Väsynyt...

muhkurainen n20

Olen 20-vuotias nainen ja nuoresta lähtien kärsinyt selluliitistä. Eikä mitään "pari pikku kuoppaa tulee näkyviin kun kunnolla puristaa", vaan selluliitti näkyy aivan selvästi kun seison ja varsinkin reidet ja takapuoli ovat käsittämättömän muhkuraiset. Selluliitin olemassaolon tajusin ensimmäistä kertaa ala-asteen lopulla, ja minua hävetti suunnattomasti kun kenelläkään ikätoverilla ei mitään näkynyt. Yläasteella kärsin syömishäiriöstä ja laihduin reilusti alipainoiseksi, mutta selluliitti oli ja pysyi. Nykyään olen 167cm/56 kiloinen ja en jaksa enää katsoa itseäni peilistä, kun tuntuu että selluliittivarastot vaan kasvavat kasvamistaan vaikken edes ole lihava, päin vastoin!! (elin joskus uskossa että selluliitti on vain ylipainoisten ongelma)

En ole ikinä kehdannut mennä rannalle enkä sitten ala-asteen ole pystynyt käymään ystävieni enkä perheenjäsenten kanssa edes saunassa, koska häpeän selluliittiani liikaa. Tapailen erästä miestä ja nautin olostani hänen kanssaan - mutta seksi onnistuu vain jos valot ovat visusti kiinni, tai on ainakin hämärää. Tuntuu että kuolisin jos puuhailisimme luonnonvalossa ja hän pääsisi katselemaan minua tarkasti ja pitkään. Tämä turhanpäiväinen mutta itselleni liian iso ongelma alkaa hiljalleen vaikuttaa jokapäiväiseen elämääni ja janoan tietää että oletteko ihmiset oikeasti saaneet tuloksia ja ennen kaikkea, miten!! Olenko tuomittu elämään selluliitin kanssa koko loppuelämäni vai onnistuuko olon helpottaminen mitenkään. Liikun paljon, syön terveellisesti ja rasvaan/hieron ihoani joka päivä, mutta mikään ei tunnu auttavan.

-Epätoivoinen muhkura :(

9

2252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olemaan

      ikinä onnellinen jos noin paljo murehdit. on miulki selluliittia mut ei haittaa..se on rasva-aineen vaihdunnan häiriö ja itsekin liikun, syön terveellisesti, juon vettä 2l päivässä, rasvaan ihoa, käytän sienen karkeaa puolta vartalon pesuun, käyn kylmissä suihkuissa.
      miu mies ei ees huomaa mitään selluliittiä eikä se miehes niist välitä vaik huomaiski, mut tuskin ees aattelee niitä!!ei kukaan oo täydellinen ellei oo "täydellinen" mut ei sekään oo täydellinen..jos on omahyväinen. oot kummiski hoikka ja nuori, älä murehdi.

    • SELLARIELLI

      otan osaa, ymmärrän tosi hyvin sinua, itsellä ihan sama ongelma, olen muuten hoikka ja hyvännäköinen mutta en ole vuosiin käynyt rannoilla enkä käytä hameita., kiva näin kesällä! :-(
      lue yllä juttuni kuppauskupeista., moni on saanut näistä apua, minä vasta aloitin ja olen toiveikas. lisäksi lymfahieronta kuulema auttaa!!! en ole kokeillu sitä koska olen laittanut hirveästi rahaa kaikenlaisiin hoitoihin ettei enää budjetti kestä!

      • riippu

        älä ainakaan syyllistä itseäsi äläkä tunne häpeää, selluliitii on pitkälti kiinni geeneistä, etkä varmaan koskaan pääse siitä täydellisesti eroon. Melkein kaikilla naisilla ON selluliittia, toisilla vähemmän ja toisilla enemmän. Jos vartalosi on muuten upea;) niin korosta niitä hyviä kohtia! Kupannut olen itse 3 viikkoa, en osaa vielä sanoa onko oikeasti hyötyä, ainakin selluliitin vähentäminen todella vie aikaa ja kärsivällisyyttä. Helpompi on estää sitä tulemasta lisää, liikkumalla, ruokavaliolla ja runsaalla veden juonnilla.


        Voimahalaus sinulle (minä taas en voi mennä uimarannalle rintojeni takia .( ongelmansa kullakin


    • Itsekin ikänsä kärsinyt

      Selluliitti on minunkin mielestäni geeneistä kiinni ja se on valitettavasti ikuista.
      Itse en ole kuppausta harrastanut, mutta "kaikki" muut hoidot ja konstit käyttännyt, tuloksetta.
      Rahaa on palanut...on ollut sähökhierontaa, kylmähoitoa, "värinäkonehierontaa", ja itse olen kokeillut kaikenmaailman voiteet ja hieronnat.
      Salilla olen käynyt jo vuosia, ja liikun muutenkin paljon, olen hoikka, en polta, en käytä alkoholia, ja syön aika terveellisesti.
      Mutta silti sellua on, varsinkin sisäreidet ovat aivan kauheat, ja kärsin niistä todella.
      En ole ikinä käynyt uimahalleissa, enkä kylpylöissä, kuolisin jo pitäisi mennä.
      kaiken lisäksi jalkani ovat muutenkin kamalat pohje aika ok. mutta nilkkani ovat liian ohuet, suhteessa muuhun vartaloon.
      Ja nämä jalat ja selluliitit ovat "perintöä" äidiltäni...valitettavasti.
      Kaikille se ei periydy. Esim. siskoni on lihava, mutta ei ole sellua ja on kiinteät ja kauniit jalat, eikä hän urheile juuri lainkaan.

      Olen lukenut, että liika rehkiminen painojen kanssa salilla ei ainakaan poista sellua, päinvastoin se voi tehdä jopa "hallaa" niille muhkuroille.
      Jotenkin tässä on vain ilman hametta ja uimareissuja yleisillä rannoilla pärjättävä.

      Myös toi sänkyyn meno on minulle tosi hankala asia, kuin myös saunassa käynti.

      Olen sinkku tällä hetkellä ja hirvittää tutustua miehiin ja se sänkyyn meno on kova paikka.
      Kaiken tämän lisäksi rintani roikkuvat...että kyllä siinä yhdelle ihmiselle on taakkaa kertynyt.
      Lisääkin olisi kertomista virheistäni, mutta jääköön tällä kertaa...tsemppiä sulle kuitenkin.

    • kiinalainen lääketiede

      Moi! Kannattaa muistaa myös se että jo pelkkä stressi ja murehtiminen kerryttää selluliittia lisää.. Myös kiinalainen lääketiede ja akupunktio voi auttaa joskus, en ole kokeillut mutta minulle on sitäkin suositeltu.. Olen käynyt siis hoitajalla joka on erikoistunut kiinalaiseen lääketieteeseen ja akupunktioon ja kaikkeen siihen liittyvään. Hän sanoi minulle että jos haluan niin voisin kokeilla sellaista että hän hieroisi minulta jotain pisteitä selästä auki joka vapauttaisi kuona-aineita ja tätä kautta auttaisi myös selluliittiin. Hän myös kertoi kuinka stressi ja murheet elämässä kerryttävät selluliittia kehoon... Joten positiivisa ajatuksia kaikille :)

    • happamoituminen

      Liikahappamoituminen on syy kaikkiin sairauksiin, selluliitti ja lihavuus mukaanlukien. Elimistö ylläpitää rasvaa suojautuakseen happojen ylituotannolta, joka aiheutuu tyypillisestä länsimaisesta ruokavaliosta. Suolisto, virtsatiet ja iho hävittävät osan näistä hapoista, mutta jäljelle jäävät on puskuroitava ja neutralisoitava. Elimistön liiallinen happamuus saa aikaan kudosten ja elinten solujen hajoamista. Rasva voi sitoa happoja ja poistaa ne elimistöstä. Mutta rasvaa käytetään ensisijaisesti happojen varastointikeinona.
      Jos kiinnostaa tietää lisää, lue kirja ph-tasapaino, avuksi painonhallintaan tai googleta Eric Gammals

      • kkkkkppi

        Niin ja stressi, murehtiminen ja negatiivinen ajattelu aiheuttaa myös elimistön happamoitumista!


      • aloitus, :)

        Ja jos et halua aloittaa noin rankalla kuurilla kuin edellisen viestin tarkoittama juttu on, vähentele pikkuhiljaa happamamoittavia, käytä elimistöä puhdistavaa emäksistä pesusuolaa. Ja jos haluat tehostaa juttua, etsi hyvä akupunktiohoitaja joka auttaa saamaan kehon tasapainoon.


      • sellut sulaa

        Täytyy sanoa että todellakin se kaikkein vaikein ja viimeisin keino millä sellu todellakin lähtee, on ruokavalionmuutos, joka tarkoittaa happamoittavien ruokien poistamista (kokonaan siksi aikaa jos haluaa tuloksia nopeasti)ja hyvänlaatuisen veden juominen väh.3litraa/pvä. Itse olen kokeillut kaikki muut keinot mitä markkinoilla on, olen laittanut rahaa rasvoihin, laitteisiin, hierontoihin... Mutta kun muutin ruokavaliota alkoi nesteet poistua ja olo keveni ja energisöityi jo ensimmäisen viikon aikana huomattavasti. Olen vakaasti päättänyt että tämä on se viimeinen ja varma keino, olen selluliiteista ym. rasvamuhkuroista vapaa pian ja lopullisesti. Taistelu saa päätöksen, haluan tuloksia, enkä iänikuista kokeilempa sitä ja tätä.
        Ajattelin yhdistää tähän myös kuivakuppauksen, jota ainakin mainostetaan kovasti, että se lisäisi lymfanesteiden kiertoa ja laittaisi kuonat liikkeelle. Tiukka selluliitti on tiiviisti pakattuja happoja, voi siis tulla lieviä puhdistusreaktioita kun ne lähtee vapautumaan. Jos keholle annetaa valmiudet puhdistua, uskon että se voi myös tapahtua. Jos toisesta päästä mätetään mitä sattuu suuhun, eipä se ihme jos kaikki kehon energia menee sen käsittelyyn, eikä kuonanpoistolle jää tilaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9343
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2760
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      154
      2513
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1356
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe