Pässinkivekset Serbian kansallisruoka

emgee

että terkkuja vaan Marijalle!

Tämä ei ole vitsi, olen asunut Serbiassa ja niitä oli pakko maistaa... Hikisiltä maistuivat, en saanut mielikuvaa pässistä mielestäni millään. Mulla ei ole mitään Serbiaa vastaan, mutta lähtökohdat siellä ovat niin huonot, että Marijalla on varmaan kasapäin muita ongelmia, ja hän purkaa paineitaan tällä kertaa Suomeen. Hän ei varmasti tiedä Suomesta mitään. Eikä hänen ulkonäöllään todella ole varaa muita moittia.

Kun asuin siellä, kaikki ihailivat vaaleata naiskauneutta ja minuakin tuijotettiin nenä litteänä auton ikkunasta. Ei kukaan rumaksi haukkunut... Marija sen sijaan on varmaan kuullut yhtä sun toista ulkomuodostaan.

6

363

  Vastaukset

  • näkyy tosigeenit. Äitinä entinen itäsaksalainen naiskuulantyöntäjä ja isänä homo erectus (heh heh).

  • PÄSSINKIVEKSET? siis mitä helevetin tauteja niissäkin liikkuu

   serbit on sairasta kansaa!

   • Tuu sanoo toi mulle päin naamaa et tiiä mistä puhut likanen finski!


  • hyi

   • Niin


  • Mitä sä tääl selität jotain bullshittii mikään ”pässinkivekset” ei ole Serbian kansallisruoka eti tietoo eka kirjota sit!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   677
   13616
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   113
   2252
  3. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   100
   1140
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   106
   1115