Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Töihin PKKS:aan

pian valmis hoitaja

Onko kenelläkään kokemuksia PKKS:n halusta/kyvystä myöntää vuorotteluvapaata? Miten nopeasti on päätöksiä tehty ja onko kenellekään tullut kielteistä päätöstä? Jos on niin miksi?

6

2431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tauon paikka 15 v:n jälkeen

      En osaa sanoa kyseisen sairaalan yleisestä linjasta, mutta tuttavalleni ei annettu mahdollisuutta 3 kk vuorotteluvapaaseen. Hän olisi todellakin tarvinnut sitä. Vuorotteluvapaata ei joko haluttu antaa tai sitten sitä ei osattu järjestää.
      Kyseessä on aikuisten teho-osasto, missä tietenkin vaaditaan erityisosaamista. Osaston toiminta ei kuitenkaan ole yhdestä henkilöstä kiinni ja vapaa olisi ollut järjestettävissä. Se verran olen itsekin
      työelämässä mukana olleena nähnyt: Jos on halua niin keinot kyllä löytyy.
      Mieleni teki selvittää kyseisen osaston osastonhoitajalta, mitä hän oli asian eteen eli vuorotteluvapaan järjestämiseksi tehnyt. Tuttavani ei kuitenkaan halunnut minun "puuttuvan" asiaan.

      Itse havahduin kuinka hyvin minun työpaikallani ovat asiat. Vaikka työssäni vaaditaankin ammattitaitoa ja erityisosaamistakin niin meillä vuorotteluvapaan järjestäminen on lähes ilmoitusasia. Kerron vaan ajanjakson milloin haluan vapaan ja työnantaja hankkii sijaisen.
      Itse lähden vuorottelemaan vuoden alusta.

      • pirppis 89

        Voiks sellaisii duunei olla ettei vuorotteluu anneta? Ihan oikeesti?
        Sehän on tosi idioottimaist polilitiikkaa.
        En oo hoitsu mut sääliks käy. Vaihda duunii. Sellaiseen missä sust huolehditaan.
        Kuka sitä paikaa johtaa?


    • annukka...

      Kyseisessä sairaalassa työntekijät käyttävät paljon osa-aikavapaata ja vuorotteluvapaata,mutta...jos on sellaisessa työssä,ettei sijaisia ole helposti saatavilla,sitä ei mielellään myönnetä,koska oltaisi sitten pulassa..

      • ota selväääääääääääääää

        Ja vitut! Eihän siellä ole sellaisia hommia, ettei niihin osaavia tekijöitä löydy.(jos edes yrittää etsiä). Itselläni on senverran hyvä tilanne, että meidän pomo osaa ja haluaa järjestää vuorottelu- ja muut vapaat aivan niinkuin haluamme.

        Jos sulla on ruusuinen kuva järjestelmän toiminnasta niin kyselehän esim teho-osaston "linjasta". Äläkä sanoja kuuntele vaan faktoja.


      • YMMÄRTÄÄÄÄ
        ota selväääääääääääääää kirjoitti:

        Ja vitut! Eihän siellä ole sellaisia hommia, ettei niihin osaavia tekijöitä löydy.(jos edes yrittää etsiä). Itselläni on senverran hyvä tilanne, että meidän pomo osaa ja haluaa järjestää vuorottelu- ja muut vapaat aivan niinkuin haluamme.

        Jos sulla on ruusuinen kuva järjestelmän toiminnasta niin kyselehän esim teho-osaston "linjasta". Äläkä sanoja kuuntele vaan faktoja.

        TYÖNANTAJA VOI PALKATA VUOROTTELIJAN SIJALLE VAIKKA SIIVOOJAN JA HOITAA SIJAISTUKSEN MUILLA SIIRROILLA.
        TÄMÄ ON IHAN NAAMA-PELIÄTYÖNANTAJAN TAHOLTA.


    • tympii

      Ei tosiaan aina anneta. Yksi työkaveri sanoi itsensä irti, kun ei saanut vuorotteluvapaata vaikka oli itse sopinut jo sijaisenkin, joka olisi suostunut paikkaamaan. Tiedän, että joillakin osastoilla saa vuorotteluvapaata, mutta ei kaikilla. Teholtakin muuten yksi tuttu irtisanoutui, koska ei saanut vuorotteluvapaata. Hänelläkin olisi ollut sijainen hommaan. Oikeastaan sijaisen hankkiminen on työnantajan tehtävä se voi oikeasti olla vaikka siivooja. Ei siis mitään kovin kivaa henkilöstöpolitiikkaa meidän talossa. Jotkut osastot tuntuu toimivan ihan hyvin kuitenkin eli osastonhoitajasta se on kiinni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe