Kuinka nopeasti ihminen laihtuu jos lopettaa syömisen?

Avuton

Mun kaveri on ollut nyt 6 päivää syömättä eikä sen päähän saa mitenkään mahtumaan ettei sen tarvii laihduttaa että se on hyvä sellasena kun se on, mutta ei se usko..Hymyilee vaan aina kun kertyy yks päivä lisää jonka se on ollut syömättä.. :(
Kuinka kauan kestää ennenkuin se alkaa näkyä?
Minun on pakko auttaa kaveriani ennenkuin sen vanhemmat huomaa ne on...suoraansanottuna vaarallisia.. :(

Kertokaa...Pyydän..

~Avuton

16

29554

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaverilles

      Kerro kaverilles et se on psykon tarpees.
      Laihduttaminen on ihan eri asia kuin syömättömyys.
      Ruokavalio kuntoon ja lisää liikuntaa.

      • hoitsu

        Ihminen voi lääketieteen mukaan laihtua viikossa kilon verran läskiä. Kaikki muu paino joka häviää on pelkkää nestettä ja kuona-aineita, jotka tulevat muutaman kunnon aterian mukana takaisin.

        Kun ihminen lopettaa syömisen kokonaan/ elää hiiren ruoka-annoksilla, niin hänen elimistönsä käy elämään 'säästöliekillä' - eli läski ei kulu minnekään vaan elimistö ottaa tarvittavat ravintoaineet lihaksista. Kun sitten taas jonkin ajan kuluttua käydään syömään normaalisti, niin läskiä kertyykin entistä enemmän ja painoa tulee lisää.

        Ainoa vinkki terveelliseen ja _pysyvään_ laihdutukseen on, että "kuluta enemmän mitä syöt".


      • puhukaa paskaa
        hoitsu kirjoitti:

        Ihminen voi lääketieteen mukaan laihtua viikossa kilon verran läskiä. Kaikki muu paino joka häviää on pelkkää nestettä ja kuona-aineita, jotka tulevat muutaman kunnon aterian mukana takaisin.

        Kun ihminen lopettaa syömisen kokonaan/ elää hiiren ruoka-annoksilla, niin hänen elimistönsä käy elämään 'säästöliekillä' - eli läski ei kulu minnekään vaan elimistö ottaa tarvittavat ravintoaineet lihaksista. Kun sitten taas jonkin ajan kuluttua käydään syömään normaalisti, niin läskiä kertyykin entistä enemmän ja painoa tulee lisää.

        Ainoa vinkki terveelliseen ja _pysyvään_ laihdutukseen on, että "kuluta enemmän mitä syöt".

        Paskapuhetta tosin yleisesti uskottua harhaa. Säästöliekki ilmiötä ei ole koskaan millään tieteellisesti todennettu. Kyseessä pikemminkin ilmiö joka liittyy energia tarpeen pienenemiseen joka on seurauksena syömättömyydestä. Kaloreita läskissä on joku 7-9000kcl per kilo tarkkaan en muista. Eli jos energian tarve vurokaudessa olisi n 2500kcl niin laihdut kilon per kolme päivää 1, 5-2kg per vko...


    • Liinu

      Paastoamalla ei kerkiä laihtumaan sillä kuolema tulee väistämättä ensin.

      Kohtuullisen terve ihminen voi olla noin kuukauden syömättä, ennenkö hengenlähtö on lähellä,
      mutta ihminen joka on esim. aikaisemmin syönyt hiiren lailla ja on fysiikaltaankin keskitasoa alhempi, niin viikkokin voi olla jo aivan liikaa!

      Jos et pysty kaverin vanhemmille asiasta kertomaan, niin kerro esim. omille vanhemmillesi tai kaverisi terveydenhoitajalle (jos on)

      Yritä nyt puhua kaverillesi järkeä, sillä tuossa ei ole mitään järkeä, sillä paastoamalla EI laihdu!

    • TYKA

      Painon putoaminen riippuu henkilön painosta ja hänen tekemisistään. Jos henkilö kuluttaa 2000 kilokaloria vuorokaudessa, ja kilo on 7500 kilokaloria, kilon laihtumiseen tarvitaan reilu kolme vuorokautta. Jos henkilö on kevyempi, vastaavasti vähemmän.

      Jos vain on syömättä (juo vain), laihtuminen ei tapahdu rasvakudoksista, vaan muista paikoista. Kun paasto lopetetaan, paino tulee takaisin aika nopeasti, ellei henkilö ole ehtinyt kuolla ennen sitä. Paastosta ei siis ole hyötyä jos aikoo rasvakudosta saada vähemmäksi.

      Sivulta http://www.geocities.com/kansantuote ja sieltä valitsemalla Painon hallinta, löytyy laskuri, jolla voi katsoa paljonko laihtuu tai menettää painoa. Laihduttaessa on noudatettava esimerkiksi sivulla mainittuja ohjeita. Sopiva kalorimäärä laihdutettaessa liikkuu välillä 1000 - 1500 kilokaloria vuorokaudessa.

      • AeroPig

        Tutustuin tuohon laskuriin, ja huh-huh!
        Itkeäkö vai nauraa???

        Ja vielä lisätä liikuntaa, vaikka olenkin reilusti ylipainoinen ja työssäni liikun 8 tuntia...Yksi 10min. kahvitauko ja 30min. ruokatauko. Hyvä, kun jaksan kotiin raahautua.Ei ihan ensimmäiseksi tule mieleen lähteä kävelylenkille!
        TyKa hyvä, teoria on teoriaa...Ja muutenkin noi ideat on kuin erään kirjoittajan eräällä toisella keskustelukanavalla...Taidan arvata oikein?


    • qwpee

      Kysymys, paljon paino voi laskea syömättä, on täysin irrelevantti. Olette ilmeisesti nuoria, kun vanmmistakin puhuit? Sanoit, että pelkäät kaverin vanhempien huomaavan laihduttamisen ja olevan vaarallisia. Miksi näin? Tuossa tilanteessa sinun olisi todella tärkeää puhua joko kaverin vanhemmille, omille vanhemmille, tai jollekkin yhteiselle tutulle aikuiselle (opettaja, kouluterkka), jotta asiaan puututtaisiin.

      Jos olette samassa koulussa, niin mene kouluterveydenhoitajalle puhumaan asiasta, tai jollekin mukavalle opettajalle. Terveydenhoitaja voi sitten kutsua kaverisi käymään, ja puhua järkeä hänelle. Kaverisi tekemiset eivät ole sinun vastuullasi, harvoin ystävä voi aivan aidon oikeasti kääntää toisen pään jos on mielenterveydellisiä ongelmia. Nyt tarvitaan ehdottomasti aikuisia ja terveydenhuollon ammattilaisia avuksi!

    • paasto ei kannata

      Ketju on kymmenen vuotta vanha, joten ohjeet alpittajalle ovat ihan turhia. Kavetin paadtokin on varmasti ohi. Toivottavasti se ei johtanut anoteksiaan ja vakaviin pitkäaikaisseurauksiin. Anoreksia johtaa 5-10% tapauksissa kuolemaan ja sydänvian saa vielä useampi.

      Jos joku muu miettii paastolle ryhtymistä, niin älä tee niin. Se johtaa aineenvaihdunnan hidastumiseen, kehon rasva-lihaskoostumuksen muuttumiseen huonommaksi;lihaskudosta katoaa ja lihakset ovat juuri se kudos, joka polttaa rasvaa. Menetetyt kilot tulevat korkoineen takaisin.

      Tehokas laihtuminen paastolla on harhaa, sillä ekasta viidestä pudotetusta kilosta 3,5kg on vettä, 0,5kg lihasmassaa ja vain 1kg rasvaa eli oikeaa laihtumista! Kun paasto lopetetaan, vesi tulee heti takaisin, läski pian, mutta lihaskudosta on hyvin vaikea, jos ei peräti mahdotonta saada takaisin.

      Ainoa kestävälaihdutustapa on hidad laihdutyaminen ilman kitudieettejä. Max. 2kiloa kuussa tahdissa voi polttaa rasvaa 90-100% laihdutetuista kiloista. Sitä noprampi tahti syö lihaksia.

    • Anonyymi

      Kyllä ihminen laihtuu vaikka ei söisi. Minäkin laihduin. Toki myös lihasmassa lähti mutta laihaksi tulee kyllä syömättä ajan kanssa. Ei se säästöliekille meno ikuisesti pysy. Katsokaa Afrikan lapsia ja miettikää.

    • Anonyymi

      Mä oon ollu jo kaksi vuotta kalja paastolla. Eikä ole nälkä vieläkään tullut. Pieni eläke niin ei sillä mässäillä. Juon 20 tölkillistä keppanaa joka päivä. Joskus jos eläkkeestä on jäänyt joku euro yli olen saattanut ostaa hinat sinisen tai alennus maksalaatikon. Ehkä kerran kuukaudessa kun rahat eivät vaan yksinkertaisesti riitä. paino on pudonnut 89 kilosta 67 kiloon parissa vuodessa. Kyllä kalja laihduttaa.

      • Anonyymi

        Ja kyllähän sä maksakirroosin saatuasi kerkeet haudassa laihtua lisää.


      • Anonyymi

        Ravintosi on pelkkää hiilihydraattia eli sokeria ELI ihmisen paras energian lähde.


    • Anonyymi

      Juuri lopetin syömisen,että laihdun,mutta kun luin tämän ketjun niin aloitin jälleen syömään.

    • Anonyymi

      Mitä sun kaverille kuluu nyt näin 19vuottam myöhemmin?

    • Anonyymi

      Ei enää monta päivää kun alkaa syömättömyys näkyä , mutta niin kun hän luulee, vaan ihmisen elimistö tarvitsee ravintoa aivot lakkaa toimimasta normaalisti ja alkaa hqllusineeraamaan ja sekoaa ruuan puutteesta. Laihduttaja taas tekee ruokavalion ja elää sen turvin ja laihtuu silti on muutkin elimet toiminnassa kuten pitääkin .
      Jotta kaverisi tarttee psykiatria , ja tietoa miten ihmisen keho toimii , ja miksi meidän on saatava ravintoa .
      Ei ole tervettä touhua

      • Anonyymi

        Eiköhän hän ole syönyt jo 19 vuoden jälkeen.Jos ei niin on varmaan jo kuollut.Kukaan elävä ihminen ei voi olla 20 vuotta syömättä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      50
      3506
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      11
      2079
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1574
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1424
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1371
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      20
      1292
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1198
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1134
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 23
      1059
    Aihe