Boney M.- Remasters part II

DiscoDan

http://www.musiclange.dk/Boney M. Intro.htm

Pitkästä aikaa käväisin katsomassa Boney M-uutisia, ja löysin tuoretta tietoa tulevista uudelleen julkaisuista. Ei ole suuria yllätyksiä luvassa...

Boonoonoonoos: Bonuksena: "Felicidad" ja "Stange"

10.000 Lightyears: Bonuksena: "The Carnival Is Over" ja "Babysitter"

Eye Dance-levyn bonuksista ei ole vielä tietoa.

Kalimba De Luna-CD näyttäsi olevan re-editio alkuperäisestä levystä, jota itselläni ei ole lainkaan. Kyseinen uudellenjulkaisu näyttäisi sisältävän täyspitkän version Gadda Da Vida-kappaleesta, mikä on hyvä uutinen. Kyseinen levy sisältää myös Boney M On 45-nimisen biisin, joka on ainakin minulle uusi tuttavuus. Liekö kyseessä medley, jossa BM-hittejä oli tökerösti laitettu peräkkäin 1980-luvun alun Stars On 45-tyyliin? Muistan kyseisen tuotoksen, joka oli tehty tökerösti kai saksimalla masternauhoista pätkiä biiseistä ja liimaamalla ne yhteen ilman sen kummempia miksauksia.

Kiinnostava uutinen on mielestäni myös se, että jouluksi on tulossa "Christmas With Boney M". Toivottavasti sisältää alkuperäisen version Feliz Navidad-biisistä.

10

642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aapo63

      Minäkin olen viikoittain tsekannut tuon sivuston ja vahtinut milloin jotain informaatiota noista levyistä tihkuu ja viimeksi kun katsoin oli tieto julkaisusta, mutta tuo tarkempi tieto vielä silloin puuttui. Mutta hyvä näin.

      Gadda-da-vida ansaitsee tulla julkaistuksi koko pituudessaan, sillä se 9-minuuttinen versio on kertakaikkiaan komeaa kuunneltavaa (miltei kirkollinen fiilis).

      Itselläni ei vastaavasti koskaan ole ollut 10.000 Lightyears eikä Eyedance levyjä ja tuon Kalimaba De Luna levyn ostin vasta cd:nä ihan tuon Gadda-da-vidan takia, josta levyllä kuitenkin raiskattu torsoversio.

      Nyt kuitenkin aioin ostaa koko tuotannon ja perehtyä kronologisesti niihin. Näin kesäaikaan on jäänyt vähän huonolle kuuntelulle nuo ensimmäisetkin remasterit. Vaikka Love For Sale on ehdoton kesäalbumi - kuten Abban Voulez-Vous.

      Se, että mitä hyötyä on ympätä vuoden 1993 More Goldin "brand new songs" ja Ma Baker-remix tuolle Kalimba De Luna levylle onkin taas sitten makukysymys ja minä en niitä sinne olisi laittanut, mutta ainahan ne voi skipata yli. Hooray!Hooray! on kuitenkin hyvä valinta, koska sitä ei nyt millään levyllä vielä ollut.
      Vielä kun Oceans Of Fantasylla olisi ollut täysipitkä versio Ribbons Of Blue biisistä niin kaikki oleellinen olisi ollut kasassa.

      Kaiken kaikkiaan voisi nyt todeta, että Remasterit ovat kansivihkoja lukuunottamatta ihan paikkansa lunastaneet.

      Muuten DiscoDan, näin ollen kun meillä tuntuisi olevan musiikin suhteen aikalailla sama maku niin joskus voisi keskustella ilman, että kiusaa muita. Joten minuun saa yhteyden [email protected]

      • aapo63

        Tuo Wippiesin sähköposti ei näköjään pelitä eli parempi osoite on [email protected].


    • DiscoDan

      http://www.lizmitchellfanclub.com/index2.html

      Tuolla on näemmä jo tiedot kaikista uudelleenjulkaisuista bonusbiiseineen. Jäi, aapo63, haaveeksi se mainitsemasi 9-minuuttinen Gadda Da Vida, sillä Kalimba De Luna-CD:llä kyseisesta biisistä on reilut viisi minuutia kestävä versio. Sinänsä hauskaa, että kyseisen levyn kannessa väitetään että muka "16 happy songs", vaikka biisejä on sisältötietojen mukaan vain 14! Ja tosiaan on syytä ihmetellä, miksi Lady Godiva ja Ma Baker remix on laitettu mukaan. Mielestäni näistä remixiestä, joita on tullut kuin turkin hihasta vuosien verrella, voisi koota ihan oman levyn. Ja noista uudelleenjulkaisuista puuttuu myös kokonaan vuonna 1998 ja 1989 julkaistut "Reunion" PWL-remix-levyt I ja II sekä Christmas Album, jonka tuo uusi joululevy kai sitten korvaa. Toivottavasti siinä on ne ALKUPERÄISET Christmas Albumin biisit eikä nitä karmeita re-editoituja versioita.

      Eye Dancen bonukset ovat ihan outoja (Mother & Child Reunion ja I'm Alive). Kyseistä pitkäsoittoa en aikoinaan hankkinut, koska oli mielestäni surkea tuotos.

      • Joe G.

        Tuo "Mother & Child Reunion" on ilmestynyt joskus normaalina 7" sinkkuna, mutta esittäjänä on FAR Corporation. En tiedä onko se joskus julkaistu myös Boney M. singlenä, itse omistan tuon FAR Corp. singlen.

        Olen kanssasi samaa mieltä, että kokonaisuutena "Eye Dance" on huono ja oikeasti aika kummallinen tuotos. Boney M. eli noihin aikoihin jälleen kerran muutosten aikaa, Reggie Tsiboe oli bändin miessolisti, mutta albumilla on mukana myös Bobby Farrel.

        Tosin tulihan "Eye Dance" -albumilta pari hittiä, "My Cherie Amour" ja "Dreadlock Holiday"


      • Joe G.

        "....sillä Kalimba De Luna-CD:llä kyseisesta biisistä on reilut viisi minuutia kestävä versio. Sinänsä hauskaa, että kyseisen levyn kannessa väitetään että muka "16 happy songs", vaikka biisejä on sisältötietojen mukaan vain 14!"

        Oli pakko tarkistaa oma "Kalimba de Luna / 16 Happy Songs"-CD, ja yllätys yllätys, siinä on 16 biisiä. Ja "Gadda-da-vida" on kestoltaan vain 2:59


      • aapo63

        No tuli vissiin kehuttua hommaa liikaa :-(
        Sinänsä idioottimaista tuo, että kannessa lukee edelleen "16 happy songs" ja biisejä ei ole kuin 14.


    • Discosusi

      Eräs tyyppi kertoo blogissaan:
      We arrived in the afternoon and were taken backstage where we ultimately met the band: Bobby, Mazzie, Marcie and Liz. Someone (perhaps me, I don't recall) asked Bobby where the name came from. He placed his hands together so that his thumbs were the perpendicular outer lines of an 'M' and his index fingers met at the point. "You see, there are four of us we're like an 'M' made from some boney fingers."

    • Pasi

      Boonoonoonoos-albumin bonusbiiseiksi olisi voinut laittaa myös Marcia Barrettin soolosinglen You / I'm Lonely vuodelta 1981. Olihan Take The Heat Off Me -albumillakin Liz Mitchellin biisejä.

    • aapo63

      Alkuviikosta posti toi kaikki neljä uutuutta, eli periaatteessa nyt sitten pitäisi olla koko Boney M:n tuotanto hyllyssä.
      Aikoinaan lopetin Boonoonoonoos vinyylin ja edellinen cd-sarja jäi Eye Dancea ja 10 000 lightyearsia vajaaksi. No nyt on nekin.

      Boonoonoonoos on bonuksineen hyvä kokonaisuus - oli jo aikoinaan.

      Tämä 10 000 lightyears nyt sitten ensikuulemalta vaikutti jotenkin väkinäiseltä ja sekavalta, vaikkakin olihan siellä muutama tuttukin biisi.

      Eye dance - levyä kohtaan on aina ollut suurimmat ennakkoluulot. Jo se kansi on huono, ei ole tuttua ja turvallista Boney M.-logoa ja "Eye dance"-nyt sanaparina on jo omituinen.
      Mutta ei levy nyt sitten niin huono ollutkaan - tosin ei se kuulosta Boney M:lle - mita nyt muutama biisi siellä loppupuolella.

      Kalimba De Luna on ollut aina outo lintu levynä. Nyt olisi ollut tilaisuus petrata, mutta kun ei.
      Ajatus ympätä nämä vuonna '93 levytetyt biisit tälle kokoelmalle on typerä. Se oli typerää jo silloin More Goldin aikana. More Gold olikin itse asiassa aivan järkyttävä levy - uudelleen miksatut biisit ja sitten nämä "Brand new songs", joiden olemassa oloa ei edes Liz Mitchell kaipaa.
      Onneksi kuitenkin nyt sitten Kalimba De Lunalla on nuo oikeat single versiot biiseistä. Joskin ne on nimetty extendid versioiksi.
      No aina ei voi olla kaikkien mieliksi. Ei edes minun :-)

      Mutta kuten jo alussa totesin, niin nyt voi kuunnella putkeen kahdeksan levyä Boney M:ää ja olla onnellinen

      • DiscoDan

        Minullekin toi postimies eilen postia ja Boonoonoonoos-CD:n. En ostanut 10 000 lightyears-levyä, koska se on minulla vinyylinä, enkä oikeastaan enää pidä siitä lainkaan. Eye dance on vielä huonompi, joten jätin senkin ostamatta. Kalimba De Lunakin jäi hankkimatta, koska se on kaikin puolin sekava tekele remixeineen. Boonoonoonoos oli mielestäni viimeinen "oikea" BM-levy ja vieläpä ihan hyvä kokonaisuus.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe