75AA

kokoisia?

Mistäköhän löytäisin 75AA kokoisia rintaliivejä? Ei mitään snoopy kuvioisia, koska en ole enää nuori..

17

3034

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehehehehe

      Mihin ihmeeseen edes tarvitset liivejä??? Eihän sulla ole tissejäkään!

      • .....

        No kyllä pienetkin rinnat ovat tietääkseni rinnat? Ja olen todella pienikokoinen, joten kokooni suhteutettuna ne ovat ihan sopivat minulle..Ilman liivejä nännit näkyvät paidan läpi, juokseminen sattuu jne. eli kyllä ne ihan tarpeelliset on. Ihme ettei saa koskaan asiallisia vastauksia? En tietääkseni kysynyt tarvitsenko liivejä, vaan missä myytäisiin tietynkokoisia sellaisia..


      • apua-papua

        Toivottavasti nämä "ei sulla oo edes tissejä" -tyypit nyt jo vihdoin tajuaisivat lähteä lätkimään tältä palstalta. Täällä kun on tarkoitus puhua alusvaatteista. Menkää vaikka tuonne seksikeskustelupalstalle tymine juttuinenne - jos ikä riittää...


      • AAAA
        apua-papua kirjoitti:

        Toivottavasti nämä "ei sulla oo edes tissejä" -tyypit nyt jo vihdoin tajuaisivat lähteä lätkimään tältä palstalta. Täällä kun on tarkoitus puhua alusvaatteista. Menkää vaikka tuonne seksikeskustelupalstalle tymine juttuinenne - jos ikä riittää...

        Olet varmaan kuullut liikkeestä nimeltä Funky Lady. Siellä on erittäin pienirintaisille hyviä rintaliivejä ja bikinivalikoima on myös hyvä. Alusvaatteet ovat kauniita ja henkilökunta erittäin auttavaisia oikean koon valinnassa, jos itse on epävarma.


      • Jee-98

        Helppo sun on puhuu jos oot isorintainen nainen tai rinnaton mies joka ajattelee vaa naisten tissejä eikä ole muuta elämässä!!


      • Jee-98
        Jee-98 kirjoitti:

        Helppo sun on puhuu jos oot isorintainen nainen tai rinnaton mies joka ajattelee vaa naisten tissejä eikä ole muuta elämässä!!

        Siis "ehehehehe":lle !!


      • 75aa

        Vaikka on pienet rinnat, niin silti voi tarvita rintaliivejä. Kun sain ekat minulla oli juuri tuon kokoiset, ja tarvitsin niitä koska nännit näkyi paidan läpi. Ja kyllä olin käyttänyt sitä ennen niitä toppeja, mutta tuossa vaiheessa eivät enää auttaneet.


    • apua-papua

      En osaa sanoa, minkälainen valikoima kyseistä kokoa on kaupoissa tai erikoisliikkeissä. Ehkä lähinnä lindexillä tai h&m:llä pyörähtäessäni on saattanut jokunen AA-koon liivi sattua silmään, mutta kyse on usein ollut näistä mainitsemistasi snoopy- tai muista, ehkä vähän lapsekkaista malleista. Sen sijaan jos sinua kiinnostaisi netistä ostaa hyvälaatuisia ja kauniita liivejä omaa kokoasi, kannattaa käydä katsomassa osoite www.figleaves.com. Kyseessä on brittifirma, josta tilaaminen on todella vaivatonta ja helppoa, eivätkä postikulutkaan päätä huimaa (suunnilleen samanhintaista kuin tilaaminen vaikkapa h&m rowelssilta). Maksu hoidetaan etukäteen joko luottokortilla tai visa electronilla, ja se on täysin turvallista (omasta kokemuksesta :). Vilkaisin äsken valikoimaa sinun koollasi (=34AA), ja vaihtoehtoja näytti olevan kymmeniä. Valikoimissa oli t-paitaliivejä, pitsiliivejä, kolmioliivejä ja olkaimettomia. Kyseinen firma myy niin luxuslaatua kuin halvempaakin tavaraa. Suositukseni on, että liiveihin kannattaa laittaa hieman enemmän rahaa - hyvänlaatuiset ja oikean kokoiset liivit tuntuvat todella ihanilta päällä ja tuovat pitemmällä aikavälillä myös säästöä, sillä ne säilyvät kauniin näköisinä pitkään.

      Jos netistä tilaaminen ei innosta, niin suosittelen kääntymään erikoisliikkeiden puoleen. Niiden osoitteita voit hakea paikkakuntasi yritysluettelosta tai vaikkapa numero/osoitetiedusteluun soittamalla. Hyvin palveleva liiviliike on kyllä halukas tilaamaan liivejä sinun kokoasi, jos ei niitä sillä hetkellä olekaan tarjolla. Ehkäpä mahdollista olisi myös ompeluttaa 70A(=rinnakkaiskokosi) -kokoisia liivejä siten, että ympärysmitta olisi hieman pidempi ja näin sinulle sopivampi.

      • ......

        Tuolta: www.figleaves.com tilasinkin jo yhdet rintaliivit, oli tosiaan enemmän kuin tasan yksi vaihtoehto AA kokoisia rintaliivejä, toisin kuin monissa muissa paikoissa :) Kiitos kaikille asiallisesti vastanneille!


    • Mortabella

      Sattumalta kiinnitin tänään LIndexissä huomiota nätteihin pieniin liiveihin. Siellä taitaa A-kuppi olla pienin, mutta ehkä joku 70A sopisi sinulle. Eikös se ole rinnakkaiskoko 75AA:lle?

      • kiitän:)

        vaikken ap olekkaan itselläni kans aika pienet rinnat (näin imetyksen jälkeen) sain itsekkin teiltä apua:) ja tuo "ehheeh" miksi pilkkaat tahallesi ihmisiä? kirjoituksesi perusteella olet n.12-13vuotiaan tasolla ainaskin jos et iältäsi, joten sinun ei edes kannattaisi olla tälläisillä keskustelu palstoilla tai sitten olet teini ikäinen pojan kloppi.


    • möllikkä^^

      ois kiva jos jostain nettisivuilta vois katella ja vaikka tilata tämän kokoisia, erilaisia...:)

    • .....

      tosi vaikee löytää sen kokosii liivejä..senpä takia olen ruvennut ostamaan 70A/75A kokoisia liivejä mallista riippuen..onhan ne hieman isommat mitä pitäisi..mutta on se parempi kuin ei mitään. koska ei nuo 75AA snoopy liivit kiinnosta koska en ole itsekään enää niin nuori.

    • Ostin

      Ihan vain tokmannilta,eli se on samakuin maxi makasiini,säästökuoppaja tuollaiset:DD jalöysin :) 13 vuottaon ikää..

      • kujr

        Hei miten noi koot menee. Mikä on 28AA? Kun en ihan metsään viitsi tilata


    • FigLeaves

      Englannissa on tuuma koot, eli 28AA on 60AA

    • Vaikka täältä

      Ainakin Triumphilla on malli "Soft Sensation" josta löytyy 75AA:ta. Myös Amoena Finland Oy:llä on pienirintaisille sopivia liivejä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6063
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2556
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2063
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe