miten mies vietellään ja pidetään?

opetteleva_

Olen yli 30v nainen. Olen yrittänyt useia kertoja saada miehen vieteltyä. Laittautunut päästä varpaisiin ja yrittänyt tuoda persoonastani myönteisiä asioita esille kanssakäymisessä. Olen iloinen ja puhelias ihminen. En kuitenkaan onnistu tässä vastakkaisen sukupuolen miellyttämisessä. Miehet ja taidokkaat naiset ..voisitteko opettaa minua?

13

11230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DS.

      Missä sä olet sitä yrittänyt ja mahdatko olla liian tyrkky? Pidätkö siitä mikä peilissä näkyy, kun sinne katsot? Millaisia ne miehet on olleet?

    • Kukkomies

      Karu totuus: Miestä ei vietellä.

      Se on myytti. Miestä ei voi "hellästi pakottaa" pitämään itsestään. Mies joko haluaa sinua tai ei halua... ja halun laadun ja määrän määrää miehen ajatusmaailma ja tarpeet. Jotkut haluaa parisuhteen, jotkut vaan piparia - kenenkään päätä et voi tällä "viettelyllä" muuttaa.

      Ainoa mitä voit tehdä on olla tarjolla ja osoittaa se ja valikoida itse tarjolle tulevista se paras mahdollinen. Jotain tiettyä miestä ei voi saada ellei hän ole tavalla tai toisella halukas JOHONKIN kanssasi. Monet valmiita seksiin, mutta vakavampaan suhteeseen tarjokkaita on harvemmalti.

      Tässä suhteessa siis sun on opittava - ennemmin kuin viettelemään - niin tunnistamaan ketkä miehistä ovat halukkaita sitoutumaan ja ketkä sanoo niin vain päästäkseen piparipurkille. Heihin TUTUSTUTAAN tai ehkä isketään - ei vietellä, viettely vähättelee miestä ja hänen tahtoaan... ainoa joihin voisin kuvitella viettelyn tehoavan yleensäkään ovat ankeassa parisuhteessa olevat miehet jotka pohjimmiltaan ovat pettäjätyyppiä ja kuitenkin koittavat sitkeästi pysytellä uskollisena jostain semi-moraalisesta periaatteesta. Heidät saa "vieteltyä" harrastamaan seksiä kanssaan, lähinnä siis tehostamaan sitä pippeliohjautuvuus-viettiä.

      Nämä naiset jotka väittävät osaavansa vietellä miehen kuin miehen eivät itseasiassa osaa. He nyt ovat muuten niin hyvännäköisiä tai sitten sopivasti eroottisia ja kivoja (oikealla tavalla aktiivisia ja sosiaalisia) ja heistä on helppo pitää. Mitään tekemistä sillä ei ole viettelyn kanssa, he onnistuisivat hurmaamaan miehet ilman mitään yritystäkin - koska miehet yleensäkin haluavat heitä. Ehkä viettely on naiselle jonkinlainen leikki naista itseään varten jolla tehostetaan itsetuntoa tai jotain, mitään se kuitenkaan ei oikeasti anna miehelle.

      Tämän kummemmin en voi auttaa.

    • Karski Karju

      Näen päivittäin lukuisia naisia jotka ovat laitettuja ja miellyttäviä. Miksi ihmeessä pitäisi kuvitella että heistä jokainen olisi muka kiinnostunut minusta suhdemielessä? Täytyy tehdä aloitetta, tehdä halunsa tiettäväksi, ei pelkkä seinäkoristeena seisominen riitä.

    • Ole oma itsesi

      Kun jättää sen liiallisen yrittämisen ja miellyttämisen pois saumat on paljon paremmat. Kaikki teennäinen toiminta paistaa yleensä läpi.

      Ens kerralla jätät säärikarvat ajelematta ja pukeudut alusvaatteisiin, joiden kuuluis olla matkalla kaatikselle. Toimii, kokemusta löytyy :D!

    • Been there, done that

      Juu, pitää olla iloinen ja hyvin, muttei liikaa laitettu. Pitää olla itsevarman ja kokeneen, mutta samalla pienen ja viattoman oloinen. Puseron pitää olla avokaulainen ja rintojen mieluusti aika isot. Samalla pitää osata yhdistää viattomuus seksikkyyteen! Vaikka pusero onkin avokaulainen, ei saa näyttää halvalta tai helpolta. Miehelle pitää osoittaa selkeästi, että on kiinnostunut... esim. painautumalla varovasti häntä vasten, hipaisemalla käsivarresta, katsomalla silmiin...ja sitten sama toistetaan uudelleen vähän voimakkaammin, jos tässä vaiheessa saa mieheltä positiivista palautetta. Tanssilattialla kaikki toimii helpommin. Mutta miestä vasten voi kevyesti painautua esim. baaritiskin jonossakin! Ihan pokkana vaan, mutta huom. kevyesti. Jos mies on "Mitä vittua sä teet!" ,nainen voi teeskennellä humalaista tai pyytää anteeksi horjahdusta ym. Siksipä uhri pitää valikoida jo etukäteen ja silmäpelillä varmistaa, että kiinnostat miestä. Sitten kun päästään lähietäisyydelle, niin naisen pitää kääntää päänsä niin, että mies onnistuu helposti suutelemaan häntä. Nainen voi itsekin tehdä aloitteen painamalla varovasti kuumat huulensa miehen kaulalle, olkapäälle, leukapieliin... mutta vain painaa, ei vielä suudella. Kannattaa odottaa miehen aloitetta aluksi. Ja mahdollisimman vähän juttelua, paljon toimintaa ja kehon omaa kieltä! Jotain pientä ja kivaa pitää tietysti sanoa, ja naurahdella pehmeästi miehen sanomisille. Silmiin tuijottelu lähietäisyydellä melkein takaa suudelman. Kaikki tämä onnistuu parhaiten yökerhossa - ja siellähän ne miehet yleensä isketäänkin. No. Sitten kun pääsette pussaamaan, loppu hoituu lähes itsestään. Jos haluat miehen luoksesi yöksi, osoita se hänelle hienovaraisesti! Esim. jos huomaat hänellä erektion, painaudu rohkeasti sitä vasten! Mutta älä sano mitään, anna hänen hoitaa puhuminen. ...

      Tällä peruskaavalla iskeminen toimii. Avarahko kaula-aukko, iloinen mieli, viaton ja suloinen (mutta naisellinen ja rohkea) olemus, silmiin katsominen, ja hänen läheisyyteensä siirtyminen. Olen saanut näin iskettyä sekä tuttuja että tuntemattomia miehiä. HIrveästi pokkaa homma kyllä vaatii. Yökerho-olosuhteet ovat parhaat, mutta itseluottamuksen ollessa kohdallaan,nainen voi onnistua missä tahansa.

    • aimmauneuel

      Meet vaan sen luo ja kysyt et mist se pitää. Sit jos oot semmone niin kysyt et pitääks se susta ja sit meette teille tai meille ja homma jatkuu sit jos digaatte viel jatkoski.

    • hahaaaaaaaaaaaaaaa

      miten vietellä mies ALA-ASTEELLA? Tosi moni kusyy tuota. Toisaalta,ala-asteella pojat pitävätkin joskus pienestä esittämisestä. Minä taas olen semmoinen, kenen on vaikea esittää, koska ei ole koskaan aiemmin esittänyt. Kertokaa vinkkejä!!!!

    • ikisinkku35

      Tuu viettelee mut niin varmasti onnistut.

    • Roiskeläppä-67

      Naiselle on eduksi olla pritkät hiukset, pitkävartiset saapaaat, minihame, isot rinnat avokaulainen pusero( voi olla pikkujakku päällä alkuillasta) jokainen edellä mainitusita avuista lisää mahdollisuuksia löytää mies mistä vain. Kun on hyännäköinen sitten vaaan valkaa parhaat miehet jotka tulee tyrkylle ei naisen tarvi tehdä mitään kun vaaan on esillä, niin kyllä tyrkkyy riittää vaikkei ihan kaikkia edellä mainittuja ominaisuuksia olisikaan. Enmmän mahadollisuukksia. Sitten vaan puhelin numeroa jakoon kiinnostaville hemmoille. Ne jotka soittaa ja vie ulos syuömään on potentiaalisia seurustelu kumppaneita. Ne jotka ei soita halusivat vaan yhden yön juttua.
      Näillä kun mennään aina on tyrkkyä riittänyt.

      Miestä ei voi väkisin saada, se on fakta, mikä täytyy hyväksyä. Usein sellaset on kiinnostuneempia joista itse ei ole kiinnostunut.

    • Ex Pinp

      "Laittautunut päästä varpaisiin ja yrittänyt tuoda persoonastani myönteisiä asioita esille kanssakäymisessä. Olen iloinen ja puhelias ihminen."

      Ei tuossa ole mitään vikaa mitä miellyttämiseen tulee. Tuohan on oikein miellyttävää käyttäytymistä. Siitä vaan puuttuu se vietteleminen.

    • Ole realisti edes

      Siis isot rinnat esille, ja puhelin numeroita jakamaan ??
      Muista laittaa hintasi myos mukaan, silla tällaisia naisia kutsutaan huoraksi.

      Voi voi kyllä Suomi-neito voi olla epätoivoinen, eivät tiedäkään kuinka miehet heille nauraa takanapäin.

      • Micce_66____

        Ei isot rinnat auta. Suurin osa huomiosta tulee, jos on kohtuullisissa mitoissa Tarkoittaa ei läski vaan mielellään urheilullinen. Lisäksi ystävällinen käytössä ja lähestyttävissä asiallisesti. Ei mikään "haistavittu mitä sä minua isket" ilme. Sikailijoita ei toki tarvitse eikä pidä sietää.

        Lue http://www.therulesrevisited.com/

        Hyvä blogi, olen paljonkin lueskellut ajankuluksi ja itse miehenä olen sitä mieltä että jutut pitävät paikkansa.


    • Riskuu

      Minusta saa yritä sentään hymyilevä ja huumorintajua tarkaan miehen vois ylätä ja reilu ja sopiva mielekäs suvetta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2878
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2174
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1630
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe