Mukavin palstamuistosi ?

suu messingillä

Kerro se meille !

23

1728

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täällä

      jollain mukavaa?

    • Pumpulipaj

      kun tämä palvelin vielä toimi

      *naur*

    • siellä....

      ..on?

    • Kylli.Kyllä
      • ??????????????????

        Olitko sinä itse kirjoittanut tuon toisen nikillä?
        Kumma ettei minua naurattanut yhtään, vaikka tilanne ei tietystikään ole enää sama. En tiedä, mitä tapahtui ennen tai jälkeen palstaelämässänne.


      • mayanna

        noita sattuu juu :)

        Itse tarinahan oli Aarre. Ikimetsän vaikutus tuntuu syvällä, olenhan Metsän lapsi.


      • Kuunkulkija-

        tuo kahvijuttu on totta. Oli vielä kiire jonnekin ja kehtaatkin murjaista tuommoisen jutun. Ooh beibee sun kanssas...


      • liity jäseneksi
        mayanna kirjoitti:

        noita sattuu juu :)

        Itse tarinahan oli Aarre. Ikimetsän vaikutus tuntuu syvällä, olenhan Metsän lapsi.

        ­


    • Yxitypy

      sain vedettyä KylliKyllää oiken kunnolla höplästä :=))

      Tuolla huuhaan puolella suunniteltiin ykköskollin kans juhannushäitä toissa kesänä, niin KylliKyllä otti sen täydestä. Tunnusti ihan ite :=)))

    • Yksi ja samalla useampi palstamuisto tulee kun lukee tämän koosteen eräästä palstaveijarista. Osa meistä on lukenut tämän, mutta laitetaan muidenkin ihmeteltäväski. Alkuperäistä kirjoittaa en tiedä, jossain vaiheessa epäiltiin itsensä Stonen olevan tekstin takana. Yhtä kaikki, joka tapauksessa osa nikeistä on tuttuja.


      PIENI ANALYYSI

      Parisen vuotta palstoja kierrelleenä silmään on sattunut paljon sellaista näiden nettiväittelyiden osalta, mitä tietämätön (uusi keskustelija) ei voi tietää ja tyhmä (mies savosta) tajuta. Tavoitteena ei ole nyt koota mitään kattavaa analyysiä kaikista palstojen tappeluista vaan ainoa niistä, joissa ”vakiohenkilöt” ovat mukana. Nämä tappelut muodostavatkin valtaosan kaikista, vaikka niissä on yleensä osallisena vain kourallinen henkilöitä.

      Autoilu-, huuhaa-, maailman menoa-, veneily- ja kenties muillakin palstoilla toimii tai on toiminut sama kaavaa. Alun perin nimimerkillä Goldfinger esiintynyt henkilö tulee paikalle aggressiivisine teksteineen ja vetohaasteineen, joka varmasti tälläkin palstalla on huomattu. Vaikka kyseinen Goldfinger käyttää ainakin kuuluisimman nimimerkkinsä lisäksi nimimerkkejä Iron Mike ja Stoneman, esiintyy hän aina samanlaisena persoonana: yli 50-vuotiaana miljonäärimiehenä, jolla on aikaa ”kyykyttää” ihmisiä nyt, sillä hän ei enää töissä käy. Lisäksi hänellä on aina persoonasta riippumatta hieno auto, josta hän on hanakasti lyömässä vetoa.

      Huomatkaa termi ”kyykytys”, jota mies käyttää ihan aina. Jos vastustaja, joita löytyy aina, ei suostu puolen miljoonan euron vetoon, on henkilö kyykyssä! Siihen, ovatko puheet vedonlyöntikohteista totta en osaa sanoa mitään varmaa, mutta ainakin kyseinen henkilö tapasi Goldfingerinä esiintyessään erään toisen henkilön (nimimerkki Runttaaja) ja todisti tällä jutut autostaan todeksi. Puhelimitse hän on myös jutellut muutaman palstalaisen kanssa, jolloin heidän sanojensa mukaan puhelimen toisessa päässä on ollut henkilö, jonka ääni ainakin täsmää tämän ikään. Lisäksi kyseinen henkilö on tiennyt hyvin seikkaperäisesti palstan tapahtumat, joten mikään apupuhelija ei ole ollut kyseessä.

      Jännittävää tietysti onkin se, onko kyseinen henkilö sama kuin se surullisen kuuluisa Goldfinger (nykyisin hieman yli 20-vuotta), joka tuomittiin nettihäiriköinnistä sakkoihin. Hän oli siis häiriköinyt myös täällä Suomi24:ssä. Kovin ihmeelliseltä tuntuu, että kun yksi Goldfinger olisi tuomittu sakkoihin niin paikalle olisi tullut uusi Goldfinger, jolla puheet olisivat kuitenkin olleet aivan vastaavanlaiset. Mene ja tiedä sitten totuudesta kun todisteet ovat ristiriitaiset.

      Goldfingeriä ja muita päänimimerkkejä ei käytetä koskaan samanaikaisesti muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, mutta sivunimimerkkejä kylläkin. Esimerkiksi nimimerkit TietäjäM, Lukija ja Etsijä ovat Stonemanin korvaamaton apu. Huomionarvoista on se, että muilla päänimimerkeillä on usein erinimiset sivunimimerkit. Sivunimimerkit keskittyvät vain ylistämään päänimimerkkiä tai haukkumaan vastustajia, mitään muuta ne eivät tee.

      Päänimimerkkien päänimimerkki on kuitenkin Goldfinger, sillä kaikkien muiden nimimerkkien mielestä juuri se on kaikkein kovin kyykyttäjä.

      Goldfingerillä on vastavoimia, jotka aina seuraavat häntä sinne missä hän mekastaa. Vanhoihin vihamiehiin kuuluu esimerkiksi Runttaaja, mutta tavattuaan Goldfingerin, hän on ollut hyvää pataa niin Goldfingerin kuin hänen sivupersooniensa kanssa. Runttaaja argumentoi Goldfingerin kanssa melko pitkään joten tuskin hän olisi takkiaan kääntänyt, ellei todellakin olisi tavannut sellaista Goldfingeriä, kuin hän netissä itsensä esitteli. Netissä on kuviakin tästä tapaamisesta (kyykkikää pojut).

      Lisäksi jokaisella palstalla on näitä vakiovihamiehiä kuten Maailman menossa Hitman ja täällä mm. Simanainen. Lisäksi autoilupalstoilla oli vihamiehenä joku seriffi, mutta tästä en ole niin tietoihin, koska en ole palstoilla niin kauaa ollut. Mainittakoon myös nimimerkki Kuningas, joka on napit vastakkain juuri nimimerkin Goldfinger kanssa.

      Näiden lisäksi tätä multipersoonaa ”vainoaa” savolainen kahjo, mies savosta. En nyt mollaa perusteettomasti, mutta tämä reppana on oikeasti aivan tajuttoman tyhmä. Häntä kiusaavat kaikki ja hän on riidoissa yleensä melkein kaikkien kanssa. Tosin mainittakoon, että hän tapasi kotikaupungissaan Savonlinnassa Runttaajan ja soitti tapaamisen lomassa Goldfingerille ja anoi rauhaa. Nyt hän on näiden kahden kanssa väleissä, vaikka he ennen tappelivatkin ankarasti. Savolainen ei kuitenkaan kuulu samaan kastiin muiden vihamiesten kanssa, sillä hän osasi lähinnä feikata, ja nyt ei voi tehdä enää sitäkään. Vaikka tyhmyysgallupit ovatkin vähän puolueellisia, on mies savosta (nyk. Savolainen-Pysäyttäjä) todennäköisesti Suomi24:n tyhmin henkilö. Aivan erityisesti naurattaa se, että hän teki rauhan henkilön yhden sivupersoonan kanssa, mutta kaikki muut sivupersoonat pilkkaavat häntä, eikä raukka ei uskalla rauhaa purkaa koska pelkää niin paljon.

      Savolainenkin käytätä vilkkaasti multipersoonia, mutta ei todellakaan osaa käyttää niitä niin taitavasti kuin Goldfinger yms. Savolaisen sivupersoonat ovatkin yleensä kerran ihmeitä, jotka kehottavat muita ”kusemaan muuntajaan” tai ”rasvaamaan köyden”.

      Vaikka Goldfinger monia persoonia käyttääkin, on nostettava hattua sille miten taitavasti hän niitä käyttää. Olen jopa epäillyt, että hän jättää tahallaan selvät todisteet multipersoonistaan niitä etsiville ihan vain ärsyttääkseen. Nimimerkki Goldfinger käräytettiin monien nimimerkkien käytöstä, kun hän väitteli erään seriffin kanssa ja syyksi hän aitoi sen, että hänen teini-ikäiset poikansa olivat kirjotelleet hänen koneeltaan tukiviestejä hänelle! Siksi siis IP:t täsmäsivät Goldfingerillä ja tukijoilla.

      Aion itse lopettaa palstoilla pyörimisen kyllästymisen takia. Vaikka itse en koe olevani mitenkään mysteerinen henkilö Goldfingeriin verrattuna, luettelen tässä muutaman totuuden:

      - osccar on sivunimimerkkini
      - Savolainen-Pysäytäjä on sivunimimerkkinä
      - Varasin nimimerkin miessavosta (josta savolainen oli katkera), mutta unohdin salasanan
      - En ollut Seurahuoneella, kun minun piti tavata mies savosta
      - Olen 17-vuotta vanha

      Sanoja kertyi taas aika tavalla. Arvelen Simanaisen vastaavaan noin 20 sanan ”runolla”, Stoneman jättää vastaamatta ja savolainen tiivistää tunteensa kahteen, kolmeen sanaan (:Kuse muuntajaan; Rasvaa homo köysi).

      Jatkoa…

      Asian selittäminen selkeästi on melko hankalaa, ellei lukija ole tutustunut aiheeseen sen tarkemmin. Myönnettäköön, että äskeinen kirjoitukseni oli melkoista jäsentelemätöntä ajatusvirtaa, joten yritän asiaa nyt tässä hieman valottaa. Parhaiten pääset kuitenkin asiasta perille kirjoittamalla hakusanaksi Goldfinger ja lukemalla kaikki ne viestiketjut joissa hän on ollut mukana, vanhimmasta aloittaen. Itselläni ei kuitenkaan ole tarmoa lukea niitä kaikkia kymmeniätuhansia viestejä saati referoida niiden keskeistä sanomaa tänne.

      Goldfingeryys on minusta yksi tämän foorumin kantavia voimia. Goldfinger sivupersoonineen on tällä foorumilla legendaarisen ja mystinen henkilö, josta kellään ei taida olla ihan selvää kuvaa. Vaikka ilmiö onkin nykyään vain varjo entisestään, tuo se edelleen pohdittavaa itse kullekin. Todisteet ovat niin ristiriitaiset, että on mahdotonta sanoa, onko kyseessä nuori nettihäiriköinnistä tuomittu mies, yli 50-vuotias miljonääri vai jotain aivan muuta. Itse en ole tästä päässyt perille kahden vuoden aikana.

      Goldfinger ei aina käyttäydy oletettavalla tavalla vaan katoaa joskus yllättäen ja ilmaantuu taas toisaalle samalla tai uudella nimimerkillä. Mitään muuta varmaa en osaa miehestä sanoa kuin sen, että hän on perillä autoista, laista ja kirjoittaa hän myös osaa. Melko ihailtavaa, että joku osaa kätkeytyä moiseen mystisyyden viittaan.

      Otan vertailukohdaksi savon miehen, joka on ollut palstoilla paljon Golfingeria vähemmän aikaa.
      Savolaista kuitenkin luen kuin avointa kirjaa, sillä hänen älynsä on aivan eri tasolla Goldfingerin vastaavasta. Savolainen on oikein perinteinen savolainen niin sanoakseni, sillä hän on työtön, yksinäinen, pitää urheilusta ja alkoholista. Lisäksi hän ei tiedä laista, politiikasta, maailmasta juuri mitään, kuten tuollaisille henkilöille on tapana. Koulutuksena on peruskoulu ja lempimusiikkina metalli. Lisäksi hän on raivoisa hetero, joka on heti suuna päänä jos häntä haukkuu homoksi kuten juntille sopii, mutta naisia hän ei ole eläissään saanut. Siis oikein perinteinen peräkamarin poika.

      Jos Simanainen haluat tavata ns. päänimimerkin niin ala vittuilla Goldfingerille. Tieto kyllä mene hänelle jotenkin selittämättömästi Stonemanin kautta =). Kun saat Goldfingerin tänne niin palsta ei ole hetkeen rauhallinen =). Ehkä silloin totuus alkaa valottua sinullekin.

      PS. Stoneman tai mikään hänen multinickjenginsä jäsen en ole kuten tietysti joku epäilee. Myöskään Simanaista en puolustele, sillä hänen omaisuusväitteensä ovat selvästikin puppua.

      • Kuunkulkija-

        tai Savon Mies suolsi aika hauskaa tarinaa korniudessaan ja mauttomuudessaan. Mauttomuus kun menee tarpeeksi pitkälle tulee tarinasta ihan hyvää. Ko. persoona teki rakennusohjeen "Miten Rakennan Oman SavonMiehen olohuoneeseen" jossa yksityiskohtaisesti kävi läpi rakennus- ja kasaamisprosessin. Taisi hävitä täältä kun oli kanssa aika hävytön tarina kuten monet muutkin, mm. Bella lammasjuttu.


      • Goldfinger.

        Oikea analyysi ja hienosti olet huomioinut kaikki faktat. Meillähän ei koskaan ollut erimielisyyksia. Osccar nikisi oli myös mainio. Jos olit tuolloin vasta 17- v niin olit aikaasi edellä ja älykäs havainnoija.


      • memi nirkki
        Goldfinger. kirjoitti:

        Oikea analyysi ja hienosti olet huomioinut kaikki faktat. Meillähän ei koskaan ollut erimielisyyksia. Osccar nikisi oli myös mainio. Jos olit tuolloin vasta 17- v niin olit aikaasi edellä ja älykäs havainnoija.

        Hoitosi on siis edennyt siihen vaiheeseen että saat taas käyttää tietokonetta.


      • right

        Dr. Jekyll and Mr Hyde-> Stoneman=Waffen-SS


      • Ylivoimaa.
        right kirjoitti:

        Dr. Jekyll and Mr Hyde-> Stoneman=Waffen-SS

        Kaksi ylivoimaista kirjoittajaa ja vaikuttajaa. Stoneman ja Waffen-SS


    • Onhan niitä paljonkin hauskoja palstamuistoja :).
      Laitan tähän yhden niistä monista.
      Vuonna 2004 nimimerkki Seppojuhani kirjoitti analyysejä palstan naisista. Kopsaan tähän omastani yhden analyysin. Huh kun naurattaa vieläkin kun muistelen noita aikoja.

      PSYKOPATOLOGINEN ANALYYSI
      Kirjoittanut: Seppojuhani

      Mariet

      Ja tämä tässä on sitten aivan mahdoton tapaus, aivan mahdoton. Väittää, ettei ole koskaan tavannut tylsää miestä. Hmmm... yhtä hyvin voisi kieltää koskaan miehiä tavanneensa. ... tuollainen hupakko kyllä vielä hankkii itselleen hankaluuksia... Tosin on myönnettävä, että emme ole koskaan aikaisemmin tavanneet, mutta siitä huolimatta.

      Siis ehdot täyttävä mies on: kohtelias, toiset huomioonottava, huumorintajuinen, keskusteleva (tutkimus on tehty Suomessa!), on kiinnostunut, romanttinen, empaattinen, sympaattinen, omaa käytöstapoja... Siis joko ulkoavaruuden Alien tai sitten psykopaatti, mutta tuollaisella koomikolla ei ole mitään liittymäkohtaa suomalaisen miehen kanssa. Vissi on niin.

      Rivien välistä pursuaa lisäksi, että henkilön ihanneminä on persoona, joka kykenee toteuttamaan omat perustarpeensa. Joko suoraan tai tuntemiensa miesten välityksellä. Suoraan sanottuna: kiristää, manipuloi tai käskee. Huh.

      Psyykeen ylilyönnit näkyvät elävästi harkitsemattomassa käytöksessä. Että mukamas tanssimaan ihan tosta vaan! Mistä se mies voi tietää parketin kitkakertoimen ja sen vaikutuksen tanssiaskeleen pituuteen. Eikö muka merkitystä – lukekaapa mikä tahansa talviautoilun oppaasta, niin kyllä kitkan merkitys selviää! Liukkailla on koko miespoloisen tuleva elämä kyseessä.

      No, otappas pikkuplikka pesusieni kätöseen ja käy pyyhkimässä taulu, että voin jatkaa... niin, kuten olin sanomassa – JA LUENNON PITÄJÄLLE EI NÄYTETÄ KIELTÄ – pyyhi nyt vaan se taulu

      Heh. Kaikenlaisia pikku pirulaisia sitä on tänne eksynytkin.

      • memorymuistimuisto

        näiden tämän tyyppisten ketjujen suosioon on selvä.
        Maailman asiat ovat maailman asioita, mutta nämä herättävät aina henkilökohtaisia fiiliksiä. Pysyviäkin vielä!
        Eikä sillä väliä, osuvatko just oikeaan, mutu-tuntu on näissä ympyröissä tismalleen yhtä tarkka.

        Tiedätkö, onko teitä vielä monta täällä noilta ajoilta ja minne palstalle silloin kirjottelitte?


      • memorymuistimuisto kirjoitti:

        näiden tämän tyyppisten ketjujen suosioon on selvä.
        Maailman asiat ovat maailman asioita, mutta nämä herättävät aina henkilökohtaisia fiiliksiä. Pysyviäkin vielä!
        Eikä sillä väliä, osuvatko just oikeaan, mutu-tuntu on näissä ympyröissä tismalleen yhtä tarkka.

        Tiedätkö, onko teitä vielä monta täällä noilta ajoilta ja minne palstalle silloin kirjottelitte?

        teki aikoinaan naisille galluppikyselyn kahvikeskusteluihin minkälaisiin luokkiin ryhmittelemme miehiä? Onko käytössä kaksi luokkaa tyyliin ”hauskat” ja ”tylsät”. Vai millaisia luokkia yleisimmin käytetään?

        Vastausten perusteella Seppojuhani teki meistä sitten omat analyysinsä :). En tiedä käykö hän täällä. Jos Seppojuhani sattumoisin näet tämän niin terveisiä ja kiitos monista mukavista hetkistä.

        Moni meistä noilta ajoilta kirjoittelee täällä, muutamilla nimimerkit on vaan kokeneet uusia muodomuutoksia :).


    • Vanda_rulez

      Ehdottomasti savolainen lammas/katiska/kyykky -akselilla tapahtunut pakinointi. Toiseksi tulee verbaalivirtuoosien kestittämä mikä-se-nyt-oli räyhäbaari?
      Kolmanneksi tennari-esko ja taikis -sektori.
      Vaikka aika kultaa, ei samanmoista tykitystä enää näe. Mikälie syynä?

      • voi voi voi

        siellä salakapakissa ne reilut tykittää ja kehuu itseään.........


      • Osccar-Olav1

        Hei,

        Täällä onkin mielenkiintoinen ketju.

        Parhaat jutut Suomi24:llä olivat vuosina 2003-2004. Silloin käytiin hauskoja sanailuja. Mitähän vakioporukalle nykyään kuuluu? Osasta tiedänkin, vaikken ole täällä käynyt vuosikausiin.

        1. Goldfinger. Kirjoitti pitkään Maailman menoa -palstalle nimimerkillä Iron Mike. Onko palsta ja nimimerkki vaihtuneet? Yritin etsiä tietoa hakusanalla "kyykky", mutta löysin vain painonnostojuttuja.

        2. Kuningas. Ei ole näkynyt tai kuulunut?

        3. Runttaaja. Vaihtoi nimimerkin avoimesti Kairakettuun ja kirjoittelee edelleen sillä. 50 ikävuotta on tainnut tulla jo täyteen. Muistan, kuin Runttaaja 10 vuotta sitten kertoi profiilissaan, ettei ole kuin vähän päälle neljänkymmenen, mutta kello käy. Nyt se on käynyt kymmenen vuotta.

        4. mies savosta. Kirjoittelee Jatkoajan foorumille nimimerkillä Makopide. Yhtä tyhmä kun aikaisemmin. Työtön reppana. Hänkin on jo kohta 45-vuotias.


    • Kuunkulkija-

      Heps kaikille!
      Nimimerkki Mies Savosta kirjoitti aikanaan, oliskohan ollut Pohjois-Karjalaosastolle, Liperin Metrosta. Eli kuinka homma on edennyt ja pitäisiköhän kuntalaistenkin tietää hankeesta. Tuosta sitten oli kunnanvaltuustossakin kyselyä kun ihmiset olivat vihaisia tuosta salatusta asiasta.

      Monen kanssa on tullut väännettyä kaikenlaista tarinaa, KylliKyllä, Taikis, NoitaNainen, Miisu ja moni muu. Yhteistä noissa on ollut niiden sisältämä (joskus enemmän, joskus vähemmän) syvempi ajatus. Lukemattomat kahvit paidalla ja housuissa. Nyt ei vaan ole juurikaan ollut aikaa.

      Tuo on aika hauska, johtuisko sienistä, jos jaksaa kahlata loppuun: http://keskustelu.suomi24.fi/node/4728923#comment-39216406

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe