Isäpuoli on ilkeä

ja sadistinen

isäpuoleni astui kuvioihin kuin olin 13 v. inhosin häntä käytöksensä takia. oli nuorempi ja kouluttamattomampi kuin isäni. haukkui isääni haudankin taakse, vaikka isä oli jo kuollut. lisäksi haukkuu veljeäni raadoksi ja muumioksi kuten isääkin. hänelle ovat yhä uhka. inhoan häntä.

äiti rakastui sokeasti ja meni päästään viaalle tämän 12 v nuoremman miehen takia joka on henkisesti täysin riippuvainen äidistäni. tämä on epävarma jämämies joka tarttuu kaikkeen voimakkaseen kuten äitiini kuin hukkuva oljenkorteen.

en saanut yo juhlia ellei äijän sukulaisia kutsuttu, sillä kiristettiin, lisäksi kun olin ulkomailla äiti väkisin toi tämän tollon mukaansa ja hän vittuili kokoajan minulle.

ensin huusi ettei minusta tule kun siivooja, mutta kun teinkin akateemisen tutkinnon niin kai se harmitti. en tiedä.

kun veljeni joutui sairaalaan hän totesi että pitäisi iskeä puukko niin syvälle ja kääntää vielä haavass että varmasti kuolee. ei voi olla terve tuo mies.

varmaan jotain on sellasta hullua jota äitini hänessä näkee. en tiedä mitä se on.

20 v ajan, joka joulu, pääsiäinen ja juhannus, pyysimme veljen kanssa että voisiko äiti viettää meidän kanssa yhden joulun. ei voinut. isäpuolta (tai miesystävää) ei voinut jättää. ei.

ei ei ei. hän oli niin tärkeä. nyt oma isäni kuoli, veljeni kuoli ja äitillä on vaan mut. silti en merkitse mitään hänelle.

olen niin surullinen. arvaatte varmaan. ja lisää materiaalia olisi mitä kertoa mutten jaksa. tunnen inhoa vaan. arvaatte varmaan.

16

3405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juttu...

      Inhoan isäpuoltani. Äitiäni en ymmärrä, mitä näkee moisessa vittumaisessa ja narsistisessa ukossa, joka solvaa minua aina. On haukkunut minua teini-iässä läskiksi (vaikka olin anorektinen), haukkui tyhmäksi, ja omaa isääni on nimitellyt milloin miksikin. Sanoin kerran äidilleni, että voisi nyt vihdoin valita kumman ottaa, oman tyttärensä vai hullun ukon, valitsi ukon. Minä lähdin 16 vuotaiaana kotoa. Että sellasta jännää...

      • edell. kirjottaja

        helpotti viestisi, kiitos siitä todella!

        mies oli aina tärkeempi kun mä. aina. 20 eri vuotena pyysin et voitaisko yks joulu, juhannus tai pääsiäinen viettää yhdessä. ei. ei .ei. ei ollut aikaa. veli kuoli. isä kuoli. täti ja setäkin kuoli. ei. se mulkku oli aina tärkeempi mutsille. olen niin katkera sille tosta. ja ilkeilee mulle, haukkuu kuolleita jne..

        siitä on vaikea puhua kun tajuaa ettei äidilleen merkitse mitään vaanse äijä on tärkeempi.

        yo juhliakaan en saanu, kiristi että jos ei ton äijän sukua kutsuta niin en saa juhlia ollenkaan. monta laudaturia sain, ei vaan kunnioittanu sitä ja kiristi juhlilla.

        toi sen joka ulkomaanmatkalle. tänään oli puhe että kattotaan 2 h yhdes jotain filmiä. ja että äijä ei ole siellä kun sillä on iltamenoa mitä harvoin on. käsitin että tulee vasta seuraavana pvänä takasin. mutta tulikin klo 20. mä pääsin duunista klo 18 joten ei ehditty ku syödä, vein ruokia ja lääkkeet yms. äitille. kiitti se niistä mutta lähdin saman tien kun se äijä tuli.

        sanoin äitille että tapan itteni jos se menee naimisiin ton paskan kanssa 3 v sitten. sanoin että nyt saat valita. isä kuoli , veli kuoli ja tää puhuu paskaa niistä ; haukkuu raadoiksi.. vielä haudastakin ovat uhka hänelle. äiti on silmät kiinni koko ajan. ei tajua. on kai niin rakastunu.

        en jaksa enää. olen kyllästynyt. en halua olla enää missään tekemisissä. laitoin jo välit poikki viime syksynä mutta sitten ne parani hiljakseen. äiti pitää mua kilttinä mitä oonkin ollut pitkään. nyt en enää kestä.


    • hallintaasi

      Mene terveyskeskukseen lääkärin vastaanotolle ja yritä sitä kautta päästä terv.keskuspsykologille tai muulle ns. ammattiauttajalle puhumaan asiasi ja "selvittämään" päätäsi.

      Se taatusti helpottaa. Voisit myös yritää päästä Kelan tukemaan psykoterapiaan.

      Vika ei ole sinun vaan äitisi. neuvonkin sinua ottamaan "eron" äidistäsi (oletan, että olet
      täysi-ikäinen) ja elämään omaa elämääsi omissa kuvioissasi.
      Voit olla aivan varma, että se helpottaa tilanettasi, vaikka tuntuukin äärettömän
      vaikealta ratkaisulta. Näin minäkin tein aikoinani ja se oli keino päästä pois kiusaavan äidin ulottuvilta.

      • edell kirjottaja

        hei,

        kävinkin ammattiauttajalla ja se auttoi.

        laitoin äitini kanssa välit poikki jo syksyllä. sitä kesti noin 3-4 kk ajan. sitten välit hieman paranivat mutta nyt taas olen ihan kypsä.

        äiti on sairas ja ei välttämättä elä kauaa. mutta en siedä isäpuoltani ja näitä käytösräjähdyksiä joten välimme tulevat tod näk pysymään rikkinäisinä. en näe tulevaisuudelle hyvää prognoosia.

        kiitos avustanne, auttoi todella. t. särkynyt


      • Auttoi!!

        hei, auttoi todella tuo viestisi, kiitos siitä!!

        otan "pesäeroa"

        ja toivon että onnistun tässä omassa liitossani.

        Maaret


    • patrik 15v

      vakoile heitä että nä et mitä sillä miehelllä on aikeet =(=(=(=(=(=((=(=(=(

      • käteen..

        ja samma på svenska!!

        sulla ei ole viel päivät luetut, et tiedä mitä viel elämässäs tapahtuu...

        matalalla uit ja perse näkyy!!

        ootkohan håkan..??? homoilija.. ; ) heh...


    • Onnellinen omista vanhemmista

      Ompa surullista kuulla! Isäpuolesi ei siis kunnioittanut ketään muuta kuin itseään. Ei lapsia/nuoria saisi missään nimessä lannistaa ja tyrannisoida kun oma isä on jo menetetty. Sinulla on ollut kova taakka mutta onneksi sait näyttää että sinusta on johonkin! Suru vain veljesi puolesta!

      • lukion äikän lehtori

        Sanot kirjoittaneesi hyvin arvosanoin ylioppilaaksi (monta laudaturia) ja sen jälkeen kerrot suorittaneesi akateemisen tutkinnon.

        Kerropa vanhalle äikänopelle, montako pistettä onnistuit saamaan yo-aineesta.

        Satutko vielä muistamaan, mistä aiheesta kirjoitit - aiheen numerokin riittää.

        Kiitos vaivannäösta. Olen pelkästään utelias.


      • Kukin tavallaan
        lukion äikän lehtori kirjoitti:

        Sanot kirjoittaneesi hyvin arvosanoin ylioppilaaksi (monta laudaturia) ja sen jälkeen kerrot suorittaneesi akateemisen tutkinnon.

        Kerropa vanhalle äikänopelle, montako pistettä onnistuit saamaan yo-aineesta.

        Satutko vielä muistamaan, mistä aiheesta kirjoitit - aiheen numerokin riittää.

        Kiitos vaivannäösta. Olen pelkästään utelias.

        Äikänope taitaa epäillä, ettei tullut aineesta laudaturia, kun alkuperäinen ei osaa käyttää lauseen alussa isoja alkukirjaimia ja lauseenmuodostuskin on aika horjuvaa. Vai mitä ?


      • Kirjotin toisen aineen
        lukion äikän lehtori kirjoitti:

        Sanot kirjoittaneesi hyvin arvosanoin ylioppilaaksi (monta laudaturia) ja sen jälkeen kerrot suorittaneesi akateemisen tutkinnon.

        Kerropa vanhalle äikänopelle, montako pistettä onnistuit saamaan yo-aineesta.

        Satutko vielä muistamaan, mistä aiheesta kirjoitit - aiheen numerokin riittää.

        Kiitos vaivannäösta. Olen pelkästään utelias.

        Suhtautumisesta uskontoon ja toisen aiheen surusta. siinä aineessa käsittelin isän ja muiden sukulaisten poismenoa joten kosketuspintaa oli molemmille asioille. en muista monta pistettä sain. matikasta 43 niin kun preleissäkin. englanti lähti magnana ja tuli takas ällänä. mutta tilanne oli niin kauhea sillon monen sukulaisen kuoleman jälkeen etten juuri moisista välittänyt.

        sitten menin tonne kaupalliselle puolelle ja olen viihtynyt siellä.

        kiitos kysymyksestäsi ja hyvää kesää!


      • toinen utelias ammattikorke...
        Kukin tavallaan kirjoitti:

        Äikänope taitaa epäillä, ettei tullut aineesta laudaturia, kun alkuperäinen ei osaa käyttää lauseen alussa isoja alkukirjaimia ja lauseenmuodostuskin on aika horjuvaa. Vai mitä ?

        Tuliko äikästä laudatur?

        Entäpä akateemisen opinnäytteen arvosana?


    • kati27

      Alkoi helvetti, kun äitini tutustui mieheen josta sittemmin tuli isäpuoleni. Tai oikeastaan alkuun meni kaikki hyvin, mutta kun tuli muutto yhteen alkoi iso alamäki. Sain jatkuvasti sietää sekä henkistä- että fyysistä pahoinpitelyä. Kysyin joskus, miksi vihaa minua niin paljon. Vastaus oli: "Koska olet olemassa". Vuosikausia sain kuulla, kuinka ruma ja huono kaikessa olen. Sai jopa äitinikin puolelleen ja haukkumaan&hakkamaan minua. Jouduttuani yllättäen työttömäksi vielä kotona asuessani sain kirjaimellisesti lähtöpassit ulos, keskellä talvea!!! Kiitos sukulaisten ja kavereiden, en joutunut sentään ihan koko aikaa pakkasessa yömyötä hytisemään. Vuosiin en ole enää ns. porukoiden luona asunut, mutta voin edelleen sanoa itsetuntoni olevan pohjalukemissa ja edelleen pelkään jos heillä käydessäni olemaan isäpuoleni kanssa samassa huoneessa.. Noh, täytynee vain toivoa että tästä pääsee vain ylöspäin.. =)

      • mulla samoin..

        vihaan isäpuoltani. voisin tappaa hänet.

        halusi lyödä minua kun olin teini. vaan äitini oli onneksi vahva ja sanoi ettet sinä puutu tyttäreni kasvatukseen. olin tuolloin 14 v. nuori ja pelasin jalkapalloa. tyttö. uhmakaskin. sittemmin isäpuoli ei uhannut väkivallalla. äiti laittoi ONNEKSI tiukan rajan sille.

        mutta henkistä väkivaltaa oli vaikka kuin: isän ja veljen kuolemien haukkumista, sukuni haukkumista, minun haukkumista, sanoi että kassalle jään. vaikka tuli hyvä koulutus ja nyt parempi työ kun hänellä konsanaan.

        aina v..lee ja nyt sanoin äidille etten halua tavata häntä enää. inhoan, vihaan häntä.

        TUNTEISIIMME MEILLÄ ON JOKAISELLA OIKEUS.

        t. Minna


    • nennuu

      Minu isäpuoleni tuli kuvioihin 2000 kun olin 4v kun täytin 7.v sen jälkeen hän on haukkunut minua läskiksi , rumaksi, idiootiksi! isäni hän haukkunut melkein toiselle puolelle maailman oikea isäni ei saa tulla nykyään sisälle taloon....
      isä oli ostanut isoveljelleni jonkun johdon..isäpuoleni on tahallaan rikkonut sitä....toissa päivänä se meni kokonaan rikki ja isoveljeni kone meni kokonaan rikki.... haluan vain pois tästä talosta! T. Nennuu

    • Anonyymi

      Mulla on kans vittumainen isäpuoli. Sanoo mua tyhmäksi vittuilevaks idiootiks

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe