Kuinka ehdottaa..

tyttöystävälle

..että voisimme kokeilla jonkun kanssa ryhmää? Olemme joskus tyttöystäväni kanssa keskustelleet asiasta ja hän on ollut puheissaan hiukkasen suostuvainen ja kiinnostunut kokeileen..mutta en ole varma suostuisiko hän kuiteskaan,joten kehtaisinko ehottaa,että etsisimme jonkun parin kokeiluun?!

5

3716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ryhmä

      kokemuksesta..

      pieni määrä alkoholia, sauna.. pariskunta johon luottaa, laita ilmoitus ja kutsu teille muka vanhoina tuttuina..

      • tällaiset asiat

        pitää sopia parin keskenään ennen ko leikkejä. Ketään kolmansia osapuolia ei vedetä hihasta mukaan. Rehellisyyttä! Ventovieraita ei voi esitellä vanhoina tuttuina. Varsinkin jos ne bongattu ilmoituksella, sehän voi olla suorastaan vaarallista kutsua kotiinsa ns "ilmoitusjengiä".


      • Santtu

        ehkä ensin tiedustella pariskunnalta ajatuksia ja yleistä mielipidettä asiasta ennenkuin paljastaa omia aikomuksiaan ja ajatuksia...ettei tule todella noloa loppua yhteiselle illanvietolle, kun alkaa ehdottelemaan päämääränä moista. Meillä kerran "kävi nolosti" kun toisen pariskunnan mies aivan järkyttyi ajatuksesta ja lähti siltä seisomalta mittarilla kotiin. Nainen kyllä oli ihan valmis ja alkoi jo "toimiin". Ystävyys jatkuu normaalisti, mutta tuosta ei olla puhuttu sen jälkeen. Tuo alkoholi jakaa mielipiteitä. Itse olen 0 tai yhden pienen paukun kannalla. Sauna tunnetusti väsyttää ja vie "voimat"...


    • Älä tyrkytä vaan heitä pikkuisia ajatuksia. Viini on hyvä suunnitellessa mutta ei liikaa. Poistaa estot mutta ei saa aiheuttaa henkistä pahaa oloa. Tärkeintä että tyttö ystäväsi pitää parista. Heitä asia vitsinä niin voi aina vasta puoli perääntyä ja vitsiin voi aina leikilla vastata kyllä.

      Ajatus se pieni ehdotuksen siemen alkaa kasvaa siellä mielen sopukoissa ja lämmittää...

    • pari-s

      Kannattaa vaikka aloittaa yhteisellä keskustelulla, koska naisena se tunnepohja on kaikkein tärkein.
      Uskomme että hyvästä keskustelusta on paljon apua.
      Ainakin kannattaa ottaa ensimmäsekis aiheeksi, mitä tyttöystäväsi ajattelee kun näkee sinun nauttivan orgasmista toisen naisen kanssa, sillä siinä tulee helposti katsottua kun toinen nauttii toisen kanssa seksistä ja itse onkin helposti jo saanut.
      Tärkeintä tässä ryhmäseksissä onkin ettei kukaan tunne itseään sivulliseksi.
      Sanoisinpa naisten kesken pieni bi ymmärtäväisyys on lähentävä tekijä.
      Miehelle se kun vaimo rakastelee toisenkanssa ei luultavasti ole niin tunne asia, koska monet miehet nauttii siitä kun näkee puolisonsa toisen miehen käsissä.

      Lisäksi hyvä aloitus on aloittaa YHTEINEN (sillä kokemus meillä on ainakin että siellä ei olekkaan kun parin mies ja nainen ei kirjoita vähistäkään tekstiä vaikka sähköpostissa) näitten asioitten tutustumiseen vaikka netissä ja sitten hyvän tuntuman saa jos valokuvan laittamisesta nettiin päästään yhteis ymmärykseen.
      Mutta muista kuvaa voi joku käyttää hyväksi joten suosittelisen semmoista ettei tutut ja naapurit siitä tunnista, joten ei ainakaan semmoiseen paikkaan joka on suojaamaton paikka.
      Kannattaa vaikka vähän maksaa koska niissä on yleensä enemmän muitakin pareja jotka on samalla ajatuksella mukana ja monessakin pääsee jos tuntee homman molempia kiinostavan niin suoraa itse keskusteleen muitenkanssa veppikamerankanssa.
      Siihen kun pääsette YHESSÄ uskomme jo teillä olevan kivaa yhessä ja luottamusta toisianne kohtaan.
      Hyvä merkki on sinulle jos tyttöystävä suostuu ilman painostusta tähän.
      Tässä nyt ensi alkuun keskustelun aihetta, eli jos uskallat näyttää ensi alkuun tämän aloittamasi viesti keskustelun tyttöystävällesi niin hyvä!!!!!!!!!

      ps: se toisen parin löytäminen onkin se suurempi ongelma koska siinä pitääkin jo neljän kemiat sopia yhteen.
      Meistä liian paljon on pareissa miehi jotka haluu heti sänkyyn ja panemaan, vaikka oma vaimo haluaisi koko juttua ja on vain mukana miellyttäkseen miestään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten kukaan voi ajatella

      Niin naiviisti että jos jokin asia tekee sinut onnelliseksi / iloiseksi niin se ei olisi ikinä muka väärin ? Jos joku es
      Ikävä
      40
      3234
    2. Nainen, sinä vain kaunistut

      Tiedätkö, minä täällä haukon henkeäni ja yritän rauhoitella tunteitani. Sinussa natsaa kaikki, ja olet todella päässyt k
      Ikävä
      97
      2503
    3. Olen mennyt jotenkin lukkoon sen jälkeen

      kun meillä meni miten meni. En vain pääse sinusta yli. Jäi niin monta kysymystä, ja sen lisäksi olet tullut niin tärkeäk
      Ikävä
      133
      2045
    4. Kunnes mitään ei ole

      Täällä on kaipaajia jotka odottaa että toinen tekee lähestymisen jollain tavalla, siksi koen etten kuulu enää tänne ja s
      Ikävä
      11
      1534
    5. Kerro jotakin mukavaa kaivatustasi?

      Sana on vapaa 💬
      Ikävä
      108
      1531
    6. Kylmäojan koululla löytynyt ruumis

      Kylmäojan koululta löytynyt ruumis lauantaina. Mitä on tapahtunut, omaisille voimia
      Kontiolahti
      15
      1396
    7. Ehkä sinä haluat samaa kuin minä

      Eli sitä et me päädytään yhteen. Ainakin toivoisin sitä..
      Ikävä
      43
      1339
    8. IS Viikonloppu 26.-27.10.2024

      No nyt tulikin mukava Kovis-ristikko tälle viikonlopulle. Toisille tämä on varmaan vihjeineen ihan helppo 2- tason risti
      Sanaristikot
      80
      1309
    9. Miten paljon sä

      Haluat häntä? Onko joku osa mikä jäi eniten mieleen?
      Ikävä
      52
      1291
    10. Taas yksi persuämmä sekosi

      Kun lapsilla oli korona-aikana kirkossa hengityssuojaiet käytössä. Persuämmä piti asiaa lasten pahoinpitelynä. https://
      Maailman menoa
      240
      1107
    Aihe