Halpis Rickenbacker-kopioita?

bassoa etsivä

Tekeekö enää mikään firma halpiskopioita legendaarisista Rickenbacker-bassoista? Aitoa ei ole varaa ostaa näillä tuloilla mutta halpiskopion voisi ostaakin. Tuossa pelissä on nimittäin sen verran omalaatuinen soundi että tahtois heti ostaa sellaisen.

Jos noita tehdään niin mikä firma tuo maahan, vai tuodaanko Suomeen ja mistä voisi ostaa ja mikä hintataso suunnilleen?

4

597

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta tuodaanko..

      Rickenbacker pitää aggressiivisesti kiinni mallisuojistaan,joten voi olla hankalaa ihan kotimaan kaupoista löytää.Soitin Huttusella on yksi myynnissä,about 500-600 euroa.Indie merkkinen vaalea ja näyttää ainakin päällisin puolin ihan hyvältä.
      Keskieuroopassa tai Ruotsissa varmaan näkyy enemmän Rickenbackerin kaltaisia kitaroita olevan kaupan. Maahantuojat ei tuo tai halua tuoda muita kuin Fender,Gibson tai hevikeppikopsuja,sinänsä sääli,kun muitakin malleja olisi kiva käpälöidä,kuin aina näitä itsestään selvyyksiä..Loput kertoo joku toinen, I hope so !!

    • Anonyymi

      Vanha ketju mutta kerron kerran ostaneeni osto- ja myyntiliikkeestä Maya-merkkisen Rickenbackerin kopion. Koska Rush ja Yes ja ne muut. Tämä Maya meni eteenpäin niinkuin vähän kaikki menee. Mutta hetken aikaa oli tällainenkin haudottavana Gibson EB:n kaverina. Kyse siis 4001 (?) mallin bassosta. Muistaakseni ihan hyvälaatuinen kopio, hyvä soittaa ja kohtuu hyvät soundit. Kopio oli tehty huolella, uskottava muotoilu ja värit, pysyi vireessä ja stereo-ulostulo ja sähköt kuten aidossa. Olikohan hieman aitoa kevyempi ja "lankkumaisempi" nyt kun muistelen. Käytin kuparisia kieliä koskapa oltiin niin uniikkeja ja korkealentoisia. Uutena ne kielet soivat hienosti etenkin G-kieli ja peukuttaessa mutta tummuivat ja keräsivät likaa jotenkin tavallista nopeammin jolloin soundikin meni tummemmaksi ja tylsemmäksi. Soittohommat jäivät koska turhauduin liian koviin esikuviin omien taitojeni jäätyä keskinkertaisiksi ja oletettu ilmaisukykyni ilmeisesti muualla, ei saanut "sanotuksi" biiseillä mitä halusin niinkuin juuri se soittaminen olis ollu pullonkaula tai ummetus suurelle persoonalleni.

    • Anonyymi

      Tokai teki ainakin jossain kohtaa Rickenbacker kitaroista kopioita. Bassoista en osaa sanoa. Nykyään kiinalaiset tekevät kopioita lähes mistä tahansa merkistä.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2525
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1605
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      108
      1376
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe