Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

MetalGospel - silkkaa p*skaa

morthax

Näin on. Minulle aikoinaan tyrkytettiin "hengellistä" versiota, kuulema musiikkimakuni mukaista. Koska pukeudun mustiin, kuuntelen "norjalaista kirkonpolttomusiikkia" jne. Tulos oli kammottava, joten halkaisin levyn kahtia. "Bändillä" ei ollut mitään tolkkua musiikista, ei mitään tietoa mistään. Silkkaa paskaa, jota korva ei kestänyt kuunnella. Miksi tälläiset "bändit" kuvittelevat osaavansa? Eikö kukaan ole kertonut, miten kammottavalta se surkea yritys kuulostaa ihmiskorvaan?

33

2506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antikristus 666

      on ihan paskaa, eritoten joku metalligospel, jossa yritetään tyrkyttää kristinuskoa ihmisille. Black Metal kunniaan!

      • Mutta oikeasti gospelissa on elämää,gospel on parasta musiikkia koska siinä tuntee Jumalan vaikutuksen.Kristilliset artistit osaa soittaa, The Rain,Terapia yms.

        Black metallissa on taas turhaa karjuntaa, äijät karjuu kuin olis rottalauma kimpussa, kuulemma jotkut jopa tekee sitä selvin päin vaikka ei luulis että joku pystyy.


      • metalgood

        Ei noi mitään tyrkytä vaan kertoo miten homma menee.

        at the end of time
        the moon will be as blood
        blackeed is the sun
        stars will fall to earth
        fire
        hail and blood
        rain upon the earth
        fallen star opens the abyss
        smoke released darkens the sky
        storms of thunder
        disastrous quakes
        hail pelts the earth
        plagues infest
        blood of a corpse
        becomes the sea
        assembly of kings
        gather for war
        fire descends
        devouring all
        complete destruction
        absolute annihilation
        the day of total armageddon holocaust


      • Jumala on rakkaus
        metalgood kirjoitti:

        Ei noi mitään tyrkytä vaan kertoo miten homma menee.

        at the end of time
        the moon will be as blood
        blackeed is the sun
        stars will fall to earth
        fire
        hail and blood
        rain upon the earth
        fallen star opens the abyss
        smoke released darkens the sky
        storms of thunder
        disastrous quakes
        hail pelts the earth
        plagues infest
        blood of a corpse
        becomes the sea
        assembly of kings
        gather for war
        fire descends
        devouring all
        complete destruction
        absolute annihilation
        the day of total armageddon holocaust

        Aivan, hei, mitäs jos ne kauhuskenaariot, joita nääkin muusikot maalailee, tosissaan toteutuis? Kehen sä sillon turvaat? Jeesus on ainut, joka voi auttaa, turvaa Häneen jo täällä maan päällä, niin ei helvetissä sitten tarvi kärsiä kidutusta, sellasta ja pahempaa kun mistä nää saatanansanansaattajamuusikot laulaa.


      • ex-headbanger-80

        Nonni, siinä tuli taas oikein teinimielisen tr00hevarin mielipide :D "Black metal kunniaan". Bheehehe. Sori:) Meikkipingviinit Etelänavalle olemaan vahvoja, kovia ja kylmiä! ;P


    • carbon.based

      ...aiheuttaa itsekritiikin täydellistä katoamista. Esimerkkinä vaikka Espan puistossa rämpyttävät kiduttajat.

      Tosin kyllä on hyvääkin uskontoaiheista musiikkia kuten reggae ja alkuperäinen gospel. Jos itse kuuntelesin mättöosastoa niin ei kai se satanistinen musiikki menisi läpi, vaikka samanlaisia pellejä nekin ovat.

      • hevi on huumoria

        Yleistyksestäsi tulee vain mieleen, että miten mahtaa olla oman itsekritiikkisi laita...(?) Onko ne Espan rämpyttäjät vieneet sen?-P


    • herramrks

      Aikoinaan mulle soitti luokkakaveri musiikkimakuni mukaista raskasta musiikkia. Se oli säälittävää. Ne yritti tuskissaan olla kovia ja lopputuloksena oli täysi nolla.
      Mitähän sellaiset "bändit" luulevat osaavansa?
      Ei verellä leikkiminen tee muusikkoa

    • Sulla on siis

      ...tollainen mielipide.

    • /BERZERKER/

      Joo, minäkin kuuntelen raskasta musiikkia. Siinä on yllätävän paljon sisältöä. Mielummin kuuntelen bändejä jotka kritisoivat yhteiskuntaa, ihmisiä, arvoja, kyseenalaistavat arvo- ja ajattelumaailmamme ja mielummin kuuntelen myös niitä "verelläläträäjiä", kuin ihmisiä jotka ovat liian sokeita näkemään muuta kuin "Jumalansa" ja luulevat kaiken päättyvän hyvin.

      • ois asiaa

        Runsaasti Jumalan siunausta elämääsi. Rukoilemme että elävä Jeesus Kristus ravistelisi sinunkin elämääsi - in a good way, you know. Oh, I'm sorry - you don't know.


      • jupjup

        Ei, kun kristinuskossahan on nimenomaan kyse siitä, että kaikki aivan varmasti päättyy huonosti, ihan niin pitkälle kuin se ikinä ihmisistä itsestään riippuu.

        ...Ja se huonosti päättyminen on vieläpä lajiltaan semmoista, että asia ei milloinkaan muutu tyhjänpäiväiseksi, vaan harmi on ikuista, mikäli se taaskin ihmisen mahdollisuuksista vaikuttaa asiaan mitään riippuu.

        ...Huonosti päättymisellä sitten kristillisessä opissa edelleen tarkoitetaan nimenomaan sellaista huonosti päättymistä, joka ei ole kenenkään siihen joutuvan näkökulmasta hyvä lopputulos: Siis kyse on niin totaalisesta asiasta, että kukaan ei voi opetella nauttimaan siitä: Edes Saatana ei siitä pidä, vaan on raamatun ja kristillisen opin mukaan (jos mahdollista) kaikkein eniten harmissaan.

        ...sitten kristinuskossa on kyllä kyse siitäkin, että on olemassa pelastus, joka ei johdu ihmisien mahdollisuuksista, eli se on Jumalan lahjaa. Kaikki eivät kuitenkaan silti pelastu (se saatana ainakaan:) ja tämä on taas kytköksissä ainakin siihen, että luonnostaan ihmiset eivät uskalla ja halua myöntää, että tätä menoa kaikki menee päin helvettiä.


      • ex-headbanger-80

        Berzerker, hevissä on suunnilleen saman verran kriittisyyttä kuin kiukkuisen patakonservatiivin kiroilussa.

        Sinäkö tiedät miten kaikki päättyy - ja näet sokeuden toisissa, vaan et itsessäsi?


    • et tiiä vielä mitään

      Jep, osa on silkkaa amatöörimaista kokeilua. Monet suomalaiset on. Oon elävässä uskossa, pesunkestävä metallisti ja voin kertoa että kokemusta piisaa tältä saralta. Kaikki gospelmetallibändit ei oo sitä mitä väität. Ulkomailla on artisteja jotka muuten lyö laudalta todella monet sekulaariartistit. Kaikki ei oo sanomaltaan niin "julkeita", kunpa olisivatkin niin kaltaisesikin ihmiset saisivat kuulla kerrankin asiaa. Mutta mikä tärkeintä gospelmetallissa, heidän sanomallaan on merkitys, sisältö, maailman ihmeellisin viesti. Jeesus kuoli sun puolestasi. Kuka sen kieltää, on valehtelija. Piste. (Jos et usko ni - moikka, tuonpuoleisessa tiedät totuuden. Pekka-Erickin tietää nyt eikä varmaan oo onnellinen.)

      • Pasi

        tulee sitäkin kuunneltua.Tosin koskaan en oo hirveenä musiikkissa juuttunut sanoituksiin,vaan kokonaisuuteen.Joskus saattaa mennä päiviäkin ennenkuin homaa sanoituksien sanoman.Joskus laulu toimii pelkkänä instrumenttinä jos musiikki on hyvää,mutta sanat ei maistu.Kuuntelen paljon Venäläistä konemusiikkia ja Venäjänkielestä tiedän vaan muutaman sanan ja ei se oo haitannut.Yhden konegospel levynkin omistan (G-Powered) kiinnostuneet voivat käydä kuuntelemassa mikseristä.Monet Gospelmetal bändit ovat taidokkaita,mutta yleensä se on sitä sukkahousuheviä,joka itelle ei kolahda mitenkään. HB bändillä on muutama hyvä biisi. esim. Hanki elämä (Vähän Nightwish tyylinen biisi)


      • JölliHämmeri

        Ensinäkin, kaikki eivät halua Jumalaan, eivätkä kaikki edes ole valmiita siihen. Itsekään en pidä gospel musiikista pätkän vertaa, se vaan ei sisällä sanomaa, mitä minä metalli ja hevi musiikilta haen. Minun mielestäni metalli musiikkiin nimenomaan kuuluu kaikenlainen kritisointi, ja kapinallisuus. Se on metalli musiikin perusidea. Minun mielestäni uskonnollisen sanoman ei pitäisi mitenkään liittyä metalliin, koska ne eivät vain sovi yhteen. Piste.


      • JölliHämmeri

        Niin, unohdin tosiaan kirjoittaa tämän... Kun esimerkiksi Deep Purple teki levyjä aikanaan, niin sitä pidettiin saatanallisena musiikkina. Eikä se edes ollut kovin raskastakaan. Miten tosi uskovainen voi nykyään tehdä gospel metallia, joka on vielä raskaampaa kuin alkuperäinen rock musiikki? Ja toinen juttu, esim black metal ei välttämättä sisällä minkään asteen saatanallista sanomaa. Monet vain käsittävät sen niin. On tietysti black metal yhtyeitä, jotka palvovat saatanaa, mutta on myös niitä, jotka haluavat tehdä aiheesta biisejä, eivät he välttämättä saatanaa palvo. Ja minä ainakin itse henkilökohtaisesti kuuntelen mieluummin musiikkia, joka avaa silmät maailmassa olevalle pahuudelle, kun musiikkia, joka sulkisi silmäni niiltä asioilta. Ja nyt lopultakin tulee se viimeinen piste.


      • ex-headbanger-80

        Mitä säkin Pekka-Ericistä tiedät. Sori mutta pakko sanoa. Saa ajatella, vaikka olisi uskossakin.


    • Nimimerkki

      Eikö Black Metal muka sitten ole hengellistä musiikkia?

      • -äö

        Tekeekö musiikista huonoa se mistä siinä lauletaan?

        Gospel-metal voi olla p*skaa tai huippua. Riippuu soittajista ja kaikesta muusta niinku ihan normi bändeissäki. Gospel-metal voi myös olla death metallia!

        Kaikki tällaset "uskonto on perseestä"-tyypit tietenki heti lyttää bändin, jos se on gospelia! Vois myös kuunnella sitä musiikkia eikä heti yleistää, et kaikki on paskaa.

        Itekkää en oo vielä kauheesti mieleisiä gospel-bändejä löytäny, mut The Rain rulaa!
        Extol ja HB:ki on ihan hyviä!


      • qwet
        -äö kirjoitti:

        Tekeekö musiikista huonoa se mistä siinä lauletaan?

        Gospel-metal voi olla p*skaa tai huippua. Riippuu soittajista ja kaikesta muusta niinku ihan normi bändeissäki. Gospel-metal voi myös olla death metallia!

        Kaikki tällaset "uskonto on perseestä"-tyypit tietenki heti lyttää bändin, jos se on gospelia! Vois myös kuunnella sitä musiikkia eikä heti yleistää, et kaikki on paskaa.

        Itekkää en oo vielä kauheesti mieleisiä gospel-bändejä löytäny, mut The Rain rulaa!
        Extol ja HB:ki on ihan hyviä!

        Niinpä, musatyyli ei oo mitenkään sidoksissa siihen onko se hengellistä, eikä se että musiikki on gospelia voi tehdä musiikista huonoa..


      • JölliHämmeri
        qwet kirjoitti:

        Niinpä, musatyyli ei oo mitenkään sidoksissa siihen onko se hengellistä, eikä se että musiikki on gospelia voi tehdä musiikista huonoa..

        Minä ainakin lyttään gospelin heti :D Minä en jaksa kuunnella ylistystä, elämä ei ole täydellistä, vaikka kuinka uskoisi Jumalaan tai mihin. Kyllä olen itse jonkunlaisesssa uskossa, mutta en silti jaksa kuunnella gospel musaa. Rock, Metal, death metal, thrash metal, kaikki edustaa yksinkertasesti kapinoivaa musiikki tyyliä. Ja niin niiden pitääkin. Se on metalli/rock musiikin perusta, saada aikaan möykkää, ja muuta säväyttävää.


      • ex-headbanger-80
        JölliHämmeri kirjoitti:

        Minä ainakin lyttään gospelin heti :D Minä en jaksa kuunnella ylistystä, elämä ei ole täydellistä, vaikka kuinka uskoisi Jumalaan tai mihin. Kyllä olen itse jonkunlaisesssa uskossa, mutta en silti jaksa kuunnella gospel musaa. Rock, Metal, death metal, thrash metal, kaikki edustaa yksinkertasesti kapinoivaa musiikki tyyliä. Ja niin niiden pitääkin. Se on metalli/rock musiikin perusta, saada aikaan möykkää, ja muuta säväyttävää.

        Rock ja metallin genret edustavat enimmäkseen kaupallista ja turbomarkkinoitua musiikkia, jota myydään kohdistetusti teineille tai vähän vanhemmillekin ja josta kaikenlainen syvempi kritiikki ja kapina on tipotiessään. Ei massaviihde ole mitään kapinaa. Jos haluatte kapinaa, niin lukekaa vaikka vuorisaarnaa, tai jotain muuta kirjallisuutta.


    • on paskaa

      siis onhan se selvä että musiikin lahja on harvalla. ja yleensä nämä uskovat wannabe metallistit eivät tätä lahjaa omista. ja muutenkin kristillinen viihde on aika huvittavaa. viihteen pitäisi viihdyttää eikä saarnata. uskovat joilla on musiikin lahja, kannattaisi keskittyä hengellisen jumalanpaleluksissa käytettävän musiikin tekoon eikä viihtellliseen populaarimusiikkiin.

      siis aikuisten oikeasti kuka keikkajärjestäjä palkkaa kristillsen elämäntavan ja musan soittajan klubikeikalle kun baarin omistajan on myytävä niin paljon viinaa kun kerkiää ja yhtyeen sanoma on tätä juopottelua vastaan??? onko näillä uskovilla rokkareilla aivoja ollenkaan??? viina laulu ja naiset on se yhtälö millä showbisnes pyörii.

    • bändistä.

      Ei sanat tee paskasta musiikista yhtään parempaa. Mutta eipä toi kirkonpolttomusakaan mitään tasokasta ole.. itse kahlasin aikanaan kaiken Burzumista ja Abrubtumista ties mihin Örrröörörgörgöröthiin.. hirveetä paskaahan sekin on musiikillisesti. Katuporassakin tai krapulapaskomisen äänissä on monesti enemmän meininkiä.

      Hyviä hevigospelbändejä on jos vaan jaksaa etsiä.

      Ja muista sekin ettei kovat säröt muuta paskaa musiikkia hyväksi yhtäkkiä.

      Musa voi olla hyvää ilman kitaroitakin. :)

      (kannattaako yhden bändin ja kuuntelukokemuksen takia tulla tänne avautumaan??)

      • JölliHämmeri

        Kaikkien ihmisten ei välttämättä tarvitse kuunnella kun yhtä bändiä, ja se riittää. Ei kaikkia kiinnosta kristillinen sanoma.
        Ja muuten, death metal ei ole enää death metallia, jos se on kristillisellä sanomalla.
        Myös väite, että sanoitukset eivät paranna musiikkia on väärä. Sanoitukset ovat biiseissä iso osa. Jos biisissä on sanotukset, niiden täytyy olla hyvät, sillä muuten niitä ei kannattaisi laittaa ollenkaan. Ja tiedoksi, Black Metallin karjuminen on täysin verrattavissa kristillisen white metallin karjumiseen. Että kannattaa varmasti valittaa karjumisesta, jos toisella puolellakin sitä harrastetaan. Metallin sielu on kapinoiminen! Siitä ei päästä mihinkään!


      • kristinuskon ja saatanan
        JölliHämmeri kirjoitti:

        Kaikkien ihmisten ei välttämättä tarvitse kuunnella kun yhtä bändiä, ja se riittää. Ei kaikkia kiinnosta kristillinen sanoma.
        Ja muuten, death metal ei ole enää death metallia, jos se on kristillisellä sanomalla.
        Myös väite, että sanoitukset eivät paranna musiikkia on väärä. Sanoitukset ovat biiseissä iso osa. Jos biisissä on sanotukset, niiden täytyy olla hyvät, sillä muuten niitä ei kannattaisi laittaa ollenkaan. Ja tiedoksi, Black Metallin karjuminen on täysin verrattavissa kristillisen white metallin karjumiseen. Että kannattaa varmasti valittaa karjumisesta, jos toisella puolellakin sitä harrastetaan. Metallin sielu on kapinoiminen! Siitä ei päästä mihinkään!

        välillä on täälläkin näköjään kuolematon, ja tokihan se näkyy selvimmin musaosastolla. true evil black metallistit haukkuvat gospelia ja uskovat syyllistävät black metallia minkä ehtivät. jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä siitä, millainen metalli kuulostaa omaan korvaan hyvältä. Gospelartistien taitamattomuusvaikutelma saattaa tulla siitä, että sanoituksiensa takia kokolailla pieni gospelskene jää syrjään valtavirran rinnalla, jolloin taitavien artistien on vaikea osoittaa kykynsä mainstreamissa. Parhaitenhan tässä on onnistunut esim. Stryper. Itse olen sitä mieltä, että kristillinen metalli voi olla mitä vain metallia jos siinä on kristillinen sanoma ja tarkoitus. Vittuilkoot pilkunnussijat rauhassa termien täsmällisyydestä. Ne, joiden mielestä ns. unblack metalli on paskaa, niin eikö uskovilla saisi olla oikeutta kuunnella blackkia, sillä erotuksella että lyriikat ovat heille nautittavia? Eikö musiikin ideana ole kuitenkin viihdyttäminen, nautinto. Uskis kokee tietenkin blackin ahdistavaksi, moni myös unblackin koska äänimaailma on blackin kristillisessä korvikkeessa yhtä kylmä. Saatananpalvoja taas tietenkin vihaa gospelmusiikkia jeesusjauhannan takia. Kunnioitetaan molempia osapuolia, vaikka se vaikeaa olisikin!


      • Gaahl
        kristinuskon ja saatanan kirjoitti:

        välillä on täälläkin näköjään kuolematon, ja tokihan se näkyy selvimmin musaosastolla. true evil black metallistit haukkuvat gospelia ja uskovat syyllistävät black metallia minkä ehtivät. jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä siitä, millainen metalli kuulostaa omaan korvaan hyvältä. Gospelartistien taitamattomuusvaikutelma saattaa tulla siitä, että sanoituksiensa takia kokolailla pieni gospelskene jää syrjään valtavirran rinnalla, jolloin taitavien artistien on vaikea osoittaa kykynsä mainstreamissa. Parhaitenhan tässä on onnistunut esim. Stryper. Itse olen sitä mieltä, että kristillinen metalli voi olla mitä vain metallia jos siinä on kristillinen sanoma ja tarkoitus. Vittuilkoot pilkunnussijat rauhassa termien täsmällisyydestä. Ne, joiden mielestä ns. unblack metalli on paskaa, niin eikö uskovilla saisi olla oikeutta kuunnella blackkia, sillä erotuksella että lyriikat ovat heille nautittavia? Eikö musiikin ideana ole kuitenkin viihdyttäminen, nautinto. Uskis kokee tietenkin blackin ahdistavaksi, moni myös unblackin koska äänimaailma on blackin kristillisessä korvikkeessa yhtä kylmä. Saatananpalvoja taas tietenkin vihaa gospelmusiikkia jeesusjauhannan takia. Kunnioitetaan molempia osapuolia, vaikka se vaikeaa olisikin!

        Mielestäni unblack metallia ei voi sanoa black metalliksi, koska black metal ei perustu pelkästään musiikkiin, vaan myös ideologiaan. Tärkeitä aatteita siinä ovat muun muassa nimenomaan kristinuskon vastustaminen ja muinaismytologioista kertominen.


      • JölliHämmeri
        Gaahl kirjoitti:

        Mielestäni unblack metallia ei voi sanoa black metalliksi, koska black metal ei perustu pelkästään musiikkiin, vaan myös ideologiaan. Tärkeitä aatteita siinä ovat muun muassa nimenomaan kristinuskon vastustaminen ja muinaismytologioista kertominen.

        Juuri niin... Black metal ryhmittymään kuuluu, vaikka yleisesti luullaan, muutakin kun saatanasta jauhanta. Pakanauskonnot, noita vainot, keskiajan veritapahtumat, historialliset tapahtumat, kaikki tällainen. Tyyli ei ole läheskään niin suppea kun yleisesti luullaan. Mutta mitä minä olen gospel lyriikoita kuunnellut, niin eipä sieltä juuri vaihtelevuutta löydy... Jeesus Jeesus Jeesus... Tosin, en itse juuri Black metallia kuuntele, enemmän thrash/death metal vaikutteista pidän. Mutta mikäs siinä jos tykkää...


      • Murzum
        JölliHämmeri kirjoitti:

        Juuri niin... Black metal ryhmittymään kuuluu, vaikka yleisesti luullaan, muutakin kun saatanasta jauhanta. Pakanauskonnot, noita vainot, keskiajan veritapahtumat, historialliset tapahtumat, kaikki tällainen. Tyyli ei ole läheskään niin suppea kun yleisesti luullaan. Mutta mitä minä olen gospel lyriikoita kuunnellut, niin eipä sieltä juuri vaihtelevuutta löydy... Jeesus Jeesus Jeesus... Tosin, en itse juuri Black metallia kuuntele, enemmän thrash/death metal vaikutteista pidän. Mutta mikäs siinä jos tykkää...

        Eli itse olen ollut vuoden isosena ja sain/jouduin kuulemaan gospel"metllia" niin että sitä pursusi ihan joka tuutista. En itse näe mitään mikä estää tekemästä kristillistä metallimusiikkia, mutta lähinnä suurin osa kuulemistani jeesus bändeistä, on lähes kaikki täyttä kuraa. Itse olen näitä hevimiehiä ja mielestäni gospel on lähinnä vain tekopyhää. On jokaisen oma asia uskooko Ukkoon vai siihen ainoaan oikeaan "hyvien ihmisten" jumalaan, kunhan sitä ei tulla ihan korvan juureen tuputtamaan.
        Paljon enemmän pahaa uskolla on saatu aikaiseksi kuin musiikilla, josta eivät kaikki välttämättä pidä. Hyvinä esimerkkeinä ristiretket, joilla tapettiin lukematon määrä kunnon ihmisiä uskonsa takia tai noitavainot. Olen myös jostain kuullut että Varg Vikernes poltti polttamansa kirkot lähinnä sen takia, että ne oli rakennettu entisille viikinkien/Aasojen pyhille paikoille, joten ei tämäkään niin hurja rikos ole, jos järkeä käytetään. En missään nimessä kiellä ketään kuuntelemasta gospelia, mutta itse pysyttelen vannoutuneena folk/viikinki metallin kannattajana.


      • jeesusbläkkis
        Gaahl kirjoitti:

        Mielestäni unblack metallia ei voi sanoa black metalliksi, koska black metal ei perustu pelkästään musiikkiin, vaan myös ideologiaan. Tärkeitä aatteita siinä ovat muun muassa nimenomaan kristinuskon vastustaminen ja muinaismytologioista kertominen.

        bläkkis ja death metalli on uskonnollista kamaa. sama se onko uskonto jumala tai saatana. molemmat on ihan samaa hölynpölypaskaa


      • blaablaaa
        jeesusbläkkis kirjoitti:

        bläkkis ja death metalli on uskonnollista kamaa. sama se onko uskonto jumala tai saatana. molemmat on ihan samaa hölynpölypaskaa

        Tietäväisyys loistaa taas niin musiikin kuin uskonnollisuudenkin osalta...

        Death metal ei todellakaan ole erityisen "uskonnollista kamaa" noin yleensä ja kaikkineen. Ja kategorinen kieltämisesi on ihan rasittavaa, luulet tietäväsi kaiken niin paljon paremmin kaikkien maailman ihmisten edestä ja näet vain oman ahtaan katsomuksesi. Näin suoraan sanottuna.


    • Kirjoita teksti tähän

      Itse kuuntelen musiikkia laidasta laitaan. Gospel on hyvää ylistys musiikkia ja sitä löytyy laidasta laitaan. Mutta kun ylistetään herraa, niin ihan omiaan kyllä. Itse pidän HB:stä ja The Rain:ista, mutta muutkin gospel bändit toimii siinä ylistämisessä kanssa vallan mainiosti. Kuuntelen myös ns."maallista" musiikkia ja diggailen sitä välillä oikein kunnolla, mutta täytyy muistaa että se ei ole mitään ylistys musiikkia ja lyriikoihin pitää suhtautua terveellä kriittisyydellä. Tämmösiä ajatuksia musiikista. Jokaisella on se henkilö kohtainen musiikkimaku ja siitä ei kannata silleen kinata. Mutta tietenkin oman mieltymyksen voi aina mainita :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe