Kyllä tekevä aina...

ex tekevä

töitä löytää, sanovat. P...apuhetta, väitän minä. Eiköhän se töiden löytäminen vaadi enimmäkseen säkää, suhteita, totuudenmuuntelua, nöyristelyä tms.

12

851

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naurunpaikka

      Juu niin ne sanoo "Kyllä tekevälle töitä riittää"
      -siitä saakin hyvät naurut. No, koska olen työtön, en ole se paljonpuhuttu "tekevä". Siitä varmaan johtuu ettei mulle ole löytynyt töitä?

      Kieli ruskeana lipsuttamista, paskan puhumista, muiden ylitsevuotavaa imartelua, itsensä ylistämistä, jatkuvaa itsekehua, suhteita. Näitä en jaksa, eikä edes rahkeita niihin mulla ole.

      • Kinuski

        Sama juttu on sanonnassa "jokainen on oman onnensa seppä". Tämä sanotaan yleensä hyvin syyllistävään sävyyn työttömälle ja muille huonossa asemassa olevalle. Asiahan on näin, että ainahan se on helppo viljellä noita kuolemattomia elämänohjeita ja silläkin lailla syyllistää työtöntä uskomaan, että työttömyys on ainoastaan oma vika =/ Kyllä muuttuisi näidenkin sanojien ääni kellossa kun itse joutuisi tähän asemaan, näkisi nimittäin heti sen, että työttömän on hyvin hankala vaikuttaa oman asemansa parantamiseen, kun töitäkään ei oikeasti ole kuin harvoille ja valituille =/


    • Mac

      Tavallinen duunari on vain pelinappula jota kiristetään ja alistetaan kaikilla olemassaolevilla keinoilla. Kaikki muu on sallittua paitsi hyvinvointi. Hyvinvointi on kuitenkin monen yrityksen edellytys työntekijälle joten loppumaton kierre jatkuu niinpitkään, että työpaikoille jäävät huonovointiset sekä esimiehet.

      Hyvinvointista duunaria ei ole koska lyhyelläkin tähtäimellä löytyy jokin tekijä joka vaikka ihan kateuttaan tuhoaa yksilön hyvinvoinnin.
      Oikeinsijoitetut ja käytetyt palkkatulot sekä hyvin perusteltu käytös mielletään Paimion poliisin mukaan herrasteluksi jota ei hyväksytä ja siksipä sakkorangaistus on oikeutettu, pidemmän päälle jatkaessasi hyvinvointia herrastelet toistuvasti joka sekin johtaa lainsuojattomuuteen ja huonovointisuuteen.

      Väärinsijoitetut palkkatulot ja huonosti perustellut käytös johtavat huonovointisuuteen.

      Hyväksytysti hyvinvoiva esimies on yleisesti ottaen koulutettu joka sekin on eräänlaista aivopesua tyhmyyteen ja laiskuuteen. Hyvinvoiva esimies on siis joko toisten syyttelijä taikka perseen-nuolija joka sekin on eräänlainen ketju huonovointisuuteen. Huonosti voiva esimies tekee taatusti kaikkien olosta huonon.

      Yksilöllä ei ole motivaatiota tehdä töitä koska voi huonosti joten loppumaton kierre huonovointisuuteen on alkanut.

      Töitä pitää ja on pakko tehdä siinäkin tapauksessa ettei töistä ole mitään hyötyä kenellekkään muulle paitsi valtiolle joka sekin käyttää verotulojansa kansan ahdisteluun ja mielivaltaiseen pompotteluun joka sekin johtaa huonovointisuuteen.
      Mielivallan haku yksilöstä on pääpiirteissään kaikkien yritysten ja yhteiskunnan salattu tavoite. Luovu siis kaikista vapauksistasi ja anna esimiehiesi johtaa sinua mielivallalla ja ala voimaan huonosti taikka ohjaa itse omaa elämääsi ja kanna herrastelevan ihmisen imagoa joka sekin johtaa huonovointisuuteen.

      Yhteiskunnan suojaverkko joka nostaa ihmiset huonovointisuudesta hyvinvointiin on tulkinnoillaan mielivaltainen. Voit sitten hyvin, huonosti taikka hyvinhuonosti, on tämäkin vain mielipiteeseen perustuva asia. Olet huonovointinen jos näin ollaan päätetty ja huonovointisuuttakin hoidetaan psykiatrisella tahdostariippumattomana pakkohoitona joka sekään ei palvele yksilöä. Eihän tahdostariippumaton pakkohoito palvele potilasta koska siinä ei kuulla potilaan mielipiteitä. Pakkohoidon perusteetkin ovat psykoosin taikka mielisairauteen perustuvia asioita. Toistuvasti virheettömästi käyttäytyminen sekä keskusteleminen johtaa kireyteen joka sekin on huonovointisuutta joka johtaa hoitoon josta on valtavasti haittaa ja alat voimaan huonosti.

    • Kari

      Eräs poliittinen ratkaisu työttömyyteen olisi antaa potkut kaikille vaikka juhannuksena ja laittaa niiden työpaikat uusjakoon. Monet työttömät työllistyisivät ja monet epäpätevät pääsivät ansaitsemattomalle lomalle.

      • Työtön

        Tosi mielenkiintoinen kommentti. Kannatan ajatusta. Kyllähän osa työtätekevistä perustaa itsetuntonsa/paremmuudentuntonsa vertaamalla itseään työttömiin. Luulen vaan että monessa tapauksessa työpaikka menisi uusjakoon ja saattaisipa jokunen työtönki saada työtä. Onhan se päivänselvää että työn opettelu veisi työstä tietysit riippuen tietyn ajan mutta uskon että keskivertoälyllä varustettu työtönkin oppii koulutustaan vastaavan työn kohtuuajassa ja varmasti pätevöityy työhönsä siinä missä muutkin.
        Uskon että työmotivaatiokin ja samalla tuottavuus kasvas roimasti kun uusi tuore työintoinen työntekijä ei huomaisi liian lyhyiä lomia eikä liian aikaisia aamuheräämisiä ja ainaista kiirettä tai sitä ettei saa sairastaa nuhakuumeitaan kotona rauhassa loppuun ja mitä lie muita ongelmia työssäkäyvillä on. Niitä tuskin ihan heti uudella työllistetyllä olisi.


    • Elli

      Niin ja mainitsemiesi asioiden lisäksi vaaditaan vielä sopivaa ikää (ei liian vanha eikä liian nuori), siistiä pukeutumista, miellyttävää ulkonäköä, esiintymistaitoa ja röyhkeää valehtelua tyäpaikkahaastattelussa. Lisäksi pitää olla jo työpaikka, työtöntä ei kukaan palkkaa.

      Mutta ei hätää, jo vuosikymmenen lopulla maatamme uhkaa kammottava työvoimapula. Täystyöllisyys saavutetaan aivan lähiaikoina, näin ovat eri laitosten tutkijat todenneet.

      • ex tekevä

        että vähän yli kolmekymppinen alkaa olla liian vanha raakki. Työttömällä on sekin ongelma että noihin haastatteluihin harvemmin pääsee tyyliään esittelemään. Jos sattuu sitten olemaan liiankin fiksu, alkavat haastattelijat pelkäämään omien pallliensa puolesta.
        Kaukonäköiset työnantajat ovatkin jo alkaneet varautumaan työvoimapulaan vinkumalla mahdollisuuksia palkata ulkomailta edullista ja nöyrää sakkia poistuvien tilalle. Mukavampia kuin suomalaiset, nämä kun eivät viitsi kuitenkaan velkaantua töissä käydäkseen.


      • *nainen*
        ex tekevä kirjoitti:

        että vähän yli kolmekymppinen alkaa olla liian vanha raakki. Työttömällä on sekin ongelma että noihin haastatteluihin harvemmin pääsee tyyliään esittelemään. Jos sattuu sitten olemaan liiankin fiksu, alkavat haastattelijat pelkäämään omien pallliensa puolesta.
        Kaukonäköiset työnantajat ovatkin jo alkaneet varautumaan työvoimapulaan vinkumalla mahdollisuuksia palkata ulkomailta edullista ja nöyrää sakkia poistuvien tilalle. Mukavampia kuin suomalaiset, nämä kun eivät viitsi kuitenkaan velkaantua töissä käydäkseen.

        Ensinnäkin osaako ne tehdä sitä työtä? Onko niillä koulutusta siihen? Osaako ne molemmat kotimaiset kielet? Ja ainakin hyvä suullinen kielitaito saatikka kirjallinen taito?? Epäilenpä SUURESTI ettei oo mitään noista. Kaikki niille opetetaan a:sta ö:hön. Helvetti ku pistää vihaks! Pitää kai muuttaa ryssiin ja sit tulla tänne uudestaan tänne, töihin. ARGH!!!


    • hoovee8678

      Älä valita läskiperse. Töitä saa jos haluaa.

      • luuperseenTyömaa

        laiha psykopaatti ruikuttaja saa aina töitä, koira saa töitä....


    • PieniPiruVasempaan

      Työllistyminen ei vaadi nöyristelyä tai ruskeaa kieltä.
      Työnantajat eivät pelkää älykkäitä ja osaavia työntekijöitä.

      Tämä on tyypillinen "happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista"-ajattelua.
      Sillä on hyvä perustella itselleen, että vain itseä huonommat saavat töitä enkä sitä työtä olisi edes halunnutkaan, vaikka olisin saanutkin.

      Ajattelun tarkoitus on tietenkin suojella omaa egoa kolhuilta. Hyvä niin, kunhan muistaa, että se ei ole totta.

    • GRRETWETR

      TYÖNAANTAJIEN ASENTEET SUOMESSA OVAT JÄRKYTTÄVIÄ. PUHUTAAN JA HUUDETAAN TYÖVOIMAPULAA!!!

      MITEN ANURETTAVAA PASKAPUHETTA!!!

      TYÖNANTAJIEN ASENTEISSA ON KORJAAMISEN VARAA JA RAJUSTI!!!
      ODOTETAAN VALMIIKSI KOULUTETTTUA TYÖVOIMAA, YHTÄÄN EI OLLA VALMIITA KOULUTTAMAAN TYÖPAIKALLA, JA TOINEN ASIA KUNNON TYÖSTÄ PITÄÄ MAKSAA KUNNON PALKKA NIIN, ETTÄ IHMINEN TULEE PALKALLAAN TOIMEEN. JOS TÄHÄN EI KYKENE ON AIVAN TURHA MARISTA!!!

      ODOTETAAN VAAN ERILAISIA ILMAISTYÖNTEKIJÖITÄ, ERILAISTA PÄIVIÄKERHOKOULUTUS JOTA JÄRJESTETÄÄN TE-TOIMISTON TAHOLTA.

      SIIS KUNNON TYÖ JA KUNNON PALKKA KAIKKI MUU TURHAA!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe