tyttöystävä petti

RMJssä

Kaikkien aikojen rankin ja surullisin Juhannus on takana. Luotin tyttöystävääni, kun hän lähti RMJ:lle kaverinsa kanssa. Itse jäin viettämään cityjuhannusta omien kavereitteni kanssa.

Lupasimme että soitellaan koko Juhannus, koska olemme yleensä paljon yhdessä ja ikävöimme erossa paljon toisiamme. Kyllähän me soiteltiinkin, mutta viime perjantaina Juhannusaattona kello 23 jälkeen ei tyttö vastannut puheluihin tai tekstareihin. Sitten kello yhden aikaan yöllä hän vastasi, vahingossa. Kuului pari sekuntia ähinää ja puhelin meni kiinni.. Jatkoin soittamista ja tekstareita koko yön, mutta vastausta ei kuulunu.

Seuraavana päivänä lauantaina kello 12 hän kertoi sammuneensa telttaansa ja olevansa hirveässä krapulassa. Myöhemmin lauantaina hän kertoi suudelleensa edellisenä iltana jonkun miehen kanssa. Kai hän luuli, että sen verran voisin antaa hänelle anteeksi.

Sunnuntaina kun tapasimme kasvotusten hänen kotonaan, niin pakotin hänet puhumaan asiasta. Hän kertoi edelleen vaan pussailusta jonkun miehen kanssa. Kun jatkoin tivaamista ja kerroin epäilyistäni, niin hän lopulta tunnusti pettämisen. Kiitin rehellisyydestä, ihanista kahdesta vuodesta ja lähdin kävelemään.

Myöhemmin hän soitti ja sanoi rakastavansa minua. Hän kerjäsi itkien etten jättäisi. Sanoin että sinä jätit minut silloin kun petit toisen miehen kanssa. Niin itsekäs ihminen ansaitse sanoa rakastavansa toista.

Surullista tässä asiassa on se, että olen tosissani yrittänyt olla hänelle hyvä ja hellä mies. Hänellä on aikaisemmin ollut väkivaltaisia, vaikeita suhteita. Minä en voisi koskaan mitenkään satuttaa häntä. Meidän seksimme on parasta mitä kumpikaan meistä on keneltäkään muulta saanut. Hän pitää minua eksoottisena ja komeana. Hän useasti mietti kanssani miten onnellinen hän on, kun haluan olla juuri hänen kanssaan. Siksi en voi tajuta, mikä ajoi hänet pettämään minua. Tiedän että hän nyt tekisi kaikkensa, että saisi minut takaisin.

En ole koskaan kokenut tällaista mustasukkaisuutta, mitä nyt koen.. Minua ei ole koskaan aikaisemmin petetty. Olen pakottanut hänet kertomaan kaikki mitä hän teki sen vieraan miehen kanssa. Haluan ettei hänelle jää Juhannusyöstä mitään henkilökohtaisia salaisuuksia, mitä en tietäisi.

Hän on ollut rehellinen. Hän kertoi ihastuneensa mieheen, koska sai häneltä huomiota. Hän on myös tunnustanut että puhelin tosiaan oli mennyt päälle sen miehen teltassa samaan aikaan kun hän pani miehen kanssa. Hän pisti puhelimen kiinni, äänettömälle ja jatkoi nussimista. Olen siis konkreettisesti ollut paikalla, kun hän minua petti.

Tämä todistaa, että hän kertoo rehellisesti kaiken, vaikka se tuntuukin molemmista pahalta. Uskon ettei hän sen puhelun jälkeen voinut nauttia miehen seurasta.

Tällä hetkellä tunnen vihaa sitä miestä kohtaan sekä tyttöystäväni kaveria kohtaan, sillä hän olisi voinut myös estää pettämisen. Tunnen myös vihaa itseäni kohtaan, kun en ole tajunnut antaa tytölleni tarpeeksi huomiota. Silti tyttöni väittää etten ole tehnyt mitään väärin, eikä minussa ole ollut mitään syytä miksi hän petti. Tyttöäni kohtaan tunnen eniten sääliä, sillä hän vihaa itse itseään enemmän, kuin minä voisin koskaan vihata.

Jos yritämme jatkaa suhdetta, niin pelkään muuttuvani vainoharhaiseksi, mustasukkaiseksi kusipääksi. Silloin muuttuisin juuri sellaiseksi, mitä tyttöni on kokenut aikaisemmissa suhteissa. En haluaisi olla sellainen.

Hän on ollut kaksi vuotta minun ihana kukkaseni ja hän ansaitsee minusta toisen mahdollisuuden. Vaikka hän "jätti" minut juhannusyönä kun sulki puhelimen, niin haluan ottaa Hänet takaisin. Itse haluaisin uskoa, että me voimme tästä selviytyä.

Minä haluaisin kysyä Teiltä, onko mahdollista, että voisin löytää sen saman luottamuksen Häneen, mikä minulla oli ennen Juhannusta? Kannattaako tällaisessa tilanteessa vielä yrittää uudelleen?

40

17476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on ollut se syy

      "Jos yritämme jatkaa suhdetta, niin pelkään muuttuvani vainoharhaiseksi, mustasukkaiseksi kusipääksi. Silloin muuttuisin juuri sellaiseksi, mitä tyttöni on kokenut aikaisemmissa suhteissa. En haluaisi olla sellainen. "'

      Entäpä, jos ne aikaisemmat miehet ovat olleet ensin samanlaisia kuin sinä, mutta muuttuneetkin pettämisen takia?

      Olette olleet yhdessä vasta kaksi vuotta. Tuosta on vielä helppo lähteä. Suosittelen lähtemään.

    • omituista on tuo

      Kerroit että vihaat sitä toista miestä ja säälit tyttöystävääsi.
      Kuulostaa vähän omituiselta, koska tyttöystäväsi on kuitenkin se,
      joka päätti pettää teidän suhteenkin päättymisen uhalla.
      Hän ei pystynyt olemaan uskollinen, vaan suostui menemään
      toisen miehen kanssa sänkyyn. Tuskin häntä sinne pakotettiin?
      Olisi pystynyt estämään pettämisen? No totta pirussa olisi!
      Hänhän sen pettämisen itse käynnisti ja vei loppuun.

      Miksi naisesi petti, jos kerran niiiiin onnellinen oli sinun
      kanssasi ja niin kovasti rakasti? Koska sai huomiota? Eikö se
      kuulosta siltä, että hän voisi tehdä saman toistekin, kun taas
      saa söpöltä mieheltä huomiota kun et ole paikalla?

      Sanot että olet ollut hänelle hyvä ja hellä, seksinne on ollut
      upeaa jne, mutta silti syytät itseäsi? Mitä muka olisit voinut
      toisin tehdä? Mitä muka pystyt tekemään jatkossa toisin, ettei
      naisesi taas eksy toisen miehen petiin, vaikka oma puoliso
      kohtelee hyvin?

      Se edellisten suhteiden huono kohtelu ei voi olla ikuisesti
      joku tekosyy. Jos naisesi ei vain opi arvostamaan kunnon
      kumppania, niin on parempi etsiä nainen joka siihen pystyy,
      eikä kiusata itseään roikkumalla naisessa.

    • anon_danon

      ...kaikki kait tekevät virheitä joskus, ainakin humalassa. Tosin, jos hän on ollut selvin päin, niin tekohan on silloin tietoinen? En sano etteikö asia olisi mitenkään sen enemmän oikein kun on humalassa. Alkoholi vain alentaa arviointikykyä, varsinkin jos siihen ei ole tottunut. Tällöin kuka tahansa saattaa tehdä typeryyksiä sitä sillä hetkellä tajuamatta. Miten hän on käyttäytynyt aikaisemmissa suhteissaan? Kait niiden vaikeuksillekin on syynsä? Tarkoitan vain, että aika harvoin vika on vain ja ainoastaan yhdessä osapuolessa. En tällä nyt tarkoita että hän olisi mitenkään kerjännyt väkivaltaa, tai muutakaan. Minulla esimerkiksi oli aikaisemmin tyttöystävä joka aina humalassa ollessaan käyttäytyi baarissa kuin olisi sinkku. Ei pettänyt minua, sen tiedän, mutta eipä siinä osannut paljoa luottaakaan. Tiedän että hänellä on suhteet ajautuneet ongelmiin lähes kaverista riippumatta juuri tämän "luonteenpiirteen" takia. Nykyisessä suhteessani ei mitään ongelmia ole luottamuksen suhteen, ja parempi puolisko saa mennä miten huvittaa kun tiedän ettei vahingoittaisi minua ikinä.

      Kyllä kait kyse on siitä, mitä olet valmis antamaan anteeksi. Jos et pysty antamaan Todella anteeksi, niin ei kait suhteen jatkamisessakaan kauheasti järkeä ole? Itse ehkä tekisin sillein että miettisin asiaa jonkin aikaa rauhassa ja antaisin pölyn laskeutua, eli taukoa suhteessa. Tämä on vain minun mielipiteeni, mutta sitä suhdetta saattaisi olla helpompi olla lähteä rakentamaan uudestaan kun suurimmat pahat tunteet on jo häipyneet ja keskusteltu kavereina pois siinä tauon aikana. Muuten ne asiat tulevat vain aina takaisin pintaan.

    • paikka....

      Helppoa ei ole sinun housuissasi. Nuori suhde ja elämä edessä. Kannattaako lähteä jo samoin tein ja jättää pettäjä yksin, vai yrittää vielä yhdessä. Sitähän kaikki petetyt tällä palstalla miettii.

      Mieti ennemmin miksi juuri nyt? Kaksi vuotta yhdessä. Se on juuri se aika, jolloin viimeisetkin merkit ihastumisesta katoaa ja rakastumisen tunteen korvaa rakastamisen tunne. Moni (varsinkin nainen) jää kaipaamaan tuota ihastumisen ja rakastumisen tunnetta. Sitä aikaa, jolloin kaikilla sanoilla oli paljon enemmän merkitystä. "olet tosi kaunis" tai "oot mun enkeli" alkavat kärsiä jo inflaatiota sinun suussa ja hänen korvissa.

      Paikalle tulee mies, joka antaa huomiota, kuten sinä olet antanut, mutta koska kyseessä on uusi komea mies, ei "olet tosi kaunis tai "oot mun enkeli" omaa enää minkäänlaista inflaatiota, vaan ne tuntuvat oikealta ja aidolta välittämiseltä, vaikka todellisuudessa ne ovat keinoja saada tyttöystäväsi riisumaan alushousunsa. Tyttöystäväsi ei tätä huomaa, vaan ajattelee että tämä mies oikeasti välittää hänestä ja on kiinnostunut hänestä. Tyttöystäväsi muistaa sen tunteen, mikä hänellä oli kanssasi 1,5 vuotta sitten. Hän pitää siitä tunteesta, siinä tunteessa on jotain turvallistakin.

      Kemiallinen reaktio on valmis. Se reaktio on niin voimakas että se sysää tyttöystäväsi moraalin jonnekin ulos koko festarialueelta. Miehen huulet omia huulia vasten tuntuvat vain niin ihanilta. Tulee palava halu saada selville millainen rakastaja tuo mies on. Vaatteet vähenee, ruuminlämpötila kasvaa, veri alkaa virrata oikeisiin paikkoihin ja pää on täynnä sitä ihastuksen endorfiinia, joka mahdollistaa kaiken. Puhelin soi... Kukaan ei ehdi katsomaan kuka soittaa. Tärkeintä on saada tuo ärsyke vaimennettua. Tyttöystäväsi repii akun irti ja jatkaa siitä mihin jäi.

      Seuraava aamu... Morkkis. Maailman suurin virhe on tehty ja minkä takia? Oman hyvän olon tavoittelun takia. Tehtiinkö se sinua vastaan? Tuskinpa.

      Tulevaisuus... Tyttöystäväsi suree ja sinä vihaat. Vielä pitkän aikaa. Sinä ymmärrät tyttöystävääsi paljon paremmin joulukuun alussa, kun olet pikkujoulujen jälkeen kokenut saman huuman sen tiukkaperseisen assarin kanssa. Et kerro sitä tyttöystävällesi, vaan porskutat hymy huulin eteenpäin ja tajuat että todellakin sitä voi mennä sänkyyn vain hetken huumassa ja siinä huumassa voi oikea ja väärä unohtua. Menette ehkä naimisiin, hankitte ehkä lapsia. Vaimosi lihoaa 35 kg ja sinua se inhottaa. Siksi käyt sutasemassa yhtä mallia ruotsinlaivalla. Vaimosi laihtuu 30 kg ja saa kunnolla munaa Juanilta Mallorcan matkalla. Enää teille ei ole tärkeitä uskollisuus, vaan se että lopulta teidän on hyvä olla yhdessä.

      • 2GoodMan4U

        Tämä kirjoitus on L-O-I-S-T-A-V-A!!! Ei tuota voi enää tuon paremmin sanoa.


      • lumoa

        Hieno kirjoitus täyttä totta! Kerrassaan, jäin ihan sanattomaksi....


      • Juan (Mallorca)

        ei tarvitse edes laihtua, munnoo tuloo!!


      • hyvä kuvaus
        lumoa kirjoitti:

        Hieno kirjoitus täyttä totta! Kerrassaan, jäin ihan sanattomaksi....

        Vielä vuonna 2013 ihmettelen hienoa krjoitusta!


      • Anonyymi

        Mahtava kirjoitus ja 2019 nyt


    • ffgghh

      eipä taida toimia..jos annat anteeksi tekee uudelleen saman..
      mitä enemmän annat huomiota..sitä vähemmän se sua kunnioittaa..sellaisia on naiset..miehen pitää olla mies..ja naisen pitää kunnioittaa/pelätä miestään niin paljon ettei tee tuollaista..
      En tiedä minkäikäisiä olette..kai aika nuoria..mutta sulla meni nyt eukko vaihtoon..vaikka se olis kuinka kaunis ja haluaisit sen pitää..vaihda suosiolla.
      et pysty itseäs kunnioittamaan enää jos tuon otat takaisin.
      Voimia siis..löydät paremman.

    • ----

      Viime kesänä lähdin siskoni kanssa matkalle viikoksi, ja sillä aikaa poikaystäväni meni ja petti minua ihmisen kanssa jota vihaan eniten. Olimme olleet kaksi vuotta yhdessä myös. Tämä tapahtui elokuussa ja seuraavan vuoden maaliskuussa aloimme seurustella uudestaan.
      Ne 5kk erossa meni siinä itkeskellessä ja miettimisessä. Samalla tavalla itselläni meni täysin usko poikaystävääni, kuin hän kertoi tapahtuneesta. Siitä oli vaikea yrittää toipua.
      Sitten tein oman virheeni tauolla ollessamme (lupasimme että meillä ei olisi suhteita tauon aikana), ja petin häntä kännissä ja vihaisena. Kosto oli erittäin huono valinta. Kerroin asiasta seuraavana aamuna. Hän antoi minulle anteeksi.
      Päätimme aloittaa puhtaalta pöydältä viime maaliskuussa, mutta olimme väärässä kun luulimme että asiat voi vaan lakaista maton alle. Yhdessä olemme tähän asti selvinneet kaikesta, ja tulevaisuus näyttää paremmalta. Toivoa on vielä.
      Olemme antaneet toisillemme anteeksi.

      Olet hirvittävän vaikeassa tilanteessa, eikä helppoa tule olemaan, kumman valinnan sitten teetkin. Anna itsellesi aikaa totuttautua tapahtuneeseen. Itse ajattelin poikaystäväni erhettä joka ikinen päivä yli puoli vuotta, ja se kannatti. Nyt voin antaa asian olla.
      Ota selvää perinpohjaisesti syyn miksi näin tapahtui, jotta tiedät voitko korjata vian.

      • Panu

        Ei se römpsä käytöllä kulu. Voi voi poikaparkaa.


      • Pentti Imelä
        Panu kirjoitti:

        Ei se römpsä käytöllä kulu. Voi voi poikaparkaa.

        Ei se kuluminen tässä kaiketi olekkaan pääasia. Vaan se että siellä on uitettu jonkun muun meisseliä ja toistuuko tämä vielä uudestaan? ?


      • jokkepappa245
        Panu kirjoitti:

        Ei se römpsä käytöllä kulu. Voi voi poikaparkaa.

        Laitetaan Panun tyttöystävä/vaimo kiertämään palstalaisille, ei se römpsä siitä kulu.


      • homomies
        jokkepappa245 kirjoitti:

        Laitetaan Panun tyttöystävä/vaimo kiertämään palstalaisille, ei se römpsä siitä kulu.

        Tai Panun oma p.e.r.s.e. sitä voisin puikottaa kunnolla.. eihän se käytössä kulu. Jättäkää pojat nuo huoraavat naiset ja alkakaa kunnon homo-suhteeseen.. satte sellaista nautintoa että ette paremmasta tiedä kun rakkaasi kova ja iso ihana meisseli liukuu reiässäsi ja saat vikistä ja uikuttaa nautinnosta kuin h.u.o.r.a!


    • Aimo Rapula

      ÄLÄ OTA SITÄ MUIJAA TAKAISIN, EI MISSÄÄN NIMESSÄ!!!! OTA ITSEÄSI NISKASTA KIINNI JA KÄSITTELE KUIN HÄNTÄ EI OLISI OLEMASSAKAAN!!!

      Jumalauta oon ollu itte tuossa tilanteessa ja kadun kaikista eniten sitä että lirkuttelin hänelle edelleen! Olis pitänyt vaan raakasti olla vastaamatta puheluihin ja viesteihin. Ole sinä mies ja UNOHDA SE AKKA! Siitä tulee paha mieli mutta se kyllä helpottaa jonku ajan päästä, usko pois vaan ja huomaat tehneesi oikean ratkaisun. Sanon tämän Ystävänä. Hyvää (parempaa) jatkoa sulle!

    • !!!

      jos ees vielä harkitset ton jälkeen jatkavasi suhdetta.

    • petti

      Koska olet neitimäinen ja unohtanut miehisen olemuksen periaatteen. Ex naisesi halusi vaan tuntea rivoutta ja likasuutta.
      Raaka totuus vaan on, että moni nainen haluaa naida rentun kanssa, niin kuin moni mies lutkan kanssa.
      Joten tyydy siihen hottentotti.

    • jjjjja

      mä sain kahdelta naiselta pimppiä jussina raumalla niitä kiva polkea ja sit heittää pihalle ne niin sinisilmäisiä,,

      • Ajattele toista

        Kyllä kaikille pitää tuheroo riittää-ajattele sen kaverin kannalta vähän asiaa,äläkä ole niin
        itsekeskeinen!Varmasti tuntui hyvältä,eikä se siitä kulunut!


    • Alphonse

      Hei, pettäminen on osa ihmisbiologiaa. Jos olet kiinnostunut aiheesta lue Robin Baker: Sperm Wars. Infidelity, Sexual Conflict ...

    • Mynttoni

      se akka, oot kuiteski vielä nuori jos oikein ymmärsin. Mulla oli samanlainen säälittävä akka, jolla ei housut pysyny koskaan jalassa. Voi sanoa, että 8 vuotta meni sen akan kans hevon perseeseen. Ny vituttaa ku on jo 30 , ei näitä sinkkunaisia oo enää samanlailla ku sillon nuorena. Elikkäs ny asustellaan sinkkuna yksiössä perseauki ja oon alkoholisti. Toivottavasti teet viisaan päätöksen... olisinpa minäkin tehnyt...

    • VMP!

      Itellänikin kävi hieman samalla tavalla toissapäivänä. Olin kaverini kanssa eilen joka on tyttöystäväni exä. Kaverini siinä yhtäkkiä kertoi että hän oli painanut tyttöystävääni. Sitten se hauska osuus: Tyttöystäväni väitti että tämä hänen exänsä eli minun kaverini olisi yrittänyt raiskata hänet. Voi helvetti mitä perseilyä taas elämä on.

    • kysymys tuokin

      Jos teillä oli parasta seksiä niin miksi sitten muijas petti sua? ei vahinkossa voi pettää eikä kännin piikkiin voi laittaa

    • ootko joku idiootti

      et voi jatka elämää eteenpäin ilman häntä

    • kjkjhjkgjhghk

      Olisiko muuten mahdollista, ettei tämä ole ensimmäinen kerta, kun tyttöystäväsi pettää?

      Että ne hänen aiemmatkin poikaystävänsä ovat olleet ihan normaaleja, mutta katkeroituneet joutuaan petetyksi?

      Hyvin mahdollista.

    • orhi hunajapurkilla

      Ei vittu täällä vaan itketään kun muija saa vierasta munaa ja kunnolla. Minä olin se vieras mies. AHH!

    • kaataja

      Unohda tuollainen pettäjähuora ja etsi uusi nainen itsellesi!!

      • tertre21

        Joopa joo, viis vuotta vanha juttu ja nyt sitten neuvot.....


    • jatko-osaa odotelles

      olis kyllä kiva tietää miten kävi :D

      • ...........

        Jos jatkoivat niin tyttö varmaan pettänyt jo vähintään kymmenen eri miehen kanssa...


    • huori pukki

      Jätä se. Tai kosta 10kertaisesti ja jätä sit ;) .Ite olen pettänyt varalta kaikkia tyttökavereitani, niin sit on hyvä sanoa kun akka huorautuu että ehinpäs ensin :D

    • RaymondiEX

      Voihan itku että petti :)
      Petä takaisin.

    • asdasd as dasd

      ikivanha juttu, joku nostelemassa, mutta kommentoidaanpa kumminkin

      "Hänellä on aikaisemmin ollut väkivaltaisia, vaikeita suhteita. "

      Ja varmaan ihan aiheesta, eli on varmaan jakanna tavaraansa ja sitten saanut turpaansa. Ainakin itse seurustelin kauan, kauan sitten semmoisen jakorasian kanssa, joka oli saanut edellisiltä poikaystäviltä turlaansa. Ja miksi? No siksi että oli lirkuttelemassa kaikkien kanssa ja jakamassa toosaansa, siksi.

      En lyönyt, heitin sen vain ulos.

    • Kunnon Aasialainen

      Sentaki elämässä ei kannattaa missääntapauksessa juoda jos seurustelee muuten tapahtuu kaikkee huonoja uutisia. Pettäämistä on yleistä kun kumppani juovat alkoholia ja pitävä bileet kavereittenkanssa ja jos eivät ole yhdessä. Mulla on onneks ihana suhde, minä ja tyttöystäväni eivät juo alkoholia eikä bilettää ilman toisia. Koska pettääminen on väärin. Jos tyttöystäväsi oikeesti raskataa sua niin ei joisi siel bileessä alkoholia ja varsinki sielt löytyy jätkiä. Haluaisin ja toivoisin että kaikilla menisi rakkautta Hyvin. Mutta en voi auttaa kenenkään joka eivät ikin lopettaisi juomista. Ite en tykkää juoda ja olen toki kokenu känniiksi mut must tuntuu ihan normaalia vaik kuinka paljon joisin ja testasin etten ite sammu ja pystyn edelleen kontroloita itteäni. Tunne on ihan normaalia mut pyöryttää kävellessään ja päätä hakkaa. Kuitenkin pystyn mennä kotiin ja muistan edellee seuraava päivänä mitä tein eilen. Nyt on viel muistikuva siitäku join ja mitä tein. Silloin olin kotona ja perhe kavereita on paikalla. Olen ollut myös tivolissa kavereittenkanssa 2012 uuden vuodena. Oon normaali ja en tehny mitää tuhmia mut silloin mulla ei ole viel tyttöystävää. Tottakai tytöt ovat 80% heikompi juoda kuin poikia ja niitä sammuivat helposti mut en usko ettei me pysty edes kontroloita. Ei ole järkeä juoda elämässä, minä ja tyttöystäväni eivät pidä ollenkaan alkoholista!

    • petetty pettäjä

      Jos todella rakastaa toista ei hänestä halua eroon edes RMJ.Alusta pitäen on ollut *taka-ajatuksia*

    • eräs n

      Miten kävi aloittaja? 2007 vuoden aloitus!!

    • borgo

      No onnistuiko? Kysyn nyt 12 v myöhemmin.

    • Taalasmua

      Niin, miten kävi?

    • Anonyymi

      Kauanko siitä on kun tulit järkiisi?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe