muslimi mies + naisen neitsyys

Hei!

Kyselisin teidän mielipiteitänne, jotka seurustelevat/ovat seurustelleet musmili miehen kanssa.. Tiedän, että Koraanissa on niinkuin meillä Raamatussakin teksti, jossa niin miestä kuin naista neuvotaan säästämään itseään avioliittoon, tiedä sitten miten moni sitä noudattaa, mutta..

Tiedän monia muslimeita, jotka eivät tätä noudata. Etenkään miehet. Joten onko miehet joku poikkeus tässä asiassa, vaikka koraanissa onkin mielestäni toisin?

Miten mies voi vaatia naista olemaan neitsyt, jos itse on ollut n. 30 eri naisen kanssa sängyssä? En tajua pointtia.. Miten voi vaatia jotain, mitä ei itsekään ole..?

Olen myös kuullut, että moni muslimi mies olisi hakenut avioeroa sen jälkeen, kun on huomannut ettei nainen olekaan neitsyt. Tyhmää minusta.. Tietty vielä tyhmempää perustaa suhde valheelle.

Itse voin sanoa kristittynä noudattavan tätä "ei sänkyyn ennen avioliittoa"- periaatetta, en tietenkään tuomitse niitä jotka eivät niin tee.. En voi kumminkaan sanoa olevani puhdas pulmunen, on tullut tehtyä sitä sun tätä.. Että mitenkäs ne sitten selittää miehelle? käsittääkö islam nekin asiat ettei ole enää neitseellinen vai vain että on ollut yhdynnässä"?
Tai miten sitä edes todistaa olevansa neitsyt, toisen pitää vain luottaa..?

kiitän jo etukäteen asiallisista vastauksista, olisi kiva keskustella tästä muidenkin kanssa ja saada tietoa ja eri näkökulmia..
Ilmoita


Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Minä en islamista osaa varmuudella mitään sanoa, sen verran vähän olen uskontoon tutustunut. Ja muutenkin kokemuspohjallani voin kertoa vain mitä olen oppinut poikaystäväni kanssa jutellessa. Ehkä tässä kuitenkin on yksi näkökulma kysymykseesi.

Koraanin sana itsensä säästämisestä avioliittoon koskee ymmärtääkseni sekä naista että miestä. Mutta koska mies on kuitenkin "voimakkaampi" kuin nainen, nähdään kulttuurillisesti mies miehekkäämpänä ja "mahtavampana" jos hänellä on ollut seksisuhteita naisiin. Nainen vastaavasti on suoralta kädeltä huora ja jakorasia jos hänellä tiedetään olleen seksisuhteita ennen avioliittoa. Tämä on puhtaasti kaksinaamaista mielestäni, sillä yleensä nämä "mahtailijat" ovat vielä itseään hyvinkin tunnollisina muslimeina pitäviä. Fiksumpi mies kulttuuritaustasta huolimatta pitää asiat omana tietonaan eikä huutele niitä koko kaupungille.

Mutta tämäkään ei ole mitenkään yleisvaltainen käsitys. Nuorten keskuudessa poikaystäväni maassa seurustellaan, harrastetaan seksiä ennen avioliittoa ja vietetään arvostelevilta silmiltä suojassa meidän katsontakannastamme suhteellisen "normaalia" elämää. Näistä vain ei voi puhua julkisesti. Poikaystäväni perhe esim. tiesi hänen entisestä tyttöystävästään (ja minusta), mutta hänen siskonsa ei voisi omasta poikaystävästään mitään sanoa (en siis tiedäkään onko hänellä sellaista).

Minun poikaystäväni ei ole neitsyt eikä oleta tulevan vaimonsakaan olevan. Hänen entinen tyttöystävänsä oli kotimaastaan, he harrastivat seksiä ja hän todella suunnitteli viettävänsä elämänsä tämän tytön kanssa kunnes suhde sitten kaatui ihan muihin syihin.

Lopuksi minusta huvittava asia, vaikkakin hieman ohi aiheen. Muutaman poikaystäväni ystävän mielestä ulkomainen nainen, joka on harrastanut seksiä heidän maamiehensä kanssa, on jotenkin arvostetumpi. Phah... Mutta samalla nämä samaiset kaverit ovat sitä mieltä, että vaimoksi hänestä ei kuitenkaan ole. Hetken huvi korkeintaan, jota voisi ehkä välillä lainata kavereillekin (hieman liioiteltuna). Mutta siis mentaliteetti on kyllä välillä niin järjetöntä, että oksat pois.
1 VASTAUS:
kaverille lainaaminen ei ole mitenkään liioitellusti sanottu!!!
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Niimpä, hullulta kuulostaa ja myös on. Itselläni muslimi mies ja tietää tietenkin etten neitsyt ollut, kun rupesimme seurustelemaan.

Kuitenkin juuri tuo, että heillä itsellään on voinut olla kymmeniä s.suhteita ja naiselta odotetaan/toivotaan neitsyyttä(ainakin salaa mielessä ;) ) ei oikein iskostu minunkaan päähän. Ja koraanihan ei (tietääkseni) erottele tässä asiassa miestä ja naista. Mutta tätä on ollut aikojen alusta. Myös Suomessa vuosina kilpi ja miekka. Aina on "ymmärretty" miehiä ja heidän "tarpeitaan".

Itse en ole kuullut tuosta, että avioeroa haettaisiin tuon takia, ainakaan siis täällä Suomessa.

Mutta mielestäni siis, oli asia mikä hyvänsä(ainakin melkein), niin et voi olettaa toisen tekevän/kieltäytyvän jostain mitä itsekin teet. Esim. ulkona käynti, tupakointi jne. Itselleni ei näin ole käynyt, ainakaan suuremmin, mutta tiedän monia tälläisia tapauksia jossa mies kuvittelee voivansa tehdä anything, mutta kieltää samat jutut naiseltaan.
Ilmoita
Periaatteessa islamissa on ihanteena että molemmat ovat neitsyitä, myös mies, ei vain nainen. Jos mies ottaa asiassa erikoisoikeuksia niin ei taida olla asiaa paratiisiin... Koskematon on koskematon ja kokenut on kokenut, kyllä sitä seksiä voi harrastaa monella tapaa ja on jokaisen omantunnonkysymys tuliko mentyä liian pitkälle vai ei.
2 VASTAUSTA:
jokainen vastaa teoistaan Jumalalle, mies ja nainen ovat jumalan edessä tasavertaisia. Ja tuo "koskemattomuusmääräys" koskee sekä miehiä että naisia. Onkin ennemmin kulttuurikohtaista, miten esiaviolliseen seksiin suhtaudutaan. Näin myös kristityissä, buddahalaisissa ja hindulaisissa maissa.

Myös Jumala yksin tietää kuka paratiisiin pääsee, eli Islamin mukaan ei ole mikään automaatio joutua helvettiin, vaikka neitsyys olisi mennyt jo ennen avioliittoa.
Hanna-Riina kirjoitti:
jokainen vastaa teoistaan Jumalalle, mies ja nainen ovat jumalan edessä tasavertaisia. Ja tuo "koskemattomuusmääräys" koskee sekä miehiä että naisia. Onkin ennemmin kulttuurikohtaista, miten esiaviolliseen seksiin suhtaudutaan. Näin myös kristityissä, buddahalaisissa ja hindulaisissa maissa.

Myös Jumala yksin tietää kuka paratiisiin pääsee, eli Islamin mukaan ei ole mikään automaatio joutua helvettiin, vaikka neitsyys olisi mennyt jo ennen avioliittoa.
Koraanin mukaan helvetissä enemmistö on naisia.
Tiedätkö johtuuko se naisten suuremmasta seksuaalisesta moraalittomuudesta vai mistä?
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Vanha sanonta on että miehet eivät itse ole, mutta odottavat että vaimo on. Jos nainen haluaa jonkin arvoinen, niin pitää olla neitsyt. Se on kunnia asia mennä neitsyen kanssa naimisiin.

Tämä esiintyy muuallakin kuin vain islamilaisissa maissa. Kiinassa ja latinaisen amerikan sekä katollisissa maissa on paljon kiihkoiltu asiasta.

Ulkomailla opiskellessani tapasin niitä opiskelijoita jotka vähän väliä mainitsivat ja ylpeilivät neitsyydellään. Ja sain kuulla että hänen 40 vuotias tätikin on neitsyt! (voi voi kuinka surullista)

Ja tutustuin ainakin yhteen yliopisto-opiskelijaan joka ihan vakavana sanoi että menee neitsyen kanssa naimisiin, muut eivät ole vaimo materiaalia. Ja jos kihlattu esim raiskaistaisiin, niin siihen loppuisi kihlaus.

Sen pituinen se.
Ilmoita
Jos musliminainen on harrastanut seksiä ennen avioliittoa, hänen maineensa on mennyt, samoin kuin hänen perheensä maine, jos vaan tyttö jää kiinni, ja tällöin voidaan tehdä kunniamurha(ne taas ovat ihan järjettömiä).Joissain maissa tehdään kirurgisia toimenpiteitä tytöille,joilla immelkalvo on revennyt ennen naimisiin menoa, jotta mies uskoo että tyttö on vielä neitsyt, kun ajaudutaan avioliiton satamaan, mutta noita kirurgisia toimenpiteitä varmasti tehdään vain sellaisissa vanhoillisissa paikoissa.
1 VASTAUS:
muslimikulttuuriin kuuluu persepanot joilla pidetään suhteessa kipinä vihkimiseen asti.

Onhan rektaali siinä lujilla,siksi on hyvä kun suomalainen nainen avaa jalkansa ja päästää miehen temmeltämään ja laskemaan mätinsä sinne minne se on tarkoitettukin.
+Lisää kommentti
muslimimies ja -nainen tavataan samasta säntystä ennen avioliittoa niin miehelle jää kaksi vaihtoehtoa mennä naimisiin tytön kanssa tai tappaa tämä. Järkyttävää mutta ilmeisesti vielä muslimimaissa ihan hyväksyttävä tapa, se onko kuinka paljon käytössä en valitettavasti tiedä. Itse voin sanoa sen verran että katsoin egyptissä televisiota jossa näkyi kaikki satelliittikanavat ja melkein pyörryin kun selasin kanavia ja sieltä tuli pornokanavia vastaan (usseita9 jossa oli esim kaksi naista ja yksi mies ja he olivat ihan egypitläisten näköisiä hetken kelasin että anteeksi mutta missä maassa mahdankaan oikein olla, mutta on kuulemma ihan tavallista että kaverit tilaavat kännyköihinsä näitä seksivideo pätkiä. Eli kyllä sielläkin maailma kulkee eteenpäin.
2 VASTAUSTA:
Usen prostitoidut ja seksityötä työkseen tekevät naiset ovat olleet todella nuoria alalle jouduttuaan ja he ovat usein hyvin köyhistä perheistä. Jollainhan sitä ruokaa on perheelle saatava. Ehkä perheenpää eli isä on vakavasti sairas tai loukkaantunut esim. halvaantunut tai pahimmassa tapauksessa kuollut, niin kukahan sitä perhettä elättää??? Äiti ei ole päässyt opiskelemaan omassa nuoruudessaan, eli ei osaa lukea eikä laskea kirjoittamisesta puhumattakaan, ei tunne numeroita eikä kirjaimia. Jonkun on kotityötkin tehtävä, ei ole pesukoneita eikä mitään muutakaan, kaikki tehdään kotona käsin, paras sitä tekemään on äiti. Kaikilla ei ole niin helppoa. Jos ei ole rahaa eikä töitä, eikä sosiaalitukia, niin sitä voi miettiä sitten mitä vaihtoehtoja on.
ASH kirjoitti:
Usen prostitoidut ja seksityötä työkseen tekevät naiset ovat olleet todella nuoria alalle jouduttuaan ja he ovat usein hyvin köyhistä perheistä. Jollainhan sitä ruokaa on perheelle saatava. Ehkä perheenpää eli isä on vakavasti sairas tai loukkaantunut esim. halvaantunut tai pahimmassa tapauksessa kuollut, niin kukahan sitä perhettä elättää??? Äiti ei ole päässyt opiskelemaan omassa nuoruudessaan, eli ei osaa lukea eikä laskea kirjoittamisesta puhumattakaan, ei tunne numeroita eikä kirjaimia. Jonkun on kotityötkin tehtävä, ei ole pesukoneita eikä mitään muutakaan, kaikki tehdään kotona käsin, paras sitä tekemään on äiti. Kaikilla ei ole niin helppoa. Jos ei ole rahaa eikä töitä, eikä sosiaalitukia, niin sitä voi miettiä sitten mitä vaihtoehtoja on.
että siellä on prostioituja. Olen kerran nähnyt kun joko äiti tai muu sukulaisnainen kauppasi kahta tyttöä mutta se että sitä saa vapaasti katsella TV:stä jos on satelliittikanava yllätti minut. Olen kuitenkin "surffaillut" ennenkin niillä kanavilla enkä ole ennen törmännyt sellaiseen. Olihan se nytkin tietyllä tavalla "pehmo" pornoa mutta kuitenkin. Olen käynyt egyptiläisissä kodeissa ja tiedän miten ankeasti muutamat elävät ja todellakin jos jokin onnettomuus perhettä kohtaa (vakava sairaus ym. sellainen) heillä ei yleensä ole varaa maksaa niitä sairaalakuluja että saisivat avun. Se kuitenkin valitettavaa jos joudutaan lähtemään tuollaiselle tielle. Itse rakastan Egyptiä, enkä edes tiedä mikä siinä maassa saa minut tuntemaan että olen kotona. Ehkä olen edellissä elämässä ollut egyptiläinen;)
+Lisää kommentti
Siis suomalaiset naisetko keskustelevat tällaisia 2000-luvulla? On täysi vapaus ja valta valita tai olla valitsematta joku neitsyys-vouhottajamies. Neitsyys tarkoittaa että mies pitää naista henkilökohtaisena tarvekaluna eikä minään muuna.
2 VASTAUSTA:
Enemmän tuollaista näkemystä naisista kuulee suomiukkojen keskuudessa
Suomiukonarvoalennus kirjoitti:
Enemmän tuollaista näkemystä naisista kuulee suomiukkojen keskuudessa
Älä hölmöjä hölise. Harvassa ovat ne suomalaismiehet jotka saavat itkupotkuraivarit jos nainen ei ole neitsyt. Toisaalta muslimaissa nainen todennäköisimmin pääsee hengestään jos ei ole neitsyt. Huomattava eri.
+Lisää kommentti
Kyllä se varmaan uskontoaan harjoittavalle miehelle on tärkeää, että nainen on neitsyt. Ja naisetkin ovat tarkkoja siitä.
Tiedän että, b rappua jotkut antavat. Naimisiin menon jälkeen saattavat antaa a rappuakin vieraalle jopa raskaan ollessaan jos rakastavat toista ja suku on valinnut toisen aviomieheksi.
Miehet kyllä saattavat harrastaa esiaviollista seksiä jopa ne kovasti hartaatkin. Ei tunnu sitten Koraanin sana vaikuttavan kun seksiä pitää saada.
Osa on niitä että ehdottomasti muslimi nainen, osalle ei väliä ollenkaan ja osa haluaa naisen "palaavan" muslimiksi kristityistä.
Sitten on niitä, jotka eivät toteuta uskontoaan mitenkään. Elävät kuten me kristitytkin. Kuten omani. Juo alkoholia, syö kaikkea, käy baareissa, ei rukoile.
Ilmoita
Muslimien heikko itsetunto ei kestä ajatusta että nainen voisi verrata muihin.
Ei tällä neitsyysvaatimuksella mitään uskonnon kanssa ole tekemistä, vaan ainostaan kulttuurin.
11 VASTAUSTA:
Suomiukko omaa heikoimman itsetunnon. Ei kestä sitäkään ettei suomalainen nainen ole avuton ja kyvytön. Suomalainen mies onkin täysin paska. Suomalaisissa miehissä on lähinnä alkoholisteja.
sfopufdlsd kirjoitti:
Suomiukko omaa heikoimman itsetunnon. Ei kestä sitäkään ettei suomalainen nainen ole avuton ja kyvytön. Suomalainen mies onkin täysin paska. Suomalaisissa miehissä on lähinnä alkoholisteja.
Oikea muslimi prinsessa katosi tässä taannoin. Siinä on mallia millaista se elämä oikeasti on muslimi prinsessana. 
Palstalla riehuva 150 kiloinen mäskisäkki joka kutsuu itseään prinsessaksi ei tiedä totuudesta enempää kuin sika satelliitista
Naisenvapaus kirjoitti:
Oikea muslimi prinsessa katosi tässä taannoin. Siinä on mallia millaista se elämä oikeasti on muslimi prinsessana. 
Palstalla riehuva 150 kiloinen mäskisäkki joka kutsuu itseään prinsessaksi ei tiedä totuudesta enempää kuin sika satelliitista
Hahahhahaa. Oon matkustanut arabimaissa ja siellä nainen on todellakin se prinsessa. Mun ei tarvinnut olla äijä vaan mulla oli lupa olla heikompi, nainen ja prinsessa. Muslimimieheni seurassakin saan olla nainen, heikompi ja prinsessa. Mun ei tarvitse ottaa suurempia vastuita. Meidän tyttärillekin on luettu vain prinsessa satuja jotta oppivat oikeanlaisen naiskuvan
sfopufdlsd kirjoitti:
Suomiukko omaa heikoimman itsetunnon. Ei kestä sitäkään ettei suomalainen nainen ole avuton ja kyvytön. Suomalainen mies onkin täysin paska. Suomalaisissa miehissä on lähinnä alkoholisteja.
Taisi kolahtaa kipeästi, koska noin yrität itsellesi uskotella.
Jlhil kirjoitti:
Hahahhahaa. Oon matkustanut arabimaissa ja siellä nainen on todellakin se prinsessa. Mun ei tarvinnut olla äijä vaan mulla oli lupa olla heikompi, nainen ja prinsessa. Muslimimieheni seurassakin saan olla nainen, heikompi ja prinsessa. Mun ei tarvitse ottaa suurempia vastuita. Meidän tyttärillekin on luettu vain prinsessa satuja jotta oppivat oikeanlaisen naiskuvan
No ei tuo kommenttini ollut vitsi.
Dubain prinsessa, joka ainoastaan haluaa olla vapaa ja tasa-arvoinen, yksinkertasesti katosi. Oletettavasti muslimi isänsä on ottanut naisen hengiltä
Jlhil kirjoitti:
Hahahhahaa. Oon matkustanut arabimaissa ja siellä nainen on todellakin se prinsessa. Mun ei tarvinnut olla äijä vaan mulla oli lupa olla heikompi, nainen ja prinsessa. Muslimimieheni seurassakin saan olla nainen, heikompi ja prinsessa. Mun ei tarvitse ottaa suurempia vastuita. Meidän tyttärillekin on luettu vain prinsessa satuja jotta oppivat oikeanlaisen naiskuvan
Sä todella olet heikko joka tavalla eikä pelkästään niin että sun annettaisiin olla sitä. Ja musu-ukkosi saa tuntea itsensä vahvaksi kanssasi. Sun perse on hänen kunniansa. Mut suomiukot ei nussi elukoita muut kuin harvat pervot eikä katko naisilta päitä persereiän takia. Musu käyttäytyy kuin humalassa vaikka ei olis juonutkaan.
Muutkinmatkustaa kirjoitti:
Sä todella olet heikko joka tavalla eikä pelkästään niin että sun annettaisiin olla sitä. Ja musu-ukkosi saa tuntea itsensä vahvaksi kanssasi. Sun perse on hänen kunniansa. Mut suomiukot ei nussi elukoita muut kuin harvat pervot eikä katko naisilta päitä persereiän takia. Musu käyttäytyy kuin humalassa vaikka ei olis juonutkaan.
Ollaan me naiset niitä prinsessoja ja heikompia astioita miehillemme ja me annamme miesten olla vahvempia. Miksi joillain naisilla on kova tarve kantaa kauppakassit, avata ovi ja siirtää huonekalut ja olla niin supernainen.en ole sopeutunut suomalaiseen "tasa-arvoon" jossa naisen pitää olla supernainen. Järkyttävää kun siskontyttö on sanonut aloittavansa bodauksen. Meidän perheessä ei ole mitään "vahvoja" naisia kasvatettu ja tyttäremme ovat ylpeitä naiseudestaan. Sinä näytät taas halveksivan ja vihaavan (omaa) naiseutta. Naiseuteen kuuluu pehmeys, prinsessana olemiset, prinsessahäistä ja prinssistä haaveilut, äidillisyys ja lempeys. Musliminaiset ihmettelee miksi joku nainen haluaisi tehdä rekkakuskin tai palomiehen työtä tai menee armeijaan. Niissähän tarvitaan voimaa. Olisi kamala ajatus jos joku tyttäristäni päättäisi lähteä armeijaan tai haluaisi palomieheksi. Vastustan naisen sekaantumista väkivaltaan ja sotiin.
Se nyt on vaan tarve. Pärjätä omillaan jos kykenee eikä aina olla riippuvainen miehestä eli normaali ihminen eikä ikuinen lapsi. Vahvat supernaiset voi silti olla romanttisia, kauniita ja äidillisiä ja miten tahtoo laajentaa naiseuttaan jos siltä tuntuu. Musliminaiset ovat vahvasti rajoitettuja ja uskovat hölynpölyyn, pitää olla tyhmä myös jos on siihen tyytyväinen. No sille ei voi mitään.
Jlhil kirjoitti:
Hahahhahaa. Oon matkustanut arabimaissa ja siellä nainen on todellakin se prinsessa. Mun ei tarvinnut olla äijä vaan mulla oli lupa olla heikompi, nainen ja prinsessa. Muslimimieheni seurassakin saan olla nainen, heikompi ja prinsessa. Mun ei tarvitse ottaa suurempia vastuita. Meidän tyttärillekin on luettu vain prinsessa satuja jotta oppivat oikeanlaisen naiskuvan
Suomalainen monen lapsen äiti on juuri ja juuri lammasta suositumpi sexikumppani:)
Jlhil kirjoitti:
Hahahhahaa. Oon matkustanut arabimaissa ja siellä nainen on todellakin se prinsessa. Mun ei tarvinnut olla äijä vaan mulla oli lupa olla heikompi, nainen ja prinsessa. Muslimimieheni seurassakin saan olla nainen, heikompi ja prinsessa. Mun ei tarvitse ottaa suurempia vastuita. Meidän tyttärillekin on luettu vain prinsessa satuja jotta oppivat oikeanlaisen naiskuvan
Suomiäiti, keskiikäinen pullero, monen lapsen äiti on kaikkea muuta kuin prinsessa muslimiukon mielestä!Juuri lampaasta seuraava sänkykaveri! Paitsi jos "Rinsessa" on esim rikas tai muuten hyödynnettävissä.
Naurattaameitä kirjoitti:
Suomiäiti, keskiikäinen pullero, monen lapsen äiti on kaikkea muuta kuin prinsessa muslimiukon mielestä!Juuri lampaasta seuraava sänkykaveri! Paitsi jos "Rinsessa" on esim rikas tai muuten hyödynnettävissä.
Siis lampaasta alaspäin.
Lammas on tunnetusti muslimien lempi seksikumppani
+Lisää kommentti
Niin tai näin, kunhan ei naisen päätä leikata irti eron koettaessa, niinkuin Porissa.
2 VASTAUSTA:
Normihomma joissain kulttuureissa/uskonnoissa; seuraavaan mieheen vertaaminen pelottaa niin paljon entistä miestä, että exän on pakko leikata naisen pää poikki.
Porin pään leikkaajan touhua julkisuudessa yritettiin salailla ja vähätellä. Samoin muslimeihin sekaantuneet naiset vähättelevät ongelmia. Neitsyys-vaatimus on varsin alkeellista ja kuvastaa vain miehen heikkoa itsetuntoa.
+Lisää kommentti
ihme uskonto, mies saa nuorena miehenä harrastaa eläinseksiä lammasaimenessa ollessaan ja myös aasit lukeutuu seksikumppanien joukkoon, googlettamalla lisää tietoa. samoin bacha barzi perinne jossa 10 v poikia vedetään joukolla perseeseen ja lasketaan mällit suuhun ja persreikään ei ole juuri mitään mutta jos akka ei ole neitsyt niin voi saakeli sentään
missä on kaksinaismorralistien joukko joka vollottaisi asian puolesta
Ilmoita
Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut viidelle parikymppiselle miehelle vankeusrangaistukset seksuaalirikoksista, jotka tapahtuivat heinäkuun 20.-21. päivänä Seinäjoella.

Neljä miestä tuomittiin ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta.
Abdullatif Shafai tuomittiin 3 vuoden vankeuteen.
Ghiasuddin Waisuddin Ghossudin tuomittiin 2,5 vuoden vankeuteen.
Nabi Ahmadi tuomittiin 2 vuoden ja 3 kuukauden vankeuteen.
Nawshad Chinigol tuomittiin kahden vuoden vankeuteen.
Ilmoita
Kannattaa tutustua ympäri maailmaa juttuihin, joissa muslimimies on tuhonnut länsimaisen naisen elämän jos on kokenut että tätä muslimihahmoa on jollain tapaa loukattu. Puhumme siis "kunniamurhasta" tai happohyökkäyksestä, jolla tuhotaan naisen kasvot ettei kukaan enää halua häntä.
Monikulttuurisuus on tietoinen valinta ja kulttuurierot varsinkin muslimi-ideologian ja länsimaiden välillä ovat erittäin suuret. Jotkut haluavat sitä kuitenkin ja monesti se on johtanut suhteen naisen alistumiseen, jota sana islam myös tarkoittaa. Kannattaa harkita tarkkaan jos sille tielle haluaa.
Ilmoita
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/07148ab2-004b-4b27-94ac-fcb893c9c77c
…………………………………………………………………………………………………………...
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

muslimi mies + naisen neitsyys

Hei!

Kyselisin teidän mielipiteitänne, jotka seurustelevat/ovat seurustelleet musmili miehen kanssa.. Tiedän, että Koraanissa on niinkuin meillä Raamatussakin teksti, jossa niin miestä kuin naista neuvotaan säästämään itseään avioliittoon, tiedä sitten miten moni sitä noudattaa, mutta..

Tiedän monia muslimeita, jotka eivät tätä noudata. Etenkään miehet. Joten onko miehet joku poikkeus tässä asiassa, vaikka koraanissa onkin mielestäni toisin?

Miten mies voi vaatia naista olemaan neitsyt, jos itse on ollut n. 30 eri naisen kanssa sängyssä? En tajua pointtia.. Miten voi vaatia jotain, mitä ei itsekään ole..?

Olen myös kuullut, että moni muslimi mies olisi hakenut avioeroa sen jälkeen, kun on huomannut ettei nainen olekaan neitsyt. Tyhmää minusta.. Tietty vielä tyhmempää perustaa suhde valheelle.

Itse voin sanoa kristittynä noudattavan tätä "ei sänkyyn ennen avioliittoa"- periaatetta, en tietenkään tuomitse niitä jotka eivät niin tee.. En voi kumminkaan sanoa olevani puhdas pulmunen, on tullut tehtyä sitä sun tätä.. Että mitenkäs ne sitten selittää miehelle? käsittääkö islam nekin asiat ettei ole enää neitseellinen vai vain että on ollut yhdynnässä"?
Tai miten sitä edes todistaa olevansa neitsyt, toisen pitää vain luottaa..?

kiitän jo etukäteen asiallisista vastauksista, olisi kiva keskustella tästä muidenkin kanssa ja saada tietoa ja eri näkökulmia..

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta