellä :D

   tai sit ne pyllyt on jo jonkun naishenkilön omaisuutta :P

   no joo voisi kai tuota joskus vielä ostaa levis 501:t korostamaan treenattua pebaani, mutta en ole jaksanut enää ostella samalla aktiviteetilla uusia vaatteita kuin vielä joku vuosi sitten :D
   köyhä opiskelijakin kun olen ...

  • Pääsempäs pätemään, mutta Levikset on "se" juttu just nyt, vään kuin Wrangleritn faketkin. Jos oot rok niin sulla on leviksen farkut, tosin ei mitään vanhoja 501 näe enää kuin 35 miehillä mitkä yrittävät olla kovin nuorekkaita..

   • Löysin kirpputorilta Levi's 882 02, ovat ilmeisesti aika vanhat. Onko kyseessä miesten vai naisten malli, vaikuttavat naisten malliksi?


   • Levis882 kirjoitti:

    Löysin kirpputorilta Levi's 882 02, ovat ilmeisesti aika vanhat. Onko kyseessä miesten vai naisten malli, vaikuttavat naisten malliksi?

    Levis 882 vintage high waist W32 L34 boyfriend pants mom jeans


   • "kuin 35 miehillä mitkä yrittävät olla kovin nuorekkaita.."

    haha mitäs tää nyut on olevinaan? tuskinpa yrittää kun ne on tos iäs
    hotimpia ja miehekkäämpii, istuu farkut paremmin ni elä sä kade selitä.


  • Ei noille nyky jampoille istu enää levikset tai ainakaan 501. Niillä on noita nilkan paljastavia kireitä hinttihousuja, jotka korostavat niiden leveetä persettä. Testotasot on niin alhaalla, että ne ei edes peilistä katsoessaan tajua näyttävänsä typeryksiltä housujensa kanssa.

   • "Testotasot on niin alhaalla, että ne ei edes peilistä katsoessaan tajua näyttävänsä typeryksiltä housujensa kanssa."

    haha, taitaa van i telläs olla ja niil sun pikkupojillas jotka on laihoja ja heikkoja.¨
    olet vaan kateellinen ,miks muuten sua kiinnostais noin paljon mitä jotkut käyttää.
    kasva siekin mieheksi joskus.


  • Miksi ihmeessä miehet ei voi näyttää miehisyyttään tiukoissa ja lyhyt lahkeisissa housuissaan, jos haluaa. Niin ne naisetkin tekevät omalla tavallaan.

   • Siks kun ne sopii naisille eikä korosta mitenkään miehisyyttä. Mies joka edes vähän tajuaa olla mies ei tuollaisia vedä jalkaan.


  • Kyllä tollasiaki vous pitää

  • Omissa jaloissa ei näy leviksiä niin usein, koska nykyään on niin hyvä valikoima muitakin farkkumerkkejä. Monet vaatekaupat myyvät asiallisia farkkuja eli tilanne ei ole sama kuin 90-luvun alussa, kun levisten lisäksi muu tarjonta oli heikkoa. Viimeksikin kun olin kaupungilla ostamassa vaaleita farkkuja, nappikiiinnityksellä, niin sovitin kyllä leviksiä. Ei vain ollut parhaiten mulle sopiva malli. Enkä voi luvata, että seuraavatkaan ostamani farkut olisivat nimenomaan levikset. Melko varma sen sijaan olen, että ovat nappikiinnityksellä ja todennäköisesti käyn sovittamassa leviksiä, mutta jos ei ole parhaiten istuva tai parhaalta tuntuva malli, niin ostan muunmerkkiset.

   Liikaa kilpailua siis farkkujen saralla, sen takia katukuvassa näkyy muihinkin merkkeihin verhottuja pyllyjä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   332
   10346
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   190
   7504
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   346
   2404