Vuodeksi Vietnamiin

kuumetta

Olen ihan tavis duunari 28v(just täytin) ja tarkotus ois Syyskuun alkupuolella lähteä max 12kk. Vietnamiin tapammaan livenä uutta tyttöystävääni. Siis olenkohan ihan järjissäni? No varmaan en, mutta pitkään on matkalle mieli tehnyt ja rakkaus on sokea!
Vuokrasin yhdessä hujausessa taloni kalusteineen kivantuntuiselle vuokralaiselle edullisesti, ehdolla et paikat pysyy kunnossa 12kk.
Matka jännittää ja polttelee jokapivä enemmän ja enemmän, kuvitelkaa mikä shokki! Meitsi laskeutuu puusta(Suomesta) Ho chi minh cityyn ihmisiä paljon ja niin eri meininki!! Odotan näkeväni rakkaani kentällä vastassa, se eka katse, kosketus, tämä kaikki saa minut tuntemaan pieneksi, heikoksi, haavoittuvaksi en varmaan pysty kyyneliä pidättelemään.
Välillä huvitta täälä kotona ku ruoka ei maisty ollenkaan, laihtunu huolestuttavasti ja välillä mistään "töistä" ei tuu mitään, havahdun töllistelemästä jotain varaston hyllyä, mitä mä täältä haen? Saatika yö unista! Autolla kiertelen kotinurkkia ja paljon kuvia lähettännä, myös viime talven maisemia. Eipä näin sekasin meitsin olo enen ollunna, ihastumisesta. No kaikkee se rakkaus teettää!

15

1492

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ...

   olipa kiva lukea välillä positiivistakin tekstiä; hyvää matkaa rakkaasi luo! Hei, me eletään vai kerran. Positiivista mieltä ja jänniä hetkiä elämääsi. :)

  • rokkaa

   Vietnamilaiset ovat ihania ihmisiä ja maa on kiva sekamelska rähjäistä asumusta ja isolehtisiä banaanipuita. Suomessa on elämä sen jälkeen ammottavan tyhjää, hiljaista ja steriiliä (myös henk. koht. pelkästään pitkien työmatkojen jälkeen) Kantsii ostaa heti paikan päällä mopo ja ei muuta kuin menoksi :-)

  • "kateellinen"

   Kyseessä lienee monella tapaa elääsi matka. Menet tapaamaan tyttöystävääsi ja tutustumaan aivan erilaiseen kulttuuriin. Tai paremminkin asumaan sinne, sillä 12 kk varmaan ehtii jo perehtyä maan tapoihinkin. kuinka monen meistä tulee lähdettyä vieraaseen maahan vuodeksi.

   Rakkaus teettää kaikenlaista. Mikä lieneekään tulevaisuutesi, niin tuleva vuosi on varmasti unohtumaton. Kerro joskus tällä palstalla mitä sulle kuuluu.

  • Yang

   Mä lähden mieheni luokse Kiinaan, mutta vain 3 kuukaudeksi, koska ei ole tällä kertaa mahdollista olla pidempään. Jos muutto Kiinaan joskun tulee, laitan asuntoni täällä vuokralle ja käteen jää mukavasti rahaa elellä mieheni maassa, vaikkakin hän haluaa elättää minut,kuten aasialaiseen kulttuuriin kuuluu:)

  • Kummallekin

   Omat muistoni ovat Bangkokin lentokentältä hieman samanlaisesta tilanteesta. Jännitti ja hermostutti. Ja olihan rakkaani siellä odottamassa minua!!!!

   Tuo hetki antoi uuden sivun elämällemme. Nyt siihen on kirjoitettu kauneimmin.

   • Sama homma, minunkin rakas, nyk.vaimo odotti minua Bangkokin lentokentällä siskonsa kanssa kun menin sinne ensimmäistä kertaa v.2008.


  • kulttuurista

   Vietnamilaisilta ystäviltäni olen oppinut, ettei siveellinen pari voi yöpyä yhdessä ennen kuin avioliitto on solmittu.

   • Yang

    Kiinassakin, joten mieheni kosi minua samana iltana ja polvistui sängyn viereen ja pyysi vaimokseen. Suostuin elämäni ensimmäiseen avioliittoon ja uskoisin että viimeiseen, enkä ole katunut.


   • Utelen
    Yang kirjoitti:

    Kiinassakin, joten mieheni kosi minua samana iltana ja polvistui sängyn viereen ja pyysi vaimokseen. Suostuin elämäni ensimmäiseen avioliittoon ja uskoisin että viimeiseen, enkä ole katunut.

    Ihan ensimmäisenä iltananne vai iltana, jolloin tuli tehtyä "tuhmia" ;) ?


  • Nimetön

   Viime kuussa poikani ( 26v) on mennyt Vietnamiin töihin vuodeksi Saigoniin. Hän on syntyperäinen Vietnamilainen mutta tuli Suomeen vauvana ja asuu koko ikäänsä suomessa. Jos haluat yhteyttä hänet,tässä minun sähköpostini : indochineuk@yahoo.co.uk

   • mennä töihin Vietnamiin?

    Jos Suomessa tienaa kymmeniä tuhansia euroja vuodessa niin paljonkohan jää saamatta, kun työskentelee Vietnamissa?

    No, ainakin hän saa arvokasta kokemusta Vietnamista...


   • vietnamista
    mennä töihin Vietnamiin? kirjoitti:

    Jos Suomessa tienaa kymmeniä tuhansia euroja vuodessa niin paljonkohan jää saamatta, kun työskentelee Vietnamissa?

    No, ainakin hän saa arvokasta kokemusta Vietnamista...

    olen puhunut hänelle tämä asiasta, mutta hän haluaa myös opiskella oma äidinkieltä paremmin( sanoi näin), koska kirjallinen kieli on aika huono kun ei ole sama kuin puhekieli, sekä hän haluaa tutustua vietnamilaisia tyttöjä , ehkä .Sieltä hän saa tukea sukulaisilta myöskin, kun suomessa meillä ei yhtään ketään muuta.


   • mennä töihin Vietnamiin? kirjoitti:

    Jos Suomessa tienaa kymmeniä tuhansia euroja vuodessa niin paljonkohan jää saamatta, kun työskentelee Vietnamissa?

    No, ainakin hän saa arvokasta kokemusta Vietnamista...

    Suomi on kallis maa nykyisin, että eurot menee pohjattomaan kaivoon.


  • AsianLover

   Todella hienoa! Vietnam ei ole niin suosittu matkakohde mitä Thaimaa. Vietnamissa on mukava ilmasto, kivat ihmiset ja halpa hintataso. Toivottavasti tapaamasi nainen soveltuu tyttöystäväksi tai jopa vaimoksi ja voit olla onnellinen. Tästä kirjoituksesta voi lukea, mistä tietää minkälainen thaimaalainen nainen soveltuu tyttöystäväksi/vaimoksi: https://www.asumaanulkomaille.fi/onnellisempi-ulkomailla/rakastunut-thaimaalaiseen-naiseen/ Näitä samoja voi hyvin soveltaa vietnamilaiseen tai ihan myös suomalaiseen.

   Itse melkein selvittelisin, miten saada oleskelulupaa pysyvästi Aasiaan ja muuttaisin sinne. Ei enää pimeitä talvia ja tylsiä ihmisiä. Ja ne ruoat ovat siellä niin mahtavia. Olen iloinen puolestasi!

   • Aasialaisenkanssanainut

    Luulen että oleskelulupaa ei saa ihan helposti.
    Onko sinulla jo parempaa tietoa?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   341
   3449
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   419
   3133
  3. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   180
   2716
  Aihe