Autokauppias saa AINA kusettaa ostajaa 6-0

EI helvetissä!

Kun lukee tämän palstan kaltoinkohdeltuja käytetyn ajoneuvon ostajia, on järkyttävää huomata kuinka suomalainen lyö kaikkein innokkaimmin toista suomalaista, jolle on käynyt huonosti!!!
Autokauppiaat ovat jonkinlaisessa erityissuojelussa ja heille osoitetaan varauksetta myötätuntoa kun joku asiakas kertoo ostaneensa romumman auton kuin luuli: "vain omaa tyhmyyttään". kuten palstalla usein kommentoidaan.

Asiakkaan pitäisi omata mensan huippuälyä ja päättelytaitoa,autonasentajan asiantuntemusta ,psykologista ihmistuntemusta, useiden vuosien kokemusta onnistuneesta autonostosta jne. tai tuntea henkilö jolla on nämä yllä mainitut edellytykset ennenkuin pystyisi välttämään liian riskialttiin oston. Yksinkertaisesti ei kaikilla keskiverto tossunkuluttajilla ole realistisia mahdollisuuksia tunnistaa liian huonoa tuotetta tai epärehellistä myyjää. Ja siitä syystä heitä voi lyödä kaksinverroin rankemmin vai, ja autokauppias saa palkkansa kuin varastaen tikkarin lapselta???

Toki romua saa Suomessa laillisesti myydä, eikä kaikkia voi aina miellyttää, mutta itse ylpeilisin ennemmin tyytyväisillä asiakkailla, jotka tuovat lisää asiakkaita, jotka tuovat lisää asiakkaita...

23

2342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Up yours

      Tosiassa se kusettaja on auton edellinen omistaja. Hänhän on antanut usein vaihdossa täysin toimivan, viattoman loistoyksilön.

      No autokauppias ei tänä päivänä edes koeaja vaihdokkejaan, korkeintaan työntelee edes takas vaihtohallissa.

      Jote kyllä se kusettaja on edellinen omistaja ja voi ostajaa joka ei tutustu ostettavaan tuotteeseen kunnolla.

      PS: Juuri tämän takia en osta enään ikinä käytettyä autoa.

    • ent.karavaani

      tekstissäsi...miehellenikin sanottiin että mikäs autotohtori sinä luulet olevas kun yritti selittää mitä vikoja siinä asuntoautossa on.

      • Tippakustapäässä

        "miehellenikin sanottiin että mikäs autotohtori sinä luulet olevas kun yritti selittää mitä vikoja siinä asuntoautossa on. "

        Niin. Se nyt vaan on niin, että miehesi kaltaisia kusipäitä vaeltelee autoliikkeissä juurikin vain arvostelemassa ostonkohdetta ja siitä ilmoitettua myyntihintaa.

        Ei kauppoja.
        Miehesi ja muutkin kaltaisensa kusipäät suksikoon vittuun viisastelemasta, kun eivät autoa ole ostamassa kuitenkaan.


    • Jygäjygä
      • EI helvetissä!

        No mikä ihmeen erityisvelvollisuus on sitten ostajalla havaita kaikki olemassa olevat viat heti ostohetkellä?

        Blah, Blah, Blah, juuri näistä tällaisista kommentoijista oli kyse. Autokauppias se on se Jumalasta seuraava, on se...


      • Ylit
        EI helvetissä! kirjoitti:

        No mikä ihmeen erityisvelvollisuus on sitten ostajalla havaita kaikki olemassa olevat viat heti ostohetkellä?

        Blah, Blah, Blah, juuri näistä tällaisista kommentoijista oli kyse. Autokauppias se on se Jumalasta seuraava, on se...

        No mikä ihmeen erityisvelvollisuus on sitten autokauppiaalla maksaa kaikki olemassa olevat viat oston jälkeen, kun ostaja ei vaivaudu ostettavaa autoa ostohetkellä itselleen riittävän hyväksi tutkimaan ?


      • kekekk
        Ylit kirjoitti:

        No mikä ihmeen erityisvelvollisuus on sitten autokauppiaalla maksaa kaikki olemassa olevat viat oston jälkeen, kun ostaja ei vaivaudu ostettavaa autoa ostohetkellä itselleen riittävän hyväksi tutkimaan ?

        Autokauppiaan on pitänyt perehtyä myymäänsä tuotteeseen ja kertoa sen viat ostajalle. Tämä niiltä myyjiltä usein unohtuu - samasta syystä eivät tutki ostamiaan vaihtoautoja. Olettavat että tietämättömyys poistaa korvausvastuun - ei pidä paikkaansa.


    • tästä:

      "Asiakkaan pitäisi omata mensan huippuälyä ja päättelytaitoa,autonasentajan asiantuntemusta ,psykologista ihmistuntemusta"

      Pätevältä automyyjältä nuo löytyy koska vähintään nuo ominaisuudet tarvisi että pärjäisi meidän kanssa. Kiitos tästä, ei olisi tarvinut, tää on ihan liikaa, kyllä ne parhaat kiitokset oli sun rahat...

      • se niin

        että kyllä noin lahjakkaille automyyjille kuuluukin maksaa ihan mitä kehtaavat palkkaa pyytää. Vain harvat ihmiset ovat noin monilahjaisia. Ja useimmat vielä peruskoulupohjalta!


    • mobiili

      Sinäpä sen sanoit ja oikeassa olet! Kiitos!

    • Takana 5 tuontiautoa

      Autokauppiaat kiirehtivät aina ensimmäisenä urputtamaan saksalaisten tavasti huijata jokaista ostajaa. Tilanne todellisuudessa on kuitenkin aivan päin vastoin, kuten myös sikäläisten autojen kunto verrattuna suomalaisiin.

      Osta Saksasta. Hommat toimivat kellon tarkasti, hinta kertoo suoraan auton kunnon, valikoimaan on 50 kertaa enemmän, 10 vuotta ajettu on alustaltaan, rungoltaan ja koriltaan kuin 2 vuotias Suomessa, huollot tehty paremmin ja edessä reilusti enemmän kilometrejä kuin saman ikäsellä ja kalliimmalla suomiautolla.

      Jos et osta Saksasta niin kysy autoliikkeessä onko niillä yhtään tuontiautoa. Suomen typerimpänä ihmisryhmänä autokauppiaat myyvät niitä vielä halvemmalla, kun luulevat että Saksassa kusetetaan enemmän kuin Suomessa ja sikäläiset autot ruostuvat nopeammin kuin täällä meillä suolaliuoksessa säilötyt..

      • fyrkfinns

        Ja Saksassako eivät autot joudu suolakäsittelyyn? Käypä ajelemassa hieman talvikuukausina sikäläisillä moottoriteillä niin tämäkin asia selviää sinulle. Suolaavat tietyissä osavaltioissa Saksassa teitä _paljon_ enemmän, kuin esimerkiksi Suomessa...


      • pelottaa
        fyrkfinns kirjoitti:

        Ja Saksassako eivät autot joudu suolakäsittelyyn? Käypä ajelemassa hieman talvikuukausina sikäläisillä moottoriteillä niin tämäkin asia selviää sinulle. Suolaavat tietyissä osavaltioissa Saksassa teitä _paljon_ enemmän, kuin esimerkiksi Suomessa...

        niin ei kannata ostaa alueilta jossa suolataan. Saksassa on myös alueita joissa sataa lunta vain muutaman kerran vuodessa ja sekin sulaa yleensä heti pois.


      • ostamassa..
        pelottaa kirjoitti:

        niin ei kannata ostaa alueilta jossa suolataan. Saksassa on myös alueita joissa sataa lunta vain muutaman kerran vuodessa ja sekin sulaa yleensä heti pois.

        auto italialaisilta, tai tilatkaa kauppiaalta sellainen. Eikä ole varmasti suolattu auto.


    • kateita

      Osta lehmä, ei Kauppias kuseta maidonhinnassa koska hän vetää aina välistä eikä myy samalla millä ostaa maidon itse, tässä se teidän ongelma KATEUS.
      Ei kukaan kauppaa tekevä myy kuin voitolla ,, sitä et työmies kestä, siinä se ongelmasi katsos kauppias tekee etelänmatkoja ja ajelee mersuilla ja elää leveesti voitoilla koska hän on YRITTÄJÄ, johon voi jokainen vapaasti ryhtyä ja alkaa menestymään, koita kestää!?

    • MassiaRiittävästi

      Ostelkaa vain uusia autoja, niin ei tarvitse pettyä auton kunnosta. Ai niin, mutta kun se vaatii sitä massia.....Voi, voi, ja yhyhyy......

    • Jobbari-saappaan-alle

      Sehän on tänä päivänä autonostajille pelkästään mukavaa kansanhuvia ja terapiaa käydä jobbarien romutarhoissa naureskelemassa niille ylihintaisille romuille ja potkimassa niiden renkaita. Samalla voi soittaa suutaan arvottomalle jobbarille ilman aikomustakaan ostaa ainuttakaan romua siitä apinahäkistä. Tämä nyt vaan on nykyaikaa, mihin arvottoman jobbarin pitää sopeutuman. Yhteiskunnassa on aina ammattiryhmiä, mitkä ovat keskiarvon alapuolella ja autojobbarit on juuri sellainen ryhmä. Olisivat aikoinaan lukeneet koulussa läksynsä kunnolla, niin nyt ei tarvitsisi olla arvon autonostajien sylkykuppeina.

      • LäpsitäänUlos

        Autokauppiaan terapiaa on suksitella kusipäät vittuun viisastelemasta.
        ...ja jatkaa päivää, kauppoja tervepäisten kanssa tehden.


      • Eikauppiasrahaasikadehdi

        Kateutesi ylittää osamääräsi, tajuat eli et......
        Kun et ylety haluamaasi niin vika on aina kauppiaassa, et käsitä tehdä elettäkään että saisit joskus edes haluamasi auton mitä kuolaat ja millä naapurit ja kaverit ajaa, voi että kun kihelmöi tuo kateus ja määrittää koko elosi, voi kun et kestä sitäkään....


      • iippo.vinetto

        Tuskinpa tuolla palstojen vakio-ulisijalla on edes autoa .


    • vaastine

      "Kun lukee tämän palstan kaltoinkohdeltuja käytetyn ajoneuvon ostajia, on järkyttävää huomata kuinka suomalainen lyö kaikkein innokkaimmin toista suomalaista, jolle on käynyt huonosti!!!"

      Kun olet noinkin viisas niin ala ennustajaksi, mikä auton kohta hajoaa seuraavaksi ja koska?

    • KauppiasJaMyyjäSama

      Kannattaa muistaa, että autokauppias on yhtä kuin automyyjä, eli palkkalistalla oleva työntekijä. Autokauppias ei ole autoliikkeen omistaja eikä johtaja.

      • PalkanmaksajaYrittäjä

        Muistuttaisin kuitenkin, että minä liikkeen omistajana autokauppiaana maksan palkkaa myyjille. Meillä minä olen autokauppias-yrittäjä, myyjä saa palkkaa, eli on automyyjänä autoliikkeessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe