Sain nuorta naista

Teki gutaa

Ensimmäistä kertaa elämässäni pääsin touhuilemaan selvästi itseäni nuoremman naisen kanssa(ei ollut kuitenkaan onneksi neitsyt). Huh huh. Eihän tästä mitään suhdetta kehkeydy suurehkon ikäeromme takia ja muutenkin. Mutta pakko myöntää, että hieman kyllä pelottaa että näinköhän koskaan koen vastaavanlaista hurmosta omanikäisteni naisten kanssa. Saatika vanhempien rouvashenkilöiden kanssa.

Ei niitä nuoren naisen säihkyviä silmiä, kiinteää kroppaa, innokasta asennetta ja virheetöntä pehmeää ihoa voita mikään. Oli mahtavaaa, ei voi muuta sanoa.

24

6334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lutkittelija

      Teki gutempaa :)

    • mut kait sä kuitenkin oot itekkin joskus ollu nuori??? Vai ootsä heränny 'kukkaan' vasta myöhemmällä iällä :-)

    • Matkakuluja

      ei lasketa mukaan. Ootko muuten käyny Pattijoella ;)

    • nipistää?

      kiva että kerroit päiväunesi. ;=)

    • tyttö sokia

      vai lupasitko sille jotain ulkomaan matkaa???

    • Teki gutaa

      Tyttö oli kesätyöläisenä työpaikallani ja tultiin heti alusta alkaen upeasti juttuun. Paljon ikäistään vanhemman ja fiksumman oloinen. Eikä se ikäero nyt mikään törkeä ollut. Suurehko kuitenkin. En itsekään ole mikään limainen vanhus, joten ei tässä nyt sentään mikään pedofiiliolo päässyt hiipimään puseroon vaikka aluksi vähän hirvittikin huomata, että olen lankeamassa varsin nuoreen naiseen. Työkavereilta on vähän naljailua tullut vaikka eivät tiedäkään tuosta yhteisestä illastamme. Näkivät meidät kuitenkin monta kertaa juttelemassa tauoilla ja duunien lomassa ja totta kai sain siitä kuulla kaikenlaista piikittelyä. Mutta voin sanoa, että kyllä se oli sen arvoista!

      • vai luonnollinen?

        Minkälainen oli neidin mirri? Kostea okei, mutta noin muuten?


      • Teki gutaa
        vai luonnollinen? kirjoitti:

        Minkälainen oli neidin mirri? Kostea okei, mutta noin muuten?

        Herrasmies ei toki puhu panoistaan, mutta voin sanoa että oli siisti ja tiukka.


      • asia selvä
        Teki gutaa kirjoitti:

        Herrasmies ei toki puhu panoistaan, mutta voin sanoa että oli siisti ja tiukka.

        Tiukka ja siisti on minullakin tavoitteena. Mahtoi olla melko nautinto :)


      • THÖ KVIIN
        Teki gutaa kirjoitti:

        Herrasmies ei toki puhu panoistaan, mutta voin sanoa että oli siisti ja tiukka.

        lutkan pimppa tuli taas täytetyksi lastilla :)


      • 17 ja puoli
        THÖ KVIIN kirjoitti:

        lutkan pimppa tuli taas täytetyksi lastilla :)

        Täytyy sanoo että ei tuntunu kovin hyvältä lukee noita teidän viestejänne. Vaikka ne ei mitenkään yllättäviä ollutkaan.. Mutta silti käy sääliks kesätyöläistyttöä. Varmaan ihastunut suuresti työkaveriinsa ja tämän mielessä olikin vaan nuori pillu. Oliko toi nyt sitten reilua ja oikein? 8/


    • jossain vaiheessa

      teiniasteelle. Ei aikuiset miehet netissä tai muuallakaan panoistaan puhu. Taitaa olla toi saaminen yleensäkin sulle vaikeeta ja harvinaista.

    • taas tällainen

      katkeran femakon provo

    • Humppaveikko65

      Minä tutustuin viime vuosikymmenellä tanssilavoja kiertäessäni silloin 22 v. neitoon. Itse olin 42 silloin. Tanssi sujui ja vaikutti siltä että jututkin. Hän oli juuri paikkakunnalle muuttanut silloin. Pienen zoomailun jälkeen päädyttiin sänkyyn ja ehkä me hiukan seukattiinkin salaa. Oisko sosiaalinen paine ollut liikaa loppupeleissä kun ei siitä sitten mitään vakavampaa syntynyt. Muistelen neitiä lämmöllä. Enää ei harmita ja nyksäkin on ikäänsä nähden kelvollinen.

    • DarwinAnzzy

      Nuori nainen on ollut aina minulle mieluinen

      Mies ei oikuttele akkamaisesti....vaan

      20v mies diggaa 20v tyttöä

      30v mies 20v tyttöä jne.

      40vt, 50v, 60v, 70v, ja jopa 160v mies diggaa 20v tyttöä

      vaikka tyttö olisikin pyylevä ja ruma anorexii

      Ilmiö on luonnonLaki ollut jo satojatuhansia vuosia

      Jo ennen kuin lajimme homo sapiens (tietoisesti homo:)

      syntyi.

      kaxkymppiset likat ovat parhaassa tiinehtimis iässä

      tekemään terveita vauvoja..

      Sixvarten näiden pissisten feromontikin vaikuttavat

      satavuotiaisiin fääreihinkin

      mut liian nopean feminismin leviämisen vuoxi

      on nykymaailma pilalla ja tuhon partaalla

      • sönkkis

        Anssi hyvä, ethän sinä ole saanut kuin lääkelehtistä, etkö muista? :)

        T. Heppamattilan Jaana


      • orhiAnzzy

        SAANUT?????

        Olen antanut tuhannelle nuorelle kaunottarelle

        japilkkahinnalla viäl


      • thaiAnzzy

        Kummallista??

        Joka ämmä uskoo omaawansa maailman ainoan pillun

        Maailman väestöstä suurin osa on naisia

        Pilluja on kuin verkossa silmiä ja paljon myynnissä

        tavalla tai toisella

        laatupillustakaan ei Turussa tarvitse maksa 20euroo enempää

        Turhaa maxa Thaimaan matkaakaan

        osa Turusta on kuin pohjoispattaya


    • Anonyymi

      Kyllä nuoren naisen kiihko on erilaista, olin synttäri juhlilla ja lämmittelin rantasaunaa nuorille, sinne tuli humalainen tyttö katsomaan kerroin kuinka saatte saunoa kunnolla. Tyttö oli siideri kädessä ovella ja katsoi touhujani tuli istumaan lauteelle, sanoin olisi kiva pestä noin nuorta naista nauroi miksi et pese nuo ovat nuoria poikia ei ne osaa. Menin eteen ja otin kpaisuneen kalun esille pesisitkö tätä katsoi on eri kokoinen kuin kaverilla laitoin käden kalulle puristeli ei yllä käsi ympäri. Katseli ikkunasta mökille nosti hametta kokeile äkkiä, työnsin kalua märkään pikku pilluun kun sain sisälle huokaili heti kuinka on iso työnteli kiivaana vastaan, et ota poi et painelin kunnolla sanoin en voi pitkään kuiski on pillerit anna tulla vaan työnteli aika pitkään tyttö ulisi hiljaa kun laskin sisään oli jalat pettää pidin lantiosta kiinni ja annoin olla sisässä, Tyttö antoi suukon on Minnan isällä kunnon kalu ja poistui.
      Sain soiton seuraavalla viikolla kysyi kainosti tehtäskö sama rauhassa on oma asunto voin tulla. Kun menin kertoi että ei ole huora mutta haluaa kunnolla saada, oli kiimasta rakastella naisen kanssa joka todella haluaa ja ei kainostele, viekäkin muistan kuinka tiukka ja liukas oli ja kun sai orgasmin miten puristeli lihaksilla ja halusi syvälle

    • Anonyymi

      Oltiin hotellissa naapurikaupungissa minä tyttäreni Siiri 17v ja hänen kaveri Mervi 17v.
      Käytiin kaupungilla tytöt kokeili vaatteita minun piti olla maku tuomarina molemmat oli välillä vain alusvaatteissa, Mervi vähän hymyili haluttaako läpsäytin pyllylle.
      Käytiin kaupassa ja mentiin puiston reunaan istumaan otin jaffaa ja laitoin puolet kossua, tytöt otti pullon heti eikä antaneet nauroivat huudetaan jos yrität namusetä.
      Join omaa sekoitusta ja lähdettiin hotellille, huoneessa Siiri sanoi Merja on vähän horo haluaisitko naida sitä en kerro äidille saat kerrankin nuorta ja puristi kalusta voi hurja iskä onpa se paksu, Merja tuli vessasta Siiri juoksi vessaan huusi mene kusi housuun nauroi se meni tuli hakemaan housuja Mervi sanoi nätti pillu ja nauroi, Siiri jäi pilluhusuilleen ja pelkät liivit sanoi Merville sinä kans niin iskä näkee nuorta, Mervi nousi ja riisui pulleat rinnat pikku pikku housut nousin tekemään juomia Siiri sanoi isi myös ja tulivat riisumaan yritin estellä mutta olin kohta alushousuissa, Mervi kosketti kuin vahingossa kalua ja puristi. Istuttiin vähän aikaa Mervi sanoi jotain pikku humalassa Siirille ja nauroivat, Merja tuli syliin ja tanssi sylitanssia katsoin Siiriä näytti peukaloa Merja veti siiriä lähelleen sun vuoro Siiri painoi pyllyn kaluun hieroi sitä kunnolla otin lantiosta kiinni Merja kuiskas nouse ja otti kalun esiin käski Siirin istua uudelleen kalu oli haarojen välissä tosi kovana.
      Merja sanoi mun vuoro istuessaan laski housut muutama liike ja meni sisään Merja kiljahti Siiri sammuta valot.
      Merja kääntyi ja istui uudelleen, imin rintoja tunsin Siirin käden palleissa kuiskas Merjalle onko iso Merja kiljui jumalaton Siiri puristi kalun juuresta ja Merja kiljui ja sai nousi pois Siiri tuli sievästi kalun päälle ahtautu sisään kuskas isi nyt annant muuloinkin ei äiti saa nauttia yksin tästä minä halkean Siiri tuli äkkiä ja nousi molemmat alkoi nuolemaan nauroivat mieltön kalu nyt ei nukuta kun laukesin molempien suuoli kalun varressa Merja piti kättä kalun päällä spermaa lensi kouraan Merja nuoli kättään Siiri imi kalua ja maisteli myös.
      Yöllä Siiri kuiskas iskä olen nähnyt sun kalun äidin kanssa haluan sitä ja nousi sievästi päälle ohjasi sisään kuiskas käytän pillerejä työnsin tiukaann pilluun tuntui että nahka lähtee Siiri kuiskas haluan joskus kahden haluan oppia nousi vähän suutelin nännejä vartalo tärisi ja laskeutu rinnana päälle painelin lantiosta Siiri puri rintalihasta ja tuli laukesin sisään tuntui että tulee normaalia enenmmän.
      Siiri kääntyi viereen ja nukahti, Merja tuli kainaloon kuiskas ihanan näköstä oli teidän rakastelu sääli että pitää odottaa ja piti kättä kalulla, Nostin Merjaa ylöspäin että löysin rinnat, työnsi oikein ulospäin rintakehään kuiskas sinä et puristele olet ihana molemmt nännit oli kuin puikot kovana Merja kuiskas ihanasti kasvaa ja katosi piti kalua suussa ja sai tuntea kuin se kasvoi nousi päälle kuiskas tämä on varmaan ainut kerta kun tunnen minua halutaan oikeasti eikä vain pillua.
      Merjalla oli jo leviämpi lantio painoin pyllystä tunne oli huikea Merja rutisti välillä suutelin rintoja koko vartalo värähteli laskeutu uudelleen otti käteni ja pani pakaroille kuiskas ota minut sai pitkän vapisevan orgasmin laukesin sisään painoi julmasti lantiota kuiskas älä ota pois anna vähä aikaa ja siirtyi viereen, aamulla tuli kiire että keritään syödä pitkään, käveltiin kaupungilla ja lähdettiin sitten kotiin kun voi ajaa. Kotona vaimo oli mielissään kun sai tuliaisia ja tytöltä jonka välit on vähän huonot. Kun vaimo lähti kotiinsa äidin luo, Siiri tuli illalla syliin, sanoi olenko horo haluan sinua Pete on lapsellinen muuten mukava.
      Hyväilin sievästi ja riisuin hiljakseen Siiri istui yläosa paljaana suukotin rintoja nautti ja kuiskas tuntuu aivan erilaiselta kuin Peten kanssa minä haluan ja nousi otti farkut ja istui, koskin pikkareihin painoin heti kättä kovemmin kuiskas koske sisään sievästi laitoin sormea sisään Siiri kiljui eiii laita sisään työnsin kunnolla Siiri piti ranteesta kiinni ja painoi annoin siinä ensi orgasmin Siiri halasi sanoin jospa pojatkin osasis. Siiri oppi vuoden aikana hyvin oli täysi peto seksissä ei pelottanut yhtään että ei osaa, sanoin älä näytä kaikkea hyvää saat sen maineen jos näytät.

      Kun Merja muutti omaan asuntoon kävin siellä Merja tykkäs sanoi, saat aina kun voidaan rauhassa olla.
      Vaimo jotain epäili jossakin vaiheessa mutta antoi olla.

    • Anonyymi

      Nuoret tytöt on kyllä ihania.

    • Anonyymi

      Kerran oon ollut vanhemman miehen kanssa, jotain 50v oli. Kaljamaha ja roikkuvat kivespussit ja ähki seksin aikana niin että alkoi ällöttämään. Ei ikinä enää.

    • Anonyymi

      Seuroissa katselin vaunun ikkunasta nuoria naisia kulkivat porukassa ja jutut mitä kuulin ei ollut jumalalle tarkoitettu porukasta erillään käveli yksi tyttönen toiset vähän nauroi sille. Nousin vaunusta ja kävelin vaunun taakse kun oli reunimmaisia otin kasvaneen kalun esille ja kuseskelin pitkällä kaarella, syrjä silmällä näin että se tyttö katseli vaunun päästä annoin kalun näkyä kunnolla ja menis kasvaa liikaa pujottelin kalun sisään ja käännnähdin tyttö säikähti ja katosi.
      Kierrin vaunun toiselta kautta tyttö tuli vastaan moikkasin mitä tyttö, sanoi kaverit lähti sanoin istutaan tuoleille annoin posliini kupin siinä oli viiniä tyttö maisto on hyvää mitä tämä on sanoi viiniä laski lasin en saa juoda kysyin juoko vanhemmat naurahti kyllä vähän sanoin juo sinäkin.
      Tyttö oli pukeutunut kuin vanhemmat tytöt pienet tissit näkyi vähän mutta muuten oli täysi nainen, Tämä Liisa joksi esitteli itsensä alkoi puhua en saa käydä melkein missään täällä saan kulkea isä on tarkka. Juotiin jo kolmatta lasia kysyin onko poika kaveria nolona sanoi ei ole kysyin suoraan eikö haluttaisi suudella kivaa poikaa katsoi vähän aikaa olishan se, kysyi eikö ole vessaa, tarviiko käydä nauroi kohta tarvii, mentiin sisään laitoin oven kiinni Liisa katseli hieno vaunu ja siisti. Näytin vessan seisoin käytävällä kun tuli pois nauroin saanko pusun kun kävit vessassa katsoi pitkään sanoin ei kukaan näe ja saat opetella.
      Annoin suukon huulille hymyili aika kivaa annoin toisen leikin kielellä nauroi näinkö sitä suudellaan sanoin työnnä kieli ulos imin kieltä ja tyttö samoin.
      Oikeastaan se tehdään näin ja suutelin pitkään työ hegästyi ja suuteli vaan koskin lantioon ja hyväilin lopetti suutelemisen sanoin en sisi näin ja laski käteni seisottiin ja suutelin uudelleen koskin lantiooa ja painoin jalalla haaroihin alkoi kunnolla suutelemaan hieroin kiinteitä pakaroita kävi jo aika kuumana.
      Istuttiin sängylle ja annoin viiniä joi aika nopeasti lasillisen nauroi kuumottaa, hyväilin selän takaa kääntyi kainaloon kuiskas kiitos sain suudella katsoi ylös suutelin uudelleen koskin pieniin rintoihin huokalili tuntuu paremmalta kuin itse löysin pienet nännit annoin niiden olla sormien välissä tunsin vieressä kuimka puristeli jalkojaan kuiskasin saanko vähän koskea ja siirrin kättä ohuiden housujen eteen kuiskas lupaathan että vain kosket työnsin sormen huulien väliin jännitti jalkoja ja levitti vähän nyt alkoi öantio liikkumaan sormia vasten kuiskas olen koskenut sormilla monesti laskin tytön käden kalulle Liisa kuiskas näin tämän onko se aina iso sanoin nyt on haluatko nähdä, ulkoa kuului tyttöjen ääni Liisa nousi katsomaan sievästi kaihtimen välistä tiukka pylly oli edessä hyväilin jalkaa ja suoraan haaroista kunnolla laskeutu alas nuo on inhottavia, avasin housuja ja otin kalun esiin Liisa katsoi on nyt isompi laitoin käden siihen puristi sievästi on kuuma sanoin tutki rauhassa katseli läheltä sanoin pitääkö paikkansa että te uskovaiset voitte imeä katsoi ylös nauroi olen kuullut ja lukenut sellaista. Painoin päätä avasi suun ja meni kontalleen alkoi heti imeä sanoin osaathan sinä nauroi olet katsonut filmejä ja jatkoi väähän aikaa ja nousi ylös katseli ulostyönsin kädet paidan alle kivat pienet rinnat sain kouraann Liisa nytkähteli kivasti kysyin saanko koskea huulilla nosti pidan pois vähän häpeillen sanoin ole itsesi ne on kauniit suutelin rintoja Liisa painoi kovasti päätäni kuiskas tuntuu tuntuu joka paikassa kun hierasin haaroista kuului sielläkin kysyin saanko minäkin imaista katsoi alas vain pikkusen laskin housut tosipienet alkkarit, hyvälin sormilla niitä ja suukotin vatsaa Liisa odotti ja odotti että suutelen laski housut kuiskasin ihan paljas koskin kielellä pakeni vähän vedin lähelle suutelin kunnolla levitin jalkoja kuiskas voi luoja voi luoja käänsin sänkyyn pelkäsi vähän sanoin kosken vain nuolin nuorta pikku pillua Liisa oikoi itseään voimakkaasti ja tuli ulisi peitoa vasten jatkoin tuli toisen kerran peittelin sanoin levähdä ja menin viereen,Liisa koski kaluun ja meni peiton alle nyt koski reilummin ja nuoli tunsin kuinka kuljetti peukaloa juuresta päähän tuntui hyvältä nostin peittoa sanoin varo painoi peiton alas tunsin kuinka otti nieluun asti kun aloin liikuttaa lantiota kieli liikkui ja kalu oli suussa laukesin Liisa äänteli ja nieli kaiken nuoli pitkään.
      Nousi ylös pyysi viiniä ja suuteli, kuiskas sopiskohan se voi luoja en saa ajatella niin.
      Suudeltiin pitkään Liisan piti lähteä, kysyi olenko pitkään sanoin pari päivää jos pääsen ja on tilaa.

      Mein päivä kuljeskelin aluella ja söin, illalla oli onneksi hyvä ilma istuin ulkona, samat työt käveli vierestä tissit pullotti ja pylly heilui. Olin mennä jo sisälle näin Liisan menin ovi aukolle ja näytin sisään Liisa livahti sisään laitoin oven kiinni tytöt tuli takaisin puhuivat mihin se Liisa meni varmaan rukoilemaan ja nauroivat.
      Liisa tuli vessasta oli meikkiä ja huulipunaa nauroi olenko nyt hutsu teini vetäisin syliin haluaisitko olla nyökkäsi, mitä se hursu tekisi?

      • Anonyymi

        Kuiskas onko kumia, sanoin ei naama meni surkeaksi nauroin on vain viisi hyppäsi kaulaan haluan että olet ensimmäinen, nauroi sitten on siellä kurkku ollut ei oikeaa.
        Otettiin viiniä riisui ja nauroi nämä on äidin oli pienet punaiset pitsi housut, suutelin housuja sanoin nyt suutelen äitiäsi huokaili äiti varmaan antaisi aamuun olet niin kiva isä ei aina ole sille.

        Laskin housut suutelin pillua, haluatko? suutelin lisää haluatko ? Liisa sanoi muuta en haluakkaan. Laskeutu sängylle, nämä sukat on äidin sanoinole kuin luulet äitsi olevan kuiski nuole nuole imin ja nuolin nousin välillä imemään rintoja Liisa kuiski ihanaa panetko kuten muut miehet annan pillua menin imemään Liisa kiljahteli tule jo samalla kun imin laitoin kumia
        Nousin ja kysyin antasko äitisi antas varmaan antas työnnyin sisään Liisa vapisi , odota odota haluan tuntea kuiskas sitten jos äiti joskus tuntis näin halua nain sievästi Liisa sanoi en olisi uskonut että näin ihanaa ja sievää annoin mennä Liisa kiljui nyyyt pannaan syvään laukesin tarrautu voi saatana kului suusta paina paina kalu sykki pitkään.
        Oltiin vähän aikaa Liisa pyysi sievästi panisitko nyt Liisaa ei mennyt pitkään naitiin kunnolla, Liisan piti lähteä katsomaan lapsia, sanoin pyydä äitisi tänne NO EN VARMAAN tuli isosti.
        Sano että näit yhden miehen oli vähän epävarma uskosta käy katsomassa jos on ulkona siinä on kolme tuolia oven vieressä.
        Istuin ikkunan edessä näin kun mustatukkainen nainen käveli ja katseli ympärilleen, valkoinen kauluspaita ja värikäs mekko.
        Meni ulos istumaan mukin kanssa, nainen tuli lähelle sanoin hei nainen tuli istumaan kysyi miten menee sanoin vähän ahdistaa, olen Mervi esitteli itseään , no tuo ei varmaan auta sanoin ehkä ei otatko katseli ympärilleen toin termoksessa viiniä jota terästin vähän, nauroi voihan sitä kahvia juoda. Istuttiin Mervi välillä kyseli kaikkea kysyi onko vaimoa puistin päätä sanoin joskus on niin ikävä katselin muualle ja sanoin naista.
        Mervi joi jo kolmatta mukia nauroi jonyt se tulee ulos, horjahti vähän kun nousi menin takana vaunuun vähän epävarmasti nousi pidin pyllystä kiinni tunsin on tiukka pylly sanoin ei tämäkään helpota Mervi nauroi eipä niin.
        Hain motit sisälle Mervi tuli vessasta istui vastapäätä, Sanoin jos ei oltas seuroissa tansittasin sinua nauroi käytkö tanseissa? Käyn kun oikein yksinäistä en kyllä osaa tanssia.
        Jonkin ajan päästä Mervi sanoi kokeillaan laita pienelle musiikki.
        Laitoin hidasta. otin Merviä kiinni kuiskas ei noi lujasti pidin kuitenkin lähellä, kuiskasin sun rinnat, mitä niistä rutistin ne kiihottaa Mervi sanoi mieti joulupukkia ja nauroi.
        Tansittiin painoi jalkaa haaroihin otin pyllystä kiinni Mervi otti kaulasta kuiskasin tunnetko haluan ja painoin pyllyä Mervi hengitti kaulaan tunnen on herra luonut sulle ison painoin lisää kuiskasin saanko olla vähän näin nosti päätään saat suutelin vastasi yllättäen heti hyväilin rintoja huokali tuntu tosi hyvältä ja aukoi paitaa sanoin olet enkeli ja suutelin rintoja, näin ikkunasta joku kävelee kohti LIISA.
        Sanoin nyt hiljaa jotain on ulkona mentiin sänkyyn avalin paitaa pois Mervi esteli imin nännejä kuiskas olen heikko tosi heikko tunnustelin mekkoa ja avasin työnsin alas Mervi sanoi hävettää huomasin ei ole housuja laskeuduin nuolasemaan jalat aukeni jatkoin kaikin konstein Mervi ulisi maistoin aikuisen pillua kysyin oletko saanut kuiski en en nousin ja työnnyin sisään urisi korvaan jumalauta mikä kalu piti olla sievemmin pillu litisi niin kovasti Mervi tuli painoi kynnet pyllyyn valitti vain oi oi oi kun ruiskin sisään. Makoiltinn siinä katsoi puhelinta ja nakkasi sänkyyn hyväili kalua kuiskas vielä kerran pitää mennä päätämään Liisa tyttöjen kanssa ulos. Antoi halukkaasti takaa sanoin on niin syntistä: Mervi laittausi kuntoon katsoin ketään ei näy.

        Meni aikaa Liisa tuli livahtaen sisään, istui ja katsoi anna viiniä, täällä tuksuu pillu uskovaisen pillu nauroin mistä sen tietää nauroi seon äidin tuksu kyllä tiedän. Oliko äiti onnellinen kun sai jos luulet niin kysy äidiltä. Liisa riisui meni vatsalleen kuiskas näin en ole ennen saanut kuulostaako äidiltä katsoin teini pillua menin taakse ja työnnyin sisään paljaalla sanoin raiskaan sinut teinipillu panen siemmenet sisään Liisa nosteli pyllyään ei setä saa ei raiskata ulisi kaksi kertaa kun sai orgasmin vedin pois sanoin haetko huommenna katumuspillerit kuiski haen haen työnnyin sisään pidin käsiä pään yläpuolella kuiskin nyt saat mitä haluat Liisa levitti haaroja voi setä lasketko sisään ja tuli taas laukesin Liisa ulisi taas peittoon nousi ja sanoi parempaa kuin usko kaiveli taskujaan löi pöytään pillerin nauroi nyt jaksat isällä oli lompakossa useita.
        Kesti jonkin aikaa alkoi tuntua Liisa laittoi viestin äidilleen olen tyttöjen luona yötä soita jos tuntuu siltä, tuli viesti älä mene sen vaunun lähelle mikä lie hullu. Liisa nauroi tuleppas hullu niin imen tunsin että on eri tuntuinen kuin vähän tunnoton Liisa sai joka puolelta aamu tunneille asti, meni vaunulleen kuudelta.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe