Sloggi Tai alushousut

Kiukkuinen/pettynyt

Onko kellään muulla kokemusta sloggi Tai housujen laadusta, oma kokemukseni on se että silmukat alkaa juosta housun kuminauhan alta heti muutaman käyttökerran jälkeen.
Yritin ottaa yhteyttä internetin kautta Triumph
International Oy:n, oli harvinaisen vaikeaa löytää sieltä osoitetta mihin valittaa, mutta faxilla se viimen lähti, sieltä kyllä otettiin yhteyttä ja puhelimessa annettiin www.triumph.com osoite joka nyt toimii.
Olen kyseisiä Tai alushousuja käyttänyt vuosia mutta viimeaikoina laatu on mielestäni mennyt niin huonoksi että oikein piti alkaa valittaa niistä. Maahantuojan kirjeessä oli heti lista mistä käyttövirheestä vika voi johtua ilmeisesti ei heistä, ei sitten ollenkaan.

22

7030

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sap

      minulla ainakin aina kuluvat heti rikki. ei ole joululahjahousuista kauaa iloa. ehkä syynä ohut materiaali.

      • Kiukkuinen ja pettynyt

        Kiitos vastauksestasi, sain vahvistusta mielipiteelleni, tyttäreni on myös käyttänyt ennen slogeja ja hänkin on huomannut laadun huonontuneen ratkaisevasti.


      • pois!
        Kiukkuinen ja pettynyt kirjoitti:

        Kiitos vastauksestasi, sain vahvistusta mielipiteelleni, tyttäreni on myös käyttänyt ennen slogeja ja hänkin on huomannut laadun huonontuneen ratkaisevasti.

        Käytin joskus Slogeja, mutta olen siirtynyt muihin merkkeihin. Aika usein olen viime aikoina ostanut Actuellen pöksyjä, tai sitten jotain "villiä" merkkiä.

        Tuo ompeleiden juokseminen on kiusana muillakin valmistajilla, erityisesti vyötärönauhasta, jos on tullut ostettua hiukan liian pienet pöksyt. Kun vyötäröä joutuu venyttämään pukeutuessa äärimmilleen, ompelulanka katkeaa ja ompelutekniikasta johtuen ommel purkautuu käytännössä kokonaan. Olen joutunut paikkaamaan monen merkkisissä pöksyissä sik-sak ompeleella purkautunutta ommelta, joten ihan tuttu ilmiö jo vuosien takaa.

        Laatuhan huononee varmaankin kaikilla valmistajilla, kun ompelutyö teetetään halvan työvoiman maissa kovalla kiireellä.


      • sloggin
        pois! kirjoitti:

        Käytin joskus Slogeja, mutta olen siirtynyt muihin merkkeihin. Aika usein olen viime aikoina ostanut Actuellen pöksyjä, tai sitten jotain "villiä" merkkiä.

        Tuo ompeleiden juokseminen on kiusana muillakin valmistajilla, erityisesti vyötärönauhasta, jos on tullut ostettua hiukan liian pienet pöksyt. Kun vyötäröä joutuu venyttämään pukeutuessa äärimmilleen, ompelulanka katkeaa ja ompelutekniikasta johtuen ommel purkautuu käytännössä kokonaan. Olen joutunut paikkaamaan monen merkkisissä pöksyissä sik-sak ompeleella purkautunutta ommelta, joten ihan tuttu ilmiö jo vuosien takaa.

        Laatuhan huononee varmaankin kaikilla valmistajilla, kun ompelutyö teetetään halvan työvoiman maissa kovalla kiireellä.

        tai-mallin peruspikkareita jo varmaan parikymmentä vuotta, enkä ole kyllä huomannut mitään erityistä laadun suhteen, tyytyväinen olen ollut aina. Mulla on kyllä niitä varmaan parikymmentä kappaletta kierrossa, mutta pesen kuudessakympissä ja pysyvät ihan hyvin kuosissaan ja ehjinä.

        Jos nyt joku joutuu äärimmilleen kuminauhat venyttämään pukeutuessa, niin olisikohan syytä ostaa isompaa kokoa (vaikka se ei kovin imartelevalta tuntuisikaan). Taatusti saumat, ompeleet ja trikooneulos repeää jos kovasti venyttelee ja kiskoo. Sitä en kyllä sanoisi viaksi vaan ominaisuudeksi.


    • Tosi kiukkuinen

      Sama täällä. Vasta ostin yhdet Sloggi alushousut. Eka käyttökerran jälkeen oli jo reikä kuminauhan ja kankaan välissä;ärhhh. Ennen olivat aika hyviä, mutta jo pari vuotta laatu ollut ala-arvoista. Ostan koska olen löytänyt itselleni sopivan koon ja mallin ja helppo ostaa .

      • Housunpitäjä

        Ihmettelen kovasti näitä muiden huonoja kokemuksia.
        Minäkin olen jo vuosia käyttänyt kyseisen merkkisiä pöksyjä ja hyvin ovat kestäneet. Vasta pitkän käytön jälkeen pikkarit ovat hajonneet sivusaumoista tai ovat jotenkin muuten hajonneet.
        Tykkään kylläkin enemmän muista sloggi mallistoista kuin Basicista, koska niissä oleva "piparkakku" reunainen kuminauha tuppaa välillä ärsyttämään ihoa.
        Minusta kyseisissä tuotteissa on hyvä hinta-laatu-suhde.


    • pettynyt pöksyjen käyttäjä

      Minä ja ystäväni olemme olleet tosi tyytymättömiä Sloggeihin jo pitemmän aikaa.Reikiä tulee lahkeiden reunoille ja housun yläosiin.Kuminauhat myös rispaantuvat.Ei ole housut enää entisenlaiset.Silloin kun SLOGGIT tulivat markkinoille, ne olivat napakat päällä ja mainoskin oli, että ne ry-pyt-tö-mät!Maxi-malleja olen ostellut ja kaipa ostelen edelleenkin..mutta laatu saisi parantua roimasti!

      • Valittanut asiasta

        Sain vain kohteliaan vastauksen valitukseeni mutta en usko että asialle tehdään mitään sillä sellaisen käsityksen vastauksesta sain, vahinko että laatu on muuttunut huonommaksi.
        Paras tapa on äänestää lopettamalla käyttö ja siirtyä muihin tuotteisiin.


    • suivaantunut

      itse laitoin tässä kanssa palautetta sloggeista. koska päivän käytön aikana ei voi tulla silmukka pakoa, varsinkaan kun huomasin,e ttä minulla oli vielä yhtä numeroa suuremmat kuin normaalisti. Siis laatu todella heikentynyt tänä vuonna. Kiitos tuyosta toimivasta linkistä ja katsotaan koska vastaavat ja mitä.

    • 24444444

      alukkarit repesivät kun laskin niitä pytyllä eturomi peukalo otteella.surkeempaa kangasta kuin 4e alukkareissa

    • miten onnistuttte

      eihän tuonne saa ees palautetta / yhteyttä. otin sielä yhteyytä sivun mutta näyttää vaan mainoksia eikä mitään järkevää

    • Sana.

      Sloggit on kyllä hyvät päällä ja kauniit ja ovat ainakin minulla kestäneet-

    • ninnu2

      samoja kokemuksia. housut kestävät muutamia kuukausia, kun ohennettuihin kohtiin tulee reikiä, jotka leviaäväat vaakasuoraan tai tulevat alaosan reunaan.

    • tiinamaiju

      Kokeilkaa muitakin kuin basic-sarjaa. sitähän käyttävät vain mummot ja rouvat.
      Sloggilta löytyy materiaaleja vaikka kuinka ja mallejakin ihan mukavasti.
      Ja satsatkaa nyt enemmänkin kuin 7 euroa alushousuihin, niin saatte kestävät.
      Ja jokatapauksessa ne ovat käyttötavaraa, joten ei voi odottaa, että kestävät samat housut vuoden...

    • MeKy

      Tuo Sloggi alushousujen laadun huononeminen on niin totta. N. 2 kk sitten ostettujen Basic Tai pöksyjen vyötärökuminauhan ommel lähti purkautumaan heti eka pesussa. Ompelin kiinni ja sen jälkeen olleet pesussa pari kertaa. Nyt on sivusauma ja vyötärönauha purkautuneet senverran että enää en ompele vaan heitän niillä vesilintua. Eikä ollut ensimmäinen kerta. Alkaa riittää!

    • Pöksyliini

      Minäkin olen ihmetellyt samaa, en tiedä päästävätkö myyntiin ns. kakkoslaatua vai mikä siinä oikein on. Vähän ihmetyttää tuo niiden hinnoittelu, välillä niitä myydään todella halvalla varsinkin ns.halpakaupoissa ja nehän tunnetusti ostavat kaikenmaailman sekunda-eriä, itse en niitä osta kuin tarjouksesta, täyttä hintaa en maksaisi niistä ikinä, ne kun ovat melkein kertakäyttöisiä.

    • 08hthrtnf

      On huonoja nykyään, viimeisen kerran tuli ostettua. Suosituksia korvaavista merkeistä?

    • Anonyymi

      Sloggien aiemmat alkkarit olivat hyäälaatuisia. Kestivät 10 vuotta. Luottaen siihen, että housut ovat edelleen hyvät, ostin itselleni ja tyttärelleni Sloggi Sensual Fresh Tai-mallisia housuja. Sivuommel on niin surkea, että muutaman kuukauden päästä alkoi jalansuun kuminauha rispaantua niin, että siitä töröttävät kuminauhan sisällä olevat ohuet kuminauhat tosi rumasti. Ostin varmaan 20 housua ja kaikissa sama vika. Kiukuttaa. Eikä sloggien sivulta löydy palaute-mahdollisuutta :(

    • Anonyymi

      Sloggi-alkkareiden laatu ei ole mistään kotoisin, mutta eipä ole niiden näkökään.

      Olen oppinut, että alushousuista kannattaa maksaa. Kun raaskit maksaa yksistä 30-40 euroa, saat ensinnäkin kauniita (ei nekään tietenkään kaikki ole kauniita, mutta valinnanvaraa on) ja toiseksi, ne pysyvät hyvinä usean vuoden ajan! Jos ostat kerralla 10-12 pikkarit, tottakai se kirpaisee, mutta ne pysyvät uudenveroisina pitkään. Vanha sanonta "Köyhän ei kannata ostaa halpaa", pätee alkkareiden kohdalla!

    • Anonyymi

      On kyllä ovat huonoja just kattelin mihin vois antaa palautetta

    • Anonyymi

      Itse olen tilannut leggingsit ja ja huppareita esko lifestyleltä. Erittäin kestäviä ja tyylikkäitä. Tuntuu että kestävät isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle.
      https://eskolifestyle.company.site/

    • Anonyymi

      On täysin paskoja nyt tämänpäivän sloggi alushousut ja erittäin epämiellyttävät myös päällä! En halua enää käyttää että ostetaan jatkossa toista merkkiä 😀👍

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe