Aihe

Tegan and Sara - allekirjoita adressi!

t&sfani

Tutustukaa tähän kanadalaiskaksikkoon ja allekirjoittakaa vetoomus, että tulisivat Suomeenkin keikalle!

Kaksikon viides ja uusin albumi "The Con" julkaistiin kesällä ja levyn taustajoukoissa pyörii muunmuassa Chris Walla (Death Cab for Cutie), Hunter Burgan (AFI) ja Matt Sharp (Weezer / The Rentals).

Heidän musiikkiaan on soitettu tunnetuissa tv-sarjoissa, kuten Greyn Anatomia (Grey's Anatomy), Veronica Mars ja L-Koodi (The L Word). Ja esimerkiksi The White Stripes on tehnyt coverin Teganin ja Saran biisistä "Walking with a Ghost" ja uusimpana kunnioituksen osoituksena maailmanlaajuisesti tunnettu dj Tiësto remiksasi siskosten uusimmalta albumilta biisin "Back in Your Head".

Tytöt elävät ja kirjoittavat laulunsa erillään toisistaan, mutta esiintyvät ja nauhoittavat tekeleensä yhdessä. Yksi Teganin ja Saran rakastetuin ominaisuus on heidän lavaesiintymisensä. Tunnetusti he maustavat musiikkiaan erilaisilla hauskoilla tarinoilla ja sisaruksille tutulla kiusoittelulla. Tämänkin takia olisi jo aika saada keikka Suomeen, niin että suomalaisetkin voisivat kokea tämän musiikki/komedia-elämyksen.

http://www.myspace.com/teganandsara
http://www.teganandsara.com

Allekirjoita adressi ja levitä osoitetta muillekin:
http://www.ipetitions.com/petition/teganandsarafinland/index.html

0

972

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    107
    10008
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    82
    3470