Vuodeksi Vietnamiin

kuumetta

Olen ihan tavis duunari 28v(just täytin) ja tarkotus ois Syyskuun alkupuolella lähteä max 12kk. Vietnamiin tapammaan livenä uutta tyttöystävääni. Siis olenkohan ihan järjissäni? No varmaan en, mutta pitkään on matkalle mieli tehnyt ja rakkaus on sokea!
Vuokrasin yhdessä hujausessa taloni kalusteineen kivantuntuiselle vuokralaiselle edullisesti, ehdolla et paikat pysyy kunnossa 12kk.
Matka jännittää ja polttelee jokapivä enemmän ja enemmän, kuvitelkaa mikä shokki! Meitsi laskeutuu puusta(Suomesta) Ho chi minh cityyn ihmisiä paljon ja niin eri meininki!! Odotan näkeväni rakkaani kentällä vastassa, se eka katse, kosketus, tämä kaikki saa minut tuntemaan pieneksi, heikoksi, haavoittuvaksi en varmaan pysty kyyneliä pidättelemään.
Välillä huvitta täälä kotona ku ruoka ei maisty ollenkaan, laihtunu huolestuttavasti ja välillä mistään "töistä" ei tuu mitään, havahdun töllistelemästä jotain varaston hyllyä, mitä mä täältä haen? Saatika yö unista! Autolla kiertelen kotinurkkia ja paljon kuvia lähettännä, myös viime talven maisemia. Eipä näin sekasin meitsin olo enen ollunna, ihastumisesta. No kaikkee se rakkaus teettää!

15

1706

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ...

   olipa kiva lukea välillä positiivistakin tekstiä; hyvää matkaa rakkaasi luo! Hei, me eletään vai kerran. Positiivista mieltä ja jänniä hetkiä elämääsi. :)

  • rokkaa

   Vietnamilaiset ovat ihania ihmisiä ja maa on kiva sekamelska rähjäistä asumusta ja isolehtisiä banaanipuita. Suomessa on elämä sen jälkeen ammottavan tyhjää, hiljaista ja steriiliä (myös henk. koht. pelkästään pitkien työmatkojen jälkeen) Kantsii ostaa heti paikan päällä mopo ja ei muuta kuin menoksi :-)

  • "kateellinen"

   Kyseessä lienee monella tapaa elääsi matka. Menet tapaamaan tyttöystävääsi ja tutustumaan aivan erilaiseen kulttuuriin. Tai paremminkin asumaan sinne, sillä 12 kk varmaan ehtii jo perehtyä maan tapoihinkin. kuinka monen meistä tulee lähdettyä vieraaseen maahan vuodeksi.

   Rakkaus teettää kaikenlaista. Mikä lieneekään tulevaisuutesi, niin tuleva vuosi on varmasti unohtumaton. Kerro joskus tällä palstalla mitä sulle kuuluu.

  • Yang

   Mä lähden mieheni luokse Kiinaan, mutta vain 3 kuukaudeksi, koska ei ole tällä kertaa mahdollista olla pidempään. Jos muutto Kiinaan joskun tulee, laitan asuntoni täällä vuokralle ja käteen jää mukavasti rahaa elellä mieheni maassa, vaikkakin hän haluaa elättää minut,kuten aasialaiseen kulttuuriin kuuluu:)

  • Kummallekin

   Omat muistoni ovat Bangkokin lentokentältä hieman samanlaisesta tilanteesta. Jännitti ja hermostutti. Ja olihan rakkaani siellä odottamassa minua!!!!

   Tuo hetki antoi uuden sivun elämällemme. Nyt siihen on kirjoitettu kauneimmin.

   • Sama homma, minunkin rakas, nyk.vaimo odotti minua Bangkokin lentokentällä siskonsa kanssa kun menin sinne ensimmäistä kertaa v.2008.


  • kulttuurista

   Vietnamilaisilta ystäviltäni olen oppinut, ettei siveellinen pari voi yöpyä yhdessä ennen kuin avioliitto on solmittu.

   • Yang

    Kiinassakin, joten mieheni kosi minua samana iltana ja polvistui sängyn viereen ja pyysi vaimokseen. Suostuin elämäni ensimmäiseen avioliittoon ja uskoisin että viimeiseen, enkä ole katunut.


   • Utelen
    Yang kirjoitti:

    Kiinassakin, joten mieheni kosi minua samana iltana ja polvistui sängyn viereen ja pyysi vaimokseen. Suostuin elämäni ensimmäiseen avioliittoon ja uskoisin että viimeiseen, enkä ole katunut.

    Ihan ensimmäisenä iltananne vai iltana, jolloin tuli tehtyä "tuhmia" ;) ?


  • Nimetön

   Viime kuussa poikani ( 26v) on mennyt Vietnamiin töihin vuodeksi Saigoniin. Hän on syntyperäinen Vietnamilainen mutta tuli Suomeen vauvana ja asuu koko ikäänsä suomessa. Jos haluat yhteyttä hänet,tässä minun sähköpostini : indochineuk@yahoo.co.uk

   • mennä töihin Vietnamiin?

    Jos Suomessa tienaa kymmeniä tuhansia euroja vuodessa niin paljonkohan jää saamatta, kun työskentelee Vietnamissa?

    No, ainakin hän saa arvokasta kokemusta Vietnamista...


   • vietnamista
    mennä töihin Vietnamiin? kirjoitti:

    Jos Suomessa tienaa kymmeniä tuhansia euroja vuodessa niin paljonkohan jää saamatta, kun työskentelee Vietnamissa?

    No, ainakin hän saa arvokasta kokemusta Vietnamista...

    olen puhunut hänelle tämä asiasta, mutta hän haluaa myös opiskella oma äidinkieltä paremmin( sanoi näin), koska kirjallinen kieli on aika huono kun ei ole sama kuin puhekieli, sekä hän haluaa tutustua vietnamilaisia tyttöjä , ehkä .Sieltä hän saa tukea sukulaisilta myöskin, kun suomessa meillä ei yhtään ketään muuta.


   • mennä töihin Vietnamiin? kirjoitti:

    Jos Suomessa tienaa kymmeniä tuhansia euroja vuodessa niin paljonkohan jää saamatta, kun työskentelee Vietnamissa?

    No, ainakin hän saa arvokasta kokemusta Vietnamista...

    Suomi on kallis maa nykyisin, että eurot menee pohjattomaan kaivoon.


  • AsianLover

   Todella hienoa! Vietnam ei ole niin suosittu matkakohde mitä Thaimaa. Vietnamissa on mukava ilmasto, kivat ihmiset ja halpa hintataso. Toivottavasti tapaamasi nainen soveltuu tyttöystäväksi tai jopa vaimoksi ja voit olla onnellinen. Tästä kirjoituksesta voi lukea, mistä tietää minkälainen thaimaalainen nainen soveltuu tyttöystäväksi/vaimoksi: https://www.asumaanulkomaille.fi/onnellisempi-ulkomailla/rakastunut-thaimaalaiseen-naiseen/ Näitä samoja voi hyvin soveltaa vietnamilaiseen tai ihan myös suomalaiseen.

   Itse melkein selvittelisin, miten saada oleskelulupaa pysyvästi Aasiaan ja muuttaisin sinne. Ei enää pimeitä talvia ja tylsiä ihmisiä. Ja ne ruoat ovat siellä niin mahtavia. Olen iloinen puolestasi!

   • Aasialaisenkanssanainut

    Luulen että oleskelulupaa ei saa ihan helposti.
    Onko sinulla jo parempaa tietoa?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   448
   3730
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   539
   3343
  3. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   2815
  4. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1327
  5. 64
   1319
  6. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1288
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1073
  8. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   837
  9. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   492
   826
  10. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   81
   782
  Aihe